The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Czy komentarze ze strony TWSD, powinny zniknąć?
Tak, forum jest od komentowania, strona tylko od informowania! 61 26,99%
Nie, ale moderatorzy powinni się bardziej przyłożyć. 85 37,61%
Nie, komentowanie wiadomości to nierozerwalna część tej strony. 80 35,40%
Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.09.2010, 13:46
wredny.bardzo napisał(a):Wyświetl post
Można gdzieś jeszcze się dostać na studia? Dziennie, zaoczne, nie ważne, byle były wolne miejsca i dało się na nie przyjąć... |

Przenosze tylko na nową stronę

Zawsze możesz próbować na KSW-tam nawet w listopadzie przyjmują jak się zapłaci.
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Od: 03.2008

Stary 25.09.2010, 14:27
Cóż ja się dostałem na Teologie(Katechetyka) na Papieski Uniwersytet Teologiczny z średnią na świadectwie 2,35(Religia Celujący) i z Maturą średnia jakieś 36% na dzienne. Jak coś to się spytaj może jeszcze przyjmują.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 25.09.2010, 14:31
alkoholik napisał(a):Wyświetl post
Cóż ja się dostałem na Teologie(Katechetyka) na Papieski Uniwersytet Teologiczny z średnią na świadectwie 2,35(Religia Celujący) i z Maturą średnia jakieś 36% na dzienne. Jak coś to się spytaj może jeszcze przyjmują.
Żartujesz prawda? Te studia są płatne? To jest 3+2? Licencjat? Czy pełne magisterskie?
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Stary 25.09.2010, 14:45
Nie nie żartuje 5 letnie magisterskie dzienne nie płatne. Napewno są jeszcze wolne miejsca rekrutacja była do 15 września ale można jeszce chba się spytac
Ostatnio edytowane przez alkoholik : 25.09.2010 o godz. 14:48.
Odpowiedz cytując
Serwatkus
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 27.09.2010, 09:38
Mature zdawałem w 2006 r. z polskiego, angielskiego, biologii i chemii. Do 5 lat mozna poprawic mature z tego co pamietam. Chcialbym dodatkowo zdac sobie egzamin z matematyki. Jak to teraz wyglada? Gdybym wybral sobie poziom rozszerzony, to czy najpierw pisze podstawowy, a dopiero potem rozszerzony (tak bylo w 2006r) czy pisze tylko poziom rozszerzony i to od niego zalezy czy zdam (dalej wystarczy tylko 30%)? Co w przypadku jakby nie udało mi się zdać tej matematyki? Mature mi cofaja? Co w przypadku gdybym zlozyl deklaracje ze chce poprawiac, a w maju sie na egzaminie nie pojawil? Z góry dzieki za odpowiedz
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 27.09.2010, 09:54
Serwatkus napisał(a):Wyświetl post
Mature zdawałem w 2006 r. z polskiego, angielskiego, biologii i chemii. Do 5 lat mozna poprawic mature z tego co pamietam. Chcialbym dodatkowo zdac sobie egzamin z matematyki. Jak to teraz wyglada? Gdybym wybral sobie poziom rozszerzony, to czy najpierw pisze podstawowy, a dopiero potem rozszerzony (tak bylo w 2006r) czy pisze tylko poziom rozszerzony i to od niego zalezy czy zdam (dalej wystarczy tylko 30%)? Co w przypadku jakby nie udało mi się zdać tej matematyki? Mature mi cofaja? Co w przypadku gdybym zlozyl deklaracje ze chce poprawiac, a w maju sie na egzaminie nie pojawil? Z góry dzieki za odpowiedz
Z tego co ja sie orientuje, to jezeli juz kiedys zdalo sie mature to ponownie mozna pisac tylko przedmioty dodatkowe. A te sa tylko na poziomie rozszerzonym. Ewentualne niepowodzenie oczywiscie nie skutkuje cofnieciem matury. Nie pojawienie sie na maturze jest chyba jednoznaczne z jej oblaniem, ale jezeli bys dostarczyl zwolnienie lekarskie to masz dodatkowy termin w sierrpniu.
Odpowiedz cytując
kubawislak
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 27.09.2010, 10:00
wiślak 86 napisał(a):Wyświetl post
Zawsze możesz próbować na KSW-tam nawet w listopadzie przyjmują jak się zapłaci.
Już lepiej poczekać rok niż iść na KSW.
Cytat:
Wolę być traktowany, jako zacofaniec z ciemnogrodu, niż, jako europejczyk i patrzyć, jak na legalu dwóch pedałów się liże na rynku.
Zakaz pedałowania!
by M-M

WISŁA!
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 27.09.2010, 11:00
kubawislak napisał(a):Wyświetl post
Już lepiej poczekać rok niż iść na KSW.

A twierdzisz tak ponieważ? Ze płatne czy że kolejny mitolog opowiadający o niskim poziomie?
BTW największa głupotą jaką można zrobić jest rok przerwy.

wredny.bardzo napisał(a):Wyświetl post
Można gdzieś jeszcze się dostać na studia? Dziennie, zaoczne, nie ważne, byle były wolne miejsca i dało się na nie przyjąć... |

Przenosze tylko na nową stronę

Turystyka i Rekreacja na AWF, zaoczne, tam podobno przyjmują bez ŻADNYCH problemów. No i trudno nie jest.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 27.09.2010 o godz. 11:03.
Odpowiedz cytując
kamylsky
Member

Od: 11.2007

Stary 27.09.2010, 11:32
Mam pytanie dotyczace PK. Chodzi o to czy mozna zmienic jakos grupe studencka? chodzi o to ze chcielibysmy z kolega dojzdzac razem samochodem ale niestety mamy inna grupe. Jesli jest to mozliwe to gdzies sie zglosic? chodzi o wydzial mechaniczny.
Odpowiedz cytując
fst
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.09.2010, 11:56
Po prostu idź do dziekanatu jak się już zacznie rok akademicki. Jeśli tylko będzie jakieś wolne miejsce w grupie to nie powinni Ci robić problemów.
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Stary 27.09.2010, 18:26
kamylsky napisał(a):Wyświetl post
Mam pytanie dotyczace PK. Chodzi o to czy mozna zmienic jakos grupe studencka? chodzi o to ze chcielibysmy z kolega dojzdzac razem samochodem ale niestety mamy inna grupe. Jesli jest to mozliwe to gdzies sie zglosic? chodzi o wydzial mechaniczny.
Nie ma z tym problemu jak znajdziesz kogos winnej grupie kto sie z Toba zamieni
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
Arkas
Senior Member

Od: 02.2007

Stary 27.09.2010, 20:14
Wie ktoś do kiedy można płacić na AGH na zaoczne studia ? I gdzie, bo na stronie nic nie jest napisane.
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 27.09.2010, 20:25
Czy ktoś uczęszcza bądź uczęszczał na UJ na kierunek filologia słowiańska? Wybieram się tam i chciałbym wiedzieć kilka rzeczy:
-czy bardzo duże obłożenie
-czy mogą być problemy z dostaniem się?
-czego tam w zasadzie się uczy (poza oczywiście językiem) i czy warto iść na te studia?
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.09.2010, 20:32
Arkas napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś do kiedy można płacić na AGH na zaoczne studia ? I gdzie, bo na stronie nic nie jest napisane.
Powinieneś mieć to w umowie z uczelnią.

U nas było rok temu do 30 września bodajże.
Odpowiedz cytując
Ploughmanson
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.10.2010, 21:55
Niech mi ktoś powie, co trzeba zrobić żeby zmienić grupę na niestacjonarnych na UEKu (pisać jakieś podanie?)? n-metrowa kolejka do dziekanatu mnie odstrasza, telefonów nie odbierają, a czekać w kolejce, żeby pocałować klamkę nie ma sensu.
Z góry dzięki
"Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 02.10.2010, 09:30
Serwatkus napisał(a):Wyświetl post

Ja chciałbym poprawić maturę dlatego napisałem sobie do Oke i wszystko mi odpowiednia Pani wyjaśniła Wejdz sobie tu i tam jest napisane co masz zrobić , żeby się skontaktować. Najpewniejsze źródło.
http://www.oke.krakow.pl/inf/staticp...php?page=email
Odpowiedz cytując
Martinho
Socios Wisła Kraków

Stary 02.10.2010, 12:50
SV_ napisał(a):Wyświetl post
A twierdzisz tak ponieważ? Ze płatne czy że kolejny mitolog opowiadający o niskim poziomie?
BTW największa głupotą jaką można zrobić jest rok przerwy.

Jak robisz studia dla samego papierka to sobie rownie dobrze mozesz skonczyc politechnike czestochowska.

Ale jezeli nie masz plecow (lub zaklepanej posadki) to po ksw roboty raczej na pewno nie znajdziesz. A z reszta co moze byc prace w zawodzie po kierunki europeistyka?
"Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
Odpowiedz cytując
damians
Member

Od: 05.2010

Stary 02.10.2010, 13:35
Europoseł

Sorry za OT, powodzenia w nowym roku akademickim
Odpowiedz cytując
Gucio25
Forumowy Di Caprio

Od: 07.2005

Stary 05.10.2010, 17:31
jest ktoś na zarządzaniu na UEku w grupie 1012?
Odpowiedz cytując
SpongeBob
Senior Member

Od: 01.2007

Stary 05.10.2010, 21:37
1 dzien nauki japonskiego rozjebał mnie na łopatki. jakie studia polecacie za rok?<lol>
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Stary 05.10.2010, 21:56
Teologiczne Na Uniwersytecie Papieskim jak już pisałem wcześniej moja średnia na maturze wyniosła 38% a ze świadectwa 2,78 ale jest zajebiście dzienne 5 letnie, no i w koncu nie mam do czynienia z głupimi babami które gadają tylko o Dupc.... makijażu i jakie stringi dzisiaj ubrały, a powiem że dziewczyn mam na kierunku sporo więcej i parę bardzo ładnych
Odpowiedz cytując
dj_ibutti
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 05.10.2010, 22:41
Teologiczne Na Uniwersytecie Papieskim jak już pisałem wcześniej moja średnia na maturze wyniosła 38% a ze świadectwa 2,78 ale jest zajebiście dzienne 5 letnie, no i w koncu nie mam do czynienia z głupimi babami które gadają tylko o Dupc.... makijażu i jakie stringi dzisiaj ubrały, a powiem że dziewczyn mam na kierunku sporo więcej i parę bardzo ładnych
No spoko, spoko... Tylko do ślubu musisz poczekać
KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Stary 05.10.2010, 23:24
dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
No spoko, spoko... Tylko do ślubu musisz poczekać
A kto mi broni wziąśc ślub za tydzień?
Odpowiedz cytując
Gargamel
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 06.10.2010, 05:19
A kto mi broni wziąśc ślub za tydzień?
Sam sobie zabraniasz takimi tekstami.

szczebrzeszcz napisał(a):Wyświetl post
większość studiów dziennych to głupota

chyba że ktoś robi tak że przychodzi tylko na egzaminy

to samo mogę powiedzieć o podyplomówkach

poza paroma elitarnymi kierunkami cała reszta to syf
Nie można się z tym nie zgodzić, ale tych "najlepszych" kierunków jest trochę więcej, niż "kilka".
Odpowiedz cytując
yoda79
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 06.10.2010, 09:09
Tacyście mądrzy to wymieńcie te "najlepsze" - z chęcią postudiuję zaocznie w Krakowie. I jakiś dobry kierunek mówiąc poważnie możecie polecić.
Tylko Wisła!
Odpowiedz cytując
Marcinnno
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 06.10.2010, 10:02
A takie pytanie do Ciebie. Tam studia dzienne są bezpłatne ?
Odpowiedz cytując
Oxydrene
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 06.10.2010, 11:02
alkoholik ja miałbym również do Ciebie pytanie czym się kierowałeś żeby tam iść akurat na taki kierunek studiów?

I szukam kogoś kto studiuje inż. śr. na politechnice prosiłbym o kontakt najlepiej priv
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 06.10.2010, 11:33
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
A takie pytanie do Ciebie. Tam studia dzienne są bezpłatne ?
Tak studia na tej uczelni są bezpłatne. Idealne aby uczyć religii w szkole
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
Kibic1928
Senior Member

Stary 06.10.2010, 19:57
Oxydrene jaki masz problem?
Odpowiedz cytując
alkoholik
Senior Member

Stary 06.10.2010, 22:44
Oxydrene napisał(a):Wyświetl post
alkoholik ja miałbym również do Ciebie pytanie czym się kierowałeś żeby tam iść akurat na taki kierunek studiów?

I szukam kogoś kto studiuje inż. śr. na politechnice prosiłbym o kontakt najlepiej priv
Kierowałem się sumieniem i chęcią jeszcze większej wiedzy na tema wiary Katolickiej.
A co do pytania Marcinnno TAK SĄ BEZPŁATNE
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów