|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
No w sumie racja.
Może by zagrali w lidze oldbojów to by podbudowali. A nie czekaj, może jednak nie... ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
nie dość, że odpadli, to jeszcze grali 120 minut, więc wieszcze w Gdańsku mocny wpier....
Brzęczek może przejść do historii jako trener, który nie wygrał żadnego meczu. Miał podobnie Pawłowski, ale ten był bodaj 3 mecze tylko. Brzęczek będzie do końca sezonu. Oczywiście nie winie trenera, tylko tego kto ściągnął do klubu 50 piłkarzy, z czego może 5 gra na poziomie podobnym do Olimpii Grudziądz. Reszta to B-klasa. Z drugiej strony, od 10 lat, z roku na rok, gramy coraz gorzej, mamy coraz gorszy skład, kiedyś to musiało jebnąć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No skvarka ,kliment symbole naszego spadku to jest własnie B-klasa ,oni w 1 lidze tez sobie nie poradzą .W ogóle z tymi dwoma to bym rozwiazał kontakty i dzis ,natychmiastowo.
Takich dwóch lewusów ,paralityków to Wisle chyba nie było,przebijają Serga Branco.
Ostatnio edytowane przez Wojtas : 01.03.2022 o godz. 21:54.
![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Według mnie to najgorszy był wynalazek Skorży - Beto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
No i za Fazlagca dalismy 0.5 mln E. Tego nie da sie jakos logiczne wytlumaczyc
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Autocytat najwyższą formą cytatu. Dlaczego nie jestem wstrząśnięty ani zmieszany? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Gratulacje dla klubu z Grudziądza, zasłużone zwycięstwo. Powodzenia w półfinale!
![]()
May the road rise up to meet you. May the wind be always at your back. May the sun shine warm upon your face. May the rain fall soft upon your fields,
and until we meet again, may God hold you in the palm of his hand (Gaelic blessing) |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
Sobolewski won
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zatrudnienie trenerskiego mema, postaci najbardziej skompromitowanej w polskiej piłce oznaczało czysty sabotaż.
Miałem rację. Przykre są ostatnie miesiące, lata. Kiedy skończy się niszczenie Wisły? Dla mnie jest coraz więcej znaków podobnych między ekipą Sarapaty a obecną (kolesiostwo, nepotyzm, niekompetencja, nieudolność, liczenie tylko na propagandę, dziwne transfery i w to w liczbie sporej). Tę listę szrotu należy uaktualnić i to za kilkadziesiąt transferów średnia dalej 2/10. Jest system oblężonej twierdzy, zero krytyki, bo od razu automatycznie odzywają się ci sami - od lat bez zmian, tzw. elyty intelektualne. Winni nie są ci, którzy niszczą Wisłę, tylko ci którzy krytykują za uzasadnione powody. Na tym forum nic się nie zmienia od lat.
Ostatnio edytowane przez KOALIK : 02.03.2022 o godz. 00:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czyli kogo? Brzęczka? Weź już się do ....y nędzy zamknij, ile można czytać te głupoty.
![]()
Konta "czaro" na innych portalach (w tym tt) nie są moje. Nie odpowiadam za publikowane tam treści.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
zrobilem ten film intro statystyke przed meczem https://youtu.be/DQrDQHZ-aQM i praktycznie ten sam blad krycia dzisiaj co w meczu z legia. eh... kiedy my sie w koncu nauczymy?
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Remis to niezły wynik a karne to zawsze loteria. Byliśmy lepsi a Olimpia awansowała fartem po karnych, no cóż taka jest piłka. Z samej gry i wyniku można być zadowolonym
![]() ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Online |
|
|
to straty bramki kontrolowaliśmy przebieg spotkania
|
|
|
|
Member
Od: 09.2019
Offline |
|
|
3 rok z rzędu odpadamy z PP z 3 ligowcem. Przecież tu juz brak słów żeby opisać to co człowiek czuje. Znalazłem artykuł z 2020 gdzie średnie zarobki w 3 lidze to 3.5k zł miesięcznie. Czaicie to ? 3500 zł i potrafią po dwóch miesiącach bez gry spiąć dupe pokazać jaja i charakter. Pozostaje wierzyć w cud że ta drużyna się ogarniecie i chociaż powalczmy o utrzymanie do mają, chociaż obawiam się że już w kwietniu może być sprawa rozstrzygnięta.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2017
Offline |
|
|
Skąd masz takie dane?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Rodzinna atmosfera musi kosztować.
![]()
Zwolennik zadłużenia
Sierota po Cupiale Sekciarz spadkowy |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
A to według Was dużo pieniędzy, 9000 ?
Jeżeli jesteś rzecznikiem prasowym jednej z najbardziej medialnych drużyn, jeździsz z nią po całej Polsce (poświęcasz prywatne życie), jesteś odpowiedzialny za komunikacje z mediami itd. To to są ŚREDNIE pieniądze. ![]()
Po co iść na łatwiznę, warto czasem złapać bliznę od życia..
We were the Kings and Queens of promise... ! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
9000 zł to teraz kierowca na TIRze może zarobić Myślę, że wszyscy rzecznicy w Ekstraklasie zarabiają podobnie lub nawet lepiej. ![]()
Zlekceważą twój głos
Którym wróżysz im los Od jakiego ich nic nie wyzwoli Bo zabije ich las Rąk co klaszczą na czas W marsza rytm co śmierć niosąc nie boli Patrz jak piją i żrą Twoją żywią się krwią I żonglują słowami twych pieśni Lecz nic nie śni im się A najlepiej wiesz że Nie istnieje wszak to co się nie śni. Jacek Kaczmarski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy my naprawdę ostatnie rzuty karne wygraliśmy 21 lat temu z Saragossą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
Inna sprawa to beka, że to III ligowy zespół, że zarabiają grosze, że po dwóch miesiącach bez gry nas ojebali, że dopuszczono do tego, że w Wiśle grają takie patałachy, że odpadnięcie z Olimpią to nie jest sensacja... To jest normalny wynik, mogliśmy my wygrac, mogli oni... Na tyle nas ....a teraz stać. Doprowadzono do tego, że dziś Wisła dostaje w....... od każdego w lidze, męczy się, gra piach, z III ligowcem stworzyła więcej okazji ale realnie to ani przed meczem, ani w trakcie nie byliśmy jakimś murowanym faworytem... ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
Chciałem sprawdzić reakcje.. ;D Ludzie.. 9-10 tysięcy to zarabiają rzecznicy prasowi w Warszawie w renomowanych spółkach, czy siedzibach rządowych, gdzie co 2 dzień muszą stawać przed kamerą i mikrofonem. Średnia pensja rzecznika to ok. 4 tysięcy złotych. Lepiej opłacani z długim stażem wyciągną 5 z hakiem. Z kolei 1/4 rzeczników w Polsce zarabia ok. 3,5 tys złotych na rękę. I są to godne pieniądze I co to znaczy, że poświęca swój prywatny czas..? Każdy kto pracuje poświęca swój prywatny czas )) Przecież to jest rzecznika praca. Niczym innym sie nie zajmuje, tylko komunikuję się z mediami i raz do czasu pojedzie z drużyną w Polskę
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.03.2022 o godz. 14:56.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2015
Offline |
|
|
Ale często tych karnych nie strzelaliśmy.
2003 Valarenga 2004 Lech Superpuchar 2008 Legia finał PP 2009 Lech Superpuchar 2012 Ruch półfinał PP 2018 Lechia 1/32 PP Tak z głowy, nie mam pewności czy czegoś nie pominąłem. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
czy klub może na zawodników nałożyć jakąś karę finansową za wczorajsze popisy?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2014
Offline |
|
|
Trzeba by wiedzieć jak są umowy skonstruowane. Większość kar i tak potem odzyskają i to z odsetkami (UEFA,sądy itp).
Najmniej nam teraz potrzeba wykonywania kolejnych głupich ruchów przez naszych decydentów ... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|