|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
ale zalecam kupić już teraz kartę kibica bo przy sprzedaży biletów przez internet KK będzie zapewne potrzebna. Cytat:
Ostatnio edytowane przez CH. : 25.02.2011 o godz. 17:41.
|
||
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Podłączam się pod pytanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Bilety są JUŻ ładowane na kartę kibica. Papierek ( Papierowy bilet) jest tylko dla Ciebie jak potwierdzenie, pamiątka.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Czyli mając 30 zł do dyspozycji i nie posiadają bez karty kibica,ale z podbitą legitką nie powinno byc problemów z zakupem biletu?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie możesz sobie wyrobić karty kibica za 10zł i kupić biletu za 11zł na G ? Bądź 19zł na D jak chciałeś? Wyniesie Cię 21zł albo 29zł, a kartę kibica masz na dwa lata.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Nie trzeba mieć karty kibica, żeby kupić bilet
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak jak pisałem o 16 szału nie było z biletami. Więc powinny być, a jak nie to na narożniki czyli na ten co chciałeś "D" będą raczej na pewno, wtedy i tak się zmieścisz w cenie.
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jest jeden szczegół, aby miec karte kibica jako osoba niepełnoletnia trzeba miec podpis opiekuna,ale ja jade sam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Na razie nie trzeba mieć ale zachęcam do wyrabiania bo po pierwsze bez karty biletu przez internet nie kupisz a po drugie od nowego sezonu może być tak że tylko z kartą kibica będzie można kupić i zaczną się kolejki do wyrabiana.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
"Osoby pomiędzy 13. a 18. rokiem życia część wniosku numer 1a wypełniają samodzielnie, a dodatkowo na ich wniosku musi być także wypełniona część numer 2, którą uzupełnia i podpisuje rodzic lub opiekun prawny. Osoby między 13. a 18. rokiem życia Karty mogą wyrabiać same, bez obecności opiekuna. Przy jej wyrabianiu muszą one okazać swój dokument tożsamości, a także dokument potwierdzający numer PESEL (na przykład książeczkę zdrowia lub potwierdzenie nadania numeru PESEL)." ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja mam pytanie odnosnie kupna biletu innym osobom. Spotkal sie juz ktos z taka sytuacja? Wystarczy podac dane i bilet bedzie, a jak sie ma sprawa z tymi "znizkami"? Wtedy trzeba miec jakis dokument tej drugiej osoby?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Trzeba mieć legitymacje raczej bo przynajmniej przy karnetach to sprawdzali
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Dokładnie, Wystarczy podać dane gościowi, nie musisz mieć dokumentów tych osób. Nie tak jak kolega wyżej mówi.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale chodzi Ci o mecz z Podbeskidziem czy Ruchem ?
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
jeśli było to sory wielkie. Sprawa wygląda tak, że ja mam karnet ale gdybym chciał kogos zabrac na mecz to jak by to wyglądało? Ta osoba musiała by miec KK, wystarczy mi jej numer PESEl, czy ewentualnie bilet zostanie " wbity " na mój karnet czy bedzie w postaci papierkowej? Bardzo prosze o odpowiedź
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
wchodzisz na www.wisla.krakow.pl i wszystko wiesz
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...i_ekstraklase/ jak ktoś nie ma Karty Kibica to musi podać PESEL, ale osoby które zamierzają kupować bilety przez internet lepiej żeby się już teraz zaopatrzyły się w KK żeby potem nie stać w gigantycznych kolejkach.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 26.02.2011 o godz. 16:17.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
ps. przeglądacie w ogóle oficjalną stronę Wisły? tam wszystko pisze..
Ostatnio edytowane przez theOne : 26.02.2011 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Jemu chyba chodzi o to jak się sprzedają a nie od kiedy.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Hej. Mam pytanko... do kiedy w sprzedaży będą karnety
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Karnety będą hoho.. i jeszcze dłużej
![]() ![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Panowie jeszcze raz tak dla wyjasnienia.
Chce kupic dla siebie i kolegi bilet na Podbeskidzie albo na Ruch. Nie mamy karty kibica ani zadnego starego identyfikatora ani nic z tych rzeczy. Wystarczy ze podam swoj i kolegi PESEL i dane i zaplace fizycznie tylko za same bilety <- dobrze rozumiem? Czy z racji ze nie mamy kart kibica jeszcze jest jakas jednorazowa oplata (tak jak ta stara 5zl 'jednorazowy identyfikator') dzieki |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Ja już nie mam sił
Nie ma co nawet odpowiadać bo dwa posty niżej będzie identyczne pytanie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak wystarczy. Nie ma żadnych dodatkowych opłat, bilet dostajesz w formie papierowej.
Tylko czemu nie wyrobić KK? Przecież ona nie gryzie.. ![]()
|
|