The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.02.2011, 20:56
Czyli teraz wchodząc ' na bilet' trzeba przykładać KK do czytnika?;>
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
ABG21
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 28.02.2011, 20:58
Witam. Możecie mi wyjaśnić o co chodzi tym ostatnim newsem na stronie http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24720. Czyli mam rozumieć, że jeśli nie mam Karty Kibica to na stadion nie wejde? W poprzedniej rundzie też nie miałem i wchodziłem normalnie z samym biletem, na którym był PESEL imię i nazwisko. Proszę o odp. Pozdro .
Odpowiedz cytując
xdarek
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 28.02.2011, 21:01
ABG21 napisał(a):Wyświetl post
Witam. Możecie mi wyjaśnić o co chodzi tym ostatnim newsem na stronie http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24720. Czyli mam rozumieć, że jeśli nie mam Karty Kibica to na stadion nie wejde? W poprzedniej rundzie też nie miałem i wchodziłem normalnie z samym biletem, na którym był PESEL imię i nazwisko. Proszę o odp. Pozdro .
wchodzisz tylko, że na bilecie normalnym,a tym co mają KK a nie mają karnetu będą nabijane bilety na karte
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 28.02.2011, 21:01
Pisze wyraznie :
Kibicom przypominamy również, że Kartą Kibica i papierowym biletem (który kupują osoby nieposiadające Karty), może posługiwać się tylko ten, którego dane widnieją na Karcie oraz bilecie. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion.
Odpowiedz cytując
la_fille
Member

Od: 09.2008

Stary 28.02.2011, 21:02
Cinek1906 napisał(a):Wyświetl post
Czyli teraz wchodząc ' na bilet' trzeba przykładać KK do czytnika?;>
jeśli nie masz karty kibica, jeszcze w tej rundzie, dostajesz normalny bilet papierowy, jesli masz karte kibica drukuje sie jedynie potwierdzenie a do czytnika na stadionie przykładasz właśnie kartę kibica!
] Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi raz wybrałbym tą samą drogę
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 28.02.2011, 21:02
Czego nie rozumiesz ?

Kibicom przypominamy również, że Kartą Kibica i papierowym biletem (który kupują osoby nieposiadające Karty), może posługiwać się tylko ten, którego dane widnieją na Karcie oraz bilecie. Zgodność danych będzie podlegała kontroli przy wejściu na stadion.
Odpowiedz cytując
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 28.02.2011, 21:04
la_fille napisał(a):Wyświetl post
jeśli nie masz karty kibica, jeszcze w tej rundzie, dostajesz normalny bilet papierowy, jesli masz karte kibica drukuje sie jedynie potwierdzenie a do czytnika na stadionie przykładasz właśnie kartę kibica!

tak pisałem w ramach upewnienia, a sprzyda się ta informacja też kilku osobom.
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
Odpowiedz cytując
ABG21
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 28.02.2011, 21:06
Ok. Dzięki za odpowiedź. Nie zauważyłem tego. Jestem z poza Krakowa i nie mam jak wyrobić Karty Kibica i się przestraszyłem. Jeszcze raz dzięki.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.02.2011, 21:06
PvD napisał(a):Wyświetl post

sorin320 nie wydaje mi się aby to zmieniono zważywszy na to, że od nowego sezonu karta kibica ma byc obowiązkowa dla wszystkich. Więc należy przyzwyczaic kibiców, że chcąc zakupic bilet nalezy miec lub przekazac komus KK.
dario.h napisał(a):Wyświetl post
sorin320 - kartę kibica traktuj jak prawo jazdy. Kierujesz autem masz prawo jazdy przy sobie - idziesz na mecz Wisły karte kibica masz przy sobie... nie przekonasz policjanta dyktując mu swoje dane, żeby sobie sprawdził w kompie w radiowozie.....
...takie czasy nastały...tak będzie w każdym klubie , na każdym ligowym stadionie w Polsce...i nic na to nie poradzisz ;-)
A ja się z tym nie zgodzę! Jeśli karta będzie pozwalała na zakup biletu przez internet, ponoć ma na to pozwalać. Karta nie może być wymagana do zakupu biletu.

Może być wymagana do wejścia na stadion po zakupie biletu, ale do samego zakupu i "nabicia" nie widzę potrzeby okazywania jej w strefie kibica.

Oczywiście, na dziś dzień ta funkcja może być wyłączona, jednak jeśli ja z domu bez okazywania karty będę mógł kupić bilet, to dlaczego niby nie mógłbym bez karty kupić biletu w sk?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
JoeyLG
Senior Member

Od: 01.2008

Stary 28.02.2011, 21:10
Przez internet, tez może byc nabity bilet na KK (bedzie trzeba zapewne wpisac dane i nr karty), a wydrukujesz sobie tylko potwierdzenie.
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 28.02.2011, 21:13
Fuks napisał(a):Wyświetl post
. Gośc zapytał, czy nie bedzie problemu z wejsciem na dany sektor razem, i tylko tyle.
no wiec jesli tego nie wie, lamentując/naśmiejwacac sie z tego ze ma bilety nie obok siebie (i porównuje tą sytuacje z kinem) tzn ze ten sektor nie jest dla niego.
Odpowiedz cytując
regan
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 28.02.2011, 21:57
Fuks napisał(a):Wyświetl post
Chodzi o napinanie sie. Jakby wszyscy potrafili czytać ze zrozumieniem , to raczej nie wypisywaliby podobnych bredni. Gośc zapytał, czy nie bedzie problemu z wejsciem na dany sektor razem, i tylko tyle. To, że ktos tam cos sobie ubzdurał w głowie i probuje odpowiadac na to co sam wymyślił nie jest jego winą.
a potem płacz, że oprawa chujowo wyszła... bo kartoniki poprzestawiane, bo komus sie chorągiewki nie chciało podnieść... Niech sobie kupi na F i idzie z dziewczyną, jak nie wie, czy na G mozna siedzieć gdzie się chce...
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
cartoo
Member

Od: 09.2010

Stary 28.02.2011, 22:23
Kolego czytać chyba nie umiesz ! Nie wiedziałem jak wygląda kwestia w przemieszczaniu się pomiędzy poszczególnymi sektorami !! Bo nigdy nie byłem w takiej potrzebie, żeby przechodzić np z G1 na G2!. Już się tak nie wymądrzaj bo tyle, że nie zajmuje się swojego miejsca na G to wiem. Zawsze zajmowałem byle jakie miejsce z tymże w obrębie jednego sektora np G2 !
Zresztą to koniec z mojej strony jeżeli chodzi o ten temat. Może się ośmieszyłem nie wiedząc takiej podstawowej rzeczy, ale czy to ma takie wielkie znaczenie przy dopingowaniu drużyny?
Bo wciskanie ciemnot że nie wiedzialem , że zamuje się byle jakie miejsca to juz kpina. Cały czas podkreślałem, że chodzi mi o poszczególne sektory a nie miejsca/siedzenia. Tyle w tym temacie, bo nie chce mi się wykłócać.
Odpowiedz cytując
WRzŚ
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 28.02.2011, 22:40
kazdy kto wchodzi na g2 i nie jest slepy widzi ze 10m w prawo jest klatka schodowa na g1 a 10m w lewo na g3
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.02.2011, 23:08
Proponuje, aby niektórzy poćwiczyli czytanie ze zrozumieniem i przestali zadawać nonstop te same pytania. Ja rozumiem, że można czegoś nie zauważyć ale zamiast irytować ludzi swoim pytaniem, to może warto przeczytać newsa jeszcze raz?
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 28.02.2011, 23:55
cartoo napisał(a):Wyświetl post
Kolego czytać chyba nie umiesz ! Nie wiedziałem jak wygląda kwestia w przemieszczaniu się pomiędzy poszczególnymi sektorami !! Bo nigdy nie byłem w takiej potrzebie, żeby przechodzić np z G1 na G2!. Już się tak nie wymądrzaj bo tyle, że nie zajmuje się swojego miejsca na G to wiem. Zawsze zajmowałem byle jakie miejsce z tymże w obrębie jednego sektora np G2 !
Zresztą to koniec z mojej strony jeżeli chodzi o ten temat. Może się ośmieszyłem nie wiedząc takiej podstawowej rzeczy, ale czy to ma takie wielkie znaczenie przy dopingowaniu drużyny?
Bo wciskanie ciemnot że nie wiedzialem , że zamuje się byle jakie miejsca to juz kpina. Cały czas podkreślałem, że chodzi mi o poszczególne sektory a nie miejsca/siedzenia. Tyle w tym temacie, bo nie chce mi się wykłócać.
Człowieku, nie pierdziel za przeproszeniem. Śplepy by zauwazyl, że mozna chodzic wzdłuz trybuny G (w srodku)
A co za tym idzie mozna wchodzi na sektor jaki sie chce.
Odpowiedz cytując
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 01.03.2011, 01:00
A nie lepiej zamiast kupowac jutro bilet to wykupic karnet na wszystkie mecze i miec ten za free ?
Odpowiedz cytując
Jaworznianin
Junior Member

Od: 07.2009

Stary 01.03.2011, 10:05. Pytanie
Witam, mam pytanie czy na stadionie Wisły nadal otwarte są dwie trybuny?
A drugie pytanie to ważniejsze- czy jest szansa na zakup biletu pod stadionem przed meczem czy raczej wszystkie się rozejdą?
Pozdrawiam, kibic z Jaworzna!
Odpowiedz cytując
Krakus!
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 01.03.2011, 10:09
Strefa kibica a dokładniej działy karnetów i wyrabiania kart kibica przed dzisiejszym meczem mają jakieś ograniczone godziny otwarcia ? Wpadne na R22 dopiero koło 17-18 i mam te 2 rzeczy do zrobienia.
WISŁA AZORY !
Odpowiedz cytując
wiślak1992
Member

Od: 06.2009

Stary 01.03.2011, 10:09
tak nadal są otwarte 2 trybuny. Bilet spokojnie kupisz przed meczem.
Odpowiedz cytując
Pawel.Busko
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 01.03.2011, 10:12
Wbijaj śmiało na R22 Na meczach PP jest nieraz lepsza atmosfera niż na ligowych

Ktoś tam pisał,ze jest małe zainteresowanie biletami. Bylem wczoraj o 11 i choć działało piec kas to była kolejka. Tak samo z KK.

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 01.03.2011, 10:31
Krakus! napisał(a):Wyświetl post
Strefa kibica a dokładniej działy karnetów i wyrabiania kart kibica przed dzisiejszym meczem mają jakieś ograniczone godziny otwarcia ? Wpadne na R22 dopiero koło 17-18 i mam te 2 rzeczy do zrobienia.
Strefa działa do samego meczu także pełen luz, zdążysz
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
Wislak2221
Member

Od: 04.2009

Stary 01.03.2011, 10:44. Karta Kibica
Jeśli znajomy z Krakowa załatwi nam np 5 biletów mi i moim kumplom a my nie posiadamy kart kibica to jak nam załatwi bilety to my nie wejdziemy na stadion bez kart kibica? Czy jak to jest
ŚLĄSK WISŁA LECHIA
Odpowiedz cytując
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 01.03.2011, 10:53
Wislak2221 napisał(a):Wyświetl post
Jeśli znajomy z Krakowa załatwi nam np 5 biletów mi i moim kumplom a my nie posiadamy kart kibica to jak nam załatwi bilety to my nie wejdziemy na stadion bez kart kibica? Czy jak to jest
Wystarczy ze znajomy poda wasze numery pesel i spokojnie wejdziecie.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 01.03.2011, 12:00
Wislak2221 napisał(a):Wyświetl post
Zalatwic nie moze, co najwyzej kupic. A zeby kupic, to musi podac wasze PESELe i Imie i nazwisko. Dane beda widoczne na bilecie papierowym
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 01.03.2011, 17:51
Gdzie będzie można kupić bilet przed meczem?
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.03.2011, 17:52
crazykaro napisał(a):Wyświetl post
Gdzie będzie można kupić bilet przed meczem?
W strefie kibica, czyli narożnik trybuny od parku Jordana ( narożnik od strony ulicy Reymonta )
Odpowiedz cytując
crazykaro
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 01.03.2011, 17:54
jaszczur90 napisał(a):Wyświetl post
W strefie kibica, czyli narożnik trybuny od parku Jordana ( narożnik od strony ulicy Reymonta )
Dzięki jaszczur
Odpowiedz cytując
wojti11795
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2010

Stary 01.03.2011, 21:05
Mam pytanie, czy jak mam kartę kibica to gdy kupuje bilet muszę na nią wbić bilet czy mogę kupić zwykły papierowy?
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.03.2011, 22:35
wojti11795 napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie, czy jak mam kartę kibica to gdy kupuje bilet muszę na nią wbić bilet czy mogę kupić zwykły papierowy?
Musisz przyjść z kartą inaczej nie kupisz na sam PESEL. Byłem próbowałem i nie dało rady.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów