The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2010, 23:03
sq napisał(a):Wyświetl post
Tak was czytam... i po prostu nie mogę ze śmiechu. Runda ledwo co się zaczęła a wy po jednej przegranej (u wcale nie "ligowych ogórków") już:
1.twierdzicie że Skorża nie zdobędzie mistrza (mimo, że rok temu o tym samym czasie nie miał 2pkt przewagi nad vice-liderem)
2.zwalniacie trenera nie mając 100%towego kandydata na jego miejsce, który zaspokoiłby wasze wymagania o pięknej grze z polotem i fantazją wzorem (nie wiem) Manchesteru? Barcelony?
3.wieszacie psy na piłkarzach za brak zaangażowania, walki itp.. (głównie - o zgrozo - na Diazie, który był wg mnie największym "zadziorą" po stronie Wisły w tym meczu)

Skorże należało (jeśli już) rozliczyć po Levadii. I jeśli już - to po zakończeniu sezonu (ew. po serii porażek (dwóch, trzech...)

Ochłońcie heheheh

Jutro Lech przegra, za tydzień przegra Legia - humor wam wróci...

dlatego każdy kibic przeciwnej druzyny ma śmiech czytając to forum hehehehe...

ale oni dalej żyją w jakims amoku że jest tak tragicznie.. obejrzy jeden z drugim Barcelonę i on już taktykę pod Wisłę taką jak u nich próbuje wprowadzić )))))

one by chcieli wygrywać każdy mecz po 6-0... a czasem zdarzają się przegrane z Bełchatowem (solidny zespół) czy Cracovią.. Manchester, Chelsea, Barcelona tez zalicza wpadki z ogórkami i co ? grają dalej swoje i dążą po mistrzostwo... tak się złożyło że sukcesy przyciągnęły takich kibiców do Wisły którzy na dziś dzień potrafią obwinić trenera za to że któryś z piłkarzy trafił w słupek... igły z widły i nic więcej... więcej pokory .. ja mam czasem takie wrażenie że oni żyją w świadomości że Wisła to ma 500 mln zł budzetu i piłkarzy wartych 100mln..a każdy inny to jakiś przypadkowy zawodnik, przypadkowy zespół... nie, te czasy minęły, tzn nigdy ich nie było ale to nie jest to co kiedyś kiedy Wisła za czasów wejścia TF wprowadzała do Polskiej piłki nową jakośc... gdziie poza Legią reszta druzyn była zacofana w rozwoju i brała przykład z Wisły...
Ostatnio edytowane przez SpoXsteR : 27.02.2010 o godz. 23:14.
koyoot
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 27.02.2010, 23:14
Oczywiscie kazdy forumowicz jest madrzejszy od trenera, dzialaczy, pilkarzy nawet wlasciciela w naszym klubie.

Juz to nie raz pisalem. Krytykowac, ok krytykujcie, ale miejcie ku temu argumenty. Bo wiekszosc argumentow jest mocno chybiona.
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 27.02.2010, 23:20
Tak was czytam... i po prostu nie mogę ze śmiechu. Runda ledwo co się zaczęła a wy po jednej przegranej (u wcale nie "ligowych ogórków") już:
1.twierdzicie że Skorża nie zdobędzie mistrza (mimo, że rok temu o tym samym czasie nie miał 2pkt przewagi nad vice-liderem)
2.zwalniacie trenera nie mając 100%towego kandydata na jego miejsce, który zaspokoiłby wasze wymagania o pięknej grze z polotem i fantazją wzorem (nie wiem) Manchesteru? Barcelony?
3.wieszacie psy na piłkarzach za brak zaangażowania, walki itp.. (głównie - o zgrozo - na Diazie, który był wg mnie największym "zadziorą" po stronie Wisły w tym meczu)

Skorże należało (jeśli już) rozliczyć po Levadii. I jeśli już - to po zakończeniu sezonu (ew. po serii porażek (dwóch, trzech...)

Ochłońcie heheheh

Tak to już jest jak na forum jest ze 100 profesjonalnych trenerów 100 zawodowych, profesjonalnych piłkarzy i jeszcze więcej ludzi którzy mają miliardy na koncie i z chęcią zainwestują w Wisłę.
Większość ludzi już po pierwszym meczu zwalania trenera zatrudnia nowego a jak wygramy ligę i daj Boże awansujemy do europejskich pucharów to wtedy będą go nosić na rękach - kibice sukcesu, którzy kochają Wisłę wtedy kiedy są sukcesy i zwycięstwa a jak przychodzi porażka to szukanie kozła ofiarnego i jeżdżenie bez opamiętania po byle kim byle poczuć się dowartościowanym.
Takie moje zdanie.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 27.02.2010, 23:22
koyoot napisał(a):Wyświetl post
. Bo wiekszosc argumentow jest mocno chybiona.
To tylko Twoje zdanie

Co do trenera ,nie mam zamiaru się nad nim pastwić a wręcz jest mi go po ludzku żal.Nie wiem na ile i czy w ogóle on jest winny takiej ilości kontuzji, ale jeśli on tego jakimś cudem szybko nie ugasi, to będzie bardzo kiepsko.

Kolejny mecz gdzie nie ma w ogóle ławki.Musi grać Bułgar, choć nie powinien, musi wejść Ba - który być może powinien się jeszcze leczyć.
94 - Allah Akbar!!
koyoot
Senior Member

Stary 27.02.2010, 23:26
1q2 napisał(a):Wyświetl post
To tylko Twoje zdanie

Co do trenera ,nie mam zamiaru się nad nim pastwić a wręcz jest mi go po ludzku żal.Nie wiem na ile i czy w ogóle on jest winny takiej ilości kontuzji, ale jeśli on tego jakimś cudem szybko nie ugasi, to będzie bardzo kiepsko.

Kolejny mecz gdzie nie ma w ogóle ławki.Musi grać Bułgar, choć nie powinien, musi wejść Ba - który być może powinien się jeszcze leczyć.
Ale co moze powiedziec lub zrobic Skorza do pilkarzy jesli ci chca grac agresywnie? Przez to sa kartki i kontuzje. A odnosnie argumentow to moje zdanie i chyba nie tylko bo na wiekszosc argumentow da sie dac kontrargument, ktory bedzie wazniejszy.
fanTS1906
Senior Member

Stary 27.02.2010, 23:28
O co chodzi tym chuliganom z tym transparentem?
http://galeria.wislakrakow.com/20100227/norek/16.jpg
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 27.02.2010, 23:28
ja mysle ze glownym problemem Wisły sa te kontuzje ktore Bog wie czemu nas przesladuja bardzo bardzo mocno od jakiegos czasu. Te braki spowodowane przez kontuzje to jest jakas masakra. Cała jesien w tym sezonie gralismy z młodymi na lawce rezerwowych, kontuzjowanych bylo po 5 podstawowych graczy i teraz zapowiada sie na taki sam obrot sprawy. Cholera cos z tym trzeba zrobic bo tak to mamy polowe skladu wylaczone z gry, na lawce malo wartosciowych zmiennikow. Dzis nie mogli zagrac Singlar, Cleber i Jop - jak na polska lige to zajebisci zmiennicy, w pomocy brak Gołosia, Lobo, Garguły, w ataku nie było dzis Pawła Brozka. Do cholery gdyby wzyscy byli zdrowi to rywalizacja w skladzie bylaby nieziemska jak na nasza uboga lige. Byloby kim zonglowac w skladzie, zawodnicy ktorzy sa na boisku bardziej by byli zmotywowani do gry a tak to wiedza ze beda grac bo kto za nich wejdzie? Dzis jedynie na zmiane był wartosciowy Ba... Porazka jakas. To jest mysle glowny problem trenera. A co do braku motywacji, mysle ze to tez jego wada. Zdaje mi sie ze to taki spokojny gosc ktory nie potrafi krzyknac na pilkarzy a raczej wszystko chce na spokojnie wyjasnic, bez nerwow. A jednak czasami trzeba komus dac kopa w dupe. Ale coz, lepszego trenera nie znajdziemy. Przyjdzie jakis trener X i owszem zdobedzie mistrzostwo w 1 sezonie ale tylko dlatego ze bedzie nowy. Jak jest nowa miotla w druzynie to lepiej to wszystko idzie. Dlatego nie rozumiem tych narzekan na Pana Macka. Moim zdaniem ewidentnie wieje Mu wiatr w oczy i nie latwo prowadzic Wisłe w takich okolicznosciach. Chcialbym jak najpredzej doczekac momentu az wszyscy beda zdrowi i trener bedzie mial bol glowy kogo tutaj odrzucic z 18 meczowej i dopiero wtedy zobaczylibysmy jego pelne mozliwosci trenerskie
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.02.2010, 23:33
Ba z Diazem do środka, Mały na skrzydło, na drugie Kirm, w ataku Boguski z Hristowem.
No ale gramy bez ławki z Lechią.

A co do dzisiejszego meczu, to Mączyński przez tą chwilę ładnie się pokazał.
Przynajmniej się nie chował za rywalami ;-)
koyoot
Senior Member

Stary 27.02.2010, 23:39
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
A co do braku motywacji, mysle ze to tez jego wada. Zdaje mi sie ze to taki spokojny gosc ktory nie potrafi krzyknac na pilkarzy a raczej wszystko chce na spokojnie wyjasnic, bez nerwow. A jednak czasami trzeba komus dac kopa w dupe.
Czy my naprawde rozmawiamy o tej samej osobie?

Jesli on nie umie pilkarzy umotywowac to Ojciec Rydzyk jest papiezem...
someonewisp
Banita

Od: 09.2009

Stary 27.02.2010, 23:39
fanTS1906 napisał(a):Wyświetl post
O co chodzi tym chuliganom z tym transparentem?
http://galeria.wislakrakow.com/20100227/norek/16.jpg
Chodzi o to, że jeszcze przed erą Cupiała Łaciak naraził się kibicom Wisły, popierając Cracovie oraz trenując Proszowiankę. Nie jestem do końca pewny. Zresztą za młody jestem by to pamiętać.
GacekCCM
Member

Od: 01.2006

Stary 28.02.2010, 00:50
Urocze. Zakontraktowano Hristova, przebąkiwano o transferze Makinwy czy jakiegoś lewego obrońcy, więc przeciwnicy Skorży wyłączyli się na parędziesiąt godzin ku radości normalnych użytkowników forum. Wystarczył jeden mecz:
1. Z naprawdę mocnym i świetnie taktycznie ustawionym rywalem;
2. Bez kilku czołowych piłkarzy;
3. Z nowymi zawodnikami odpowiadającymi za grę ofensywną, którzy byli kompletnie niezgrani z zespołem;
4. W którym na dobrą sprawę brakowało jedynie wykończenia, bo na stadionie niewygodnym bardzo mocnej drużyny przez ogromną większość czasu Wisła dominowała i zasłużyła bardziej na 1:2, niż 1:0;
By przeciwnicy Skorży natychmiast się uaktywnili. Zrozumiałbym to, gdybyśmy przegrali u siebie/na wyjeździe z Lubinem czy innym Piastem, wtedy taka krytyka byłaby uzasadniona. W obecnej sytuacji kadrowej dzisiejsza gra była nadspodziewanie dobra, na dobrą sprawę brakowało kilku dotknięć piłki, w paru sytuacjach paru centymetrów, do zwycięstwa.
Chyba nie muszę nikomu tłumaczyć, kto odpowiada za to, że był o ułamek sekundy za wolny na boisku, lub zbyt późno się wybił - piłkarz grający czy trener stojący.
Krytyka jest zdrowa, ale na litość - nie bez powodu.
KacpiTSW
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 28.02.2010, 01:23
Najlepiej wszystko zwalić na trenera;
- a bo to on nie potrafi zmotywować zawodników
- znowu źle przygotował drużynę do sezonu
- to jego wina, że Brożkowi odnowiła się kontuzja
- to on ściągnął Hristova, który powinien coś dzisiaj strzelić

i jest jeszcze tego wiele... ale na litość boską!

To są już sprawy poza możliwościami Skorży, nie jest jakimś nadzwyczajnym człowiekiem - to taki sam człowiek jak ja czy Wy. Skąd miał to niby przewidzieć, że Brożkowi odnowi się kontuzja tuż przed meczem? To ponownie los rzuca mu kłody pod nogi i przez to lecą na niego zupełnie nie uzasadnione i niezrozumiałe słowa krytyki! Do tego jeszcze kartki i pauza Małeckiego, słaba ławka i Issa Ba który prawdo podobnie powinien się jeszcze leczyć.

Spójrzcie na plusy dzisiejszego meczu a nie zawsze na minusy. Mimo porażki i tak trzeba pochwalić zespół, prawie cała drużyna zagrała pełne 90 minut w tym nasz nowy nabytek Georgi, który z drużyną odbył TYLKO jeden trening, nie zna polskiego języku więc przez to komunikacja z innymi zawodnikami jest utrudniona - moim zdaniem i tak całkiem nieźle się zaprezentował. Trzeba też pochwalić Senegalczyka - Isse Ba, który na prawdę przez te ok. 10 minut gry pokazał, że jest na prawdę wartościowym zawodnikiem, który potrafi podać, przyjąć piłkę plecami do bramki i obrócić się z nią z dwoma rywalami na plecach. Gra generalnie wyglądała dobrze.

Więc stąd moja gorąca prośba do tych naszych krytyków - zanim coś napiszecie wylejcie sobie na głowę kubeł zimnej wody!
Powód: Naprawdę ? Ty już próbowałeś
Ostatnio edytowane przez Romy S. : 28.02.2010 o godz. 05:49.
WISŁA KRAKÓW - fuTSal

"...każdy żyd to wie, kto rządzi w mieście, TYLKO ABG!"
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 28.02.2010, 01:33
Najwikszym przeklenstwem Skorzy i nasz wszystkich byla ta nieszczesna Levadia ktora jest do dzis oscią w naszych gardłach.

Skorza poprpstu od tamtego czasu jakos nie potrafi dotrzec do zespolu.Zawodnicy tez jakos nie walczą brak im charaktreu ktory przeciez maja bo pokazlai to zdobywajac MP w tamtym seoznie.

Skorza musi jakos przemowic do nich ,zmenic podejscie,bo to ze po raz kolejny pezegrywamy wazny mecz chyba przypadkiem nie jest.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
1q2
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2005

Stary 28.02.2010, 01:42
Levadia jest przekleństwem, tyle że wd. mnie ta Levadia to po prostu efekt takiej a nei innej gry już o wiele wcześniej.Przeszlibyśmy Levadie, pewnie Debreczyn by nas spokojnie ograł = kompromitacja niby mniejsza, efekt byłby w sumie ten sam.

Teraz przekleństwem to są kontuzje.Wiadomo , każdy klub , każdy trener tego doświadcza ale u nas to już się ciągnie od dawna i końca nie widać.
Dziś np mieliśmy 10 zawodników do gry.Skorża rzucił Hristova na pożarcie ale musiał to zrobić, najpewniej też zaryzykował wprowadzając Ba, bo gdyby Ba był zdrowy to na bank zagrał by od początku.
Kiepska sprawa ogólnie.
94 - Allah Akbar!!
jabadabaryba
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 28.02.2010, 02:07
Coś dla "rozluźnienia" http://www.youtube.com/watch?v=Hwzx66HsONc
Ciekaw jestem jak wygląda motywacja naszego trenera.
RAFi89
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.02.2010, 09:52
A ja się pytam co wy macie z tą motywacją. Tym zawodnikom się płaci nie małe pieniądze w dodatku podobno uprawiają zawód o którym marzyli od dzieciństwa więc do czego ich tu motywować. Może klub ma jeszcze dodatkowo płacić zawodnikom za to żeby im się chciało. Ja rozumiem że od czasu do czasu trener musi zareagować ale u nas co chwilę trzeba ich pobudzać.
Albo chłopy mają jaja i jak przegrywają to sami ze złości powinni rywala rozszarpać albo nie nadają się do uprawiania sportu. A nie żeby zawodnik w przerwie mówił że ma nadzieję że trener ich w szatni zmotywuję albo pierwsze połowy zawsze mamy słabsze.
I nie bronię Skorży ale teksty że trener nie umie zmotywować mnie już nudzą.
szczebrzeszcz
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 28.02.2010, 10:00
RAFi89 napisał(a):Wyświetl post
Tym zawodnikom się płaci nie małe pieniądze w dodatku podobno uprawiają zawód o którym marzyli od dzieciństwa więc do czego ich tu motywować.
"piniondze" to nie wszystko, to raz
dwa, trudno wymagać od dorosłego faceta - spojrzenia dziecka, inny wiek inne problemy
poza tym kiedyś przychodzi rutyny nuda, która potrafi zabić nawet to co sprawia na przyjemność
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 28.02.2010, 10:04
Też nie widzę problemu z motywacją - w meczu trzeszczały kośći aż miło - cud że czerwone kartki nie poleciały. Zresztą w komentarzach pomeczowych właśnie ten aspekt był uwypuklany. Tak nie grają chyba słabo zmotywowani zawodnicy.
Jeśli jest problem, to gdzie indziej - w braku jakości - Sobol, Głowa i Boguś grają słabo po dłuuugich kontuzjach, Pawełek, Diaz i Jirsak grają słabo bo.... może są słabi?. Hristov na mecz przyjechał meleksem prosto z samolotu. Jak pół drużyny to pół-piłkarze to nie rozmywajmy brakiem motywacji
Powód: nie rozmywajmy
Ostatnio edytowane przez Oldpara : 28.02.2010 o godz. 10:27.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
felipe
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.02.2010, 10:20
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Też nie widzę problemu z motywacją - w meczu trzeszczały kośći aż miło - cud że czerwone kartki nie poleciały. Zresztą w komentarzach pomeczowych właśnie ten aspekt był uwypuklany. Tak nie grają chyba słabo zmotywowani zawodnicy.
Jeśli jest problem, to gdzie indziej - w braku jakości - Sobol, Głowa i Boguś grają słabo po dłuuugich kontuzjach, Pawełek, Diaz i Jirsak grają słabo bo.... może są słabi?. Hristov na mecz przyjechał meleksem prosto z samolotu. Jak pół drużyny to pół-piłkarze to rozmywajmy brakiem motywacji
Bardzo dobry głos w sprawie. Nawet ja powstrzymuję sie jeszcze z krytyką...
Salamanca
Member

Od: 08.2008

Stary 28.02.2010, 10:49
Widze ze wszyscy tu piszecie o motywacji , rzeczywiscie super filmik ale czy on by podzialal na naszych pilkarzy to nie wiem. U nas bardziej realna bylaby ta wersja motywacji -> http://www.youtube.com/watch?v=rydcDdajRpc
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 28.02.2010, 10:53
Salamanca napisał(a):Wyświetl post
Widze ze wszyscy tu piszecie o motywacji , rzeczywiscie super filmik ale czy on by podzialal na naszych pilkarzy to nie wiem. U nas bardziej realna bylaby ta wersja motywacji -> http://www.youtube.com/watch?v=rydcDdajRpc
To by w Polsce raczej nie przeszło, trener by dostał mocniej niż piłkarze.
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.02.2010, 11:17

Ochłońcie heheheh

Głos rozsądku od... Lechity Do czego to doszło
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Colin
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 28.02.2010, 11:24
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Jeśli jest problem, to gdzie indziej - w braku jakości - Sobol, Głowa i Boguś grają słabo po dłuuugich kontuzjach, Pawełek, Diaz i Jirsak grają słabo bo.... może są słabi?. Hristov na mecz przyjechał meleksem prosto z samolotu. Jak pół drużyny to pół-piłkarze to nie rozmywajmy brakiem motywacji
Dokładnie. Mnie już trochę śmieszą te modelowe komentarze na temat zaangażowania po przegranych meczach. Tak jakby przegrany mecz zawsze można było usprawiedliwić brakiem zaangażowania... Walki było dużo, aż czasem kości trzeszczały, tylko było za dużo chaosu, za mało pomysłu, techniki, spokoju, może świeżości, zgrania nowych zawodników...
Colin McRae[*] Żegnaj Mistrzu. Teraz pewnie ścigasz się z Ryśkiem i Januszem pilotowany przez "Beefa" po niebiańskich OSach...

"Heroes don't die, they just move on to the next stage"
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 28.02.2010, 11:26
Skorża jest taki sam jak rok czy dwa temu.Dopóki działa taktyka do boku i wrzuta to będziemy wygrywać.Dopóki będzie działać...jak nie działa to jest taki wynik jak wczoraj
Co do motywacji to trzeba przyznać że walczyli i chwała im za to.A że umiejętności takie a nie inne...to nie Kosa,Zuraw i Szymek nie ma kombinacyjnych akcji bo to nie ta technika
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Daja`n
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 28.02.2010, 11:33
Ludzie ogarnijcie się trochę to był pierwszy mecz po zimowym śnie.To że przegrali to jeszcze nie jest koniec świata.Mamy jeszcze sporo czasu do takiego biadolenia że już po mistrzostwie i trzeba wywalić trenera.Ja jestem optymistą co do kolejnych występów naszych kopaczy.Jeżeli pograją troszkę dokładniej i zaczną się lepiej rozumieć na boisku to będziemy mieli wiele radosnych chwil w tym sezonie.Więc głowa do góry bo jesteśmy WISŁA KRAKÓW !!!
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.02.2010, 11:43
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Skorża jest taki sam jak rok czy dwa temu.Dopóki działa taktyka do boku i wrzuta to będziemy wygrywać.Dopóki będzie działać...jak nie działa to jest taki wynik jak wczoraj
Co do motywacji to trzeba przyznać że walczyli i chwała im za to.A że umiejętności takie a nie inne...to nie Kosa,Zuraw i Szymek nie ma kombinacyjnych akcji bo to nie ta technika

O tak? To przypomnij mi proszę ileż tych goli zdobyliśmy po wrzutach (nie ze stałych frag.) ?
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Rafał_TS
Senior Member

Stary 28.02.2010, 13:08
Mnie Skorża w****ia tylko tym że wystawia cały czas Diaza na środku pomocy.Widać że chłopak sobie nie radzi popełnia masę strat.Co z tego że pare razy odbierze piłke jak i tak ją s.......i.No nie wiem chyba że to ja jestem ślepy i ze mną coś nie tak?
Mimo wszystko Skorża ma jeszcze u mnie pełne poparcie.
[SIGPIC][/SIGPIC]
fanTS1906
Senior Member

Stary 28.02.2010, 16:15
element napisał(a):Wyświetl post
Ty not-chuliganie byłeś w Bełchatowie czy płakałeś z resztą na forum podczas relacji live?
Bo co to w ogóle jest za zachowanie, trener jest mlody, ambitny, widac ze prowadzi duzo ciekawiej treningi od Kazimierskiego, trzyma twardsza reka bramkarzy niz Skorza reszte druzyny, ale wy wolicie zgnoic faceta bo Wam sie cos nie podoba, myslicie ze to takie dobre jest dla druzyny? Dla mnie tak sie nie zachowuja prawdziwi kibice tylko chuligani. Takie czasy ze w 90% w klubach nie pracuja/graja ludzie zwiazani sercem z ta druzyna, najwazniejsze zeby profesjonalnie wykonywali swoje obowiazki.
No chyba ze zrobil rzeczywiscie cos niewybaczalnego i ja o tym nie wiem, prosze wytlumaczcie mi a nie bede mial oporow zeby Was przeprosic.
Adamek21
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 28.02.2010, 16:46
Powoli czas Skorży mija w Wiśle już 4 porażki jeszcze niech nie daj Boże jedna lub dwie z dobrymi rywalami to Skorża poleci.
"Można wyjechać za granicę, można też grać całe życie w jednym klubie. Ja wybrałem drugą opcję i jestem z tego dumny" - Arkadiusz Głowacki

"Na jednej z konferencji po zakończeniu przygody z reprezentacją mówiłem, że chciałbym zostać w Wiśle nawet do 40. roku życia...Jeżeli zależałoby to tylko ode mnie, to chciałbym zostać" - Radosław Sobolewski."

"Kochałem Wisłę, kiedy byłem jej kibicem i kocham dzisiaj, bo to jest mój klub." - Bogusław Cupiał
orm
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.02.2010, 16:55
Skorża na 100% poleci jak nie będzie mistrza. Ale nawet jak będzie mistrzostwo, to może wylecieć. Wygląda na to że Cupiał po kolei spokojnie odstrzeliwuje wszystkch umoczonych w Levadii...Mam podejrzenie, że Skorża został tylko dla oszczędności...

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów