|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Szkoda, ze na powaznie nie zainteresowalismy sie Janczykiem, bo wlasnie wczoraj ustrzelil hat-tricka i juz ma 11 trafien w 18 kolejkach w lidze o niebo lepszej od naszej. Pilkarz, jak na polskie warunki fanastyczny, ale po tych wyczynach w Belgii juz raczej nieosiagalny dla polskich klubow pod wzgledem finansowym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Też tak uważam... Uważam że przestawianie Piotrka Brożka na lewą pomoc to błąd. Ale może Skorży chodzi o granie bardziej defensywne np. w Europejskich pucharach.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zgadałem się ostatnio o piłce z kumplem ,który robi w Finlandii.Podpytałem go czy chodzi na mecze?, jaki tam poziom itd. Podobno kilku ciekawych zawodników tam gra.Myślę ,że Wisła mogłaby się zanteresować tamtymi rejonami (skandynawia). Rynek nie jest tak dobrze przewietrzony przez najlepsze kluby, jak na przykład w Afryce czy Ameryce Płd.
Kumpel sympatyzuje z zespołem FC Haka. Podobno gra tam fajny chłopak na lewym skrzydle (23 lata). W zespole wicemistrza kraju (niepamiętam nazwy) występuje dwóch ciekawych napastników. Jeżeli chodzi o bramkę to jakiś murzynek się wyróżnia . Nazwisk tutaj nie podam bo mi się nie chcę szukać ,ale to tylko przykłady.... ![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
też spędziłem kilka miesięcy w Finlandii - poziom ligi jak u nas III (czyli dawniej czwarta). Faktem, że czasami i tam trafi sie jakaś perełka, ale nie gra wtedy w piłkę w Finlandii). Cudzoziemcy jacy tam grają nie zmieściliby się w Kolejarzu Stróże. Jak w knajpie na sopcaście wrzucilem jeden z meczów Wisły, to był szok kulturowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Mateusz Bąk odchodzi z Lechii podobno byliśmy nim zainteresowani
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Wiem wiem Sląskowi podkradać zawodnika troche głupio
ale za darmo tak wzmocnic rywalizacje na skrzydłach... http://www.sport.pl/sport/1,65025,73...Slaskiem_.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja nie wiem co tak wiele osób ma takie negatywne podejście do Ilie z zagłębiem zagrał bardzo dobry mecz uważam że on spokojnie może być przyszłością w bramce tylko trzeba na niego stawiać mamy nowego treneiro golkipeiro więc może coś z niego będzie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
http://www.futbolnews.pl/informacje/...w-rumunii.html
można się nim zainteresować, będzie można z nim podpisać kontrakt. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
http://www.transfermarkt.de/de/spiel...ungsdaten.html
Wypadało by się nim zainteresować, jest wolnym zawodnikiem, prawy pomocnik ograny w silnej lidze rosyjskiej... spełnia wszystkie kryteria! Brać go! ![]() P.S pewnie nie na naszą kieszeń, ale spróbować zawsze można... ![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak btw to waszym zdaniem Alvarez jest lepszy lub porównywalny do Pazdana?
Na wislaportal.pl spotkałem się z ciekawą opinią, że Alvarez jest drogi i mogą chcieć wykołować go podpisując tanszego Pazdana. Hm. W sumie może coś w tym być. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Ja tam myślę, że grają na innych pozycjach. Alvarez prawa obrona, a Pazdan- środek defensywy x)
![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy Pazdan nie zaczynał przypadkiem kariery jako prawy obrońca
?Moim zdaniem mógłby być zdrową konkurencją również dla Alvareza na prawej obronie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Pazdan to taka zapchaj dziura jak kiedyś Dudka, czy teraz Diaz. Jeśli jest nie drogi chętnie bym go widział w Wiśle
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Sander Puri przeszedl do Larissy za 100tys E. W tej całej Levadi, to on był najlepszy. Oczywiście, że lepiej było opchnąć Łobodzińskiego za 200tysiakow gdzies na cypr lub do grecji a wziąść tańszego dynamicznego Puriego
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie rozumiem jak można wg ciebie sprzedać gorszego "piłkarza" za 200 tys. i kupić lepszego za 100 tys.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a no można. tak m.in. zarabiają na życie handlarze. np. ja sprzedaje używane spodnie za tą samą cene, co kupuje później nowe. Lub sprzedaje spodnie gorszej marki kupując inne lepszej marki za mnijszą kasę i opycham je 3 razy drożej. po prostu tylu jest na świecie ludzi, że zawsze znajdzie się jakiś mniej przedsiębiorczy napaleniec
Ostatnio edytowane przez Sancezz : 16.12.2009 o godz. 10:32.
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2009
Offline |
|
|
SAGAN WOLNYM ZAWODNIKIEM
http://www.90minut.pl/news/110/news1...uthampton.html i nie mówcie, że nie warto na niego stawiać !!! widziałem go wiele razy w akcji i chłop ma ciąg na bramkę jak nikt inny uciekł nam Lewandowski, nie zaprzepaśćmy tego !! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
fajnie jakby sie udało ściagnac zawodników ogranych w pucharach europejskich.Wiadomo że z ligi mistrzów cięzko byłoby kogoś kupic ale z ligi europejskiej napewno już łatwiej.Całkiem przyzwoicie w tych rozgrywkach radzi sobie Sheriff Tiraspol.Ciekawe jak wysokie kontrakty maja w tym klubie i czy skusiliby sie na oferte z Wisełki.Bliżej nam chyba mentalnie do graczy ze Wschodu niż do Południowców z którymi jak narazie nic wielkiego nic nie ugraliśmy w pucharach w ostatnich 5 latach.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 17.12.2009 o godz. 17:27.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Żeby być bogatym (mieć na transfery) trzeba trochę odchudzić budżet sprzedając nieudaczników i tych którym się nie chce walczyć. Moje typy to:
Do sprzedania na cito: Ćwielong Warto rozważyć sprzedaż ![]()
God save the Queen
Long live the Queen |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No i masz racje! A za nich pościągać piłkarzy, co im się kontrakty kończą. Ja i tak dalej będę za ściągnięciem Alfreda Finnbogason'a bo kontrakt ma z Breidablik do konca tego roku
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
A Costly chciałby...
Cytat:
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Gdybym był bogaty...
Myślę że warto zainteresować się Gancarczykiem. Taki pomocnik w normalnych warunkach kosztowałby bardzo dużo a jest okazja wyjąć go za free ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
****a Lech Krivetsa kupuje. Zajebisty grajek chyba
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a przepraszam, co to ma wspólnego z polityką transferową Wisły Kraków?
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda, że Skorża nie zdecydował się na sprzedanie Diaza a w to miejsce Krivetsa. Razem z Sobolem stworzyliby fajny duet środkowych pomocników. A za rok by się pomyślało kogo wymienić za Sobola na def. pomoc. Piszą że Lech złożył kiepską ofertę za Krivetsa ale ten bardzo chce wyjechać i podjęto negocjacje. Szkoda, że jak zwykle jesteśmy w tyle w kwestii transferów tanich dobrych zawodników.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Selene : 19.12.2009 o godz. 10:06.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tomasz_19 ale to jest dział Gdybym był bogaty... więc można sobie gdybać
![]()
Piggy oddaj hajs