|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
-wdał się w spór prawny i próbuje odzyskać kamienice na Kazimierzu -na dokładnych badaniach wyszło że jest kosmitą i zabrało go FBI -chce się jeszcze lepiej pożegnać z kibicami swojej drużyny, robi im imprezę i sam gotuje Brakuje nam na dziś jeszcze bocznego obrońcy i jednego napadziora. Na bokach obrony przy kontuzji Pajica nie mamy nikogo na zmianę. To samo jest w ataku bo Rios do gry jako wysunięty się nie nadaje, tak samo jak Żuraw. Pierwsza jedenastka jest, ale sensownych rezerwowych nie widzę. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Adrian Ochalik w OSI - szykujemy dla kibicow jeszcze 2 niespodzianki
![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.01.2011 o godz. 19:08.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
do usunięcia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przyjście jeszcze jednego napastnika jest konieczne, bo przecież jak w drużynie był jeszcze Brożek to klub szukał dla niego partnera do gry w ataku... mam nadzieję, że Stan wyszuka nam jakiegoś szybkiego skutecznego napastnika, najlepiej skrzydłowego... ale pewnie będzie za darmo bo wątpię, żeby klub wydał jeszcze jakąś złotówkę.
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
orange sport info jak mniemam
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Nie chciałbym być złym prorokiem, ale Siwakow to mi Strąka przypomina (chodzi oczywiście o kształt kariery piłkarskiej)
![]() Co do niespodzianek, to na logikę, Melikson by nią nie był. Ale pewnie chodzi o GK i o Meleksa właśnie Cieszę się z Genkova, przy nim błyszczeć może Rios, który na szpicę się nie nadaje. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Strąk był talentem, ale się zmarnował przez odejście z Wisły.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Chodzilo mi o Orange Sport Info. O 20:00 znowu bedzie Sport Raport - moze znowu dadza ta rozmowe to mozesz poogladac. A jak nie masz Orange Sport Info to tutaj tez bedzie:
http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtml
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 28.01.2011 o godz. 19:32.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jeżeli chodzi o napastników na ławce mamy jeszcze Riosa, który może być pożytecznym zmiennikiem jeżeli przepracuje pełny okres przygotowawczy, bo umiejętności ma spore. Jest też Żurawski, który w utrzymaniu na pewno nie jest tani, więc na napastnika bym nie liczył. Pewnie przyjdzie jeszcze Melikson (jeżeli Hapoel przestanie robić sobie jaja) i bramkarz. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Do usunięcia
Powód: :)
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 28.01.2011 o godz. 19:26.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Przecież raczej jest pewne, że Wisła nie wykupi Rios'a ponieważ krzyknęli za niego 1.300.000 euro nie możemy więc opierać na nim ataku, a jedynie jako zawodnika rotacyjnego, dlatego jest pewne, że w tym oknie, albo letnim możemy spodziewać się kogoś który wpasuje się w rolę klasycznej 10'tki
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
mam nadzieje że Melikson do nas dołączy bo Polaków w kadrze Wisły nigdy za wiele
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zadowolenie kibiców jest jak parabola ..
W niedziele po meczu z Valarengą będzie parabola leciała w dół ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
To samo mamy na boku obrony, bez bocznego obrońcy i napastnika jesteśmy tam gdzie byliśmy na początku okienka. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez tomasz_19 : 28.01.2011 o godz. 19:44.
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Może od razu 4 mln ? Krzyknie co najwyżej 300 tyś euro jak spojrzą władze na jego statystyki w Wiśle. Nic z góry nie jest zakładane, chyba że dziś ja sobie krzyknę za kogoś milion euro, a po roku czy dwóch latach wyląduje w Kmicie Zabierzów i dalej ten milion euro będzie obowiązywać? Nic sobie nie krzykną bo nikt normalny nie da ponad miliona euro za zawodnika, który w przeciągu rundy nie strzelił bramki. Mógł być wart tyle przed rundą, ale teraz jest wart 1/4 tej kwoty i tyle River może zażądać.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 28.01.2011 o godz. 19:46.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Sivakov na filmach z popularnego internetowego serwisu filmowego wygląda zachęcająco. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Szkoda tylko, że Siwakow bez opcji pierwokupu :( Bo jak wypali to będzie się żal rozstawać...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Ciekawie i obiecująco zapowiada się Mączyński, może on wykopie Łoba ze składu.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
||
Jeżeli chodzi o Riosa to pokładam w nim spore nadzieje, z nim jest trochę jak z Jeanem Paulistą (choć wiadomo, że to inny typ zawodnika) - umiejętności ma spore, teraz niech trener się głowi jak je najlepiej spożytkować. Daleki też jestem od obaw, że jeżeli Rios zacznie grać na miarę swoich możliwości i strzeli 5-7 bramek w rundzie wiosennej to niemożliwością będzie pozyskanie go. Wiadomo, że jest klauzula, ale nie oznacza to, że nie można tych warunków renegocjować. Na razie nie ma co się martwić na zapas. Póki co transfery w tym okienku oceniam pozytywnie, jak pozyskamy jeszcze bramkarza, Meliksona i bocznego obrońcę będę w pełni usatysfakcjonowany. Na dalsze roszady w składzie pewnie będziemy musieli poczekać do lata, z resztą Stan Valckx w jednym z wywiadów mówił, że wtedy na rynku łatwiej o klasowych piłkarzy niż zimą. |
||
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() zapowiadać to on się mógl 4 lata temu.. teraz powinien grać na bardzo wysokim poziomie, a nie gra.. co do Łoba to każdy jest w stanie go wykopać ze składu, ale sprzedać chyba się go nie da. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
J***Ć pis!!! |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|