|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No co, chcieliście Polaków
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
to tylko spekulacje prasowe, mówią o tym od paru miechów
wyluzuj ![]() ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Cikos jest dla mnie za słaby , Chavez coraz lepiej zaczyna grać , ale zobaczymy czy do końca sezonu będzie grał coraz lepiej czy nie. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
a ja wam powiem ze Roger i Baszczu nie są złymi pomysłami
Baszczu za Cikosa (Oczywiście kapitan) i dla nas byłby jak serce i dawniej mózg drużyny Arek ;-) a Roger ? mógłbym się ciekawie prezentować w choince Maskaanta ;-) Sobol Roger - Melikson Kirm - Mały |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Kirm - od kilku meczy gra lipę , albo zacznie grać albo też trzeba będzie myśleć nad konkurencją dla niego. Co do Sobola , to wiem że to ważne ogniwo w naszym zespole , no ale każdy widzi jak gra ;/ ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Roger to pewnie jest szykowany za Jirsaka,chociaż pamiętam że w Legii był też wystawiany na lewej pomocy ale na skrzydłowego to On chyba jest za wolny.
Skoro jednak jak piszą niektórzy gra on w AEK-u b.dobrze to pewnie będzie trzeba koło miliona € wykartkowac tym bardziej że ma ważny kontrakt do 30.06.2013 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
jak dobrze pamiętam to Roger powiedział ze Wisle nigdy nie zagra. Wogole to mizerne wzmocnienie w chwili obecnej byłoby dla nas...Nie wiem czym wszyscy sie tak podniecają. Roger sprzed 4 lat tak, obecnie zdecydowanie nie.
![]()
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!! Per aspera ad astra "Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się" |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak na razie każde okno skutkuje wyprzedażą najlepszych zawodników za grube pieniądze i sprowadzaniem emerytów za free lub zawodników znacznie tańszych i słabszych ew. niedoświadczonych. Za wyjątki uważam jedynie Pareike i Meliksona. Więc proponuje zejść na ziemię z wzmocnieniami za kilka mln euro. Jak na razie dysponujemy słabym składem kompletnie bez bocznych obrońców i bez 2 napastnika. Będę zachwycony jeśli zdobędziemy mistrzostwo i uzupełnimy te 3 pozycje oraz pozbędziemy się dużej ilości emerytów i szrotu. Bez tych zmian niestety nic w Europie nie ugramy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja się nie przejmuję tymi doniesieniami o Rogerze, Saganowskim czy Baszczyńskim. Mamy Stana Valckxa i on nam byle kogo nie ściągnie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Sorki kolego ale jak Baszczu to dla Ciebie byle kto to jakiemu klubowi Ty kibicujesz?
![]()
Czy wygrywasz czy nie, Zawsze ja kocham Cię. W sercu moim Wisła, i na dobre i na złe.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
może się narażę tutaj kilku osobom, ale jestem przeciwny powrotom byłych naszych i zasłużonych piłkarzy. Mieli tutaj swój czas i ten czas minął. Nie chcę z zażenowaniem oglądać kolejnych "Żurawskich" . Maćka mi szkoda - może się stara, próbuje, ale to już nie ten czas. Powinniśmy ściągać młodszych zawodników budując zupełnie nową sportowo i mentalnie Wisłę. Podzielam zdanie wyrażone przez Stana Valcxa dotyczące ściągania zawodników z nazwiskiem. Szkoda na to pieniędzy. Dlatego Baszczu, Głowa - szacunek za to, co było i dziękuję!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Szacunek dla prawdziwych Wiślaków będzie zawsze, tylko pamiętajmy by Wisła szukała prawdziwych wzmocnień a nie zapełniała luki i ubytki w składzie. I tu się pojawia problem Maćka Żurawskiego bo jest naprawdę WIELKIM piłkarzem dla Nas ale niestety teraz jest już coraz mniej pożytku z niego a szkoda.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
Baszczu był podstawowym obrońcą swojego klubu... więc nie jest po ciężkiej kontuzji chociaż bodajże takową miał na starcie kariery w Grecji, ja bym go wziął z pocałowaniem ręki, tak samo jak Głowę, a co do Stana... on coś napewno ma jakieś ciekawe nazwiska na swojej liście
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Frankowski pokazuje, że nie wszystkie powroty wyglądają jak Żurawskiego. Natomiast owszem trzeba brać taką ewentualność i się nie napalać. Może być to poszerzenie składu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Aż tak daleko bym się nie posuwał. Kirm na pewno jeszcze się przyda. Co nie zmienia faktu ze Sikorski mi się podoba (nie tylko za mecz z Nami) bo widać, że chłopak lubi walkę i się Jej nie boi, a jak będzie miał kogoś kto mu będzie umiał dograć piłkę to może być dobra opcja jako zmiennik dla Genkova.
![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
To są pańskie jaja. Zupełnie olewacie zasady wątku, mimo że jest temat "gdybym był bogaty".
Ostrzegam - za chwilę będę dawał tygodniowe bany. Za: - wklejanie propozycji z transfermarktu; - wysyłanie tych, co to proponują do gry w FM; - pyskówki. Piszemy o konkretach - czyli przynajmniej plotkach transferowych, które pojawiają się w mediach. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Roger jest odgrzewany z przed kilku? czy 2 miesięcy ja go w Wiśle nie chce sorry winetu po co on nam? Drugi Łobo? Ja bym nie panikował sezon ogórkowy rozpoczęty
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
O ile dobrze pamiętam, to Baszczyński odszedł, bo był za stary i chcieliśmy odmłodzić skład. Teraz jest dwa lata starszy i ma wrócić? Trochę logiki i rozsądku. To nie klub seniora. Stawiajmy na młodych. Żadnych powrotów ala Żurawski, Matusiak, Niedzielan, itp.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Wątpię, żeby było aż 5 wzmocnień latem. Przecież trzeba wykupić Chaveza i Cikosa, a za nich wyjdzie z 500 tysiecy euro. O prawym obrońcy myślę, że można zapomnieć. Najpewniej będziemy mieli nowego środkowego obrońcę i lewego obrońcę. Do ataku by ktoś się jeszcze przydał plus defensywny pomocnik, bo ostatnio Sobol mnie rozczarowuje...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Teqcontroller : 05.05.2011 o godz. 18:08.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Masz lepszych prawych obrońców w klubie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zadziwia mnie sposób myślenia niektórych osób. Owszem, możemy i pozbyć się 11-stu zawodników naraz i kupić nowych . Tylko pytanie jest, jakim cudem Ci nowi gracze skumają się ze starymi w miesiąc ? ( zakładając , że będziemy grali w eliminacjach LM, czyli ostatni tydzień czerwca, pierwszy mecz ). Dlatego zadziwia mnie koncepcja pozbywania się Garguły czy Cikosa przed pierwszym meczem w pucharach europejskich. Będzie taka sama sytuacja kadrowa jak przed Levadią gdy Skorża nie miał z czego skleić 11-stki na mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sorry ale jak my mamy coś kiedyś ugrać w Europie to nie z Cikoszem . jego parę dobrych spotkań nie zmaże tego jakim piłkarzem jest. Wisła dla Cikosza to za wysokie progi , sorry ale to jest moje zdanie.
Fajnie powiedzieć czy mamy jakiś obrońców w klubie , jak sobie kupimy lub wychowamy to będziemy mieć na razie musimy się martwić o zdrowie drewnianego Cikosza (byle do Okienka mam nadzieję). ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|