The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Adenalix
Senior Member

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.10.2008, 12:15
Przepraszam za to, że musicie to czytać, ale czuje się rozbity, zraniony i obolały. Kac po meczu w pierwszej rundzie Pucharu UEFA mi nie przeszedł, więc potraktujcie mnie łagodnie, gdyż ten post będzie mieć dla mnie charakter terapeutyczny.

Cała polska piłka klubowa będzie tracić dystans do reszty Europy, jeśli nie będzie inwestycji w piłkę, nie tylko tych infrastrukturalnych. Jeśli Kosa i Paulista (abstrahując od ich umiejętności piłkarskich) wolą wyjechać na Cypr, bo tam dużo lepiej płacą niż w Polsce (10 lat temu Cypr był futbolowa dziczą) to o czym my mówimy...

Rumuni maja dwa kluby w LM, Białoruś, Dania i Cypr po jednym, zdobywają punkty z Juventusem, Chelsea, Romą, Werderem, a my gramy dobre 10 minut pierwszej i 10 minut drugiej połowy z cienkim jak d**a węża Totenhamem. Niedługo będziemy grac jak równy z równym z klubami z Malty i Wysp Owczych, a nasi piłkarze będą się ekscytować karierą w drugiej lidze tureckiej. Regularnie się oddalamy od Europy. Nie my jako Wisła ale my jako liga polska.

Reprezentanci Polski nie grają w ogóle w silnych ligach, a np. w Anglii grają reprezentanci najbardziej egzotycznych krajów. My się ekscytujemy Błaszczem w Borussi, Wasylem w Anderlechcie czy Żewłakowem w Olympiakosie. Ludzie...
Osobna kwestia jest brak aktywności zarządu w kwestii transferów. To jest jakaś masakra. Bez formy skrzydłowi, jeden napastnik i brak rozgrywającego. 13stu piłkarzy na jako takim poziomie i dwojący się i trojący trener Skorża, aby to jakoś wyglądało. Ludzie z zarządu nie znają się na piłce skoro uznali, ze 20 punktów przewagi z poprzedniego sezonu minus Dudka, minus Kosowski, minus Paulista, minus Kokoszka plus wzmocnienia konkurencji dadzą nam szansę na powodzenie aż na trzech frontach. Przepłacone gwiazdki i fakt, że debitujący, młody, zagraniczny stoper jest lepszy w ataku od polskiego napastnika to jest farsa jakaś...
Mogę psioczyć na beznadziejnego moim zdaniem rumuńskiego kmiota zwanego podczas meczu z Tottenhamem sędzią, który uskuteczniał jakąś farsę, ale prawda jest taka, iż pomimo tego wszystkiego co napisałem, gdybyśmy strzelili chociaż jedną z przynajmniej czterech "patelni" jakie mieliśmy, nie byłoby teraz rozmów w takim tonie, choć to zaburzyłoby obraz. Niestety polski futbol jest w odwrocie, a zarząd mojej Wisły dodatkowo ten trend pogłębia.
Klub nie potrafiłi nawet zrobić przyzwoitej ceny (na Lechu z Austria Wiedeń bilety były po 50 i 70 zł i przysżło ponad 20 tys. ludzi) za bilety (skoro zgodzili się na kosmiczną godzinę rozgrywania meczu w zamian za kasę) tak, aby stadion mógł szczelnie wypełnić się kibicami. I jedyny promyczek nadziei jest taki, ze Ci, którzy przyszli na stadion jak zwykle spisali się na medal. Z perspektywy trybuny E, kibice z sektora D jak w każdy mecz są fantastyczni.
Ostatnio edytowane przez Adenalix : 04.10.2008 o godz. 12:19.
Do what you mean and mean what you do.
Odpowiedz cytując
e
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 04.10.2008, 12:30
thechris napisał(a):Wyświetl post
Nie wiem czy kibice Lecha bardziej emocjonują się losowaniem czy też może ewentualną dyskwalifikacją ale (pomimo, że dla nas temat umiera śmiercią naturalną)... koszyki. Wszak moglibyśmy być na miejscu Lecha, chyba również w 5 koszyku.

koszyk 1
AC Milan (Włochy) - 119.934
FC Sevilla (Hiszpania) - 102.837
Valencia CF (Hiszpania) - 83.837
Benfica Lizbona (Portugalia) - 77.176
Schalke Gelsenkirchen (Niemcy) - 67.078
CSKA Moskwa (Rosja) - 59.437
Tottenham Hotspur (Anglia) - 55.996
Hamburger SV (Niemcy) - 52.078

koszyk 2
VfB Stuttgart (Niemcy) - 52.078
Ajax Amsterdam (Holandia) - 51.610
Olympiakos Pireus (Grecja) - 51.525
Deportivo La Coruna (Hiszpania) - 46.837
Club Brugge (Belgia) - 41.810
Spartak Moskwa (Rosja) - 40.437
Paris Saint-Germain (Francja) - 37.380
SC Heerenveen (Holandia) - 35.610

koszyk 3
Rosenborg Trondheim (Norwegia) - 35.400
Udinese Calcio (Włochy) - 34.934
Feyenoord Rotterdam (Holandia) - 33.610
Sporting Braga (Portugalia) - 33.176
Slavia Prag (Czechy) - 31.496
Manchester City (Anglia) - 30.996
Galatasaray Stambuł (Turcja) - 30.469
Sampdoria Genua (Włochy) - 28.934

koszyk 4
Hertha Berlin (Niemcy) - 27.078
Partizan Belgrad (Serbia) - 25.527
AS Nancy (Francja) - 25.380
Portsmouth FC (Anglia) - 24.996
Aston Villa (Anglia) - 24.996
Racing Santander (Hiszpania) - 24.837
FC Kopenhaga (Dania) - 23.748
Dinamo Zagrzeb (Chorwacja) - 17.836

koszyk 5
AS Saint-Etienne (Francja) - 17.380
VfL Wolfsburg (Niemcy) - 16.078
Standard Liege (Belgia) - 14.810
FC Twente Enschede (Holandia) - 14.610
NEC Nijmegen (Holandia) - 12.610
Metalist Charków (Ukraina) - 10.932
Lech Poznań (Polska) - 6.973
MSK Żylina (Słowacja) - 4.070

Grupa śmierci: Milan, Ajax, Man City, Hertha Berlin. Ewentualnie: Valencia, Ajax, Udinese, Aston Villa

I najsmutniejsze... grupę marzeń otwiera... Tottenham... dalej SC Heerenveen, Slavia Praga, FC Kopenhaga

Lech moze trafic na kazdego z w/w grup czy jak to jest?
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 04.10.2008, 12:32
Po 1 zespole z każdego koszyka, nie licząc tego w, którym sam się znajduje.
Odpowiedz cytując
Estovic
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 04.10.2008, 14:13
Nie można wygrać spotkania z zespołem z Premiership gdy strzela się samobója i nie wykorzystuje tylu wyśmienitych okazji. Tu wyszedł brak bramkostrzelnych partnerów dla Brożka i wzmocnień transferowych w ofensywie. Skorża skutecznie ośmieszył politykę RN wystawiając Marcelo do ataku, gdzie ten przez kwadrans zrobił więcej niż Wtorek przez ostatnie pół roku. Z drugiej strony TT w słabej formie jest lepsze od Lecha, Legii czy Austrii Wiedeń. Dlatego szkoda czytać teksty, że po tym remisie trzeba wyrzucić Skorżę, a Głowackiego i Sobolewskiego posłać na emeryturę. Mam nadzieję, że Cupiał jest bardziej zrównoważony emocjonalnie.

irman napisał(a):Wyświetl post
Wniosek jest prosty - skrzydła są znakomite, dlatego też możemy sobie pozwolić na grę dwoma defensywnymi pomocnikami. I luz.
Odpowiem w podobnej konwencji. Mamy 5 graczy mogących grać na defensywnej pomocy i jednego Jirsaka na ofensywnej, dopiero po tym jak go Skorża przekwalifikował, ale przecież nie możemy grać dwoma defensywnymi i jednym ofensywnym (bo nie) więc grajmy z 1 defensywnym i 2 ofensywnymi. Na drugiego ofensywnego proponuję Kmiecika, ma chłopak szybkość i ciąg na bramkę. To na pewno wzmocni konkurencyjność i poziom sportowy drużyny. Jeszcze drugi element twojej taktyki czyli supersnajper Niedzielan w ataku i Champions League za rok mamy w kieszeni. Wyślij trenerowi na maila swoje uwagi, na pewno się ucieszy, że go oświeciłeś.
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 04.10.2008, 14:26
Estovic napisał(a):Wyświetl post
Nie można wygrać spotkania z zespołem z Premiership gdy strzela się samobója i nie wykorzystuje tylu wyśmienitych okazji. Tu wyszedł brak bramkostrzelnych partnerów dla Brożka i wzmocnień transferowych w ofensywie.
Dokladnie , to jest dziwna sprawa, bo psioczymy - slusznie, ze ten mecz nie byl taki jakbysmy chcieli - ale mimo wielkiego chaosu - stworzylismy sobie na prawde wiele sytuacji bramkowych a sami stracilismy gola w sposob mega pechowy.

Klucz do sukcesu to bylo wykozystanie tego co sie mialo.Tych szans bylo od groma - Sobol ,Cantoro, Zieniu,Brozek,Glowacki, Marcelo , zamieszania w polu karnym - jak na nieciekawy mecz to na prawde bylo sporo.
Tyle ze Mauro juz w tym roku prosto w pilke kopnal ,Zieniu nie jest w stanie sie przelamac ,do tego szybko musial zejsc Jirsak ,ktory mimo iz gra nierowno ,zawsze kilka znakomitych pilek zagra....i szansa poszla w ****u.

Bardzo podony -nie w sensie gry a skutkow, byl mecz w Atenach ,tam zalatwilo nas zmarnowanie 2 czy 3 setek w pierwszej polowie , tu koncowka pierwszej polowy i niestety zmarnowana doskonala szansa przez Sobola.
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 04.10.2008 o godz. 14:39.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
karaoke1
Junior Member

Od: 09.2008

Stary 04.10.2008, 17:49
Wiele cierpkich slow na temat lecha tutaj napisano... Ja o 15.35 zasiadlem przed telewizorem i trzymalem kciuki za "nszą" Wisle mimo ze jestem z Poznania. Trudno odpadliscie. Moja opinia? Przegrali w glpwach... bali sie stracic gola i dlatego grali tak pasywnie... a kazdy z nas ogladajacych ten mecz widzial ze gdyby ich przycisnac to sie gubia. Jesli zima nie dostaniecie zastrzyku swiezej krwi to bedzie to znakiem ze wasz Cupial pomalu wycofuje kase z klubu a to dla was jak i dla calej polskiej pilki bedzie krok wstecz bo jakie emocje budzi spotkanie Wisla-Lech a Wisla - Piast itp. Szkoda ze na tym forum nie potraficie spojrzec na puchary jako Polacy a nie Krakusy. Moim zdaniem obi druzyny byly w naszym zasiegu i na podobnym poziomie i nie zgodze sie ze Koguty byly w rewanzu lepsze od Wiedenczykow. Oddali wam pole gry a Austriacy grali pressingiem jak dlugo mieli na to sily. Wiec po prostu uszanujcie ze inna druzyna jest w fazie grupowej i cieszcie razem z nami. Ja od wielu lat kibicowalem Wislakom w kazdym meczu pucharowym i bede robil to nadal i trzymal za was kciuki... a na razie do zobaczenia w Poznaniu... Pyra od urodzenia
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 04.10.2008, 21:34
Nasz pucharowy rywal,Barcelona po 30 minutach gry prowadzi z Atletico....5-1 jeszcze takiego meczu nie widzialem
Odpowiedz cytując
leszekm
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 04.10.2008, 21:36
Właśnie oglądam Barcelonę z Atletico Madryt i po 33 min 5:1.Barca miała jeszcze słupek i inne sytuacje.Wisla znowu tak źle nie wypadła w Barcelonie.
Odpowiedz cytując
hoho
Banita

Stary 04.10.2008, 21:43
leszekm napisał(a):Wyświetl post
Właśnie oglądam Barcelonę z Atletico Madryt i po 33 min 5:1.Barca miała jeszcze słupek i inne sytuacje.Wisla znowu tak źle nie wypadła w Barcelonie.
Jeszcze takiego meczu nie widzialem ,Messi powinien na 6-1 strzelic do psutej bramki Jak by dzis nam przyszlo grac na Camp Nou to bysmy dwucyfrowke dostali
Odpowiedz cytując
thechris
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 05.10.2008, 13:19
karaoke1 napisał(a):Wyświetl post
nie zgodze sie ze Koguty byly w rewanzu lepsze od Wiedenczykow. Oddali wam pole gry a Austriacy grali pressingiem jak dlugo mieli na to sily. Wiec po prostu uszanujcie ze inna druzyna jest w fazie grupowej i cieszcie razem z nami. Ja od wielu lat kibicowalem Wislakom w kazdym meczu pucharowym i bede robil to nadal i trzymal za was kciuki... a na razie do zobaczenia w Poznaniu... Pyra od urodzenia
Zgadzam się, że Austria zagrała bardzo dobry mecz. Nie spodziewałem się, że są tak solidną drużyną. Natomiast czy wyeliminowaliby Tottenham... trudno powiedzieć. Obydwa mecze pokazały, że zarówno Lech, Wisła, TT i Austria (wy wygraliście 5:4 a my przegraliśmy 2:3) są na bardzo zbliżonym poziomie i o awansach zadecydowały niuanse i łut szczęścia. Naprawdę Wisła bardzo blisko doprowadzenia do dogrywki pomimo, że to nie był nasz dzień...
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 05.10.2008, 17:01
Tottenham przegral na wlasnym boisku z beniaminkiem z Hull City i po raz kolejny nie strzelil nawet gola.
Mysle, ze sa w podobnej sytuacji do nas i juz teraz nie moga doczekac sie kolejnego okienka transferowego, bo w tej chwili widmo degradacji coraz bardziej zaglada im w oczy.
Odpowiedz cytując
prober
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 05.10.2008, 18:41
Tottenham coraz mocniej grząźnie na samym dnie tabeli. Grali u siebie w najsilniejszym składzie (z Corluką i Pawliuczenką). I co? Kolejne zero. Do bezpiecznego 16. miejsca tracą już 5 punktów, do pucharów 11 pkt. Oczekiwania wielkie i równie wielkie nic w efekcie. To już chyba lepiej kombinować tańszy skład z ambitnymi i nieobliczalnymi graczami, zamiast koncentrować się na przepłaconych pięciokrotnie, głośnych transferach...

minigaleria forumowych wynalazków językowych (zbieram kolejne!): Balon, Balonik, Dzida, Dziwnie spokojny, I tyle w tym temacie, Kicha, Miałem przeczucie, Na pałę, Napinka, Nie mam pytań, Oddychać rękawami, Padaka, Pan Basałaj, Pan Cupiał, Parch, Piach, Przypał, Siara, Szrot, Wspomnicie moje słowa
Odpowiedz cytując
yussuf
Junior Member

Od: 10.2008

Stary 05.10.2008, 19:27
Witam. Macie może jakiś link ze skrótem meczu Wisły z Tottenhamem? Nie chodzi mi tylko o gole, ale o najciekawsze sytuacje. Byłem na meczu, a później na necie nie mogłem znaleźć. Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 15.10.2008, 16:28
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...l?ticaid=16ca1
Smuda w wywiadzie dla PN twierdzi że spokojnie można było ograc Tottenham 3-0.Franz twierdzi że Wiśle zabrakło agresji i woli walki
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 15.10.2008, 16:39
AYALA napisał(a):Wyświetl post
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...l?ticaid=16ca1
Smuda w wywiadzie dla PN twierdzi że spokojnie można było ograc Tottenham 3-0.Franz twierdzi że Wiśle zabrakło agresji i woli walki
A ja twierdzę że Austrie Wiedeń można było ograć w Wiedniu tak z 3-1 i w Poznaniu 4-0, a nie rzutem na taśmę w 120 minucie dogrywki strzał rozpaczy Murawskiego.... i Franek stał się od tego cudu nieomylnym mędrcem w sprawie Wisły i TT

Niech się skupi na swoim zespole a nie kopie dołki pod Skorżą....
Lech miał mega szczęście w losowaniu i w meczu.... a tu Franio mądrale struga!
Ostatnio edytowane przez Ogryzek : 15.10.2008 o godz. 16:41.
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 15.10.2008, 16:41
yussuf napisał(a):Wyświetl post
Witam. Macie może jakiś link ze skrótem meczu Wisły z Tottenhamem? Nie chodzi mi tylko o gole, ale o najciekawsze sytuacje. Byłem na meczu, a później na necie nie mogłem znaleźć. Z góry dzięki.
Pozdrawiam
Wisła - Tottenham 1-1 - skrót LIVE PL (219,1 MB)

http://rapidshare.com/files/15181450...LIVE.part1.rar
http://rapidshare.com/files/15181877...LIVE.part2.rar
http://rapidshare.com/files/15181004...LIVE.part3.rar

by kibic17
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
Zbychu
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 15.10.2008, 17:38
Rzeczywiście Lech miał mega szczęście w losowaniu co nie zmienia faktu że przy odrobinie szczęścia i Wisła mogła wywalczyć awans.Być może trzeba było zaryzykować i mocniej przycisnąć kogutów,ale to tylko spekulacje...
By dostawać więcej od życia, dawaj więcej od siebie.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 20.10.2008, 15:07
Takie cos znalazlem w komentarzach na jednej stronie. Na otarcie lez - chyba, ze bylo.

Jaka jest róznica miedzy Tottenhamem a trójkatem?
Trójkat ma 3 punkty
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 20.10.2008, 15:17
Gdzie Tottenham znow przejebal - tym razem z kolejnym potentatem - Stoke ,dorzucajac do tego 2 czerwienie.
Ze tez sie z nimi nie udalo.....:/
Jedno jest pewne - juz raczej nigdy nie wylosujemy angielskiej druzyny -ktora w momencie gry z nami, bylaby w rownie zalosnej formie.
94 - Allah Akbar!!
Odpowiedz cytując
3rider
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 20.10.2008, 19:30
Patrzac na nasza porazke z TT (w kontekscie ich dotychczasowych 8 meczow w premier, w ktorych nic nie wygrali, a 6krotnie przegrali) trzeba sobie uzmyslowic, ze polska pilka klubowa jest na dnie. Lech awansowal z dosc przecietna Austria czystym przypadkiem.

Ta prawde trzeba sobie zakodowac na przylosc. Niech jeden sezon chwaly (Lazio) nie stanie sie takim samym tematem jak Wembley'73 dla reprezentacji, bo ostatnia passa jest raczej smutna: Valerenga, Tbilisi, Guimaraes, slaby jak barszcz Tottenham. Udalo sie tylko z Iraklisem, ktory tez byl wowczas slaby , ale Mijajlovic kopnal fartownie pilke w 90min...

Slabe przygotowanie atletyczne w lidze pociaga za soba slabe tempo gry, a potem na tle przecietnych, ale wybieganych, grajacych szybka pilke ekip zagranicznych wygladamy jak zolwie, a komentatorzy mowia o bezradnosci. To raczej bezsilnosc. Doslowna, kondycyjno-silowa. Ale tego nie przeskoczymy, bo kiedy przyszedl Petrescu i po slabych wynikach fizycznych (porownal to wowczas do srodka tabeli drugiej ligi wloskiej) zaordynowal odpowiedni kierat, czesc zawodnikow sie posypala, czesc sie... zbuntowala.
Ostatnio edytowane przez 3rider : 20.10.2008 o godz. 19:34.
HENRYK TOMASZ REYMAN (1897-1963) – piłkarz (środkowy napastnik), podpułkownik Wojska Polskiego. Walczył w I wojnie światowej, wojnie polsko-bolszewickiej, w czasie powstań śląskich, uczestnik kampanii wrześniowej, ranny w bitwie nad Bzurą. Dowódca I batalionu 37. pułku piechoty z Kutna. W latach 1910-1933 występował w Wiśle Kraków, w barwach której w latach 1927-33 grając w lidze zdobył 109 goli. 9-krotny reprezentant kraju, w 1924 kapitan reprezentacji na Olimpiadzie w Paryżu.
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 20.10.2008, 19:51
3rider - mysle ze torszke przesadzasz. Wystarczylo, zebysmy mieli w skladzie drugiego sensownego napastnika, a do tego chociaz jednego sprawnego skrzydlowego i sadze ze TT po meczu w Krakowie, moglby sobie smialo dopisac kolejna porazke do swojej wypasionej kolekcji. Kto wie czy nie trzybramkowa jak prorokawal Smuda, skoro nawet grajac w takim, a nie innym skladzie, bylismy calkiem blisko przynajmniej do doprowadzenia do dogrywki.

Kiedys z Parma czy z Saragosa, tak samo tracilismy pierwsi gola i sytuacja robila sie bardzo zla, ale w przodzie bylismy na tyle silni, ze stac nas bylo na odpowiedzenie czterema golami. W meczu z Angolami zabraklo atutow w ofensywie, na boisku nie bylo liderow i w tym dopatrywalbym sie glownych przyczyn odpadniecia, a nie w slabosci polskiej ligi.
Ostatnio edytowane przez Eustachy : 20.10.2008 o godz. 20:07.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Stary 20.10.2008, 20:22
Eustachy
gdybyśmy w składzie mieli jeszcze jednego sensownego napastnika czy skrzydłowego, to Wisła nie byłaby na poziomie ostatniej druzyny Premiership ale co najwyżej przedostatniej.
Niewielka zmiana.
Moglbyśmy marzyć co najwyżej o zwycięstwie nad jakimiś nieprzygotowanymi do sezonu europejskimi frajerami.
I tak nalezy podchodzić do ewentalnych marzeń o jakimkolwiek awansie do czegokolwiek w przyszłym roku.
Dopóki nie zrobimy tego, co zrobił w ubiegłym roku taki CFR Cluj (oparcie składu na profesjonalnych, przygotowanych do walki na każdym metrze boiska przez caly mecz, piłkarzach z bardzo dobrej ligi portugalskiej z wyjatkiem dwóch bardzo dobrych Rumunów), będziemy ciągnęli tematy pelne rozczarowania.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 21.10.2008, 14:49
Nie zapominaj o kilku Latino ciągnących grę ofensywną Nie ma się co oszukiwać, tak nie zrobimy. Bo jednak jakieś finanse trzeba by było zainwestować.
Ostatnio edytowane przez tofik : 21.10.2008 o godz. 14:52.
..
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów