|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy komentarze ze strony TWSD, powinny zniknąć? | |||
| Tak, forum jest od komentowania, strona tylko od informowania! |
|
61 | 26,99% |
| Nie, ale moderatorzy powinni się bardziej przyłożyć. |
|
85 | 37,61% |
| Nie, komentowanie wiadomości to nierozerwalna część tej strony. |
|
80 | 35,40% |
| Głosujących: 226. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
Zawsze możesz próbować na KSW-tam nawet w listopadzie przyjmują jak się zapłaci. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Cóż ja się dostałem na Teologie(Katechetyka) na Papieski Uniwersytet Teologiczny z średnią na świadectwie 2,35(Religia Celujący) i z Maturą średnia jakieś 36% na dzienne
. Jak coś to się spytaj może jeszcze przyjmują. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Żartujesz prawda? Te studia są płatne? To jest 3+2? Licencjat? Czy pełne magisterskie?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie nie żartuje 5 letnie magisterskie dzienne nie płatne. Napewno są jeszcze wolne miejsca rekrutacja była do 15 września ale można jeszce chba się spytac
Ostatnio edytowane przez alkoholik : 25.09.2010 o godz. 14:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Mature zdawałem w 2006 r. z polskiego, angielskiego, biologii i chemii. Do 5 lat mozna poprawic mature z tego co pamietam. Chcialbym dodatkowo zdac sobie egzamin z matematyki. Jak to teraz wyglada? Gdybym wybral sobie poziom rozszerzony, to czy najpierw pisze podstawowy, a dopiero potem rozszerzony (tak bylo w 2006r) czy pisze tylko poziom rozszerzony i to od niego zalezy czy zdam (dalej wystarczy tylko 30%)? Co w przypadku jakby nie udało mi się zdać tej matematyki? Mature mi cofaja?
Co w przypadku gdybym zlozyl deklaracje ze chce poprawiac, a w maju sie na egzaminie nie pojawil? Z góry dzieki za odpowiedz ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Już lepiej poczekać rok niż iść na KSW.
![]() Cytat:
WISŁA! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A twierdzisz tak ponieważ? Ze płatne czy że kolejny mitolog opowiadający o niskim poziomie? BTW największa głupotą jaką można zrobić jest rok przerwy.
Turystyka i Rekreacja na AWF, zaoczne, tam podobno przyjmują bez ŻADNYCH problemów. No i trudno nie jest.
Ostatnio edytowane przez SV_ : 27.09.2010 o godz. 11:03.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie dotyczace PK. Chodzi o to czy mozna zmienic jakos grupe studencka? chodzi o to ze chcielibysmy z kolega dojzdzac razem samochodem ale niestety mamy inna grupe. Jesli jest to mozliwe to gdzies sie zglosic? chodzi o wydzial mechaniczny.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Po prostu idź do dziekanatu jak się już zacznie rok akademicki. Jeśli tylko będzie jakieś wolne miejsce w grupie to nie powinni Ci robić problemów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Nie ma z tym problemu jak znajdziesz kogos winnej grupie kto sie z Toba zamieni
![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Wie ktoś do kiedy można płacić na AGH na zaoczne studia ? I gdzie, bo na stronie nic nie jest napisane.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś uczęszcza bądź uczęszczał na UJ na kierunek filologia słowiańska? Wybieram się tam i chciałbym wiedzieć kilka rzeczy:
-czy bardzo duże obłożenie -czy mogą być problemy z dostaniem się? -czego tam w zasadzie się uczy (poza oczywiście językiem) i czy warto iść na te studia? ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Niech mi ktoś powie, co trzeba zrobić żeby zmienić grupę na niestacjonarnych na UEKu (pisać jakieś podanie?)? n-metrowa kolejka do dziekanatu mnie odstrasza, telefonów nie odbierają, a czekać w kolejce, żeby pocałować klamkę nie ma sensu.
Z góry dzięki ![]() "Naszą najgłębszą obawą nie jest to, że jesteśmy zbyt słabi, ale to, że jesteśmy zbyt potężni. [...]"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
Ja chciałbym poprawić maturę dlatego napisałem sobie do Oke i wszystko mi odpowiednia Pani wyjaśniła Wejdz sobie tu i tam jest napisane co masz zrobić , żeby się skontaktować. Najpewniejsze źródło.http://www.oke.krakow.pl/inf/staticp...php?page=email |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() ![]() Jak robisz studia dla samego papierka to sobie rownie dobrze mozesz skonczyc politechnike czestochowska. Ale jezeli nie masz plecow (lub zaklepanej posadki) to po ksw roboty raczej na pewno nie znajdziesz. A z reszta co moze byc prace w zawodzie po kierunki europeistyka? ![]() ![]() "Gdy nadchodzi burza ludzie pokazują swoją prawdziwą naturę. Jedni chowają się ze strachem. Inni rozpościerają szeroko skrzydła do lotu."
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Europoseł
![]() Sorry za OT, powodzenia w nowym roku akademickim ![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
jest ktoś na zarządzaniu na UEku w grupie 1012?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
1 dzien nauki japonskiego rozjebał mnie na łopatki. jakie studia polecacie za rok?<lol>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Teologiczne Na Uniwersytecie Papieskim jak już pisałem wcześniej moja średnia na maturze wyniosła 38% a ze świadectwa 2,78 ale jest zajebiście dzienne 5 letnie, no i w koncu nie mam do czynienia z głupimi babami które gadają tylko o Dupc.... makijażu i jakie stringi dzisiaj ubrały, a powiem że dziewczyn mam na kierunku sporo więcej i parę bardzo ładnych
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Sam sobie zabraniasz takimi tekstami.
Nie można się z tym nie zgodzić, ale tych "najlepszych" kierunków jest trochę więcej, niż "kilka". |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Tacyście mądrzy to wymieńcie te "najlepsze" - z chęcią postudiuję zaocznie w Krakowie. I jakiś dobry kierunek mówiąc poważnie możecie polecić.
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
alkoholik ja miałbym również do Ciebie pytanie czym się kierowałeś żeby tam iść akurat na taki kierunek studiów?
I szukam kogoś kto studiuje inż. śr. na politechnice prosiłbym o kontakt najlepiej priv |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Tak studia na tej uczelni są bezpłatne. Idealne aby uczyć religii w szkole
![]() ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oxydrene jaki masz problem?
![]() |
|
|