|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Szpeniu -> "what a fuck" następny młody,"wykrztałcony"
Błysnąłeś |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
![]() Cytat:
![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
||
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
Dobra. Był czas kiedy czytałem ten temat (szkoda czasu).
Obrzucacie się inwektywami z prawa i lewa. Ja jako smoleński leming zapytam... Po katastrofie pierwsza moja myśl - zamach. Aha. I ustalmy, nie głosuję na PO, PiS, RP (o zgrozo), a nawet SLD. Powołano komisję nazwaną od nazwiska jej przewodniczącego (?) Millera. Komisja, która ustaliła tyle, że mleko które przebywa dłuższy czas w lodówce staje się mlekiem zsiadłym. OK. Jedziemy dalej. Ja jako "smoleński leming" pytam się: 1. Skąd zamieszanie z zamianą ciał ofiar? Gdzie są winni? 2. Dlaczego przez (k...a jego mać) tyle miesięcy nie zmierzono szerokości brzozy? 3. Dlaczego nie sprowadzono do Polski wraku samolotu? 4. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamią (chodzi mi o film Pani Gargas)? 5. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamali co do obecności na szczątkach wraku śladów trotylu? 6. Chodzi Ci o swój kraj czy udowodnienie wyższości Tusku nad JK? Ja jestem daleko od tego, ale chodzi mi o mój kraj i żądam prawdy, a nie kłamstw i rządowych konfabulacji. Tak się składa, że od kilku lat czytam publikacje pana St. Michalkiewicza (nt. służb specjalnych, w tym WSI). To był zamach.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 13.04.2013 o godz. 01:27.
![]()
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
Zamach? A po co? ![]()
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kuba j.g.
Nie pytaj mnie. Zapytaj o to służby. ![]()
Albowiem w kraju tym zaczarowanym, gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły, jakież tu mogą być właściwie zmiany? Tu tylko szpiclom coraz większe uszy rosną, milicji — coraz dłuższe pałki, i coraz bardziej pustka rośnie w duszy, i coraz bardziej mózg się staje miałki. Tu tylko może prosperować gnida, cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ." Janusz Szpotański |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Gdzies sie pogubiłeś. Z jedenj strony piszesz, że Tusk z Putinem dogadali sie w sprawie wizyty w Katyniu na molo a zaraz potem podajesz cytat, w którym ani słowa nt temat nie ma...jest natomiast o spotkaniu bez jego umiejscowienia...Tak, tak...fajnie brzmi: poszli na molo, konspiracja pełna, tam szeptem opracowywali plan zabicia Kaczynskiego...ścisle tajne i ciiiiszaaaa...Sam w to nie wierzysz...mam nadzieje ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli był plan zabicia Kaczyńskiego, to zaistniał poza głowami Tuska i Putina.
Przecież to są tylko pionki. Nie czujecie tego, że nie o to w tym wszystkim chodzi. Czy aż tak bardzo głupi/naiwni jesteście? To sa fajne pajacyki..pociągniesz i pójdą, ot co. Inaczej. Wy myslicie, że w Polsce REALNIE rządzi Tusk, a w Rosji REALNIE rządzi Putin? Jeśli tak to: hahahahhahahahaha.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 13.04.2013 o godz. 01:42.
![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Skoro tak to polecam filmy z cyklu: Zeitgeist...plany depopulacyjne, masoneria, NWO itd...miłego ogladania. PS. dziwi mnie tylko, że ludzie wierza naprawde, że posiedli wiedzę, dotarli do informacji ktore podobno sa najbardziej strzezonymi na swiecie...i WIDZĄ swoimi pprzenikliwymi umysłami to, czego inni nie potrafią. Co do śmierci prezydentai. Stosujesz niezbyt bystry wybieg: stawiam teze ale nie zamierzam udzielac odpowiedzi. Nie chodzi mi zebys machał dowodami z Słuzb Sopecjalnych (choc niewatpliwie je posiadasz)...podziel sie choc swoimi przemysleniami.
Ostatnio edytowane przez kuba.j.g. : 13.04.2013 o godz. 08:53.
![]()
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Po jajco! Żeby dymać nadal ten naród w bezczelny sposób.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
kuba dobrze opisała twój stan:
o ludzie uciśniony, o Izraelu Europy, Tyś jeden tylko wiesz coś jest wart. Kto Cię dyma? Kto siedzi na tylnym fotelu i ciągnie za sznurki? Kto jest tym układem? Kogo uważasz za te magiczne "służby"? NIe pisz mi o jakiś ruskich agentach, bo to śmiech na sali. |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ktoś dobrze napisał ,że gdyby to był zamach ,wybuch bomby , to tak zwany raport Macierewicza miałby 2 góra 3 strony ,gdzie wyraźnie by było napisane co się stało ,tymczasem Macierewicz napisał jakiś raport który zawiera bodaj 120 stron (wypocin).
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Ty tych "wypocin" nawet nie raczyłeś przeczytać...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
||||||||
W dniu 1.09.2009 roku podczas uroczystości związanych z 70 rocznicą wybuchu 2 wojny światowej, doszło m.in. do spotkania i rozmów pomiędzy Tuskiem i Putinem - w cztery oczy na molo (bez udziału tłumaczy i innych urzędników) i później kontynuacja w hotelu. Jak to wyglądało minuta po minucie masz np tu http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...o_minucie.htmlTusk odżegnuje się, by podczas tego spotkania rozmawiano o planowaniu późniejszej wizyty w Katyniu, zarówno w wywiadach jak i w prokuraturze: Tusk napisał(a):
Tusk napisał(a):
Arabski napisał(a):
Arabski napisał(a):
prokuratura napisał(a):
kuba.j.g. napisał(a):
Inaczej przyznam, że zwyczajnie Konfabulujesz i kłamiesz.I ponownie się przypominam : kuba.j.g. napisał(a):
szpen napisał(a):
Po trzecie: jako że już poruszyłeś temat "stanu", to bezczelnością z Twojej strony jest pisanie o stanie kogokolwiek, skoro sam w "stanie" uwielbienia dla Tuska potrafisz pisać największe androny. Jeden z nich masz w moim podpisie. ( tak, ten o przejezdności dróg...). ![]()
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
|
|||||||||
|
|
Senior Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
"Prezydent" Film o Lechu Kaczyńskim http://www.youtube.com/watch?feature...&v=hoFzfyWElGE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
"Smoleńsk 2010 – Pamiętamy". - Wiemy dzisiaj, że nie było żadnej pancernej brzozy. Jesteśmy na dziewięćdziesiąt dziewięć procent pewni, że w samolocie był wybuch - przekonywał Wojciech Jasiński (PiS).
Wiemy dzisiaj, że nie było żadnej pancernej brzozy, że nie żadne drzewo spowodowało katastrofę. Jesteśmy na dziewięćdziesiąt dziewięć procent pewni, że w samolocie był wybuch. Nie wiemy tylko, kto go spowodował. Te wszystkie wiadomości spotykają się ze strasznymi atakami, z atakami tych, dla których te informacje są groźne – dodał Jasiński. - My chcemy prawdy, my chcemy pojednania, i wewnątrz kraju, i z naszymi sąsiadami, ale to pojednanie musi być na podstawie prawdy. Pojednanie, którego fundamentem jest kłamstwo, nie jest żadnym pojednaniem. Jest to lekceważenie partnera. My lekceważyć się nie damy przede wszystkim z tego względu, że jeśli przyjmiemy, że Polaków wolno mordować, że polskiego prezydenta wolno mordować, to wolno każdego Polaka mordować Nie mam pytan. Coraz wiecej chorych ludzi w tym PiS-ie. Juz sie to robi nudne.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 14.04.2013 o godz. 21:24.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Chłopie, to ty jesteś sadomasochistą, że to przytaczasz? Cieszy cię to? Skoro masz wyrobioną opinię na dany temat, to po co wklejasz tutaj swoje przemyślenia? ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Lekarz lotniczego pogotowia, "poleciał" ...
http://www.wprost.pl/ar/395657/Dymit.../#an_901216803 http://niezalezna.pl/40363-zwolniony...ow-o-smolensku
Ostatnio edytowane przez yarow : 14.04.2013 o godz. 22:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 15.04.2013 o godz. 14:03.
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po co badania, analizy, wykresy, symulację, skoro wiadomo że był pijany generał/prezydent który nakazał lądować. A że nie ma jakichkolwiek dowodów na tą teorię? Cóż, ten kto nie wierzy, to "oszołom" lub "lubi tańczyć na grobach".
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 15.04.2013 o godz. 14:04.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Lemingi typu szpenio czy kuba j.g.zamkneli oczęta i wkółko powtarzaja jak mantre o "fachowcach" którzy nie musieli robić żadnych badań bo przyczyna była "arcybolesnie" rzekłbym "do bulu" prosta inaczej mówiąc "jak rąbnęło to urwało" . Tylko "oszołomy" robia jakieś badania ,symulacje, pomiary drzew. ?[/QUOTE]
i przestańcie pieprzyć wiecznie o Błasiku, rozkazach Lecha o lądowaniui czy innych .......ach, bo każdy zdrowo myślący wie, że to polityczne wrzutki i nic więcej. Trzymacie sie tych pierdół kurczowo, bo nic więcej nie macie.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 15.04.2013 o godz. 14:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Twierdzisz że Gen. Błasik w kokpicie odczytujący wysokość i naciski na lądowanie to polityczne wrzutki i nic więcej. czyżbyś przejrzał? A co jeżeli brzoza, półbeczka i reszta też?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.04.2013 o godz. 14:49.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Przepraszam że cię podejrzewałem .![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ale jeżeli chodzi jednak o stronę rosyjską, to współczuję tej wiary. Kiedyś już pewna komisja rosyjska miała "pełny dostęp" do wszystkiego w Katyniu..... http://pl.wikipedia.org/wiki/Komisja_Nikołaja_Burdenki A tutaj informacja nie o Smoleńsku, tylko o memorandum gazowym, ale z nawiązaniem do Smoleńska. Co ciekawe w nie "oszołomskich" mediach (Wprost): Cytat:
http://fakty.interia.pl/raport-srode...gra,nId,955318 ![]()
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
Tak wygląda wrak po katastrofieczy po pewnym czasie, gdy zajeli się nim rosjanie?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.04.2013 o godz. 09:14.
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jarosław Drozd (Konsul w St.Petersburgu) potwierdza że 3 osoby jednak przeżyły
http://niezalezna.pl/40408-tylko-u-n...twa-smolenskie a taki brutalny atak przeprowadziły media mętnego nurtu na Antoniego Macierewicza jak mówił o tych 3 osobach
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.04.2013 o godz. 09:29.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Jarosław Drozd
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
AYALA napisał(a):
![]() --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Wypowiedź Książka w sprawie rozpoznania Anny Walentynowicz: Książek napisał(a):
![]()
|
||
|
|
Member
Od: 03.2013
Offline |
|
|
|
|