The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
forthree
Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 04.08.2010, 19:19
Szukasz kandydatów i w rogu masz napis "Reprezentacja" i masz "zaproponuj stanowisko bla bla" tyle, że przedtem musisz kogoś zwolnić z tej posady
Odpowiedz cytując
JOSE 841
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 04.08.2010, 20:08
WiślakMyślenice chodzi ci o sztab Dwight Yorke, Copjak, Kovac, Karanka, Hogh, MacManaman, Hasselbank, Philip Cocu, Tony Whitbread, Canizares, Thuram polecam Panucci,Giggsa Vieriego,Schols(o ile któryś z nich przejdzie na emeryture) zwłaszcza Panucci
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Stary 04.08.2010, 20:15
dzięki Jose
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 04.08.2010, 21:13
Ja was nie rozumiem. Po co się pytacie ludzi o pomoc w transferach? Przecież to już nie jest samodzielna gra, a jeśli już chcecie sobie jakoś pomóc, to odpalcie FM Genie Scout i tam sobie sami znajdźcie zawodników Pamiętajcie, że bardzo często statystki zawodników są generowane losowo. U jednego zawodnik X będzie wymiatał i wam go poleci a u was będzie słaby... Odpalcie sobie nawet 3 nowe gry Wisłą Kraków, zobaczycie, że statystyki będą się trochę różnić.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 04.08.2010 o godz. 21:15.
Odpowiedz cytując
forthree
Member

Stary 04.08.2010, 22:02
Gram w fm od rocznika 2005 i takie sytuacje są tylko wśród mniej znanych zawodników. Tak się składa, że w większości zawodnicy, których tutaj podajemy są 'stałe'
Odpowiedz cytując
R33
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2007

Stary 05.08.2010, 10:57
A jak poprosić zarząd, żeby więcej trenerów pozwolił zatrudnić?
Odpowiedz cytując
forthree
Member

Stary 05.08.2010, 11:01
Nie da się chyba. Musisz grać na dobrym poziomie, to co sezon zarząd będzie pozwalał zatrudnić więcej trenerów
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 05.08.2010, 11:07
gianbuffon napisał(a):Wyświetl post
Ja was nie rozumiem. Po co się pytacie ludzi o pomoc w transferach? Przecież to już nie jest samodzielna gra, a jeśli już chcecie sobie jakoś pomóc, to odpalcie FM Genie Scout i tam sobie sami znajdźcie zawodników Pamiętajcie, że bardzo często statystki zawodników są generowane losowo. U jednego zawodnik X będzie wymiatał i wam go poleci a u was będzie słaby... Odpalcie sobie nawet 3 nowe gry Wisłą Kraków, zobaczycie, że statystyki będą się trochę różnić.
No, a odpalenie jakiegoś scouta, to szczyt samodzielności.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 05.08.2010, 11:53
sevenheaven napisał(a):Wyświetl post
zacząłem nowy sezon, a to moje wyniki :

Uploaded with ImageShack.us

Niestety z pasiastymi gol w końcówce stracony, a z Legią 3-1 prowadziłem do 88 minuty ;/

Potrzebuje na gwałt prawego obrońcę i bramkarza ( do 700k ) , bo Pawełka sprzedaję za milion E w zimie

ponad to odrzuciłem ofertę Herenveen za Marcelo 5.250 M e
sprzedam po sezonie za ok 8
Bramkarz Copa z WKS-u jest świetny, kupowałem go właśnie za 700k euro
Odpowiedz cytując
krakus
Junior Member

Stary 05.08.2010, 12:12
Ja polecam najbardziej Marco Verrattiego. Największy talent w tej grze. Niesamowicie się potrafi rozwinąć, a zarobić mozna na nim tyle, że nawet nie trzeba się starać przez rok w rozgrywkach europejskich U mnie w Wiśle już w pierwszym roku, w wieku 16 lat zadebiutował z powodzeniem w lidzę, ale troche go oszczędzałem. Ale potem z roku na rok robił niewiarygodne postępy. Zainteresowała się nim Barcelona, a ściągnąłem go chyba za 300 tys. euro. Póki co nie mam swojego komputera pod ręką, ale jak będę miał to opowiem wam o mojej karierze w Wiśle, a jest o czym opowiadać i podeśle wam kilka talencików do polskiej ligii bo w FM'ie znam ją na wylot.
Ostatnio edytowane przez krakus : 05.08.2010 o godz. 12:14.
Odpowiedz cytując
*Michael*
Senior Member

Stary 05.08.2010, 12:56
no to ja czekam z niecierpliwościa też znam już FM prawie na wylot no ale akurat tego zawodnika nie znalazłem troche FM 10 juz mi się znudził bo wszystko zdobyłem Wisłą i zacząłem nowy zapis ale z niecierpliwością czekam na FM11
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
Odpowiedz cytując
forthree
Member

Stary 05.08.2010, 14:14
Ja właśnie zaczynam 3 sezon Jagą. W pierwszym sezonie zdobyłem Superpuchar i grałem w fazie grupowej LE, w lidze 2 miejsce ze stratą 2 pkt do Legii. W drugim sezonie nie dostałem się do LE, wygrałem Puchar Polski, a w lidze ponownie 2 miejsce (tyle samo pkt co Legia, ale lepszy bilans mieli) Warto podkreślić, że Wisła grała w 1/16 LE Po sezonie sie wkurzyłem i wymieniłem połowe składu, teraz chce zdobyć mistrzostwo i dostać się do LE (musze pokonać Everton :/)

mój skład:
http://www.bankfotek.pl/view/714330
Odpowiedz cytując
Damianek_ABG
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 05.08.2010, 19:50
A mnie po tej dzisiejszej porażce się wszystkiego odechciało. Jakoś mnie tak odrzuciło od Fm'a ;|
Zrobię chyba inną drużynę a jak dojdę do siebie to powrócę... Jaką mi doradzacie drużynę Ja zastanawiam się nad Celticem. Co wy na to
Doradźcie jak możecie.
Odpowiedz cytując
damians
Member

Od: 05.2010

Stary 05.08.2010, 19:54
Orzeł Balin. Ciapię od poziomu 4 ligi. Właśnie walczę o mistrza
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Stary 05.08.2010, 19:55
Damianek_ABG napisał(a):Wyświetl post
A mnie po tej dzisiejszej porażce się wszystkiego odechciało. Jakoś mnie tak odrzuciło od Fm'a ;|
Zrobię chyba inną drużynę a jak dojdę do siebie to powrócę... Jaką mi doradzacie drużynę Ja zastanawiam się nad Celticem. Co wy na to
Doradźcie jak możecie.
Hoffenheim, Eintracht Frankfurt.
Jak chcesz się wyżyć Manchester City
Odpowiedz cytując
arrosmay
Senior Member

Od: 03.2010

Stary 05.08.2010, 20:12
Damianek_ABG napisał(a):Wyświetl post
Doradźcie jak możecie.
Ja osobiście wczoraj zacząłem grać Borussią D na patchu 10.3.0. Polecam, ciekawie się gra, bo 0 ojro na transfery i 2000 euro do wykorzystania w budżecie płacowym i 62 mln euro do spłacenia, ale mimo wszystko zarąbiście mi się gra
Odpowiedz cytując
forthree
Member

Stary 06.08.2010, 00:29
Słyszałem, że Birmingham jest bogate i na start jest 30 mln, ale nie sprawdzałem, więc pewny tego nie jestem. Swojego czasu świetnie mi sie grało Sportingiem Lizbona, polecam też Brage. Możesz spróbować Auxerre, na najnowszych update'ach mają el LM, fajną ekipe ma Fiorentina, Genoa. Możesz też przywrócić blask dawnym potęgom np Leeds United, Nottingham Forrest. Fajnie sie gra też Notts County, które jest jak sie nie myle najstarszym klubem angielskim

screen z dzisiejszej gry w fm: http://www.bankfotek.pl/view/715142 Hahahahahahahaha
Powód: dopiska ;]
Ostatnio edytowane przez forthree : 06.08.2010 o godz. 11:54.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 06.08.2010, 12:33
ostatecznie wymieniłem Pawełka na Lung JR
na razie mi idzie fantastycznie .. 1 sezon i wyszedłem z grupy LM ( 2x win z Dynamo Kijów, wygrana i remis z CSKA Moskwa, dwie przegrane z Arsenalem 2;0 i 2;4, mimo, że do przerwy prowadziłem 2;0 .. ) teraz w trafiłem na .. Barcelone, wynik 0:0 gracz meczu Lung ! w strzałach 6-21 , ale miałem nawet 2 setki ..
w lidze po 18 kolejkach 14-4-0
nawet z Arsenalem i Barcelona gram bardzo ofensywnie, bo doszedłem do wniosku, że jak się cofne troszkę, to nawet w polskiej lidze trace bramki, a tak walczy jak równy z równym

PS. Klejdis w 1 sezonie mi proponuje np dos Santosa i innych, którzy chcieliby przyjść do mnie oO ale nie stać mnie na zawodników po 15 milionów euro ..

szkoda, że to tylko FM :(
Ostatnio edytowane przez sevenheaven : 06.08.2010 o godz. 12:36.
Odpowiedz cytując
krakus
Junior Member

Stary 06.08.2010, 12:52
A ja ci polecam do zagrania ligą austriacką albo szwajcarską. Nie ma takiego ciśnienia i można fajny zespół zrobić. Ja ostatnio gram Rapidem Wiedeń już szósty sezon i w tym czasie 3 razy mistrzostwo, 2 razy vicemistrz, a do tego jeszcze dzięki moim dobrym występom w Europie zmodernizowany stadion i dużo kasy na transfery. Budowę klubu w dużej mierze oparłem o Polaków i Austriaków. Z Polski ściągnąłem m.in. Golańskiego, Rachwała, Gawęckiego, Małeckiego i jeszcze Jana Muche, ale z Małym i Muchą szybko się rozstałem pomimo tego, że byli dobrymi graczami. Świetnym transferem okazał się Youseff Rabeh i Sol Campbell. Rabeh na takie ligii jak austriacka, polska itp. może okazać się wymiataczem, a i kasy za jego kartę wziąłem nie mało. W ogóle sprowadziłem masę zawodników w czasie mojej całej pracy w tym klubie. Bardzo fajnie się nim gra. W Szwajcarii też bardzo fajnie się gra więc gorąco polecam!
A Leedsem też grałem i to ciekawe wyzwanie, ale przekombinowałem ze składem, za bardzo chciałem o przebudować i w rezultacie po słabych występach wylot
Ostatnio edytowane przez krakus : 06.08.2010 o godz. 12:54.
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 06.08.2010, 17:19
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
No, a odpalenie jakiegoś scouta, to szczyt samodzielności.
Prawie zabiłeś mnie tym postem. Przeczytaj go jeszcze raz i później pomyśl
Przecież to już nie jest samodzielna gra, a jeśli już chcecie sobie jakoś pomóc, to odpalcie FM Genie Scout i tam sobie sami znajdźcie zawodników
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 06.08.2010 o godz. 17:24.
Odpowiedz cytując
pan Dudi
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 06.08.2010, 17:28
Prawie zabiłeś mnie tym postem. Przeczytaj go jeszcze raz i później pomyśl
No tak, wcześniej zapomniałem pomyśleć i nieopatrznie odpowiedziałem na posta gościa, który się wygłupił pisząc o jednym, kiedy rozmowa dotyczyła czegoś innego (piszesz o losowo generowanych piłkarzach, podczas gdy chłopaki piszą o prawdziwych o czym świadczą podawane przez nich nazwiska). Przeczytaj to i NAJPIERW pomyśl, a potem napisz.
Prawą ręką ci pogrożę, zdrajco, a nie lewą

http://inicjatywa14.net/
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 06.08.2010, 19:01
damians napisał(a):Wyświetl post
Orzeł Balin. Ciapię od poziomu 4 ligi. Właśnie walczę o mistrza

A skąd Ty go masz w FM ie
Odpowiedz cytując
gianbuffon
Senior Member

Stary 06.08.2010, 19:04
pan Dudi napisał(a):Wyświetl post
No tak, wcześniej zapomniałem pomyśleć i nieopatrznie odpowiedziałem na posta gościa, który się wygłupił pisząc o jednym, kiedy rozmowa dotyczyła czegoś innego (piszesz o losowo generowanych piłkarzach, podczas gdy chłopaki piszą o prawdziwych o czym świadczą podawane przez nich nazwiska). Przeczytaj to i NAJPIERW pomyśl, a potem napisz.
Czy ja napisałem, że mam na myśli losowo generowanych zawodników? Na końcu napisałem, żeby spróbować stworzyć kilka gier Wisłą i porównać statystyki. A tam chyba nie ma losowych piłkarzy, prawda?
Gram w FM-a od 2005 roku i przez te 5 lat widziałem mnóstwo propozycji od innych graczy na różnych forach. I naprawdę bardzo duża ilość proponowanych zawodników była u mnie słaba. Na pewno nie wszyscy, bo jest jakaś tam grupka talentów, którzy będą u każdego wymiatać. Tak samo ci bardziej znani zawodnicy. Ale problem jest z tymi mniej znanymi.
Dlatego wolę sam sobie robić transfery i mieć większą frajdę. A jeśli już chcę sobie pomóc, to korzystam z FM Genie Scout. Przynajmniej wiem co kupuje.
No, ale dobra, to wasza sprawa, więc już się zamykam w tej sprawie

pelek napisał(a):Wyświetl post
A skąd Ty go masz w FM ie
Pewnie zdobył Ligę Mistrzów Cracovią i mu się odblokowały niższe ligi.

A tak serio, to jakiś update. Wpisz sobie w Google: Liga Polska Update i szukaj. Albo na jakimś forum poświęconym FM.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 06.08.2010 o godz. 19:09.
Odpowiedz cytując
damians
Member

Stary 06.08.2010, 19:07
baza danych z forumcm.net z polskimi ligami od OE do 4 lig
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 06.08.2010, 19:09
chcialem sobie sciagnac to co ktos napisal kiedys juz nie pamietam kto ze ma Wisłe 2 i wisle u-20 ze jest jakis patch czy cos w tym rodzaju ale na cmrev jak probuje sciagnac to sie nie da:/
Odpowiedz cytując
RecordAble
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 07.08.2010, 09:06
http://hotfile.com/dl/55487646/0730f..._v0.1.dbc.html
Dajesz regularne pobieranie, ściągasz, wgrywasz i masz.
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 08.08.2010, 11:34
Zainstalowałem to i mi wyskoczył blad ze nie ma pelnej ligi ani ekstraklasy i mam zablokowana polska lige
nie moge grac ani zaznaczyc zadnej z polskich lig poradzcie co robic
Odpowiedz cytując
forthree
Member

Stary 08.08.2010, 11:42
Masz jeszcze jakieś dodatki, np ligi ?
Odpowiedz cytując
pelek
Senior Member

Stary 09.08.2010, 11:36
No mam prawie wszystkie ligi 4 ligi czeskie itp 5 czy 6 angielskiej i takie tam
Odpowiedz cytując
Vitaliss
Member

Od: 05.2008

Stary 09.08.2010, 18:58
Jak uruchomić FM 2010 na systemie Windows 7? Mimo ustawienia zgodności wyskakuje taki błąd http://img713.imageshack.us/i/beztytuujg.png/. Czyli, że nie znaleziono jakiegoś ważnego składnika... Próbowałem gre przeinstalować ale za każdym razem to samo.

Ma ktoś może podobny problem? System to Windows 7 Home Premium.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów