The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Donson
Senior Member

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.02.2009, 20:13
Ja wznawiałem dzisiaj, ale przede mną był jakiś piknikowy dziad i kupował kilka karnetów dla swoich kompanów. Jak się okazało, jeden z nich nie miał karnetu na jesień 2008 więc nie powinien brać udziału we wznowieniach.
Jednak sprzedali dziadowi za 210 zł.

Na moich oczach.

Brak konsekwencji może prowadzić do poważnych....konsekwencji.

I nie jest to żadna ściema. Po okresie sprzedaży wznowień wiele osób może być zaskoczonych jak mało zostało.

Pozdrawiam

PS: Dziad kupował na D
JESTEM LAMUSEM
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 11.02.2009, 20:37
Donson napisał(a):Wyświetl post

Brak konsekwencji może prowadzić do poważnych....konsekwencji.
Będziemy mieli wszystko jak czarne na białym po okresie wznowień. Wtedy to zobaczymy jaką liczbę sprzedanych karnetów poda klub, porównamy sobie z liczbą sprzedanych karnetów z poprzedniej rundy i już będzie jasne ilu osobom klub sprzedał karnet w terminie, w którym robić tego nie powinien. Także niech martwią się Ci którzy w poprzedniej rundzie nie zakupili karnetów ( mimo apeli że dojdzie do takiej sytuacji ) a zamierzają to zrobić w normalnie przeznaczonym do tego terminie...
Czuję że kolejka będzie sięgać aż do budki z hot-dogami.
Odpowiedz cytując
MISTA92
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 11.02.2009, 21:04
Chłopaki co potrzeba do wyrobienia Karty Kibica i ile sie czeka..? z góry Thx
Odpowiedz cytując
smutny
Member

Od: 02.2007

Stary 11.02.2009, 21:09
Witam. Mam takie pytanie, czy istnieje taka opcja aby zamienić karnet już kupiony z sek. E na D? Ewentualnie pytać jeszcze w WŚ.

Odpowiedz cytując
MISTA92
Senior Member

Stary 11.02.2009, 21:49
[quote=Devil_;672539]Czeka się do 10 dni roboczych ale teraz szybko robią.
Wbijasz do WŚ i masz tam wnioski ewentualnie masz tutaj
http://www.wisla.krakow.pl/files/kar...ca_wniosek.pdf
wypełniasz, płacisz 15 zł i masz.

A potrzebne jest zdjęcie..?
Odpowiedz cytując
TSWISELKA1
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.02.2009, 21:51
Cytat:
A potrzebne jest zdjęcie..?
Nie, nie jest potrzebne.
Bez względu na wszystko zawsze Jej oddane
i tylko w Jej barwach na zawsze zakochane!
WISEŁKA

Nieważne co się stanie, my zawsze będziemy w tym trwać!
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 11.02.2009, 21:51
Nie, potrzebny jest podpis osoby pełnoletniej o czym nie wspomniał Devil.

Odpowiedz cytując
Deivid
Senior Member

Od: 08.2008

Stary 11.02.2009, 21:53
Czy w przypadku osoby niepełnoletniej konieczna jest obecnesc rodzica lub opiekuna? Mozna zamiast tego napisac jakąs zgode? Jak z tym jest?
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 11.02.2009, 21:59
Kopia dowodu osobistego rodzica.
Odpowiedz cytując
Wit.Ek.
Rankingowy ekspert

Od: 03.2003

Stary 12.02.2009, 07:32
Wit.Ek. napisał(a):Wyświetl post
Czy 5500 karnetów to mogla byc liczba sprzedanych karnetów po zakonczeniu sprzedaży w poniedziałek?
Tak pod warunkiem, ze w ciągu 8 godzin otwarcia Wislackiego Świata sprzedano 5500 karnetów
Czy to możliwe?
Tak o ile w ciągu 8 godzin w każdą godzinę schodziło 687,5 karnetów.
Czy to możliwe?
Tak o ile w ciągu każdej minuty sprzedano 12 karnetów.
Czy to możliwe?
Jeżli przyjmiemy, że karnety przez 8 godzin były sprzedawane równolegle przez 4 osoby to
Tak o ile przez 8 godzin żadna z 4 osób nie przerwała sprzedaży karnetów choćby po to by wyjść na siusiu i w ciągu każdej minuty, nieprzerwanej 8 godzinnej pracy każda osoba sprzedawała po 3 karnety.

Myślę, ze nikt nie ma wątpliwości teraz ze sprzedano 5500 karnetów w jeden dzien.Taki wynik-3 karnety w ciągu kazdej minuty nieprzerwanej pracy to dla czteroosobowej wislackiej brygady przodowników pracy betka.
Skoro juz wiadomo co nie oznacza liczba 5500 to co w takim razie moze znaczyc?
Skoro zalozono, ze do 21 lutego karnety sa sprzedawane wylacznie wlascicielom karnetow minionej rundy to znaczy ze:
Wlasciciele karnetow wznawiajacy ich dawne miejsca na sektorze D lub E moga sie nie spieszyc bo ich miejsce czekac bedzie na nich do 21 lutego a wlasciciele karnetow minionej rundy na sektor A i B moga kupic juz teraz karnet na D lub E ale wylacznie na miejsca, ktore nie byly zajete w minionej rundzie(czekaja one przeciez na dotychczasowych ich wlascicieli).
Czy jest ryzyko, ze miejsc na trybunach D i E zabraknie dla dotychczasowych posiadaczy karnetow na A i B?
Nie to nie jest mozliwe poniewaz liczba karnetow wykupionych na miniona runde jest mniejsza niz liczba miejsc na obu trybunach na ktore sa sprzedawane karnety.
A co to w praktyce oznacza?
Ano to, ze liczba wolnych miejsc, ktore pozostana do sprzedazy 21 lutego przy zalozeniu ze wszyscy dotychczasowi wlasciciele kupia nowy karnet wynosic bedzie tyle ile liczba miejsc na obu trybunach i liczba karnetow sprzedanych na miniona runde. Jesli wiec obie trybuny maja -lacznie ponad 11000 a w zeszlym sezonie sprzedano lub rozdano 6000 karnetow to przestrzegajac zasad sprzedazy po jej zakonczeniu 21 lutego do sprzedania powinno zostac ok 5000 miejsc.
Warto przy tym zauwazyc, ze jesli komus zalezy na dobrym miejscu w sektorze E gdzie tych miejsc sie bardziej da pilnowac to albo powinien kupic je szybko teraz liczac na to, ze znajdzie takie wsrod niewykorzystywanych w zeszlym sezonie lub poczekac do wolnej sprzedazy w nadziei, ze ktos kto posiadal dobre miejsce nie wykupil go.
Jest jeszcze jedna rzecz. Jesli na sektorze E pula miejsc nie zarezerwowanych miejsc wynosi tylko 2000 a caly sektor A i B sie na to rzuci to wtedy moze sie zdarzyc, ze wszystkie mozliwe miejsca do sprzedania na E zostana wykupione juz teraz.
Moze tez sie zdarzyc, ze po zakonczeniu calej sprzedazy karnetow liczba wolnych miejsc bedzie tak mala, ze klub nie bedzie chcial sprzedawac biletow bo np dla 100 miejsc nie bedzie sie oplacalo zatrudniac pani w okienku drukowac biletow itp...
Ostatnio edytowane przez Wit.Ek. : 12.02.2009 o godz. 07:45.
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Stary 12.02.2009, 12:05
Jeszcze fankluby trzeba też gdzieś zmieścić.
Odpowiedz cytując
panew
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 12.02.2009, 13:04
piotrek1325 napisał(a):Wyświetl post
Ktoś może nie wznawiał a kupił karnet ? (ten za 210zl, nie chodzi o SKWK)
ja kupiłem karnet na E po jednorundowej przerwie za 210
sprzedają na te miejsca na które ktoś nie miał już karnetu wykupionego w zeszłej rundzie
na te które ktoś miał w zeszłej rundzie ma czas do wznowienia do 23 lutego bodajże, a po 23 te miejsca trafią do ogólnej puli
Myjcie owoce zakazane
Odpowiedz cytując
Bobic
Banita

Od: 07.2006

Stary 12.02.2009, 13:39
Panowie w sobote normalnie można kupić karnet tak
ps. żeby było jasne nie chce kupic pierwszy raz. W tamtej rundzie miałem

Dzieki Devil_
Ostatnio edytowane przez Bobic : 12.02.2009 o godz. 13:50.
Odpowiedz cytując
Bufon144
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 12.02.2009, 15:39
w takim tempie rozejdą sie niedłguo wszystkie karnety.. i tutaj moje pytanie czy bedą bilety dla FC jezeli rozejdą sie wszystkie karnety?
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 12.02.2009, 15:52
Zgodnie z ustaleniami z zeszłego sezonu- FC dostaną pulę biletów, jeśli nie zostaną sprzedane wszystkie karnety na D.

Ja jestem więc spokojny o to- FC będą miały z pewnością około 500 biletów na każdy mecz.
Przypominam, że na mecze z Lechem, Legią i KSC nie przysługuje członkom FC zniżka. Może więc lepiej kupić karnet i mieć to z głowy?
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 12.02.2009, 16:18
salek napisał(a):Wyświetl post
Zgodnie z ustaleniami z zeszłego sezonu- FC dostaną pulę biletów, jeśli nie zostaną sprzedane wszystkie karnety na D.

Ja jestem więc spokojny o to- FC będą miały z pewnością około 500 biletów na każdy mecz.
Przypominam, że na mecze z Lechem, Legią i KSC nie przysługuje członkom FC zniżka. Może więc lepiej kupić karnet i mieć to z głowy?
Ja bym nie był taki spokojny No chyba ze beda drukowac na miejsca stojące tak jak na mecz z Lechia gdy weszło 7 koła ludzi na D
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
węgorz2
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 12.02.2009, 16:20
dajcie grosz na SKWK i kupicie bez problemu za 150 karnet ...i po kłopocie
Odpowiedz cytując
kubamusial
Member

Od: 02.2005

Stary 13.02.2009, 14:10
Martinho napisał(a):Wyświetl post
(...) No chyba ze beda drukowac na miejsca stojące tak jak na mecz z Lechia gdy weszło 7 koła ludzi na D
skąd masz takie informacje?
KOPER
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Stary 13.02.2009, 14:41
Nie wiem czy moge o tym pisac ale ja kupowalem od goscia dla znajomych bilety na Lechie to cena biletu wynosiła 10,00 zł i nie bylo przypisanego na nim miejsca tylko sam sektor(sprzedawal po 40 swoja droga).

Zreszta jakis gosc tu kiedys napisal na forum ze mu sprzedali mu spod lady w WŚ po tym jak bilety swie oficjalnie skonczyły.
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
salek
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 13.02.2009, 15:27
Nie bardzo wierzę w to co mówisz. Zrób skan tego biletu i wklej go na forum. Nie da się wydrukować wirtualnego biletu- nie ma na to szans.
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Stary 13.02.2009, 16:45
Przeciez nie mam ich :o(karnet?) Faktem jest ze D było tak zatloczone jak na Lechii tylko raz , Na poczatku wiosny w czasie meczu z Widzewem kiedy duzo osob przeskoczylo z C na D

Btw sprzedawca mial w reklamowce takich biletow ze 100 takze nie tylko ja takie nabyłem. I kołowrot obracały takze zadne podrobki. Śląsk jak gościl Wisłe to tez takie bilety były dodrukowywane.

Nie ciągnijmy tego tematu juz.
Odpowiedz cytując
gris
Senior Member

Stary 13.02.2009, 18:57
Jak za komuny dodruk pieniądza :O
Odpowiedz cytując
piotrek1325
Senior Member

Stary 14.02.2009, 20:16
chyba już nie aktualne :]
dobra to ja w poniedziałek sprawdzę osobiście czy kupię karnet za 210 zł ;p
Ostatnio edytowane przez piotrek1325 : 14.02.2009 o godz. 21:13.
Odpowiedz cytując
arsfan90
Senior Member

Stary 14.02.2009, 23:12
Tak swoją drogą to mój kumpel non stop wchodzi na biletach za 10zł które jego ziomek załatwia... Zdarzyło się nawet kilka razy że na bilecie było napisane że jest darmowy...
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując
Bufon144
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 14.02.2009, 23:44
za 10 zł to bilety dla FC. Więc kumpel napewno zalatwia mu bilety od FC pozdro
Odpowiedz cytując
Ala1955
Czarownica

Stary 15.02.2009, 12:38
arsfan90 napisał(a):Wyświetl post
Tak swoją drogą to mój kumpel non stop wchodzi na biletach za 10zł które jego ziomek załatwia... Zdarzyło się nawet kilka razy że na bilecie było napisane że jest darmowy...
Darmowe to są bilety, które otrzymują sponsorzy (określona pula dla każdego sponsora) - często zdarza sie, że ktoś, kto dostał bilet od sponsora a nie idzie na mecz - to go sprzedaje. Na tych biletach jest nadruk: cena 0 zł. A po 10,00 zł to były bilety dla FC.
"Jesteśmy dumą tego miasta..."
Odpowiedz cytując
podszywacz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 16.02.2009, 21:48
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Będziemy mieli wszystko jak czarne na białym po okresie wznowień. Wtedy to zobaczymy jaką liczbę sprzedanych karnetów poda klub, porównamy sobie z liczbą sprzedanych karnetów z poprzedniej rundy i już będzie jasne ilu osobom klub sprzedał karnet w terminie, w którym robić tego nie powinien. Także niech martwią się Ci którzy w poprzedniej rundzie nie zakupili karnetów ( mimo apeli że dojdzie do takiej sytuacji ) a zamierzają to zrobić w normalnie przeznaczonym do tego terminie...
Czuję że kolejka będzie sięgać aż do budki z hot-dogami.
Harmonogram sprzedaży karnetów, kolego, jest tak ułożony aby maksymalnie chronić interesy "stałych klientów" czyli wznawiających, oraz nie tworzyć tłoku do kas - stąd wolna sprzedaż w późniejszym okresie. Ale skoro człowiek w kasie w WŚ siedzi i nie ma nic do roboty to dlaczego nie ma komuś sprzedać karnetu w cenie 210 zl w okresie wznowień? Przecież to interes klubu, zarezerwowanego miejsca nikomu człowiek nie sprzedaje, tylko to wolne. Będzie kasjer miał mniej roboty w okresie wolnej sprzedaży. Wydaje mi się że nie ma sensu nikogo z tego tytułu rozliczać.
Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 16.02.2009, 22:08
Nikogo też nie chcę, ba nie mam do tego prawa.

Myślę że jest to tylko nie fair w stosunku do tych którzy zamierzają się wybrać po karnet w terminie wolnej sprzedaży. Wiadomo jak sytuacja może wyglądać w pierwszym dniu kolejki itp.

Jak coś to priv, chętnie podyskutuje
Odpowiedz cytując
licoo
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 17.02.2009, 13:37
Może ktoś wie, ile jeszcze zostało karnetów na D? I ile na E? Zastanawiam się czy wystarczy do następnego wtorku na D,bo wtedy dopiero idę kupić.
Odpowiedz cytując
damian3k
Member

Od: 12.2008

Stary 17.02.2009, 14:01
Karnetów na którąś z tych trybun napewno zostanie bo może być 7000 wznowień więc zostanie jakieś 3000 karnetów
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów