|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czyli teraz wchodząc ' na bilet' trzeba przykładać KK do czytnika?;>
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Witam. Możecie mi wyjaśnić o co chodzi tym ostatnim newsem na stronie http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24720. Czyli mam rozumieć, że jeśli nie mam Karty Kibica to na stadion nie wejde? W poprzedniej rundzie też nie miałem i wchodziłem normalnie z samym biletem, na którym był PESEL imię i nazwisko. Proszę o odp. Pozdro
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
Kibicom przypominamy również, że Kartą Kibica i papierowym biletem (który kupują osoby nieposiadające Karty), może posługiwać się tylko ten, którego dane widnieją na Karcie oraz bilecie. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion. |
|
|
|
Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
jeśli nie masz karty kibica, jeszcze w tej rundzie, dostajesz normalny bilet papierowy, jesli masz karte kibica drukuje sie jedynie potwierdzenie a do czytnika na stadionie przykładasz właśnie kartę kibica!
![]()
] Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi raz wybrałbym tą samą drogę
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Kibicom przypominamy również, że Kartą Kibica i papierowym biletem (który kupują osoby nieposiadające Karty), może posługiwać się tylko ten, którego dane widnieją na Karcie oraz bilecie. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
tak pisałem w ramach upewnienia, a sprzyda się ta informacja też kilku osobom. ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Ok. Dzięki za odpowiedź. Nie zauważyłem tego. Jestem z poza Krakowa i nie mam jak wyrobić Karty Kibica i się przestraszyłem. Jeszcze raz dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Może być wymagana do wejścia na stadion po zakupie biletu, ale do samego zakupu i "nabicia" nie widzę potrzeby okazywania jej w strefie kibica. Oczywiście, na dziś dzień ta funkcja może być wyłączona, jednak jeśli ja z domu bez okazywania karty będę mógł kupić bilet, to dlaczego niby nie mógłbym bez karty kupić biletu w sk? ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Przez internet, tez może byc nabity bilet na KK (bedzie trzeba zapewne wpisac dane i nr karty), a wydrukujesz sobie tylko potwierdzenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Kolego czytać chyba nie umiesz ! Nie wiedziałem jak wygląda kwestia w przemieszczaniu się pomiędzy poszczególnymi sektorami !! Bo nigdy nie byłem w takiej potrzebie, żeby przechodzić np z G1 na G2!. Już się tak nie wymądrzaj bo tyle, że nie zajmuje się swojego miejsca na G to wiem. Zawsze zajmowałem byle jakie miejsce z tymże w obrębie jednego sektora np G2 !
Zresztą to koniec z mojej strony jeżeli chodzi o ten temat. Może się ośmieszyłem nie wiedząc takiej podstawowej rzeczy, ale czy to ma takie wielkie znaczenie przy dopingowaniu drużyny? Bo wciskanie ciemnot że nie wiedzialem , że zamuje się byle jakie miejsca to juz kpina. Cały czas podkreślałem, że chodzi mi o poszczególne sektory a nie miejsca/siedzenia. Tyle w tym temacie, bo nie chce mi się wykłócać. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
kazdy kto wchodzi na g2 i nie jest slepy widzi ze 10m w prawo jest klatka schodowa na g1 a 10m w lewo na g3
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Proponuje, aby niektórzy poćwiczyli czytanie ze zrozumieniem i przestali zadawać nonstop te same pytania. Ja rozumiem, że można czegoś nie zauważyć ale zamiast irytować ludzi swoim pytaniem, to może warto przeczytać newsa jeszcze raz
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
A co za tym idzie mozna wchodzi na sektor jaki sie chce. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
A nie lepiej zamiast kupowac jutro bilet to wykupic karnet na wszystkie mecze i miec ten za free ?
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Witam, mam pytanie czy na stadionie Wisły nadal otwarte są dwie trybuny?
A drugie pytanie to ważniejsze- czy jest szansa na zakup biletu pod stadionem przed meczem czy raczej wszystkie się rozejdą? Pozdrawiam, kibic z Jaworzna! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Strefa kibica a dokładniej działy karnetów i wyrabiania kart kibica przed dzisiejszym meczem mają jakieś ograniczone godziny otwarcia ? Wpadne na R22 dopiero koło 17-18 i mam te 2 rzeczy do zrobienia.
![]() WISŁA AZORY !
|
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
tak nadal są otwarte 2 trybuny. Bilet spokojnie kupisz przed meczem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wbijaj śmiało na R22
Na meczach PP jest nieraz lepsza atmosfera niż na ligowych![]() Ktoś tam pisał,ze jest małe zainteresowanie biletami. Bylem wczoraj o 11 i choć działało piec kas to była kolejka. Tak samo z KK. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jeśli znajomy z Krakowa załatwi nam np 5 biletów mi i moim kumplom a my nie posiadamy kart kibica to jak nam załatwi bilety to my nie wejdziemy na stadion bez kart kibica? Czy jak to jest
![]()
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Wystarczy ze znajomy poda wasze numery pesel i spokojnie wejdziecie.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Zalatwic nie moze, co najwyzej kupic. A zeby kupic, to musi podac wasze PESELe i Imie i nazwisko. Dane beda widoczne na bilecie papierowym
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Gdzie będzie można kupić bilet przed meczem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy jak mam kartę kibica to gdy kupuje bilet muszę na nią wbić bilet czy mogę kupić zwykły papierowy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Musisz przyjść z kartą inaczej nie kupisz na sam PESEL. Byłem próbowałem i nie dało rady.
|
|
|