|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Szukasz kandydatów i w rogu masz napis "Reprezentacja" i masz "zaproponuj stanowisko bla bla" tyle, że przedtem musisz kogoś zwolnić z tej posady
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
WiślakMyślenice chodzi ci o sztab Dwight Yorke, Copjak, Kovac, Karanka, Hogh, MacManaman, Hasselbank, Philip Cocu, Tony Whitbread, Canizares, Thuram polecam Panucci,Giggsa Vieriego,Schols(o ile któryś z nich przejdzie na emeryture) zwłaszcza Panucci
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzięki Jose
![]() ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ja was nie rozumiem. Po co się pytacie ludzi o pomoc w transferach? Przecież to już nie jest samodzielna gra, a jeśli już chcecie sobie jakoś pomóc, to odpalcie FM Genie Scout i tam sobie sami znajdźcie zawodników
Pamiętajcie, że bardzo często statystki zawodników są generowane losowo. U jednego zawodnik X będzie wymiatał i wam go poleci a u was będzie słaby... Odpalcie sobie nawet 3 nowe gry Wisłą Kraków, zobaczycie, że statystyki będą się trochę różnić.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 04.08.2010 o godz. 21:15.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Gram w fm od rocznika 2005 i takie sytuacje są tylko wśród mniej znanych zawodników. Tak się składa, że w większości zawodnicy, których tutaj podajemy są 'stałe'
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
A jak poprosić zarząd, żeby więcej trenerów pozwolił zatrudnić?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Nie da się chyba. Musisz grać na dobrym poziomie, to co sezon zarząd będzie pozwalał zatrudnić więcej trenerów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja polecam najbardziej Marco Verrattiego. Największy talent w tej grze. Niesamowicie się potrafi rozwinąć, a zarobić mozna na nim tyle, że nawet nie trzeba się starać przez rok w rozgrywkach europejskich
Ostatnio edytowane przez krakus : 05.08.2010 o godz. 12:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no to ja czekam z niecierpliwościa
też znam już FM prawie na wylot no ale akurat tego zawodnika nie znalazłem troche FM 10 juz mi się znudził bo wszystko zdobyłem Wisłą i zacząłem nowy zapis ale z niecierpliwością czekam na FM11![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja właśnie zaczynam 3 sezon Jagą. W pierwszym sezonie zdobyłem Superpuchar i grałem w fazie grupowej LE, w lidze 2 miejsce ze stratą 2 pkt do Legii. W drugim sezonie nie dostałem się do LE, wygrałem Puchar Polski, a w lidze ponownie 2 miejsce (tyle samo pkt co Legia, ale lepszy bilans mieli) Warto podkreślić, że Wisła grała w 1/16 LE
mój skład: http://www.bankfotek.pl/view/714330 |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
A mnie po tej dzisiejszej porażce się wszystkiego odechciało. Jakoś mnie tak odrzuciło od Fm'a ;|
Zrobię chyba inną drużynę a jak dojdę do siebie to powrócę... Jaką mi doradzacie drużynę Doradźcie jak możecie. |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Orzeł Balin. Ciapię od poziomu 4 ligi. Właśnie walczę o mistrza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Jak chcesz się wyżyć Manchester City |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Słyszałem, że Birmingham jest bogate i na start jest 30 mln, ale nie sprawdzałem, więc pewny tego nie jestem. Swojego czasu świetnie mi sie grało Sportingiem Lizbona, polecam też Brage. Możesz spróbować Auxerre, na najnowszych update'ach mają el LM, fajną ekipe ma Fiorentina, Genoa. Możesz też przywrócić blask dawnym potęgom np Leeds United, Nottingham Forrest. Fajnie sie gra też Notts County, które jest jak sie nie myle najstarszym klubem angielskim
screen z dzisiejszej gry w fm: http://www.bankfotek.pl/view/715142 Hahahahahahahaha Powód: dopiska ;]
Ostatnio edytowane przez forthree : 06.08.2010 o godz. 11:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
ostatecznie wymieniłem Pawełka na Lung JR
na razie mi idzie fantastycznie .. 1 sezon i wyszedłem z grupy LM ( 2x win z Dynamo Kijów, wygrana i remis z CSKA Moskwa, dwie przegrane z Arsenalem 2;0 i 2;4, mimo, że do przerwy prowadziłem 2;0 .. ) teraz w trafiłem na .. Barcelone, wynik 0:0 gracz meczu Lung ! w strzałach 6-21 , ale miałem nawet 2 setki .. w lidze po 18 kolejkach 14-4-0 nawet z Arsenalem i Barcelona gram bardzo ofensywnie, bo doszedłem do wniosku, że jak się cofne troszkę, to nawet w polskiej lidze trace bramki, a tak walczy jak równy z równym ![]() PS. Klejdis w 1 sezonie mi proponuje np dos Santosa i innych, którzy chcieliby przyjść do mnie oO ale nie stać mnie na zawodników po 15 milionów euro .. szkoda, że to tylko FM :(
Ostatnio edytowane przez sevenheaven : 06.08.2010 o godz. 12:36.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
A ja ci polecam do zagrania ligą austriacką albo szwajcarską. Nie ma takiego ciśnienia i można fajny zespół zrobić. Ja ostatnio gram Rapidem Wiedeń już szósty sezon i w tym czasie 3 razy mistrzostwo, 2 razy vicemistrz, a do tego jeszcze dzięki moim dobrym występom w Europie zmodernizowany stadion i dużo kasy na transfery. Budowę klubu w dużej mierze oparłem o Polaków i Austriaków. Z Polski ściągnąłem m.in. Golańskiego, Rachwała, Gawęckiego, Małeckiego i jeszcze Jana Muche, ale z Małym i Muchą szybko się rozstałem pomimo tego, że byli dobrymi graczami. Świetnym transferem okazał się Youseff Rabeh i Sol Campbell. Rabeh na takie ligii jak austriacka, polska itp. może okazać się wymiataczem, a i kasy za jego kartę wziąłem nie mało. W ogóle sprowadziłem masę zawodników w czasie mojej całej pracy w tym klubie. Bardzo fajnie się nim gra. W Szwajcarii też bardzo fajnie się gra więc gorąco polecam!
A Leedsem też grałem i to ciekawe wyzwanie, ale przekombinowałem ze składem, za bardzo chciałem o przebudować i w rezultacie po słabych występach wylot
Ostatnio edytowane przez krakus : 06.08.2010 o godz. 12:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawie zabiłeś mnie tym postem. Przeczytaj go jeszcze raz i później pomyśl
![]()
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 06.08.2010 o godz. 17:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
No tak, wcześniej zapomniałem pomyśleć i nieopatrznie odpowiedziałem na posta gościa, który się wygłupił pisząc o jednym, kiedy rozmowa dotyczyła czegoś innego (piszesz o losowo generowanych piłkarzach, podczas gdy chłopaki piszą o prawdziwych o czym świadczą podawane przez nich nazwiska). Przeczytaj to i NAJPIERW pomyśl, a potem napisz.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gram w FM-a od 2005 roku i przez te 5 lat widziałem mnóstwo propozycji od innych graczy na różnych forach. I naprawdę bardzo duża ilość proponowanych zawodników była u mnie słaba. Na pewno nie wszyscy, bo jest jakaś tam grupka talentów, którzy będą u każdego wymiatać. Tak samo ci bardziej znani zawodnicy. Ale problem jest z tymi mniej znanymi. Dlatego wolę sam sobie robić transfery i mieć większą frajdę. A jeśli już chcę sobie pomóc, to korzystam z FM Genie Scout. Przynajmniej wiem co kupuje. No, ale dobra, to wasza sprawa, więc już się zamykam w tej sprawie ![]() Pewnie zdobył Ligę Mistrzów Cracovią i mu się odblokowały niższe ligi. A tak serio, to jakiś update. Wpisz sobie w Google: Liga Polska Update i szukaj. Albo na jakimś forum poświęconym FM.
Ostatnio edytowane przez gianbuffon : 06.08.2010 o godz. 19:09.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
baza danych z forumcm.net z polskimi ligami od OE do 4 lig
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chcialem sobie sciagnac to co ktos napisal kiedys juz nie pamietam kto ze ma Wisłe 2 i wisle u-20 ze jest jakis patch czy cos w tym rodzaju ale na cmrev jak probuje sciagnac to sie nie da:/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://hotfile.com/dl/55487646/0730f..._v0.1.dbc.html
Dajesz regularne pobieranie, ściągasz, wgrywasz i masz. ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zainstalowałem to i mi wyskoczył blad ze nie ma pelnej ligi ani ekstraklasy i mam zablokowana polska lige
nie moge grac ani zaznaczyc zadnej z polskich lig poradzcie co robic |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Masz jeszcze jakieś dodatki, np ligi ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No mam prawie wszystkie ligi 4 ligi czeskie itp 5 czy 6 angielskiej i takie tam
|
|
|
|
Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Jak uruchomić FM 2010 na systemie Windows 7? Mimo ustawienia zgodności wyskakuje taki błąd http://img713.imageshack.us/i/beztytuujg.png/. Czyli, że nie znaleziono jakiegoś ważnego składnika... Próbowałem gre przeinstalować ale za każdym razem to samo.
Ma ktoś może podobny problem? System to Windows 7 Home Premium. |
|
|