The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
arth_ur
Senior Member

Od: 04.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.07.2013, 21:34
Koszulki jak najbardziej poprawne zawsze mogło być gorzej. No i mam nadzieje ze Biała Gwiazda będzie juz na zawsze .
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
Odpowiedz cytując
Alonso19
Member

Od: 08.2011

Stary 14.07.2013, 21:41
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Tiro to jest ten model, który był do tej pory?
Ten:
wis.la/z1dnu
Czy ten:
wis.la/mqehj , wis.la/kxqlf
Pierwszy to Tiro 11 drugi to Condivo 10. Tiro 13 to jest to co ma być i to co dał Szprotson
Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Od: 01.2011

Stary 14.07.2013, 23:02
Jeszcze raz odniose się do BG na okrągłej łatce. Tłumaczenie że musi tak być bo na białym komplecie musi być na czerwonym tle uznaję za bezsensowne. Można by wybrać na drugi strój inny model np taki http://www.kitking.co.uk/product/adi...eve-shirt/5127 (oczywiście w odwrotnej kolorystyce) i byłoby jak znalazł. Moim zdaniem byłby też ciekawszy taki zestaw bo osobiście nie podobają mi się takie jednolicie białe zestawy (koszulka spodenki i getry) tylko z czerwonymi akcentami.
Odpowiedz cytując
Kuba_TS
Member

Od: 12.2005

Stary 14.07.2013, 23:51
Jak dla mnie zajebiste są te koszulki na pewno kupie , prostota żadnych wydziwia sów i dobrze że nie ma tych kołnierzyków bo nie wiem czy bym kupił.
Sznurowa
Odpowiedz cytując
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Stary 15.07.2013, 11:36
Co kto lubi, na plus Biała Gwiazda ale dla mnie osobiście stroje wyglądają jak treningowe. Sam nie wiem, może przekonam się z czasem. Białe wg mnie ładniejsze od czerwonego wzoru.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 15.07.2013, 12:40
Mnie zastanawia jedna rzecz - jaki jest sens tworzyć koszulkę w ultranowoczesnych technologiach i dodatkowo doszywać do niej naszywkę na piersi? Pewnie będą się strasznie pocić od tej naszywki. Haftowana Biała Gwiazda, jak na koszulkach bramkarzy prezentuje się o niego lepiej.

Swoją drogą, czy to nie w takich właśnie koszulkach Czarek Wilk i Maor Melikson brali udział w akcji promocyjnej Herbalife?

EDIT

Na pewno taki sam kołnierzyk i ogólnie raczej podobny krój, choć na tych nie ma przeszycia na piersiach i oczywiście są inne akcenty.
Ostatnio edytowane przez foxtrot_green : 15.07.2013 o godz. 12:43.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 15.07.2013, 12:50
to sa koszulki trenigowe o ile sie nie mylę.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
foxtrot_green
Senior Member

Od: 01.2012

Stary 15.07.2013, 13:06
Racja. Trochę szkoda, że koszulki meczowe są tak bardzo podobne do treningowych... :(
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 15.07.2013, 13:30
http://allegro.pl/koszulka-meczowa-g...389268108.html jakim ujem koleś z Szczecina ma koszulkę Wisły i Pogoni, pisze że zdobył, to co Łukasz rzuca fanom Pogoni strój czy sprzedawca jest fanem Wisły i Pogoni :]

Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 15.07.2013, 14:22
a moze sprzedawca jest po prostu kolekcjonerem koszulek piłkarskich ? albo po prostu to .....jest piłkarz, brat, znajomy ławy,guły etc.

zapytam inaczej, gdzie jest problem ?

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 15.07.2013, 15:11
Mało prawdopodobne, ale byc może koszulki będą do kupienia już w dniu meczu z Górnikiem. Na pewno będą wcześniej niż za miesiąc. Zachęcam do kupna z wiadomych względów.
Odpowiedz cytując
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Stary 15.07.2013, 15:17
Mario Nh napisał(a):Wyświetl post
Mało prawdopodobne, ale byc może koszulki będą do kupienia już w dniu meczu z Górnikiem. Na pewno będą wcześniej niż za miesiąc. Zachęcam do kupna z wiadomych względów.
właśnie gadałem ze sklepem Wiślacki Świat. Koszulek jednak nie będzie na meczu z Górnikiem, chcą aby były na mecz z Jagiellonią w sierpniu.

Gwiazda na czerwonej koszulce będzie z obwódką - tak przynajmniej twierdzi sklep.
Odpowiedz cytując
LucjuszWielki
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2012

Stary 15.07.2013, 22:08
szprotson napisał(a):Wyświetl post
a moze sprzedawca jest po prostu kolekcjonerem koszulek piłkarskich ? albo po prostu to .....jest piłkarz, brat, znajomy ławy,guły etc.

zapytam inaczej, gdzie jest problem ?
nie ma nigdzie chyba, że sam widzisz to mi napisz

Odpowiedz cytując
TheGameLA
Member

Od: 06.2009

Stary 16.07.2013, 20:15
Będzie dostępna koszulka z długim rękawem, wiece może?
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2013, 07:35
zapewne będą, ale za miesiąc może być tak ze liczba chętnych na koszulki zmaleje o połowę z racji wyników.
taka pierdoła niby, zaraz napiszecie ze "ja nie, on też nie" ale napewno znajdzie sie grupa która by kupiła koszulkę jutro a która tej koszulki nie kupi za miesiąc czy dwa.
Marketingowo znowu rozpierdalamy najlepszych....

E: oczywiscie pisza o kupowniu nie mam na mysli tych ktorzy juz pol roku temu sie deklarowali ze jak bedzie białą gwiazda to koszulke kupią, tylko zwykłych przypadkowych kibiców których znajomi przyciągną na np. piątkowe spotkanie.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 17.07.2013 o godz. 07:41.

Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 17.07.2013, 07:50
Już od kilku znajomych słyszałem narzekanie, że poszli po karnet i chcieli też koszulkę kupić - nie ma takiej opcji.
Podobnie będzie przed piątkowym meczem.
To się w pale nie mieści jak ten klub jest zorganizowany.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
wiślak 86
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 17.07.2013, 08:12
szczęście że dla kopaczy zdążyli zrobić. przecież wszędzie za coś takiego dział marketingu do wymiany. ....a podpisuje sie umowę że do 10lipca ma być 100 kompletów jak nie adidas płaci karę. ale u nas to wszystko stoi na chuju i tańczy breaka
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej

Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 17.07.2013, 08:38
Dział Marketingu z Panią Pauliną na czele powinien zostać wyjebany juz 2 lata temu..

a tak btw, w temacie marketingu ( szef wysłał 2 miesiące temu zapytanie o cene Skyboxa bo chciał dla firmy kupić! I co ? I ....a do dziś nie dostaliśmy odpowiedzi ile by to kosztowało

Sie w....iłem strasznie jak sie o tym dowiedziałem.

Odpowiedz cytując
Tominho
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 17.07.2013, 09:20
Wpadka ze strojami to nie koniec znakomitych działań marketingu i osób odpowiadających za stronę klubową. Wyobraźcie sobie, że ludzie pracujący w klubie nadal zapraszają nas na mecz z Ruchem, który odbył się 5 dni temu... Nie zdziwię się, jeśli ten banerek będzie się pojawiał przez kolejny miesiąc. http://oi43.tinypic.com/r6xppf.jpg

Do tego wkurzający jest dział "Kadra" na oficjalnej i umieszczanie tam zdjęć z danymi osobowymi nowych graczy. W innych klubach informacje te aktualizowane są na bieżąco. U nas niestety trzeba czekać minimum 3 tygodnie. O tym, że nie ma tam również Smudy staram się nie myśleć. Wmawiam sobie, że po prostu nasz coach nie lubi się fotografować i jego podobizny nigdy w tym dziale nie zobaczymy...

Wnioski jakie mi się nasuwają. Albo nie ma zatrudnionych osób, które mogłyby dbać o takie detale albo osoby pracujące w klubie i odpowiadające za te rzeczy po prostu robią sobie jaja z nieudolności swoich przełożonych i mają całoroczne wakacje.
Odpowiedz cytując
piter116
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 17.07.2013, 09:27
wislak1995 napisał(a):Wyświetl post
Dodatkowe zdjęcia całego składu w nowych koszulkach (jak ktoś już wrzucał to sorry):
http://www.sport.pl/pilka/5,64946,14...lkach.html?i=0
Na tej sesji zdjęciowej była tylko gazeta wyborcza? Co najmniej 4 dni minęły od sesji, a zdjęcia z niej widziałem tylko na stronie gówna.
Odpowiedz cytując
Kaan
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 17.07.2013, 10:39
Jeszcze na pewno Gazeta Krakowska, mam poniedziałkowy dodatek. Drukowany.

Edit: Nie wiedziałem że na C3 brakuje 3 krzesełek
Półśrodki owocują ćwierćrezultatami

To z racji Cracovii i Wisły, na poziom tych drużyn nie ma chyba rady, wieszcz nawet stojąc na rynku, mruczy: Dziady, Dziady. L.J. Kern
Odpowiedz cytując
Kon®ado
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 17.07.2013, 13:20
Ktoś wie ile ten model będzie obowiązywał? 2 lata?
Stroje Legii w naszym kolorze ---> https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...29587298_n.jpg
Odpowiedz cytując
gypsy
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 17.07.2013, 13:32
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
Wydaje mi się, że przez najbliższy sezon, nie dłużej. Mam taką nadzieję, choć szczerze mówiąc, aż się boję co potem wymyśli adidas.
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 17.07.2013, 14:18
KonŸado napisał(a):Wyświetl post
Stroje Legii w naszym kolorze ---> https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.n...29587298_n.jpg
Prawie to samo, prawie, bo inny mamy kołnierzyk, a po drugie i tak nasze lepiej się prezentują bo z Gwiazdą
Bóg, Honor i Wisła!
Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Stary 19.07.2013, 10:49
Na koszulkach które będą w sprzedaży BG ma być wyszyta
Odpowiedz cytując
kornd
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 19.07.2013, 10:57
bellic88 napisał(a):Wyświetl post
Na koszulkach które będą w sprzedaży BG ma być wyszyta
Skąd to wiesz?

Kupię koszulki Wisły z dawnych lat. Pisz na PW.
Odpowiedz cytując
bellic88
Senior Member

Stary 19.07.2013, 11:28
Ze źródła
Odpowiedz cytując
fantom chicago
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 19.07.2013, 14:27
Koszulki byly juz zamowione z herbem , wiec kiedy zdecydowano sie na Biala Gwiazde , bylo juz za pozno.Dlatego BG bedzie naszyta na herb.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 19.07.2013, 15:21
Kon®ado napisał(a):Wyświetl post
Stroje Legii w naszym kolorze ---> wis.la/pram5
No to Legia też ma Białą Gwiazdę
Mialem za duzy podpis. Teraz nie bede mial w ogole.
Odpowiedz cytując
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Stary 22.07.2013, 05:12
Tominho napisał(a):Wyświetl post
Wpadka ze strojami to nie koniec znakomitych działań marketingu i osób odpowiadających za stronę klubową. Wyobraźcie sobie, że ludzie pracujący w klubie nadal zapraszają nas na mecz z Ruchem, który odbył się 5 dni temu... Nie zdziwię się, jeśli ten banerek będzie się pojawiał przez kolejny miesiąc. http://oi43.tinypic.com/r6xppf.jpg

.
Jaka wpadka ze strojami? Co ty .......isz?

Ten niespodziewany gest klubu nie był skierowany do takich jak ty. To ukłon dla prawdziwych kibiców, dla których symbol, tradycja i wiara jest czymś bardzo ważnym, ważniejszym od wyników czy uzyskanego miejsca na końcu sezonu.
Tutaj nie chodzi o to czy jest gwiazdka haftowana, czy klejona na super glue. Najważniejsze że jest tam gdzie jej miejsce, gdzie od ponad 100 lat kojarzona jest z jedyną drużyną, Wisłą Kraków.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów