|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Gratulacje Dla CaŁego ZespoŁu Dla Wszystkich Graczy I RÓwnieŻ Dla Tych Z Ławki Rezerwowych Oraz Sztabu Szkoleniowego !!!
A szczegÓlne Podziekowania Dla Pana BogusŁawa CupiaŁa !! Mamy NadziejĘ Na WiĘcej, Wzmocnienia I UdziaŁ W Lidze MnistrzÓw !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Dale campeooooooooon dale campeoooooooon Tylko Nasz TS !!! fajnie Wisla Kraków Mistrz 2009 !!! najlepsze jak zawsze
Kibice jak zwykle w stadiony the best![]() ![]() Aguante Wisła Kraków!!! Tylko Nasz TS !!! |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
wszyscy na rynek !!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jestesmy duma tego miasta
![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Mistrza już mamy, na Ligę Mistrzów czekamy
wklejajcie foteczki ze świętowania |
|
|
|
Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
****a jeste zbyt piajny żeby jachac na rynek
PRZEPASZAM A ciebie WISEŁKO KOCHAM 12 TYTUŁ kocham kocham kocham kocham ![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
oprawa http://www.youtube.com/watch?v=Bfd50pd58-k
jeszcze raz gratulacje dla wszystkich !! Cytat:
Ostatnio edytowane przez lysy z blokowiska : 30.05.2009 o godz. 19:18.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
CUDOWNIE ! Wisła Mistrzem Polski,Lechia utrzymana !!!
ps. przed oczami mam mistrzoswką fetę z ubiegłego roku, mecz,marsz na krakowski rynek,zabawa na całego do bialego rana... żal ze nie ma mnie dziś wsród wislackich braci ... mistrzowskiej zabawy !!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Tyle nerwów ile straciłem w tym sezonie nie straciłem chyba w żadnym innym
CHŁOPAKI GRATULACJE!!! Żaden Lech, żadna Legia czy Polonia, MISTRZEM POLSKI JEST WIIISŁA!!! ![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
piedrole ide z qmplami na rynek skokietować tytuł i a nastepnie ujebanie pedłów za błoni URAAAA
HURAA HURAAAA GEJE W 1 LIDZE HURAAA HURAAA ![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|
|
Junior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Mistrz Mistrz Nasz Ts, (tak śpiewaliśmy Tydzień Temu Na Meczu Z Legią).
Sprawdziło Się Ave Wks ![]()
W Twierdzy Wrocław Wychowany,
W Śląsku Wrocław Zakochany... |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
tam juz feta po prawej http://www.krakow.pl/kamera/bracka/index.php a ma ktos widok centralnie z gory?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Właśnie, jest gdzieś jakaś relacja w TV albo z jakiejś kamerki fety na rynku?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
![]() MISTRZ MISTRZ NASZ TS!! Panie Maćku - szacunek Dziękujemy za 2 tytuł!Mistrza już mamy, na Ligę Mistrzów czekamy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Przyłaczam się do posta wyżej. Jest jaka transmisja z fety na rynku czy coś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
NO I MISTRZA MAMY!! Gratulacje dla całej drużyny, w tym roku dla "całej" jest jak najbardziej dosłowne, bo naprawdę to co robili ludzi wchodzący z ławki zasługuje na duże brawa.
Gratulacje dla Maćka Skorży, bo wygrana 2 sezonów pod rząd po mizernym sezonie 06/07, jest warte najwyższej aprobaty, to człowiek który wykrzesał z naszych grajków to co potrafią, wiedział jak rozplanować cały sezon i nawet gdy na czubie nie byliśmy, a do lidera 3 pkt straty w tabeli widniały, to i tak wierzyłem w jego słowa: "Ja wciąż wierze że stać nas na mistrzostwo". Skorża to człowiek,który naprawdę po raz pierwszy może zbudować stabilną Wisłe, która na dobre może zagościć w Europejskich pucharach, dobrze, że Bogusiowi nic nie odwaliło i nagle po przegranym meczu nie wywalił Skorży, zresztą właściwie sam Skorża był strzałem w 10 Cupiała. Wielkie szacunek dla starych wilków Baszcza i Zienia, cieżko mi jest sobie wyobrazić Wisłę w ostatnich latach bez nich, ale również dla Sobola, który w każdym praktycznie meczu potwierdza, że w Polskiej lidze jest jednym z Asów. Mistrzostwo zdobyte,bo zaciętej walce, szkoda żę niektórzy już po zremisowanym meczu z Polonią Bytom zwątpili w naszych i pluli, że nie mamy szans na mistrza. Można by nawet pare osób teraz zacytować bo to co się w tym roku działo w temacie Ekstraklasa 08/09, to niekiedy szczyty przechodziło(kolo pisze w piątek po remisie Wisły że to koniec, a w Niedziele po remisie Lecha że dalej mamy szanse na mistrza, nie mówiąc już o tym że inny w opisie ma co innego a pisze zupełnie na odwrót) ale to wszytko już za nami i wliczając sezon 98/99 to już nasze 7 mistrzostwo! BOGUŚ DZIĘKUJEMY!!!
Ostatnio edytowane przez igortsw : 30.05.2009 o godz. 19:51.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tez bym bardzo chciał zobaczyć mój rynek ALE KU>>A do roboty musiałem isći KUPA
![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
widzieliscie Pana Cupiala jaki był zadowolony z tytulu
![]() teraz tylko wzmocnic druzyne i do boju ![]() szkoda Zienczuka i Baszcza... Zienczuk swietnie asystuje ![]() teraz trudno znalezc takiego dobrego skrzydlowego..i tak samo legende Marcina Baszczynskiego mam nadzieje ze bedzie ok ![]() ladnie im podziekowali za gre ![]() nawet o Cleberze pamietali ![]() Mistrz nasz TS! Sobol musi zostac! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
liga + na sobkascie umarła a ja razem z nia :(
i takie URWA ZYCIE kupiłem KARNET I W TYM SEZONIE skorzystałem z niego1 raz ( JEDENNNNNNNNN RAZZ) jak ja bym chciał wygrac w totka a nie isc do robory płakac mi sie chce ze nie ma mnie na rynku a mam ochote popełnic samobujstwo ze nie ma mnie na stadionie ![]()
UBUNTU
linux for human beings |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
PIĘKNIE. wszystko zgodnie z planem
brawa dla Zienia za godne pożegnanie się klubem ![]() Załuje ze nie moge być teraz w Krakowie... ![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy jesteśmy jedynym zespołem w Ekstraklasie który w rundzie wiosennej nie przegrał ani jednego meczu?
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
We are the champins
Jestem pijany ze szczescia. Warszawskie dzienikarzyny musza teraz odszczekac wszystko co zlegonapisaly oWisle. Lech nawet nie jest w-ce mistrzem. Pozdrawiqm wszystkich ide pic dalej ![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Lidera mamy na Ligę Mistrzów czekamy!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
MISTRZ MISTRZ NASZ TS! Piękny dzień: Wisła mistrz, Lechia sie utrzymuje a pejsy lecą do I ligi!
![]() Zabawa na rynku świetna. WISŁA KRAKÓW MISTRZ POLSKI 2009!! Powód: ŚLĄSK I WISŁA EEEEEEEEEOOOOOOOOO
Ostatnio edytowane przez Kamson : 30.05.2009 o godz. 21:52.
![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Na oficjalnej powinni dopisac 09 ! www.wisla.krakow.pl MISTRZ MISTRZ NASZ TS !!!!!!
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|