|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
2-3 dni, lepiej wpłacać w banku, pieniądze są na koncie następnego dnia.
edit: pisałem w tym samym czasie co born2b3k... |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To co to masz za bank ze za przelew placisz 15 zl ?!
Idz do banku do ktorego przelewasz, to zrobia Ci to za darmo, a w dodatku pieniadze od razu beda na koncie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
To nie wiem w jakim ty banku wpłacasz... np spódzielczy ma wszystkie przelewy po 2,5...
pieniądze są następnego dnia na koncie ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
mam pytanie do troche kumatych w tej dziedzinie.
z jakiego materiału robione są sektorówki takie jak np.Gdzie Wisła plynie... lub God save the Queen ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
I może jeszcze podać sklep i ile kosztuje metr
Ludzie zastanówcie się... są informacje które na forum pojawiać się nie mogą... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Mozna doladowac KKM na dwa tygodnie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
nie, najmniej to miesiąc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
z tego co mi wiadomo to nie. ale podobno jest taka opcja(mama mi mówiła
![]() ![]()
PdG.
TYLKO WISŁA! |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
przy kopiowaniu (na telefon) plików w formacie "jar" wyskakuje mi coś takiego
![]() co zrobić by normalnie przekopiować ? Z góry dziękuję za odpowiedź.
Ostatnio edytowane przez --- : 10.12.2008 o godz. 18:03.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Może ktoś pamieta/kojarzy taki serial, leciał ładne pare lat temu, chyba na polsacie. To było coś o fotografie, który zrobił jakieś zdjęcie, na którym zdemaskował jakiś spisek, coś w tym guście. Potem musiał uciekac przed tajemniczą organizacją
![]() ![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poszukuje kogoś kto skończył na AWF turystykę lub jest na ostatnim roku. Jeśli jest ktoś taki proszę o kontakt na priv ( chodzi o informacje o promotorach )
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Wychodzi na to, że twój telefon nie obsługuje tego formatu. Może powinieneś zgrać je do foldera z grami ? Pliki jar to z tego co wiem Java więc może być i tak, że twój telefon nie obsługuje Javy (starsze modele) w co raczej wątpie.
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Orientuje sie ktos, jaka sa przepisy dotyczace wyceny szkod z OC sprawcy.
Chodzi mi o np takie sprawy czy ubezpieczyciel moze sam z siebie zdecydowac ze np drzwi sa do klepania a nie do wymiany - gdzie np w autoryzowanych punktach napraw nie dokonuje sie 'klepania' , tylko wymian a ponoc poszkodaowana osoba ma prawo wybrac sobie zaklad w ktorym naprawia auto. Mowiac prosciej - w serwise na oko wycenili szkody na ok 4tys a od ubezpieczyciela dostalem propozycje wyplaty....tysiaca zlotych.(oczywiscie to ten wariant gdzie ich nie interesuje czy naprawie za to auto czy przepije).Niby ta wycena jest niezobowiazujaca, bo mozna naprawic auto i przedstawic rachunki no ale i tak roznica pomiedzy tym co ja bym chcial zrobic(wymiana) a ich propozycja(klepanie) bedzie ogromna. Mozna sie gdzies odwolac od tej ich interpretacji?
Ostatnio edytowane przez 1q2 : 10.12.2008 o godz. 19:02.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Przez przypadek przelałem pieniądze na złe konto (zamiast do firmy, to poszły do jakiegoś gościa). Jest szansa żeby je odzyskać
![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Kiedyś robiłem przelewy w nocy i zaspany zaznaczyłem nie tego odbiorcę co trzeba - zamiast bratu pożyczyć 100zł dofinansowałem UPC. 2 pisma i oddali. Ale tam wiedziałem kto był przypadkowym odbiorcą.
![]() ![]() |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
A gościu nie jest przypadkowy, bo kiedyś u niego coś na allegro kupowałem i w sumie jego dane mam (oprócz telefonu ), więc staropolskim zwyczajem wystosuję pierwszy od 10 lat list![]() ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Najlepiej tez zadzwon do swojego banku i dopytaj sie co i jak.A najlatwiej oczywiscie dogadac sie z kolesiem, zeby poprostu przelal Ci z powrotem kase.
![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie znalazłem w necie jego numer (sic!), koleś uczciwy, powiedział, że podjedzie do banku(!) i sprawdzi i jak coś to przeleje (szacun, bo myślałem, że ma konto internetowe). Są jeszcze uczciwi ludzie
![]() Dzięki panowie za pomoc ![]() WSZĘDZIE DOBRZE, ALE W DOMU NAJLEPIEJ...R22!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Grzecznie poproś o zwrot kasy. Jeżeli to nie przyniesie skutku powołaj się na art. 405-414 Kodeksu Cywilnego mówiące od bezpodstawnym wzbogaceniu się a w tym przypadku konkretnie o "nienależnym świadczeniu". Prawo jest po twojej stronie <teoretycznie>. BTW. Jeżeli pomyliłeś tylko numer konta natomiast wszelkie inne dane <imie, nazwisko, adres> były poprawne zawsze możesz oskarżyć bank o działanie bez należytej staranności (dzięki wspaniałemu Eliksirowy pieniądze przelewane są tylko na podstawie numeru konta a pozostałe dane adresata nie są sprawdzane jak to bywało kiedyś). Mam nadzieje że obejdzie się bez Sądu Pozdrawiam, LJ |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Czy pamięć przenośna, która była zainfekowana, po formacie jest już w 100% czysta? Chodzi o infekcję z pendrive'a. Paskudstwo mi się przyplątało :|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jest jakiś temat o dowodzie osobistym ? Bo za nic nie mogę znaleźć...
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Spróbuj tam:
https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=32...ura&proc=SA-10 https://www.bip.krakow.pl/?bip_id=1&mmi=10160 https://www.bip.krakow.pl/?bip_id=1&mmi=319 https://www.bip.krakow.pl/?dok_id=14...e&query=typ=do Postudiujesz to i jeszcze czegoś nie będziesz wiedział to pytaj w tym temacie. ![]()
...nieczytelny...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Bardziej chodzi mi o coś takiego http://ipsec.pl/elektroniczny-dowod-osobisty-w-2008 czy to i kiedy będzie miało miejsce...
![]() Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pytanie do ekspertow:
Ktos wie,jak mozna sprawdzic,czy osoba,ktora masz na liscie GG ma rowniez ciebie ? Numer z IP na 100% nie jest pewny. ![]()
Pozdrawiam wszystkie internetowe,placzace mendy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
zawsze można zapytać
albo wysłać kogoś na przeszpiegi... a tak serio to sama chętnie zobaczę odpowiedź czy to jest możliwe do sprawdzenia ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
Zapoznaj sie, jakby co zadzwoń tam pogadać. Tutaj chyba też się składa skargi. Po drugie: kolekcjonuj dokumenty - wycena serwisu to podstawa. Ubezpieczyciela 1k PLN tez musi mieć jakieś uzasadnienie - niech dadzą swoja szczegółową wycenę. Nie wiem co Ci się popsulo, ale bardzo często w takich kosztorysach ubezpieczyciel daje zamienniki zamiast oryginalnych ( na co nawiasem mówiąc można się chyba nie zgodzić). W tym miejscu jest stanowisko rzecznika. Po trzecie: jakakolwiek rozmowa z przedstawicielem ubezpieczyciela sprawcy albo w obecności świadków albo z ukrytym magnetofonem. Nie żartuje. Po czwarte: nic na gębę wszystko mają dawać na papierze. Oni sami z siebie nie dadzą Ci tej kasy. Dlatego musisz być jak Tommy Lee Jones w "Ściganym". |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
XXXXXXXXXX ty jebany s****ysynie, brałem w aucie całą twja rodzinę Jak cie ma to to zobaczy i moze sie odezwie, jak ci nie ma, nie zobaczy i się nie odezwie ![]() ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Da się gdzieś obejrzeć skrót wczorajszego meczu kadry z tureckim ligowcem?
![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|