|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wasilewski razem ze szklanką.
Na pierwszym spotkaniu powtórzy swój numer z Anderlechtu ![]() ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Prezentacja nowego trenera Wisły o godz. 13:00.
Transmisja na żywo na YouTube pod linkiem: https://www.youtube.com/watch?v=I-HNI2Qb7PY |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jeśli Sobol z Wasilewskim + Dyja i Kmiecik (+ ew. Brożek), to byłbym spokojniejszy, gdyby jeszcze do tego dream teamu dołożyli Jopa.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
No cóż przynajmniej jest pewność że ten trener wypełni kontrakt
Tylko czy to powód do radości Niestety zmierzamy w kierunku nepotyzmu i oblężonej twierdzy zamiast nowoczesnego klubu ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2018
Offline |
|
|
Jakiego do cholery nepotyzmu!!!? Nie ceń ludzi własną miarką!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2016
Offline |
|
|
W sumie, jakby się zastanowić, to w tym akurat przypadku może być dokładnie odwrotnie - gdyby nie Kuba, to Brzęczek pewnie by w naszej sytuacji nawet na nas nie spojrzał.
Ryzyko spadku do CV trenera tuż po - było nie było - awansie z reprezentacją na EURO duże, pole manewru (skład + przygotowanie fizyczne) tragicznie małe. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Wuja + Sobol
Mocna ekipa - powodzenia! ![]()
Statystyki Wisły na wykresach: https://www.canva.com/design/DAGtt9A...Id=hc3c6977d12
Na razie świętowanie awansu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Znamienne że nasi wirtuozi po blamażu ze stalą dostali od zulu guli 3 dni wolnego... wszak chodzili jak przecinaki i dali z siebie wszystko w meczu.
Najbardziej cieszy powrót Sobola w tym wszystkim. Powód: Sobol
Ostatnio edytowane przez Dive Pirate : 14.02.2022 o godz. 14:02.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wybór najlepszy z możliwych przy założeniu że minimalizujemy ryzyko a nie szukamy (znowu) nowych twarzy. Kto krytykuje ten jest zwykłym ciulem. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cieszę się z wyboru Brzęczka i mam nadzieję , że wreszcie
drużyna zostanie poukładana ,bo według mnie nie są to słabi zawodnicy. Trenerze powodzenia !!! ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja myślę, że nie są najlepsi, ale nie są aż tak źli, a znajdzie się też kilku solidnych. Nie pamiętam, czy Brzęczek buduje zawodników, ale na pewno za jego pracy w Płocku wypromowały się te wszystkie Rasaki itp., więc chyba coś z naszych wirtuozów wyciśnie.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
widzisz wolfy.... Tak jak pisałem, Wuja im szybciej tym lepiej. Przyznam bez bicia, że nie spodziewałem się, aż tak szybkiej rekacji... tym bardziej po tym co mówił Pasieczny.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ja też myślałem, że jeszcze jeden, dwa oklepy i dopiero reakcja.
Włączyłem tę konferencję. Pasieczny mówi, że im też do głowy po Rakowie nie przychodziło, żeby zwalniać Gulę. Najwyraźniej spodziewali się, że ze Stalą zagramy skrzypce. Przedziwne.
Ostatnio edytowane przez czaro : 14.02.2022 o godz. 15:59.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Też byłem zaskoczony szybkością i to pozytywnie - rzadkość w naszym klubie. Myślałem że zareagują dopiero jak już będziemy całkiem w dupie punktowo.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|