The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
carpenter
Senior Member

Od: 02.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.04.2013, 21:37
Szpeniu -> "what a fuck" następny młody,"wykrztałcony"Błysnąłeś
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 12.04.2013, 22:53
Szpen napisał(a):Wyświetl post
zdecyduj się ... dajesz fragment ich spotkania na molo załączając tekst o rozmowie telefonicznej. what a fck?

Cytat:
O tym, że premier Rosji zaprosił szefa polskiego rządu do Katynia w kwietniu na uroczystości rocznicowe, poinformował w środę po południu rzecznik szefa rosyjskiego rządu Dmitrij Pieskow. Zaproszenie zostało przekazane w czasie rozmowy telefonicznej, do której doszło z inicjatywy strony rosyjskiej.
(..)
Rzecznik przypomniał, że Katyń był tematem rozmowy premierów Polski i Rosji podczas ich ubiegłorocznego, wrześniowego spotkania w Sopocie. "Te ustalenia, te rozmowy, które miały miejsce w ten sposób się zmaterializowały" - dodał.
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 13.04.2013, 01:17
Dobra. Był czas kiedy czytałem ten temat (szkoda czasu).
Obrzucacie się inwektywami z prawa i lewa. Ja jako smoleński leming zapytam...
Po katastrofie pierwsza moja myśl - zamach. Aha. I ustalmy, nie głosuję na PO, PiS, RP (o zgrozo), a nawet SLD.
Powołano komisję nazwaną od nazwiska jej przewodniczącego (?) Millera.
Komisja, która ustaliła tyle, że mleko które przebywa dłuższy czas w lodówce staje się mlekiem zsiadłym.
OK. Jedziemy dalej.
Ja jako "smoleński leming" pytam się:
1. Skąd zamieszanie z zamianą ciał ofiar? Gdzie są winni?
2. Dlaczego przez (k...a jego mać) tyle miesięcy nie zmierzono szerokości brzozy?
3. Dlaczego nie sprowadzono do Polski wraku samolotu?
4. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamią (chodzi mi o film Pani Gargas)?
5. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamali co do obecności na szczątkach wraku śladów trotylu?
6. Chodzi Ci o swój kraj czy udowodnienie wyższości Tusku nad JK? Ja jestem daleko od tego, ale chodzi mi o mój kraj i żądam prawdy, a nie kłamstw i rządowych konfabulacji.
Tak się składa, że od kilku lat czytam publikacje pana St. Michalkiewicza (nt. służb specjalnych, w tym WSI).

To był zamach.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 13.04.2013 o godz. 01:27.
"O, jakże szybko nastrój prysnął wzniosły!
Albowiem w kraju tym zaczarowanym,
gdzie — jak w złej bajce — ludźmi rządzą osły,
jakież tu mogą być właściwie zmiany?
Tu tylko szpiclom coraz większe uszy
rosną, milicji — coraz dłuższe pałki,
i coraz bardziej pustka rośnie w duszy,
i coraz bardziej mózg się staje miałki.
Tu tylko może prosperować gnida,
cwaniak i k...a, łotr i donosiciel ."
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 13.04.2013, 01:26
Worcester napisał(a):Wyświetl post
Dobra. Był czas kiedy czytałem ten temat (szkoda czasu).
Obrzucacie się inwektywami z prawa i lewa. Ja jako smoleński leming zapytam...
Po katastrofie pierwsza moja myśl - zamach. Aha. I ustalmy, nie głosuję na PO, PiS, RP (o zgrozo), a nawet SLD.
Powołano komisję nazwaną od nazwiska jej przewodniczącego (?) Millera.
Komisja, która ustaliła tyle, że mleko które przebywa dłuższy czas w lodówce staje się mlekiem zsiadłym.
OK. Jedziemy dalej.
Ja jako "smoleński leming" pytam się:
1. Skąd zamieszanie z zamianą ciał ofiar? Gdzie są winni?
2. Dlaczego przez (k...a jego mać) tyle miesięcy nie zmierzono szerokości brzozy?
3. Dlaczego nie sprowadzono do Polski wraku samolotu?
4. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamią (chodzi mi o film Pani Gargas)?
5. Dlaczego polscy prokuratorzy kłamali co do obecności na szczątkach wraku śladów trotylu?

Tak się składa, że od kilku lat czytam publikacje pana St. Michalkiewicza (nt. służb specjalnych, w tym WSI).

To był zamach.
Ta pierwsza mysl po kaastrofie jest kluczowa...dalej juz poszło.
Zamach? A po co?
J. Kaczynski: We mnie jest czyste dobro...
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Stary 13.04.2013, 01:30
kuba j.g.
Nie pytaj mnie. Zapytaj o to służby.
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 13.04.2013, 01:32
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
Pewny jesteś? Tu masz wyraźne kłamstwo Tuska, zaprzeczającego że 1 września planował z Putinem na molo jakąkolwiek wizytę w Katyniu, chociaż rzeczywistość była inna.. Czy ktoś go "zjadł" za to?

wis.la/f5ku0

Warto by było najpierw trochę się działalnością Zespołu Parlamentarnego zainteresować, zamiast pisać tego typu androny. Nie wiem czy wiesz, ale Macierewicz i jego zespół dość regularnie przesyła materiały, analizy i pisma do prokuratury.

Powody ku temu są i wystarczająco Ci to uzasadnił już Kocur. Natomiast jakoś nie zauważyłem Twojego oburzenia na tym forum, gdy ugrupowanie Tuska złożyło kilka miesięcy temu wniosek o Trybynał Stanu dla Kaczyńskiego i Ziobry. Bo umoczona po uszy w korupcji Blida śmiertelnie się postrzeliła.

Kolego,dopóki ludzie będą chcieli o tym dyskutować (a zapewne jeszcze długo), dopóty ust im nie zamkniesz. Temat jest na tyle ważny, że zasługuje na osobny wątek.

Choć pewnie nikt tu nie zajmuje się zawodowo piłką nożną i nie zarządza klubem piłkarskim, to tematy transferowe zazwyczaj aż kipią od emocji i racji. Bzdur jest tam co niemiara, ale jakoś nikt nie myśli by z tego powodu temat ograniczać. A tutaj? Są wypowiedzi merytoryczne, są także i takie jak ta poniżej:

Gdzies sie pogubiłeś. Z jedenj strony piszesz, że Tusk z Putinem dogadali sie w sprawie wizyty w Katyniu na molo a zaraz potem podajesz cytat, w którym ani słowa nt temat nie ma...jest natomiast o spotkaniu bez jego umiejscowienia...Tak, tak...fajnie brzmi: poszli na molo, konspiracja pełna, tam szeptem opracowywali plan zabicia Kaczynskiego...ścisle tajne i ciiiiszaaaa...Sam w to nie wierzysz...mam nadzieje
Odpowiedz cytując
Worcester
Senior Member

Stary 13.04.2013, 01:40
Jeśli był plan zabicia Kaczyńskiego, to zaistniał poza głowami Tuska i Putina.
Przecież to są tylko pionki. Nie czujecie tego, że nie o to w tym wszystkim chodzi. Czy aż tak bardzo głupi/naiwni jesteście?
To sa fajne pajacyki..pociągniesz i pójdą, ot co.

Inaczej.
Wy myslicie, że w Polsce REALNIE rządzi Tusk, a w Rosji REALNIE rządzi Putin?
Jeśli tak to: hahahahhahahahaha.
Ostatnio edytowane przez Worcester : 13.04.2013 o godz. 01:42.
Janusz Szpotański
Odpowiedz cytując
kuba.j.g.
Senior Member

Stary 13.04.2013, 02:35
Jeśli był plan zabicia Kaczyńskiego, to zaistniał poza głowami Tuska i Putina.
Przecież to są tylko pionki. Nie czujecie tego, że nie o to w tym wszystkim chodzi. Czy aż tak bardzo głupi/naiwni jesteście?
To sa fajne pajacyki..pociągniesz i pójdą, ot co.

Inaczej.
Wy myslicie, że w Polsce REALNIE rządzi Tusk, a w Rosji REALNIE rządzi Putin?
Jeśli tak to: hahahahhahahahaha.

Skoro tak to polecam filmy z cyklu: Zeitgeist...plany depopulacyjne, masoneria, NWO itd...miłego ogladania.
PS. dziwi mnie tylko, że ludzie wierza naprawde, że posiedli wiedzę, dotarli do informacji ktore podobno sa najbardziej strzezonymi na swiecie...i WIDZĄ swoimi pprzenikliwymi umysłami to, czego inni nie potrafią.

Co do śmierci prezydentai. Stosujesz niezbyt bystry wybieg: stawiam teze ale nie zamierzam udzielac odpowiedzi. Nie chodzi mi zebys machał dowodami z Słuzb Sopecjalnych (choc niewatpliwie je posiadasz)...podziel sie choc swoimi przemysleniami.
Ostatnio edytowane przez kuba.j.g. : 13.04.2013 o godz. 08:53.
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 13.04.2013, 07:50
kuba.j.g. napisał(a):Wyświetl post
Ta pierwsza mysl po kaastrofie jest kluczowa...dalej juz poszło.
Zamach? A po co?
Po jajco! Żeby dymać nadal ten naród w bezczelny sposób.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 13.04.2013, 08:20
BBudowniczy napisał(a):Wyświetl post
kuba dobrze opisała twój stan:

Gdzies sie pogubiłeś. Z jedenj strony piszesz, że Tusk z Putinem dogadali sie w sprawie wizyty w Katyniu na molo a zaraz potem podajesz cytat, w którym ani słowa nt temat nie ma...jest natomiast o spotkaniu bez jego umiejscowienia...Tak, tak...fajnie brzmi: poszli na molo, konspiracja pełna, tam szeptem opracowywali plan zabicia Kaczynskiego...ścisle tajne i ciiiiszaaaa...Sam w to nie wierzysz...mam nadzieje
To był zamach.
Masz dowód, idź do prokuratury. Takich ak Ty, rzucający coś w przestrzeń, a nie mających poparcia w żadnych faktach jest tutaj na pęczki.

_ukoL napisał(a):Wyświetl post
Po jajco! Żeby dymać nadal ten naród w bezczelny sposób.
o ludzie uciśniony, o Izraelu Europy, Tyś jeden tylko wiesz coś jest wart.

Kto Cię dyma? Kto siedzi na tylnym fotelu i ciągnie za sznurki? Kto jest tym układem? Kogo uważasz za te magiczne "służby"? NIe pisz mi o jakiś ruskich agentach, bo to śmiech na sali.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 13.04.2013, 09:02
Ktoś dobrze napisał ,że gdyby to był zamach ,wybuch bomby , to tak zwany raport Macierewicza miałby 2 góra 3 strony ,gdzie wyraźnie by było napisane co się stało ,tymczasem Macierewicz napisał jakiś raport który zawiera bodaj 120 stron (wypocin).
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 13.04.2013, 09:35
Ty tych "wypocin" nawet nie raczyłeś przeczytać...
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 13.04.2013, 12:47
Naprawdę nie wiem czego nie rozumiesz i gdzie się pogubiłem. W dniu 1.09.2009 roku podczas uroczystości związanych z 70 rocznicą wybuchu 2 wojny światowej, doszło m.in. do spotkania i rozmów pomiędzy Tuskiem i Putinem - w cztery oczy na molo (bez udziału tłumaczy i innych urzędników) i później kontynuacja w hotelu. Jak to wyglądało minuta po minucie masz np tu http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomos...o_minucie.html
Tusk odżegnuje się, by podczas tego spotkania rozmawiano o planowaniu późniejszej wizyty w Katyniu, zarówno w wywiadach jak i w prokuraturze:

Tusk napisał(a):
"na tym się wyczerpała ta tajna rozmowa na molo zaimprowizowana przez nas tylko po to, żeby móc pokazać delegacji rosyjskiej, jak Sopot i Bałtyk wygląda z perspektywy mola (...)Ja wiem, że tych, którzy uważają, że polityka polega na konspiracjach, spiskach, zabójstwach i zamachach, ta wersja prawdopodobnie nie usatysfakcjonuje i ubolewam nad tym"
Tusk napisał(a):
„Trudno jest wskazać moment, kiedy zapadła jednoznaczna decyzja o mojej obecności w Katyniu (...). Temat wspólnej obecności w Katyniu, mojej i premiera Putina, nie pojawił się podczas rozmowy we wrześniu 2009 roku (...). Zakładałem, że nie mógłbym spotkać się z premierem Putinem w pierwszej połowie 2010 roku bez odniesienia się do sprawy Katynia. Nie zakładaliśmy jednak, że strona rosyjska zdecyduje się na ten gest”
Przeczą temu i wywiady i zeznania Arabskiego w prokuraturze, jak i sama prokuratura:

Arabski napisał(a):
Kwestia Zbrodni Katyńskiej została poruszona przy okazji rozmowy premierów w Sopocie przy okazji uroczystości związanych z 70. rocznicą wybuchu II Wojny Światowej na Westerplatte.
Arabski napisał(a):
Rzecznik przypomniał, że Katyń był tematem rozmowy premierów Polski i Rosji podczas ich ubiegłorocznego, wrześniowego spotkania w Sopocie. "Te ustalenia, te rozmowy, które miały miejsce w ten sposób się zmaterializowały
prokuratura napisał(a):
Zaprezentowane zeznania Tomasza Arabskiego, jak również inne dowody,
wskazane dalej w uzasadnieniu niniejszego postanowienia potwierdzają, iż ze strony KPRM oraz MSZ we wrześniu 2009 roku rozpoczęto starania, aby podczas uroczystości 70 Rocznicy Zbrodni Katyńskiej w Katyniu, doszło do spotkania Premiera Donalda Tuska i Premiera Władimira Putina.
Wystarczy?

kuba.j.g. napisał(a):
.Tak, tak...fajnie brzmi: poszli na molo, konspiracja pełna, tam szeptem opracowywali plan zabicia Kaczynskiego...ścisle tajne i ciiiiszaaaa...Sam w to nie wierzysz...mam nadzieje
Proszę o mój cytat, w którym piszę że Tusk opracowywał z Putinem plan zabicia Kaczyńskiego. Inaczej przyznam, że zwyczajnie Konfabulujesz i kłamiesz.

I ponownie się przypominam :

kuba.j.g. napisał(a):
Do reszty odniose sie po pracy a ze mam jej wiele, to pewnie dopiero w sobote.
Minęły już 2 miesiące odkąd obiecałeś merytorycznie odnieść się do moich uwag. Czy mogę więc przyjąć, że jest to milczące przyznanie, że twoich kilka twierdzeń które wówczas obaliłem było zwykłymi bzdurami?

szpen napisał(a):
kuba dobrze opisała twój stan:
Po pierwsze : nic nie wiem, by "kuba" była dziewczynką. No chyba że kuba jg to potwierdzi, bo w czasach Ani Grodzkiej nic nie jest już pewne. Po drugie: nie masz zielonego pojęcia jaki jest mój stan, więc jak brak Ci argumentów to nie wchodź na argumenty ad persona. By Cię uspokoić dodam, że czuję się bardzo dobrze.
Po trzecie: jako że już poruszyłeś temat "stanu", to bezczelnością z Twojej strony jest pisanie o stanie kogokolwiek, skoro sam w "stanie" uwielbienia dla Tuska potrafisz pisać największe androny. Jeden z nich masz w moim podpisie. ( tak, ten o przejezdności dróg...).
"Panie profesorze Niesiołowski gratuluję i proszę złożyć gratulacje Panu Tuskowi i całemu rządowi, ze przez 6 lat tak nas prowadzili, w spokoju, że ja mogę tak spokojnie iść do domu, spokojnie wypić herbatę proszę pana, mogę spokojnie zjeść kolację, że nie boję się żadnych wrogów, nie boję się nikogo, naprawdę, i że mam spokojną emeryturę"
Odpowiedz cytując
ZawszeSztywny
Senior Member

Od: 03.2013

Stary 13.04.2013, 15:02
"Prezydent" Film o Lechu Kaczyńskim http://www.youtube.com/watch?feature...&v=hoFzfyWElGE
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 14.04.2013, 21:22
"Smoleńsk 2010 – Pamiętamy". - Wiemy dzisiaj, że nie było żadnej pancernej brzozy. Jesteśmy na dziewięćdziesiąt dziewięć procent pewni, że w samolocie był wybuch - przekonywał Wojciech Jasiński (PiS).
Wiemy dzisiaj, że nie było żadnej pancernej brzozy, że nie żadne drzewo spowodowało katastrofę. Jesteśmy na dziewięćdziesiąt dziewięć procent pewni, że w samolocie był wybuch. Nie wiemy tylko, kto go spowodował. Te wszystkie wiadomości spotykają się ze strasznymi atakami, z atakami tych, dla których te informacje są groźne – dodał Jasiński.
- My chcemy prawdy, my chcemy pojednania, i wewnątrz kraju, i z naszymi sąsiadami, ale to pojednanie musi być na podstawie prawdy. Pojednanie, którego fundamentem jest kłamstwo, nie jest żadnym pojednaniem. Jest to lekceważenie partnera. My lekceważyć się nie damy przede wszystkim z tego względu, że jeśli przyjmiemy, że Polaków wolno mordować, że polskiego prezydenta wolno mordować, to wolno każdego Polaka mordować

Nie mam pytan. Coraz wiecej chorych ludzi w tym PiS-ie. Juz sie to robi nudne.
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 14.04.2013 o godz. 21:24.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 14.04.2013, 22:14
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
PiS ustami ekspertów, po wykonaniu analiz, badań i symulacji twierdzi, że na pokładzie doszło/mogło dojść do wybuchu - chorzy ludzie. Strona rządowa opowiada bajki o brzozie urywającej skrzydło, bez badań, bez symulacji, wymyślająca fantastyczne teorie - ludzie zdrowi. Gratuluję
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 14.04.2013, 22:17
mitmichael napisał(a):Wyświetl post
"Smoleńsk 2010 – Pamiętamy". - Wiemy dzisiaj, że nie było żadnej pancernej brzozy. Jesteśmy na dziewięćdziesiąt dziewięć procent pewni, że w samolocie był wybuch - przekonywał Wojciech Jasiński (PiS).
Wiemy dzisiaj, że nie było żadnej pancernej brzozy, że nie żadne drzewo spowodowało katastrofę. Jesteśmy na dziewięćdziesiąt dziewięć procent pewni, że w samolocie był wybuch. Nie wiemy tylko, kto go spowodował. Te wszystkie wiadomości spotykają się ze strasznymi atakami, z atakami tych, dla których te informacje są groźne – dodał Jasiński.
- My chcemy prawdy, my chcemy pojednania, i wewnątrz kraju, i z naszymi sąsiadami, ale to pojednanie musi być na podstawie prawdy. Pojednanie, którego fundamentem jest kłamstwo, nie jest żadnym pojednaniem. Jest to lekceważenie partnera. My lekceważyć się nie damy przede wszystkim z tego względu, że jeśli przyjmiemy, że Polaków wolno mordować, że polskiego prezydenta wolno mordować, to wolno każdego Polaka mordować

Chłopie, to ty jesteś sadomasochistą, że to przytaczasz? Cieszy cię to? Skoro masz wyrobioną opinię na dany temat, to po co wklejasz tutaj swoje przemyślenia?

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
yarow
Senior Member

Od: 06.2005

Stary 14.04.2013, 22:19
Lekarz lotniczego pogotowia, "poleciał" ...
http://www.wprost.pl/ar/395657/Dymit.../#an_901216803

http://niezalezna.pl/40363-zwolniony...ow-o-smolensku
Ostatnio edytowane przez yarow : 14.04.2013 o godz. 22:21.
Odpowiedz cytując
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 15.04.2013, 13:46
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
PiS ustami ekspertów, po wykonaniu analiz, badań i symulacji twierdzi, że na pokładzie doszło/mogło dojść do wybuchu - chorzy ludzie. Strona rządowa opowiada bajki o brzozie urywającej skrzydło, bez badań, bez symulacji, wymyślająca fantastyczne teorie - ludzie zdrowi. Gratuluję
I własnie o to chodzi od początku. Lemingi typu szpenio czy kuba j.g.zamkneli oczęta i wkółko powtarzaja jak mantre o "fachowcach" którzy nie musieli robić żadnych badań bo przyczyna była "arcybolesnie" rzekłbym "do bulu" prosta inaczej mówiąc "jak rąbnęło to urwało" . Tylko "oszołomy" robia jakieś badania ,symulacje, pomiary drzew. FFFFuuuujjjj, fachowiec jest fachowcem jak wie wszystko bez badania, każdy głupie umie sobie zbadać i wydać opinie...Nie tak jest?
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 15.04.2013 o godz. 14:03.
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii?
– Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio.
Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 15.04.2013, 14:00
Po co badania, analizy, wykresy, symulację, skoro wiadomo że był pijany generał/prezydent który nakazał lądować. A że nie ma jakichkolwiek dowodów na tą teorię? Cóż, ten kto nie wierzy, to "oszołom" lub "lubi tańczyć na grobach".
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 15.04.2013 o godz. 14:04.

Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 15.04.2013, 14:34
Lemingi typu szpenio czy kuba j.g.zamkneli oczęta i wkółko powtarzaja jak mantre o "fachowcach" którzy nie musieli robić żadnych badań bo przyczyna była "arcybolesnie" rzekłbym "do bulu" prosta inaczej mówiąc "jak rąbnęło to urwało" . Tylko "oszołomy" robia jakieś badania ,symulacje, pomiary drzew. ?[/QUOTE]

Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
Po co badania, analizy, wykresy, symulację, skoro wiadomo że był pijany generał/prezydent który nakazał lądować. A że nie ma jakichkolwiek dowodów na tą teorię? Cóż, ten kto nie wierzy, to "oszołom" lub "lubi tańczyć na grobach".
kto jak kto, ale pełny dostęp do danych, skrzynek, nagrań, wraku czy przesłuchań miała tylko jedna strona i tej wierze. Druga coś tam wymyśla, nie mając żadnego poparcia w dowodach.

i przestańcie pieprzyć wiecznie o Błasiku, rozkazach Lecha o lądowaniui czy innych .......ach, bo każdy zdrowo myślący wie, że to polityczne wrzutki i nic więcej. Trzymacie sie tych pierdół kurczowo, bo nic więcej nie macie.
Ostatnio edytowane przez Szpen : 15.04.2013 o godz. 14:36.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 15.04.2013, 14:46
Szpeniu

Twierdzisz że Gen. Błasik w kokpicie odczytujący wysokość i naciski na lądowanie to polityczne wrzutki i nic więcej. czyżbyś przejrzał?

A co jeżeli brzoza, półbeczka i reszta też?
Ostatnio edytowane przez Drozd : 15.04.2013 o godz. 14:49.
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
Szpen
Senior Member

Stary 15.04.2013, 15:16
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Szpeniu, czyżbyś przejrzał?
nie przejrzał, tylko zdrowo myśle, kieruję sie dowodami, a nie pomówieniami.

Drozd napisał(a):Wyświetl post
A co jeżeli brzoza, półbeczka i reszta też?
twarde dowody typu czarne skrzynki, nagrania twierdzą co innego i nie mam podstaw nie wierzyć.
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 15.04.2013, 15:40
nie przejrzał, tylko zdrowo myśle, kieruję sie dowodami, a nie pomówieniami.

twarde dowody typu czarne skrzynki, nagrania twierdzą co innego i nie mam podstaw nie wierzyć.
Czyli nadal wierzysz, że samolot zderzył się z brzozą 6,6 m nad ziemią, a nie drasnął nawet potężnych drzew tuż za nią?

Przepraszam że cię podejrzewałem .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 15.04.2013, 16:26

kto jak kto, ale pełny dostęp do danych, skrzynek, nagrań, wraku czy przesłuchań miała tylko jedna strona i tej wierze. Druga coś tam wymyśla, nie mając żadnego poparcia w dowodach.
Kolega chyba nie mówi o stronie rosyjskiej? Bo nasza strona niestety pełnego dostępu do wraku, skrzynek czy możliwości przesłuchań nie miała i nie ma.
Ale jeżeli chodzi jednak o stronę rosyjską, to współczuję tej wiary. Kiedyś już pewna komisja rosyjska miała "pełny dostęp" do wszystkiego w Katyniu.....

http://pl.wikipedia.org/wiki/Komisja_Nikołaja_Burdenki

A tutaj informacja nie o Smoleńsku, tylko o memorandum gazowym, ale z nawiązaniem do Smoleńska. Co ciekawe w nie "oszołomskich" mediach (Wprost):

Cytat:
Dziennikarze "Wprost" dotarli do memorandum w sprawie gazu. Chodzi o dokument, który podpisali prezesi EuRoPol Gazu oraz Gazpromu ws. budowy nowej nitki gazociągu Jamał-Europa.

Co zatem zawiera memorandum? "To kilka stron papieru, który realnie nie ma większego znaczenia. Ale któremu rosyjska oprawa nadała wyjątkowego politycznego blasku" - stwierdzają dziennikarze "Wprost".

Zdaniem redaktora naczelnego "Wprost", zamieszanie wokół memorandum to świadoma polityka Moskwy wobec Warszawy.

"Rosjanie rozegrali Polskę. Od lat to zresztą robią. W każdej sprawie, od Smoleńska po gaz. Idzie im to łatwo, bo naszym krajem rządzą nieudolni politycy" - komentuje całą sprawę Sylwester Latkowski.

http://fakty.interia.pl/raport-srode...gra,nId,955318
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 16.04.2013, 09:12

Tak wygląda wrak po katastrofieczy po pewnym czasie, gdy zajeli się nim rosjanie?
Ostatnio edytowane przez Pablo84 : 16.04.2013 o godz. 09:14.

Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 16.04.2013, 09:23
Jarosław Drozd (Konsul w St.Petersburgu) potwierdza że 3 osoby jednak przeżyły
http://niezalezna.pl/40408-tylko-u-n...twa-smolenskie

a taki brutalny atak przeprowadziły media mętnego nurtu na Antoniego Macierewicza jak mówił o tych 3 osobach
Ostatnio edytowane przez AYALA : 16.04.2013 o godz. 09:29.
Odpowiedz cytując
AS82
Banita

Od: 07.2005

Stary 16.04.2013, 09:32
Jarosław Drozd
Odpowiedz cytując
BBudowniczy
Senior Member

Stary 16.04.2013, 09:34
AYALA napisał(a):
Tu Drozd, i tam Drozd, i jak te wszystkie Szpenie i Asy nie mają wierzyć w podły pisowski spisek

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Wypowiedź Książka w sprawie rozpoznania Anny Walentynowicz:

Książek napisał(a):
"Anna Walentynowicz miała niemal doskonale zachowane ciało do identyfikacji. Twarz można było rozpoznać. Doskonale też pamiętam pana Janusza, który kilkakrotnie schodził do sali identyfikacji zwłok i rozpoznał swoją matkę. Na podstawie tego rozpoznania pod protokołem podpisali się oficjele polscy"

Lekarz został poproszony o komentarz do informacjo o tym, że po sekcji przeprowadzonej po ekshumacji czaszka Anny Walentynowicz była roztrzaskana. "Powtarzam z pełną stanowczością. Po katastrofie widziałem nieuszkodzoną głowę i twarz. Nie przypominam sobie, by mogło dojść do tak drastycznych złamań twarzoczaszki, a nawet jeśli jakieś były, to na pewno nie takie, które deformują twarz. Jeśli faktycznie po ekshumacji okazało się, że jest ona roztrzaskana, to jest to potworne" - przyznaje lekarz.
Oczywiście za dużo mówił, więc już nie pracuje w Lotniczym Pogotowiu Ratunkowym.
Odpowiedz cytując
Pan_Wątrobian
Member

Od: 03.2013

Stary 16.04.2013, 09:37
AYALA napisał(a):Wyświetl post
wis.la/qcymm

a taki brutalny atak przeprowadziły media mętnego nurtu na Antoniego Macierewicza jak mówił o tych 3 osobach
No tak ale tak naprawde nie wiadomo kim były osoby w białych kitlach i równie dobrze mogły powiedzieć ,że wszyscy przeżyli i są w szpitalu a Drozd poszedł i powtórzył.Żadne rewelacje moim zdaniem
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów