|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ja wznawiałem dzisiaj, ale przede mną był jakiś piknikowy dziad i kupował kilka karnetów dla swoich kompanów. Jak się okazało, jeden z nich nie miał karnetu na jesień 2008 więc nie powinien brać udziału we wznowieniach.
Jednak sprzedali dziadowi za 210 zł. Na moich oczach. Brak konsekwencji może prowadzić do poważnych....konsekwencji. I nie jest to żadna ściema. Po okresie sprzedaży wznowień wiele osób może być zaskoczonych jak mało zostało. Pozdrawiam PS: Dziad kupował na D ![]() ![]()
JESTEM LAMUSEM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Będziemy mieli wszystko jak czarne na białym po okresie wznowień. Wtedy to zobaczymy jaką liczbę sprzedanych karnetów poda klub, porównamy sobie z liczbą sprzedanych karnetów z poprzedniej rundy i już będzie jasne ilu osobom klub sprzedał karnet w terminie, w którym robić tego nie powinien. Także niech martwią się Ci którzy w poprzedniej rundzie nie zakupili karnetów ( mimo apeli że dojdzie do takiej sytuacji ) a zamierzają to zrobić w normalnie przeznaczonym do tego terminie...
Czuję że kolejka będzie sięgać aż do budki z hot-dogami. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Chłopaki co potrzeba do wyrobienia Karty Kibica i ile sie czeka..? z góry Thx
|
|
|
|
Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Witam. Mam takie pytanie, czy istnieje taka opcja aby zamienić karnet już kupiony z sek. E na D? Ewentualnie pytać jeszcze w WŚ.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
[quote=Devil_;672539]Czeka się do 10 dni roboczych ale teraz szybko robią.
Wbijasz do WŚ i masz tam wnioski ewentualnie masz tutaj http://www.wisla.krakow.pl/files/kar...ca_wniosek.pdf wypełniasz, płacisz 15 zł i masz. A potrzebne jest zdjęcie..? ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Cytat:
![]() Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane! WISEŁKA ![]() Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nie, potrzebny jest podpis osoby pełnoletniej o czym nie wspomniał Devil.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Czy w przypadku osoby niepełnoletniej konieczna jest obecnesc rodzica lub opiekuna? Mozna zamiast tego napisac jakąs zgode? Jak z tym jest?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kopia dowodu osobistego rodzica.
|
|
|
|
Rankingowy ekspert
Od: 03.2003
Offline |
|
Skoro zalozono, ze do 21 lutego karnety sa sprzedawane wylacznie wlascicielom karnetow minionej rundy to znaczy ze: Wlasciciele karnetow wznawiajacy ich dawne miejsca na sektorze D lub E moga sie nie spieszyc bo ich miejsce czekac bedzie na nich do 21 lutego a wlasciciele karnetow minionej rundy na sektor A i B moga kupic juz teraz karnet na D lub E ale wylacznie na miejsca, ktore nie byly zajete w minionej rundzie(czekaja one przeciez na dotychczasowych ich wlascicieli). Czy jest ryzyko, ze miejsc na trybunach D i E zabraknie dla dotychczasowych posiadaczy karnetow na A i B? Nie to nie jest mozliwe poniewaz liczba karnetow wykupionych na miniona runde jest mniejsza niz liczba miejsc na obu trybunach na ktore sa sprzedawane karnety. A co to w praktyce oznacza? Ano to, ze liczba wolnych miejsc, ktore pozostana do sprzedazy 21 lutego przy zalozeniu ze wszyscy dotychczasowi wlasciciele kupia nowy karnet wynosic bedzie tyle ile liczba miejsc na obu trybunach i liczba karnetow sprzedanych na miniona runde. Jesli wiec obie trybuny maja -lacznie ponad 11000 a w zeszlym sezonie sprzedano lub rozdano 6000 karnetow to przestrzegajac zasad sprzedazy po jej zakonczeniu 21 lutego do sprzedania powinno zostac ok 5000 miejsc. Warto przy tym zauwazyc, ze jesli komus zalezy na dobrym miejscu w sektorze E gdzie tych miejsc sie bardziej da pilnowac to albo powinien kupic je szybko teraz liczac na to, ze znajdzie takie wsrod niewykorzystywanych w zeszlym sezonie lub poczekac do wolnej sprzedazy w nadziei, ze ktos kto posiadal dobre miejsce nie wykupil go. Jest jeszcze jedna rzecz. Jesli na sektorze E pula miejsc nie zarezerwowanych miejsc wynosi tylko 2000 a caly sektor A i B sie na to rzuci to wtedy moze sie zdarzyc, ze wszystkie mozliwe miejsca do sprzedania na E zostana wykupione juz teraz. Moze tez sie zdarzyc, ze po zakonczeniu calej sprzedazy karnetow liczba wolnych miejsc bedzie tak mala, ze klub nie bedzie chcial sprzedawac biletow bo np dla 100 miejsc nie bedzie sie oplacalo zatrudniac pani w okienku drukowac biletow itp...
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 12.02.2009 o godz. 07:45.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeszcze fankluby trzeba też gdzieś zmieścić.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
ja kupiłem karnet na E po jednorundowej przerwie za 210
sprzedają na te miejsca na które ktoś nie miał już karnetu wykupionego w zeszłej rundzie na te które ktoś miał w zeszłej rundzie ma czas do wznowienia do 23 lutego bodajże, a po 23 te miejsca trafią do ogólnej puli ![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Panowie w sobote normalnie można kupić karnet tak
ps. żeby było jasne nie chce kupic pierwszy raz. W tamtej rundzie miałem Dzieki Devil_
Ostatnio edytowane przez Bobic : 12.02.2009 o godz. 13:50.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
w takim tempie rozejdą sie niedłguo wszystkie karnety.. i tutaj moje pytanie czy bedą bilety dla FC jezeli rozejdą sie wszystkie karnety?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zgodnie z ustaleniami z zeszłego sezonu- FC dostaną pulę biletów, jeśli nie zostaną sprzedane wszystkie karnety na D.
Ja jestem więc spokojny o to- FC będą miały z pewnością około 500 biletów na każdy mecz. Przypominam, że na mecze z Lechem, Legią i KSC nie przysługuje członkom FC zniżka. Może więc lepiej kupić karnet i mieć to z głowy? |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
No chyba ze beda drukowac na miejsca stojące tak jak na mecz z Lechia gdy weszło 7 koła ludzi na D![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
dajcie grosz na SKWK i kupicie bez problemu za 150 karnet ...i po kłopocie
|
|
|
|
Member
Od: 02.2005
Offline |
|
![]()
KOPER
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie wiem czy moge o tym pisac ale ja kupowalem od goscia dla znajomych bilety na Lechie to cena biletu wynosiła 10,00 zł i nie bylo przypisanego na nim miejsca tylko sam sektor(sprzedawal po 40 swoja droga).
Zreszta jakis gosc tu kiedys napisal na forum ze mu sprzedali mu spod lady w WŚ po tym jak bilety swie oficjalnie skonczyły. ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie bardzo wierzę w to co mówisz. Zrób skan tego biletu i wklej go na forum. Nie da się wydrukować wirtualnego biletu- nie ma na to szans.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Przeciez nie mam ich :o(karnet?) Faktem jest ze D było tak zatloczone jak na Lechii tylko raz , Na poczatku wiosny w czasie meczu z Widzewem kiedy duzo osob przeskoczylo z C na D
Btw sprzedawca mial w reklamowce takich biletow ze 100 takze nie tylko ja takie nabyłem. I kołowrot obracały takze zadne podrobki. Śląsk jak gościl Wisłe to tez takie bilety były dodrukowywane. Nie ciągnijmy tego tematu juz. ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak za komuny dodruk pieniądza :O
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba już nie aktualne :]
dobra to ja w poniedziałek sprawdzę osobiście czy kupię karnet za 210 zł ;p
Ostatnio edytowane przez piotrek1325 : 14.02.2009 o godz. 21:13.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak swoją drogą to mój kumpel non stop wchodzi na biletach za 10zł które jego ziomek załatwia... Zdarzyło się nawet kilka razy że na bilecie było napisane że jest darmowy...
![]() ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
za 10 zł to bilety dla FC. Więc kumpel napewno zalatwia mu bilety od FC
pozdro |
|
|
|
Czarownica
Offline |
|
|
Darmowe to są bilety, które otrzymują sponsorzy (określona pula dla każdego sponsora) - często zdarza sie, że ktoś, kto dostał bilet od sponsora a nie idzie na mecz - to go sprzedaje. Na tych biletach jest nadruk: cena 0 zł. A po 10,00 zł to były bilety dla FC.
![]() "Jesteśmy dumą tego miasta..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nikogo też nie chcę, ba nie mam do tego prawa.
Myślę że jest to tylko nie fair w stosunku do tych którzy zamierzają się wybrać po karnet w terminie wolnej sprzedaży. Wiadomo jak sytuacja może wyglądać w pierwszym dniu kolejki itp. Jak coś to priv, chętnie podyskutuje |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Może ktoś wie, ile jeszcze zostało karnetów na D? I ile na E? Zastanawiam się czy wystarczy do następnego wtorku na D,bo wtedy dopiero idę kupić.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
Karnetów na którąś z tych trybun napewno zostanie bo może być 7000 wznowień więc zostanie jakieś 3000 karnetów
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|