|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Ile medali zdobęda Polacy w Vancouver? | |||
| Jeden |
|
10 | 4,00% |
| Dwa |
|
37 | 14,80% |
| Trzy |
|
55 | 22,00% |
| Więcej niż trzy |
|
136 | 54,40% |
| Żadnego |
|
12 | 4,80% |
| Głosujących: 250. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Tomasz Lis , Andrzej Person i Bohdan Tomaszewski
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ale oni pier....., zamiast komentować to oni Malysz to Malysz tamto, wywiady z nim co 5 minut, zamiast dac mu spokój.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
"Niska belka jest przez tego wariata Ammana" - Stefan Hula
leże ![]() ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jak dla mnie to Małysz może w ogóle nie zdobyć żadnego medalu "chociaż po cichu na niego liczę". Tyle zrobił dla polskiego sportu (i w ogóle Polski). Zdobył wszystko w karierze oprócz je**nego złota olimpijskiego. Dla mnie jest kimś więcej niż mistrzem olimpijskim. Jest większy od Fortuny, Morgiego, czy nawet Ammana, Jest dla mnie FENOMENEM. I na zawsze pozostanie w moim sercu "Lec Adaś leeeeeeeeeec!" ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
[QUOTE=John1906;857206]"Niska belka jest przez tego wariata Ammana" - Stefan Hula
leże [/ szkoda że nie widziałem wyrazu jego twarzy kiedy udzialał tego wywiadu.. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Adam jest niesamowity !! 137 metrów !
Już jest drugi !!!! będzie walka o złoto z ammanem !!! Walki nie bedzie,ale srebro tak
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 20.02.2010 o godz. 21:25.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Adam jest Wielki
Amman jest nie do pokonania. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ammann pierwszy, Małysz drugi, ciekawe kto będzie trzeci.
![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Kur... znowu ten Amman... on jest za dobry.
![]()
VLEPKI WISŁA ZŁOCIEŃ - SERIA II
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Hautamaeki. Ale to tylko dzięki warunkom...
ED: Nie za dobry. Wg mnie to nie do pomyślenia żeby mógł skakac z wiązaniami bez homologacji FIS. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Amman oszukuje ja się tak nie bawię
kurde co on ma? dopalacz w dup..? ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka że bardzo kręci wiatr i Amman i Małysz mieli szczęście. To było widać po flagach.
Pecha mieli Jacobsen i Kranjec. Pierwsi dwaj Austriacy mieli dobre a Morgi i ten drugi cep już gorsze. Strasznie, strasznie nierówne warunki ale na szczęście Małysz miał jedne z lepszych (Amman chyba tylko lepsze bo widać było jak rwało flage) BRAWO ADAM! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli nic złego się nie wydarzy to srebro mamy w kieszeni. Niestety Amman w tej chwili jest nie do ruszenia.
BRAWO ADAM!!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Panowie powiedzcie mi tylko jedno ( wiem amman jest najlepszy i to nie ulega wątpliwoscie ) jakim cudem Amman dostaje noty po 17 jesli londuje na dwie a na przykład Stoch londuje z telemarkiem i dostaje noty po 17.5
Wytłumaczcie Mi to ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jest pieknie, ale to co robi Tepes jest poprostu żałosne...Nie chce szukac jakiś tłumaczeń, ale Adam zostaje sciągniety z belki, bo niby ma za duzy wiatr pod narty, zostaje puszczony, gdy ma juz lekki wiatr pod narty, a Ammana puszczaja przy wiekszym wietrze niż wtedy jak sciagli Adama bo miał niby za duży...Amman skakał przy nie przesadzajac dwa razy wiekszym wietrze niż miał Adam...Nie ma sie co oszukiwac że Amman jest w rewelacyjnej formie, ale nie wiem czy skoczyłby, aż 144 gdyby nie tak silny wiatr...Jak dla mnie w tym przypadku organizatorzy zachowali się strasznie nie fair !
Donki- dokładnie, jeszcze do tego te noty, chłop ląduje na dwie nogi, dużo nie brakuje do podpórki i dostaje 17...za to londowanie powinien dostać maksiimun noty od 15 do 16...a Adam dostał dwie 19 i 18,5...za co 18, 5
Ostatnio edytowane przez bartek89TS : 20.02.2010 o godz. 21:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dobra jest, Adaś zrobił coś niesamowitego.
A Amman...a Amman jak już wylądował to tylko pomyślałem:" A co on ku**a robocop jest" ![]() ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Amman nie dość że w formie, to jeszcze wiatr super miał. Adama przytrzymał ten cały boss Walter Hofer jak miał podobne warunki.
Szkoda że o złoto walki nie będzie, ale jak uda się srebro obronić to i tak przeogromny sukces! Trzymaj się Adaś! ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Eh ten Amman ... jakby nie te wiązania byłby dupie za Adasiem ...
![]() ale cieszmy się z tego co mamy BRAWO ADAM !! ![]()
Semper Fidelis!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Super Adam jest wielki!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() ,
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ale on tych wiązań dziś nie ma,była decyzja,albo daje takie jak inni albo dyskwalifikacja.
Dla Adam dożywotni szacunek ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Kowalczyk vs. "Astma"
Małysz vs. "Wiązania" Jakiś niesmak pozostanie po tych Igrzyskach;/ Adam fantastycznie. Jeszcze jeden skok ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Amman po za zasięgiem. Małysz zaje*** e
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
szczescie sprzyja lepszym. widzieliście chorągiewke trenera Ammanna ? nie ba bola że tak wiało wcześniej
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie oszukujmy się, że wiązania, że wiatr, Amman jest nie do pokonania teraz.
Adam szacunek. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A ja Wam powiem - będzie złoto
![]() Adam się teraz tak zepnie na maxa, bo to będzie najważniejszy skok w jego życiu i odleciiiii ![]() Wiem, że to naiwne, ale wierzyć trzeba ![]() ![]()
http://img411.imageshack.us/img411/3343/wizualh.jpg Pakiet - 8 PLN Kontakt: Facebook: WISŁA ZŁOCIEŃ / Gadu-Gadu: 44162245 / priv tutaj |
|
|
|
Banita
Offline |
|
A słyszeliscie Szaranowicza stwierdził że Amman ma wiatr w plecy No nie moge , a przecierz ewidentnie było widac po fladze że wiatr pod narty. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
No cóż czekamy na następne Igrzyska za 4 lata bo Adaś nie odpuści
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
coś niesamowitego, facet jest nieziemski.. brawo Adam!
Oby poszło w 2 jak należy.. gratki także dla Ammana, aczkolwiek coś musi być na rzeczy z tym zapinaniem czy co to on tam ma .. bo to trochę dziwne że jako jedyny odlatuje po prostu od reszty.. oczywiście nie ujmuje mu że jest znakomitym skoczkiem, ani też że jest to niedozwolone tyle że on jako jedyny (na razie) trafił z tym zapinaniem.. a Hoffer skur... już probuje mieszać bo jego ulubieńcy dają plamę..
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 20.02.2010 o godz. 21:54.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Aczkolwiek wrzaski Szaranowicza - bezcenne ![]() ![]()
|
|