|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nie wiem czy wiecie, ale w naszej lidze, ratowanie polega na daniu mega pensji za utrzymania. Tak od kilku lat robiły żydy i inne klubu na które nie patrzyliśmy a teraz spoglądamy z nadzieją że będa gorsze.
Patrząc na Nasze działania zastanawia mnie jedno. Kto kupił tego biednego Drzazge? Czyj to jest piłkarz? Kto go chciał? tak samo tutaj : http://www.przegladsportowy.pl/pilka...277,1,381.html Nie wierze w to ze mamy gremium które ocenia piłkarzy pod kątem polityki długofalowej klubu,bo takie coś funkcjonuje tylko w poważnych klubach. Tak samo Chrapek, Małecki jeśli dojdą - czyj to pomysł? Kto za tym stoi ? Przeciez nie Smuda....Chrapka owszem, ale Mały ? U Smudy? Eeeee.....pamiętam co mówił jak Franz był trenerem. Rozumiem tez ze pilkarzy z klubow innych nie wypożyczamy z prostego powodu - nie płacimy. Miały być jakies newsy, złe lepsze, niewazne, ale cos miało byc juz do 20 grudnia chyba ustalone, a dalej taplamy się w kisielu. Chyba ze sciagniecie Malego i Chrapka to maja byc magnesy na karnet 2016. Z drugiej strony Cierzniak jak pojdzie do L to zostaną nam dwa ręczniki. W sumie majac ich w bramce nie ma sensu nikogo kupować bo oni i tak wpsuzczą to co będzie leciało w światło... Quo Vadis... ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Sprzedaż Cierzniaka to by byla glupota totalna. Patrzac pozytywnie zapewni nam kilka punktow więcej dzieki którym zarobimy od C+ pieniądze. Patrząc realnie dzieki kilku pkt możemy sie utrzymać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Ważniejszy niż nowy trener jest nowy właściciel.
Przyjdzie do nas trener z długofalowym pomysłem na drużynę,ale do jego spełnienia potrzeba pieniędzy(z tym krucho) i przede wszystkim-cierpliwości ze strony właściciela(bardzo krucho). Przy obecnym właścicielu wszystko co się dzieje przy r22 ma charakter prowizorki. Tak było,jest i nie zanosi się na to by nie było nadal. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2013
Offline |
|
|
Hmmm z tymi ręcznikami bym nie przesadzał. Miśkiewicz to nie raz nas uchronił przed utratą bramki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2014
Offline |
|
|
W rezerwach za to w tym sezonie wielokrotnie popisał się brakiem opanowania i grą nogami na poziomie trampkarza młodszego. Co jak co, ale jeżeli mozna mówić o tym, że bramkarz drużynie ratuje punkty to Miśkiewicz od 2 lat kimś takim nie jest - wyszedł mu jeden sezon, w którym też popełnił wiele baboli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Smuda trenować nas nie będzie.
Przynajmniej nie teraz. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Ja tam cały czas czuję nosem Rumaka
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Panowie, żadnej zmiany właściciela nie będzie no chyba, ze techniczna z TF na BC ale to i ponoć jest już niepotrzebne. To, że Smuda zaistnieje od nowa w Wiśle jest niemal pewne i to jest chyba jedyne rozwiązanie by odpracował należne mu pieniądze... Pytanie tylko czy na stanowisku trenera? Oby nie i oby to nie było stanowisko, z którego będzie miał wpływ na trenera bo gość nie wytrzyma jego zawiści i mściwości. Jak dawniej jeszcze miałem dla "dyzmy" jakiś tam szacunek i w miarę wierzyłem w jego kompetencje tak teraz bym mu napluł w twarz za to co robi w zakresie psucia atmosfery w okół Wisły, pieprzenia smutów po gazetach... I pomyśleć, że miałem go przy dystrybutorze na Orlenie we Wieliczce.. ech!... "Módlmy się" o to by weszła cola od stycznia z hajsem, o wzmocnienie dwoma zawodnikami, o to by Drzazga odpalił, Chrapek zagrał i by Cierzniak nie odszedł. Tabela nawet po tej kolejce jest tak spłaszczona, że dwa zwycięstwa powodują by znów zawitać w pierwszej ósemce. Nie wierzę w to by wszystkie zespoły po przerwie punktowały jednakowo. Nawet sraxa, co widać już nie gra tego samego co jeszcze dwa, trzy tygodnie temu. Impet już spada. A trener nowy musi być! I to zza granicy, bo jak tu ktoś słusznie zauważył trzeba gościa bez układów, bo w zawiłych tajnikach naszej ekstaraklapy połapie się każdy w miarę rozgarnięty coach z europejskimi papierami. Byleby tylko miał on w kompetencjach, sukcesach czy ogólnie w autorytecie jakiś wpływ na nasze gwiazdy..
Ostatnio edytowane przez cudlaty : 20.12.2015 o godz. 13:27.
![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
Pseudo dziennikarzyna Kmiecik puścił w internet plotkę o tajemnym spotkaniu u Cupiała, media podpłapały i wszyscy to już biorą za pewnik. Póki co Smuda to tylko spekulacje medialne. Póki co z pewniejszych źródeł jak dla mnie jest możliwy powrót Małeckiego niż Smudy,abstrahując, że mnie nie cieszy żaden z tych ewentualnych powrotów PS. Drzazgę sprowadziliśmy głównie po znajomości Kazia Kmiecika. On za tym stał jak Cię już to ta interesuje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
o coli czytałem bodajże na Interii albo PS... "sponsor z branży spożywczej", który już współpracował z Wisłą... mowa jest o 3 mln. za koszulkę. Może to Tyskie, lub FoodCare, ale cola wydaje mi się najbardziej logiczna... pracuję w "reklamie" i już wcześniej obiło mi się o uszy, że mocno rozważają sponsoring we Wiśle. Mowa o tym była na poczatku pobytu Gaszyńskiego ale wtedy na drodze stanęły kwestie proceduralne (stąd pwnie i jego wypowiedzi w tym zakresie) Ale może się mylę... Co do pozytywnych ruchów na wiosnę, wiem od "znajomych" z otoczenia Zarządu TF... ale nic konkretnego nie chcieli "zdradzić"...
I nie hejtujcie mnie za to, że piszę "słyszałem" "wyczytałem" bo napisałem co wiem, a i sam szukam nadziei w tym co "wróble ćwierkają". ![]() Zazwyczaj nie chcę tu puszczać plot i raczej staram się uważnie wczytywać co inni piszą, a wszelkie niepotwierdzone dywagacje mnie wk...ają... Lecz jakoś o pzryszłość Wisły jestem spokojny ;-) ![]()
WISŁA TO JEST POTĘGA, WISŁA NAJLEPSZA JEST!
FRANEK 21, NIGDY JUŻ NIE BĘDZIE TAKIEGO JAK TY! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
a co do Kmiecika to on dorobił fakty, ale nie pisz ze puscił plote o spotkaniu potajemny bo takie spotkanie miało miejsce. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2012
Offline |
|
|
Jeżeli twierdzisz, że Kmiecik jest "de facto" trenerem, to nie masz pojęcia, co znaczy ten zwrot. Nie jest też wcale "logiczne", że dalej będzie trenerem. To Twoja teza.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Cytat:
Kto był wpisany jako pierwszy trener do protokołu w ostatnim meczu Oczywiscie ze moją tezą jest to ze jak ktoś kogos ściąga to robi to w jakimś celu. idąc dalej : logiczne jest dla mnie ze pan Y sciagą graczy sobie a nie komuś innemu. ![]()
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
Drzazga był obserwowany od dawna, obserwacje nie zaczęły się 2 tygodnie temu gdy podpisał kontrakt, ale 1,5-2 miesiace temu gdy Kmiecik był trenerem rezerw.A kto wie czy nie wcześniej. W naszym klubie wszyscy robią wszystko. Nie ma co wielkiej filozofii do tego dorabiać... A co do tego puseoredaktora, to tak., akurat on napisał pierwszy te plotę, że takie spotkanie będzie miało miejsce i później po spotkaniu i jego efektach. (łącznie 2 noty o tych domniemanych wydarzeniach) A skoro mówisz, że takie spotkanie na pewno miało miejsce to pokaż mi proszę komunikat na oficjalnej stronie klubu. To cały czas są plotki medialne, a nie fakty. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Co do spotkania to Smuda potwierdził to w wywiadzie dla Gazety Krakowskiej:
Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Wczoraj usłyszałem od kumatego gościa że trenerem od nowego sezonu zostanie Marcin Brosz a prezesem ma być Piotr Skrobowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2013
Offline |
|
![]() Tak czy owak, jeśli to prawda to nie będzie żadnego nowego rozdania tylko ratunek ligi... Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Stelio : 20.12.2015 o godz. 16:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Coraz lepsze te nazwiska. Smuda w dyrektory a Brosz trenerem. Pieknie idziemy na dno.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja jeszcze mam nadzieję że to tylko plotki... Jak Smuda wróci to może da radę Burdenskiego z powrotem ściągnąć kto wie
![]()
SERCE W BIELI KREW W BŁĘKICIE WISŁA KRAKÓW PONAD ŻYCIE!!!
Quo vadis Wisło? |
|
|
|
Guest
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
niemniej jednak przebieg jest często przez media dopisywany... Brosz trenerem? I ligo, witamy! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Po prostu mnie to rozpierdala...
Czytacie wypociny jakichś dzieci z Twittera, a później dumnie wchodzicie na forum, powielacie te "informacje" i piszecie "MAM INFO OD MOJEGO INFORMATORA, KTÓRY JEST BLISKO KLUBU". Każdy nagle ma informatora! To ilu tych informatorów jest w Wiśle? Tylu ile pseudoinformatorów na Twitterze, którzy zmieniają zdanie częściej niż kapryśna kobieta. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak czytam to "tajne info z TT", to mam wrażenie, że ktoś sobie z Was jaja robi. I trochę mam nadzieję, że tak jest....
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Ten ktoś przy okazji wali gruchę, gdy czyta jak, łykacie jego bzdury. Bo to przecież Krystian "Grucha" Gruszczyński.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
moze by namowic Jacka Magiere duzo by nie chcial ... a podobno gość bardzo utalentowany.
ps. oszczędźcie sobie komentarze , że legionista itp. tylko taka mi mysl przyszla ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
koniecznie I jescze Czarusia Kucharskiego i Wojtusia Szalę ach ,było by pięknie jedna wielka rodzina ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|