|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Wyczytałem to z gwiazd.
![]()
Ostatnio edytowane przez pan Dudi : 21.11.2011 o godz. 21:13.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2011
Offline |
|
|
Ok, sama gra może na korzyść Lecha ale czy nie tak było przed ostatnim meczem w Poznaniu?
![]()
"Franek ma swoje zdanie, z którym sam się nie zgadza" - Jan Tomaszewski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
Puchar Polski 2009/2010 1/8 finału Bytovia II Bytów - Wisła Kraków Legia Warszawa - Cracovia 1/4 finału Legia Warszawa - Ruch Chorzów (3 miejsce w lidze) Lechia Gdańsk - Wisła Kraków Puchar Polski 2010/2011 1/8 finału Wisła Kraków - Widzew Łódź Śląsk Wrocław - Legia Warszawa 1/4 finału Wisła Kraków - Podbeskidzie Bielsko-Biała( I liga) Legia Warszawa - Ruch Chorzów Puchar Polski 2011/2012 1/8 finału Legia Warszawa - Widzew Łódź Limanovia Limanowa - Wisła Kraków 1/4 finału Lech Poznań - Wisła Kraków Gryf Wejherowo - Legia Warszawa ![]()
W Warszawie są tylko kibice Legii i JW:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
A przede wszystkim to nie podoba mi sie otoczka tych losowan. Studio TVN, ktorego wlascicielem jest ITI, ktore jest takze wlascicielem Legii. Losujacy byly Legionista Zielinski i pracownica TVN. A juz losowanie wczesniejszych rund to byl istny cyrk bo blondyna nawet nie probowala zamieszac kulek. Moze to bylo zbyt skomplikowane? Dla zachowania pozorow i by nie uwazano tego losowania za "prolegijne" samo losowanie powinno odbywac sie w zupelnie innym miejscu nie kojarzonymz zadnym klubem. Nie rozumiem dlaczego to sie odbywa w siedzibie ITI a nie w PZPN-ie czy Ekstraklasie SA? Osoby losujace tez nie powinny byc kojarzone z kimkolwiek. Jesli tak to ma dalej wygladac to ja poprosze o losowanie polfinalow w gabinecie Cupiala lub w jakims magazynie z kablami Tele-Foniki To tak pol-zartem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Tak było. Niemniej, biorąc pod uwagę naszą ostatnią serię, to, że mamy przed sobą jeszcze kilka meczów ligowych, plus pożegnanie w pucharami, w których też te nasze pierdoły będą musiały pobiegać, to gdyby dodać do tego jeszcze 2 mecze z kuchenkami, to by wyglądało jeszcze gorzej.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Uważam, że dla obu drużyn ten dwumecz będzie jedyną szansą na grę w pucharach. My słabi. Lech wcale nie lepszy i jemu także nie rokuję miejsca na pudle.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Szykuje się zbiorowe kopanie się po czołach i słowa o tym że jak najszybciej trzeba zapomnieć o meczu...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Uważam podobnie.
![]()
Habemus Dubletum
LEG14 White Star Awards w kategorii: Innowierca roku 2009 Innowierca roku 2011 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Gdyby Legii zależało na ustawianiu PP to zapewne chcieliby pogrążoną w kryzysie Wisłę, która dostaje ob ogonów tabeli na własnym boisku, a w pucharze męczy się z Limanovią, a nie rewelacje rozgrywek...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Najgorsze jest to, że pewnie wszyscy marzyli o wylosowaniu Wisły. Wszak to jedyna drużyna, która może podejść do meczu na pół gwizdka. Lech przyfarcił a nie Legia.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Hmm
To Nasza droga do pucharów. Fajnie będzie przejść Lecha a jak to zrobią ? Nie wiem, czy to ważne. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
a Zdzisek Kapka by ciągnał za kule ![]() bez podtekstów ![]() ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ja tam widze finał :
Wisła Kraków - Gryf Wejherowo 0-1 (0-1) 3.min - Gol ![]()
Ostatnio edytowane przez Dariook : 22.11.2011 o godz. 05:29.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2011
Offline |
|
Poza tym patrzac na kadre nasza i Amici wiadomo juz, ze jeden z mocnych zespolow odpadnie na poziomie cwiercfinalow co przeciez takiej Legii, ktora zagra z III-ligowcem jest jak najbardziej na reke. Nie powiesz mi chyba, ze Miklas placze, ze w 1/4 trafil na Gryf a nie na Wisle? |
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy na mecz PP obowiązuje Karta Kibica ?
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2012
Offline |
|
|
Panowie ile dostaliście biletów na wtorkowy mecz?
Bez spiny,prosze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
1,5 tys, z tego co wiem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
Odnosząc się do Twojej uwagi o naszej przewadze- to jeszcze bym dodał, że oni ostatni mecz kończyli w 10, poza tym były pogłoski, że ich przygotowanie fizyczne w przerwie zimowej nie było najlepsze, lekkie trening itp. No więc zobaczymy, jak będą wyglądali fizycznie grając co 3 dni. Przecież, cytując klasyka piłkarze ,,nie są robotami" ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Napinaczowi z Wronek dziękujemy za rejestracje na forum!
Dobranoc. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
czy ja jestem ślepy, czy naprawdę nie ma nigdzie transmisji z meczu?
edit: dzięki.
Ostatnio edytowane przez dostuffca : 11.03.2012 o godz. 22:13.
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
TVN Turbo..............
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
TVN Turbo
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
|
Tak jesteś ślepy
na tvn turbo jest transmisja.![]()
...And Justice For All
|
|
|
|
Member
Od: 07.2011
Offline |
|
|
czy na mecz PP obowiązuje Karta Kibica ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2011
Offline |
|
|
Tak, obowiązuje
![]()
TUSK TY MATOLE TWÓJ RZĄD ROZJEBIĄ KIBOLE !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
W gwoli ścislosci, stan rzeczy na dziś.
Do Poznania pojechaliśmy bez Meliksona i Genkowa. Liczę na pozostałych, szczgólnie na Bitona. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no oby oby, potrzebujemy korzystnego wyniku jak ryba wody
![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Są już ceny biletów na rewanżowy mecz w Pucharze Polski Wisła - Lech?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
będą podane "w najbliższym czasie" jak podaje oficjalna strona, równocześnie rusza sprzedaż biletów na mecz z Legią
![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|