|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
A ja mam pytanie, czy możliwe jest żeby wyrobić przy jednym okienku kartę kibica i od razu nabić na nią karnet za jednym razem bez zbędnego czekania do drugiego okienka/stanowiska?
Pytam bo akurat mam przerwę między semestrem zimowym i letnim i wracam dopiero w poniedziałek do Krakowa, a jak wiadomo w poniedziałek rusza sprzedaż karnetów dla wszystkich, więc nie chciałbym najpierw stać w długiej kolejce po karte kibica, a potem powtarzać to z karnetem... Może już gdzieś padała odpowiedź na to pytanie w tym temacie, ale nie śledziłem od początku tego wątku, więc wrazie czego sory za ewentualną powtórkę pytania. ![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Nie ma takiej możliwości. KK wyrabia się na piętrze, a przy wejściu do Strefy Kibica znajdują się kasy, gdzie można kupić karnet.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak się zastanawiam, czy jest szansa, żeby wejścia na czyjś karnet. Znajomy pracuje na zmiany i czasem nie ma szans by pójść na mecz. Dotychczas jego córka chodziła za niego. Ciekawe jak teraz będzie i czy przy wpuszczaniu będą patrzeć na zdjęcia.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Oficjalnie NIE ale sam wiesz jak to bywa na naszym stadionie. po pierwszym meczu wszystko się wyjaśni. przecież do tej pory też nie można było oddawać karnetu a różnią się one od nowych tylko zdjęciem. ja osobiście wątpię aby sprawdzali zdjęcia bo wyobraź sobie wchodzisz dociskasz karnet i co? ochroniarz prosi o ten karnet żeby porównać twarz? i tak 20 tys razy? chyba że kamery są wyposażone w porównywanie twarzy co jest jeszcze mniej prawdopodobne.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wydaje mi się, że mogliby robić problem w drugą stronę, gdyby to ktoś starszy wchodził na bilet ulgowy. Ale tak jak powyżej, sądzę że nie ma szans aby sprawdzali każdemu czy wchodzi na swój karnet.
![]() ![]() "Unia Tarnów - Te słowa brzmią dumnie..." |
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
wie ktos moze kiedy i w jakiej cenie beda bilety na podbeskidzie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Wie ktos od kiedy wolna sprzedaz biletow na podbeskidzie? Tydzien do meczu a na stronie glownej nawet godziny niema podanej...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
jest podana na nie głównej
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Wyszukanie tej informacji zajmuje 0,10 s..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 22.02.2011 o godz. 00:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bardziej intrygującym pytaniem jest to od kiedy będą bilety sprzedawać na mecz z Podbeskidziem
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
Rozumiem ze karnety maja pierwszenstwo, ale jakies info powinno juz byc... Do zobaczenia na koszu!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No nie wazne. Na pewno nie bylo jej podanej na stronie, gdy na innych stronach byla juz oficjalnie podana. Jak nie wczoraj to w sobote podali, ale juz nikt mi nie wmowi ze byla przed weekendem.
A cale pieprzenie przez to ze niemoglem tego sprawdzic przed napisaniem postu Zajmijmy sie moim pytaniem, czyli od kiedy bilety. |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
można już kupić bilety na podbeskidzie w wolnej sprzedaży
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Dostalem odpowiedź na gg, że nie mają informacji na ten temat, wiec pozostaje tylko czekac na info na glownej. Mam nadzieje że uda mi sie je kupic w piatek przed koszem.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Oczywiście, mogę się mylić, więc nie wieszać od razu ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pytałem wczoraj w strefie kibica i sprzedaż ma być od piątku
![]() Ps. Oczywiście na mecz z Podbeskidziem
Ostatnio edytowane przez h3po4 : 24.02.2011 o godz. 14:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
ma ktoś informację :
jaka ilość karnetów się rozeszła? |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Poszło prawie 8 tysięcy karnetów info z dzisiaj z godziny 8.15 od kumpla któy robi w Wiśle.Szkoda ,że nie wyszło z tym głośnym nazwiskiem to teraz było by sprzedanych z 11 tysiaków karnetów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
mało:(
dobra ilość to 10-11.. |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Witam czy wie ktoś może od kiedy będzie prowadzona wolna sprzedaż biletów na mecz z Ruchem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Bez przesady, wcale nie tak mało. Do końca tygodnia dociągniemy do tych 10 tysięcy, tym bardziej że jest weekend.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Bilety na Podbeskidzie i Ruch
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._i_ekstraklase Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
O 16 byłem wyrobić kartę kibica i kupić bilety na mecz. Przy okazji zapytałem się miłych Pań ile biletów zostało sprzedanych. Dostałem odpowiedź, że na G się już kończą, ale na inne sektory jest ich sporo. Domyślam się, że zapewne dziś po pracy i w weekend dużo osób wybierze się do strefy kibica jak będą mieli czas.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Pytanie od nowego ile by kosztował bilet na mecz z Podbeskidziem na sektor "D" bez karty kibica? Co musze zabrac ze sobą aby dokonac takiego zakupu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Bez karty kibica chyba się nie da, musisz ją wyrobić. a cenę masz na stronie oficjalnej podane odpowiednią już do Ciebie.
![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
mozes zkupic za 11zł z legitką nie trzeba żadnej karty
, póki co karty kibica to jest jakiś pierdo**ny pic na wode, nawet nie moza internetowo kupowac wiec po ch*j to... nie wiem |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
czyli nie musze posiadac karty kibica aby zakupic bilet?
|
|
|