|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Uczucia
![]() Jeśli klub miałby przejąć prezes Nowak, zdołałby go odpowiednio dofinansować, a cała operacja zakończyłaby się z korzyścią dla Wisły, to ja za takie rozwiązanie trzymam kciuki. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2013
Offline |
|
|
Serku gdzieś tam pisałeś że rozpowszechniane są nieprawdziwe informacje o TJ a z tego co widzę to raczej tego nie robi JK to dobrze rozumuje że to wychodzi z obozu Kuby ? Pomijam teksty prezesa
|
|
|
|
Blood Brothers
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jeżeli dzisiaj -+ 10 mln euro jest problemem to o czym mowa..
![]() P.S. golodupcy próbują się na tej Wiśle biednej windować. Niech próbują tam gdzie działają.Kwietnie...Nowaki i im podobne z dala od Wisły jeśli jesteście poważni
Ostatnio edytowane przez Smyrgu : 20.11.2022 o godz. 12:59.
![]()
BRUCE SPRINGSTEEN & THE E-STREET BAND
"This music is forever for me. It's the stage thing, that rush moment that you live for. It never lasts, but that's what you live for." --Bruce Springsteen |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
no ale Kwiecień jest poważny i właśnie dlatego JEST z dala od Wisły
spokojnie robi swoje , i za rok Wieczysta już bedzie na szczeblu centralnym ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Jest poważny, ale i za krótki na Wisłę jako solista.
![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2018
Offline |
|
|
Krótki albo i nie. Na pewno nie ma zamiaru dawać kasy i bezczynnie patrzeć jak kto inny się nią bawi. I dlatego w obecnej konfiguracji do Wisły nie wejdzie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
Także Wojciech Kwiecień jeśli tylko by chciał może wejść do Wisły „wolnej” od obecnych akcjonariuszy. Żadna „obecna konfiguracja” go nie blokuje. Co takiego każe Ci sądzić inaczej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale tu się nie trzeba domyślać dlaczego tego nie zrobi. Przecież już w rozmowie z Królewskim powiedział, że w przypadku wejścia w Wisłę potrzebuje drugi podmiot, który będzie dosypywać do budżetu.
Kwiecień to bogaty człowiek, ale dotowanie klubu, który w domyśle miałby wrócić do Ekstraklasy, to są już zupełnie inne pieniądze, nieporównywalne do tych, które łoży na Wieczystą. ![]() [35/54] Znafca internetowy za sezon 2023/2024 |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2019
Offline |
|
Na marginesie. Ja nie mam w sprawie Kwietnia żadnej wiedzy, to zupełnie nie moje rejony, ale nie wygląda to rozwojowo. Ja mam taką zasadę, że jak mi jakiś partner biznesowy opowiada drugi raz bardzo zbliżone wymówki w innych okolicznościach to trzeciej rozmowy już nigdy nie prowadzę. A obecna opowieść brzmi mi bardzo podobnie do tej z końca 2018 roku. Tam też była chęć, ale „zabrakło” partnera/partnerów o ile pamiętam. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja widze jakąś taką dziwną satysfakcję z którą część wiślaków się dowartościowuje , deprecjonując Kwietnia
jest to prosty mechanizm psychologiczny , wynikający z logicznego poniekąd założenia że skoro Kwietnia na Wisle nie stać (jest za krótki , za cienki w uszach i inne podobne buńczuczne teksty) to znaczy że Wisła to coś wspanianiałego , przedstawiającego wielką wartość , jest na niego za droga, bo jest po prostu bardzo dużo warta sporo w tym "sierotyzmupocupiałowego" fakt jest taki że nie stać go nie na WISŁE , lecz na spółkę , która na dzień dobry ma kilkadziesiąt milionów długów , do tego kolejne kilkanaście millionów dziury w budżecie , i do tego kolejnych kilkanaście które trzeba wrzucić żeby zaczęło żreć , w zamian nie otrzyma żadnego majątku (tereny są TSu , stadion miasta, a baza myślenic(?) ) bonusowo kilkanaście tysięcy ludzi , także szemranych , któzy w przypadku jak coś pójdzie nie po ich myśli gotowi mu skutecznie zatruć zycie w krakowie (i jego rodzinie) no tak faktycznie nic tylko wchodzić w Wisełke... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie jest moją intencją deprecjonowanie jego osoby, bardzo doceniam to, co dla nas do tej pory zrobił w kwestii wsparcia finansowego. Po prostu męczy mnie już ta niekończąca się telenowela z jego nazwiskiem przewijającym się w kontekście przejęcia klubu. Albo go stać, albo nie i koniec, a tak to robi się nadzieję kibicowi spragnionemu choćby promyka nadziei na lepsze jutro.
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Cała reszta to domysły i spekulacje mediów i kibiców. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Przecież ten człowiek obsesyjnie dba o swoją prywatność. Nie masz nawet pół zdjęcia w sieci jego osoby. O wypowiedziach nawet nie wspominając. Za oficjalna wypowiedź można uznać wypowiedź Królewskiego nt spotkania i potwierdzenie tego że każdy z trio już z nim się spotkał. @Piknik1906 Tam nie tyle zabrakło wspólników co partnera do rozmów. Przypomnijmy że wówczas do wspólnych rozmów zasiedli Kwiecień, Włodarski oraz właściciele Antrans i Dasta Invest. Teraz by taka czwórka spokojnie ogarnęła klub, ale kto nas chce w 1 lidze? Dużo więcej sobie obiecuje briefingu TJ niż JK. Nie wiem jakie decyzje/informacje ogłosi, ale na pewno nie będzie takiego lania wody.
Ostatnio edytowane przez Karherop : 22.11.2022 o godz. 10:09.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
Tym bardziej - jakiekolwiek pojazdy po Kwietniu, że znowu mu coś nie pasuje, że wybrzydza, że się chce wypromować na Wiśle(sic) itp. są idiotyczne i wyssane z palca. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Też chciałbym wiedzieć ile wujek zarobił i uwzględniając też stratę minimum kilkunastu milionów z tytułu spadku do którego wujek doprowadził.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
"za dużo" to jedyna właściwa odpowiedź na to pytanie
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Po tym twittem żeglarza wylało się "trochę" szamba (z aktywnym udziałem samego żeglarza).
I tak się zastanawiam, czy my jesteśmy skazani na publiczne obrzucanie się gównem przez tych naszych wszystkich, pożal się boże, "ratowników"? Każdy z nich robi więcej szumu wokół swojej osoby niż pożytku z faktycznych działań... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Przecież za catering też odpowiada firma krzak z Częstochowy powiązana wiadomo z kim.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 21.11.2022 o godz. 23:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Nie umiem wklejać obrazków.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przecież oficjalnie wiadomo, że w grudniu 2018 Kwiecień brał udział w przeprowadzonym w Wiśle "audycie", po którym jednak wycofał się z przejęcia klubu do spółki z Włodarskim, Dasta Invest i kimś jeszcze.
Jeśli audyt nie był przeprowadzony po to, żeby przejąć spółkę, to po co?
Ostatnio edytowane przez Patryko : 22.11.2022 o godz. 11:09.
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Kwiecień jak Corleone. Nigdzie nie znajdziesz jego podpisów. Co do reszty wiadomo że rozmowy były prowadzone. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Co ciekawe żadna Wiślacka strona nie podała jeszcze informacji o spotkani z TJ, chyba trochę dziwne ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Konferencja Jażdżyńskiego jutro (środa) o godz. 16:00. Transmisja wideo na www.youtube.com/wislakrakowsa
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Monty Python Podobno Władek "odkupie udziały" Nowak też dezercja |
|
|
|