|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Koszulki jak najbardziej poprawne zawsze mogło być gorzej. No i mam nadzieje ze Biała Gwiazda będzie juz na zawsze .
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Jeszcze raz odniose się do BG na okrągłej łatce. Tłumaczenie że musi tak być bo na białym komplecie musi być na czerwonym tle uznaję za bezsensowne. Można by wybrać na drugi strój inny model np taki http://www.kitking.co.uk/product/adi...eve-shirt/5127 (oczywiście w odwrotnej kolorystyce) i byłoby jak znalazł. Moim zdaniem byłby też ciekawszy taki zestaw bo osobiście nie podobają mi się takie jednolicie białe zestawy (koszulka spodenki i getry) tylko z czerwonymi akcentami.
|
|
|
|
Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Jak dla mnie zajebiste są te koszulki na pewno kupie , prostota żadnych wydziwia sów i dobrze że nie ma tych kołnierzyków bo nie wiem czy bym kupił.
![]()
Sznurowa
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Co kto lubi, na plus Biała Gwiazda ale dla mnie osobiście stroje wyglądają jak treningowe. Sam nie wiem, może przekonam się z czasem. Białe wg mnie ładniejsze od czerwonego wzoru.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Mnie zastanawia jedna rzecz - jaki jest sens tworzyć koszulkę w ultranowoczesnych technologiach i dodatkowo doszywać do niej naszywkę na piersi? Pewnie będą się strasznie pocić od tej naszywki. Haftowana Biała Gwiazda, jak na koszulkach bramkarzy prezentuje się o niego lepiej.
Swoją drogą, czy to nie w takich właśnie koszulkach Czarek Wilk i Maor Melikson brali udział w akcji promocyjnej Herbalife? EDIT ![]() Na pewno taki sam kołnierzyk i ogólnie raczej podobny krój, choć na tych nie ma przeszycia na piersiach i oczywiście są inne akcenty.
Ostatnio edytowane przez foxtrot_green : 15.07.2013 o godz. 12:43.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
to sa koszulki trenigowe o ile sie nie mylę.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2012
Offline |
|
|
Racja. Trochę szkoda, że koszulki meczowe są tak bardzo podobne do treningowych... :(
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-g...389268108.html jakim ujem koleś z Szczecina ma koszulkę Wisły i Pogoni, pisze że zdobył, to co Łukasz rzuca fanom Pogoni strój czy sprzedawca jest fanem Wisły i Pogoni :]
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a moze sprzedawca jest po prostu kolekcjonerem koszulek piłkarskich ? albo po prostu to .....jest piłkarz, brat, znajomy ławy,guły etc.
zapytam inaczej, gdzie jest problem ? ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mało prawdopodobne, ale byc może koszulki będą do kupienia już w dniu meczu z Górnikiem. Na pewno będą wcześniej niż za miesiąc. Zachęcam do kupna z wiadomych względów.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Gwiazda na czerwonej koszulce będzie z obwódką - tak przynajmniej twierdzi sklep. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Będzie dostępna koszulka z długim rękawem, wiece może?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
zapewne będą, ale za miesiąc może być tak ze liczba chętnych na koszulki zmaleje o połowę z racji wyników.
taka pierdoła niby, zaraz napiszecie ze "ja nie, on też nie" ale napewno znajdzie sie grupa która by kupiła koszulkę jutro a która tej koszulki nie kupi za miesiąc czy dwa. Marketingowo znowu rozpierdalamy najlepszych.... E: oczywiscie pisza o kupowniu nie mam na mysli tych ktorzy juz pol roku temu sie deklarowali ze jak bedzie białą gwiazda to koszulke kupią, tylko zwykłych przypadkowych kibiców których znajomi przyciągną na np. piątkowe spotkanie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 17.07.2013 o godz. 07:41.
![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Już od kilku znajomych słyszałem narzekanie, że poszli po karnet i chcieli też koszulkę kupić - nie ma takiej opcji.
Podobnie będzie przed piątkowym meczem. To się w pale nie mieści jak ten klub jest zorganizowany. ![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
szczęście że dla kopaczy zdążyli zrobić. przecież wszędzie za coś takiego dział marketingu do wymiany. ....a podpisuje sie umowę że do 10lipca ma być 100 kompletów jak nie adidas płaci karę. ale u nas to wszystko stoi na chuju i tańczy breaka
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Dział Marketingu z Panią Pauliną na czele powinien zostać wyjebany juz 2 lata temu..
a tak btw, w temacie marketingu ( szef wysłał 2 miesiące temu zapytanie o cene Skyboxa bo chciał dla firmy kupić! I co ? I ....a do dziś nie dostaliśmy odpowiedzi ile by to kosztowało Sie w....iłem strasznie jak sie o tym dowiedziałem. ![]()
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Wpadka ze strojami to nie koniec znakomitych działań marketingu i osób odpowiadających za stronę klubową. Wyobraźcie sobie, że ludzie pracujący w klubie nadal zapraszają nas na mecz z Ruchem, który odbył się 5 dni temu... Nie zdziwię się, jeśli ten banerek będzie się pojawiał przez kolejny miesiąc. http://oi43.tinypic.com/r6xppf.jpg
Do tego wkurzający jest dział "Kadra" na oficjalnej i umieszczanie tam zdjęć z danymi osobowymi nowych graczy. W innych klubach informacje te aktualizowane są na bieżąco. U nas niestety trzeba czekać minimum 3 tygodnie. O tym, że nie ma tam również Smudy staram się nie myśleć. Wmawiam sobie, że po prostu nasz coach nie lubi się fotografować i jego podobizny nigdy w tym dziale nie zobaczymy... Wnioski jakie mi się nasuwają. Albo nie ma zatrudnionych osób, które mogłyby dbać o takie detale albo osoby pracujące w klubie i odpowiadające za te rzeczy po prostu robią sobie jaja z nieudolności swoich przełożonych i mają całoroczne wakacje. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Jeszcze na pewno Gazeta Krakowska, mam poniedziałkowy dodatek. Drukowany.
Edit: Nie wiedziałem że na C3 brakuje 3 krzesełek ![]() ![]()
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami
To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ktoś wie ile ten model będzie obowiązywał? 2 lata?
Stroje Legii w naszym kolorze ---> https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...29587298_n.jpg |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Bóg, Honor i Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na koszulkach które będą w sprzedaży BG ma być wyszyta
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ze źródła
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Koszulki byly juz zamowione z herbem , wiec kiedy zdecydowano sie na Biala Gwiazde , bylo juz za pozno.Dlatego BG bedzie naszyta na herb.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
![]() ![]()
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ten niespodziewany gest klubu nie był skierowany do takich jak ty. To ukłon dla prawdziwych kibiców, dla których symbol, tradycja i wiara jest czymś bardzo ważnym, ważniejszym od wyników czy uzyskanego miejsca na końcu sezonu. Tutaj nie chodzi o to czy jest gwiazdka haftowana, czy klejona na super glue. Najważniejsze że jest tam gdzie jej miejsce, gdzie od ponad 100 lat kojarzona jest z jedyną drużyną, Wisłą Kraków. ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|

|
||||||
![]() |
|
|