|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
Chciałbym, żeby ktoś kiedyś poszedł po bandzie i wybrał na domowe niebieskie koszulki.
Ostatnio edytowane przez vote-for-mikey : 13.07.2013 o godz. 20:37.
![]() .
|
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2012
Offline |
|
|
Ta obwódka wygląda, jakby zaszyli herb. Ktoś sprawdzi?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Jedyne co mi się w 100 % podoba to te getry ;D to im się udało. Co do koszulek, to przecież nasi z pewnością mieli coś do powiedzenia, więc po tym można już było się spodziewać że szału nie będzie, ale też jestem ciekaw czy tam pod BG jest herb ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
![]() Cytat:
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Mi sie bardzo podobaja. Na szczescie nie ma tych głupich kołnierzykow, ktore mnie denerwowały - teraz bedzie mozna na spokojnie jakas nabyc. Zastrzezenia? Mogło by tego kola, w ktorym jest biala gwiazda nie byc - wyglada jakby jakas naszywka/brozka była przypieta
Jeszcze niech przyjda zwyciestwa jak za starych dobrych czasow białej gwiazdy na koszulkach ![]()
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 13.07.2013 o godz. 21:07.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Jeszcze tak odnośnie Zagłębia
http://sklep.zaglebie-lubin.pl/nike/...owa-meska.html http://allegro.pl/koszulka-meska-nik...332149562.html ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Ciekawe ile przelałeś na podziękowania dla Sobola ? Ps. Nie dziwię się, że nie dostałeś się na wyjazd do Bełchatowa. Od takich typów jak Ty, to lepiej trzymać się z daleka.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.07.2013 o godz. 21:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
Lepiej niech podejdzie bezpośrednio do tych osób, przecież je zna i powie co myśli. A tak to anonimek ukrywa się na forum i wylewa swoje żale. Co do koszulek to biała bardzo mi się podoba, czerwona mniej ale i tak lepsza niż niektóre wcześniejsze.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Wychodzi z tego, że klub miał już gotowe koszulki na ten sezon z dotychczasowym herbem, ale po akcji kibiców i zbieraniu podpisów postanowił zrezygnować z herbu na rzecz Białej Gwiazdy. Adidas zawodnikom szybko zaszył herb, ale czasowo nie był w stanie w tak krótkim czasie wyprodukować koszulek z Białą Gwiazdą dla kibiców i stąd to opóźnienie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Pokaż mi gdzie SKWK zapowiedziało, że nowy sponsor będzie przedstawiony dziś? Masz czas jutro do 12 - jak nie to ban za sianie fermentu. Bez pozdrowień płaczku. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Można szukać dziury w całym i na każdym kroku ale nareszcie doczekaliśmy się koszulek z Białą Gwiazdą na piersi. Mnie może dlatego sie podoba. Fajna biała wstawka w kołnierzyku. Tradycyjna, bez udziwnień (tego sie obawiałem), typowe paski Adidasa, lekkie (na całe szczęście) kliny po bokach. jestem zwolennikiem tradycyjnego zestawu czyli jak wyżej na zdjęciu. czerwona koszulka, białe spodenki i getry. Dobry tez powrót białych koszulek rezerwowych z dawnym typowym czerwonym kółkiem czyli jak za dawnych lat. Cieszmy się.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zaraz, ale chyba Wilk ma na sobie tą "v-ke" tylko w białym kolorze...i gdzie jest złota gwiazdka? ![]() ![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
||
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
|
A chyba jest u Wilka ta złota gwiazdka,tyle że taka jak by załamana i słabo widoczna.
![]()
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Biala gwiazda nie bedzie wyszywana dlazego? Poniewaz Adidas idzie po kosztach tzn taniej jest dla nich przygotowac naszywki niz wyszywac wszytko od zera - ciecie kosztow.
Przyklad? Prosze badzo: http://www.youtube.com/watch?v=W5nXxB7koUA Meczowka w NBA to koszt okolo 200 dolarow. ![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Tak masz rację, jest.
![]() Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA. Cytat:
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
Oczywiscie SKWK nie jest doskonała, ale nie mamy i nie będziemy mieć innej organizacji zrzeszającej kibiców. To co Oni robią, nie zrobi NIKT inny. Mam nadzieję, ze dotrzymasz słowa odnośnie tego podżegacza. Mam nadzieje, ze nowe stroje szybko trafia do W.S. Naprawdę, nie narzekajcie, tylko kupujcie te nowe koszulki. Jeszcze rok temu to byłoby nie do pomyslenia, ze BG bedzie na oficjalnych koszulkach.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 13.07.2013 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 22:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
Tak jak ktoś wspomniał wyżej, ciężko będzie przebić model koszulek z 2006 r. Bardziej podobały mi się koszulki za czasów Umbro czy Nike, ale nie ma co marudzić. PS: Nowe trykoty Śląska dają radę.
Ostatnio edytowane przez piter116 : 13.07.2013 o godz. 22:39.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2011
Offline |
|
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
Jakim prawem GrzegorzTS oskarża SKWK o kłamstwo w sprawie sponsora? Czy nie są to bezpodstawne oskarżenia nie mające pokrycia w rzeczywistości? ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Oczywiście masz rację WISŁAZWE, to był jedynie przeciek, że rozmowy trwają a GrzegorzTS wysunął zbyt dalekie wnioski i bezpodstawnie oskarżył SKWK czyli należy mu się BAN bo nic nie ma na swoją obronę.
Ja tylko wkleiłem to żeby ogólnie przedstawić sytuację gdyby ktoś nie był w temacie i nie wiedział o co chodzi.
Ostatnio edytowane przez heoij : 13.07.2013 o godz. 23:00.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
Zabrakło tylko ponownego oskarżenia o kurtki za 1000zł |
|
|
|
Member
Od: 08.2011
Offline |
|
|
Wisła i Legia też ma dedyki. Śląsk ma stroje bazowane na modelu Puma King, ten sam ma BVB i wiele wiele innych klubów Pumy.
Na NBA to się nie patrz bo teraz już jest to poprawione. W pierwotnej wersji koszulek Rev30 przeprowadzono eksperyment i numery były przyklejane aby same jerseye były jak najlżejsze. Obecnie dalej są klejone ale wzmocnione szyciem aby takich wpadek nie było, a same koszulki nadal zachowały swoją lekkość. Bardzo też możliwe jest, że Biała Gwiazda jest po prostu naszyta na logo S.A. to by wyjaśniało skąd w ISS-ie koszulki właśnie z tym logiem. GK już obwódki nie ma, ale to jest natomiast zwykły katalog stąd bardzo szybko mogli wziąć nowy komplet i wyszyć go tak jak być powinien.
Ostatnio edytowane przez Alonso19 : 13.07.2013 o godz. 22:58.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2012
Offline |
|
|
Ej chłopcy, napiszcie lepiej gdzie można kupić starą koszulkę z kołnierzem taniej niż za 249zł....
Nowe stroje paskudne jak dla mnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
![]()
37 543 km za swoją drużyną...
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 04.2011
Offline |
|
|
Z daleka B.G. prezentowała się lepiej, jak nie widać było wszywki. Ale to tak na gorąco, po dwóch, trzech miesiącach nie będziemy tego zauważali, będzie się tylko liczył nasz symbol. Na temat Waszej V-ki już wyraziłem swoją opinię, ja wolę kołnierzyki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Niektórym naprawdę nic nie dogodzi.
Stroje są bardzo w porządku – dostaliśmy dwa różne (dom i wyjazd) najnowsze modele Adidasa, oba wyraźnie zmodyfikowane kolorystycznie pod nasze barwy, nie do pomylenia z asortymentem sklepów sportowych. Wyglądają stylowo, osobiście jedyne czego mi brak to łagodne zaakcentowanie niebieskiego z naszych barw (pasek na rękawie czy coś w tym stylu, coś jak czerwień w wyjazdowych Legii), ale ostatni raz coś tego typu było w 1993, więc możliwe, że takie są założenia ze strony klubu. No i, last but not least, jest wreszcie Biała Gwiazda – chyba doszyta na okręgu dokładnie tak, jak w sezonie 05/06, widać decyzja zapadła późno gdy stroje były już produkowane. Ale czy to naprawdę aż tak istotne? Jeżeli dla kogoś wszystko powyższe to problem, to polecam zobaczyć jak wyglądają stroje w Premiership, gdzie 9 na 20 zespołów ma sprzęt od Adidasa. Jak ktoś domaga się nie wiadomo czego, typu strojów od początku robionych pod zespół typu Milanu, Realu czy Chelsea to niech najpierw poczeka, aż przestaniemy testować rumuńskich studentów a uzyskamy chociaż w kraju podobny status. Dla niektórych zrzędzacych szczytem dobrego gustu były opóźnione o 3 lata modele-ochłapy od Umbro z BG na obojczyku.
Ostatnio edytowane przez d : 14.07.2013 o godz. 01:16.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|