|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2011
Offline |
|
|
czy można poprawić czas na forum?
dzieki |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
To dzięki to rozumiem że masz już dobry czas
![]()
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Mam ten sam problem co WISLAZWE poprzednio.
Jak cytuje to znika cała zawartość, a ostatnio po wejściu na stronę widzę tylko nasz nagłówek z opcjami panelu na górze i zero treści poniżej (nie widać sekcji, ani tematów) - muszę kilka razy odświeżyć zanim się wszystko pojawi. Dzisiaj np. nie widziałem okna logowania, reszta była ... Co ciekawe mam tak tylko w robocie jak używam IE. Na chacie na Chromie wszystko jest ok. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jeblem babola i mam pytanie. Czy zakladajac temat jestem w stanie edytowac jego nazwe? Bo szukam i nie moge znalezc wiec zakladam, ze sie nie da.
Moze ktorys czerwony posiada takie moce? Jesli tak to prosilbym o zmiane tematu w hyde parku sportowym z Kolejka XXIX na prawilny, czyli: [TYPER 2016/2017] Kolejka XXIX. Ps. Dziękuję pięknie!!! Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 12.04.2017 o godz. 08:30.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2016
Offline |
|
|
Chyba nie można, nie widziałem nigdzie takiej opcji.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
Jeblem babola i mam pytanie. Czy zakladajac temat jestem w stanie edytowac jego nazwe? Bo szukam i nie moge znalezc wiec zakladam, ze sie nie da.
Moze ktorys czerwony posiada takie moce? Jesli tak to prosilbym o zmiane tematu w hyde parku sportowym z Kolejka XXXIV na prawilny, czyli: [TYPER 2016/2017] Kolejka XXXIV. Sorry znowu. Ze swojej strony obiecuje poprawe |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Prawdopodobnie mieszają się klucze sesji/ciasteczka. Po zalogowaniu wyświetla mi się panel innego użytkownika:
![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Długo jeszcze będzie występował ten problem?
Cały czas korzystam z firefoxa i en sam błąd. Jest to trochę uciążliwe, bo nie można cytować wiadomości i nie mówiąc już o edycji postów.. Gdzie jest problem? ![]() ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Może błąd jest u ciebie w kompie, bo ja korzystam na forum z firefoxa i z opery i wszystko śmiga?
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
No właśnie nie wiem co jest grane. Wyczyściłem historie/ciasteczka i nic nie pomaga. Korzystam z innych for i działają te opcje bez problemu. Tylko na naszym forum jest problem z edytowaniem i cytowaniem postów..
A przyzwyczaiłem się do firefoxa i nie jestem przekonany do innych przeglądarek. Więc myślałem, że to coś z forum, bo ktoś już chyba zgłaszał podobny problem. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Identyczny problem mam w pracy na IE - więc to nie wina przeglądarki chyba że są jakieś nowe skrypty, których ani Fox ani IE nie obsługuje ...
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Potwierdzam na FF jest problem,a na operze nie
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2016
Offline |
|
|
Też mam ten problem, cytuje ręcznie zaznaczając opcję "Zacytować wiadomość w odpowiedzi?" ale to tylko półśrodek
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Macie zbanowane Polskie serwery usługi Nord VPN?
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Macie problem na forum z ustawieniem domyślnego czasu. Chodzi o strefę czasową (macie ustawione UTC+00:00 zamiast +01:00):
![]() Przepraszam użytkownika E'kabat, ale byłeś akurat pod ręką.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 13.06.2017 o godz. 22:36.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ten wygląd forum to na chwile ? czy na stałe....
![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Zajmijcie się userem cudlaty. Nazywanie zarządu TS "chujami ciągnącymi w swoją stronę" to jest ....a skandal.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Można jakoś wyłączyć odświeżanie na SB? Strasznie denerwuje, szczególnie przy pisaniu na telefonie.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie spać proszę Państwo moderatorzy i banować za trolling z SB.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Mam wielką prośbę do administracji tego zacnego forum, aby podjęła czynności mające na celu ukrócenie wylewania pomyj, lżenia i znieważania piłkarzy, trenera, zarządu, które odbywa się w trakcie godzin meczowych na szałboxie.
Nie mam problemu z pisaniem "kur.... znowu Boguski", "je jebiue Boguś", "w jakiej ch.uj.owej formie jest Boguś..." w momencie przyjmowania piłki na 5 metrów przez naszego wirtuoza. Nie mam problemu z krytyką, negatywną opinią na temat decyzji podejmowanych czy to przez zarząd, trenera czy piłkarzy. Problem mam z osobami, które uaktywniają się jedynie w trakcie meczów Wisły na szałboxie i nie zajmują się niczym innym jak jebaniem wszystkiego co z Wisłą związane. Momentami dochodzi do takiego nasilenia gnojenia, że człowiek czuje się jakby pomylił fora i znalazł się u sąsiadki po drugiej stronie błoń. Goście walą w typowy trolling i hejt. Przydałoby się nadać moda osobom, które w miarę regularnie znajdują się na szałboxie w trakcie godzin meczowych Wisły, z uprawnieniami do tymczasowych banów dla osób, którym głowy najbardziej się zagrzały.
Ostatnio edytowane przez silver03 : 07.08.2017 o godz. 14:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Bardzo proszę Administrację forum czy też strony o w miarę bierzącą aktualizację , bo jeśli na głównej wiszą "newsy" z maja 2016, typu - czy bramkarz Wisły zagra dla Iraku albo--"nasze rezerwy", porażka w Chorzowie grudzień 2016 to każdy kto tu wejdzie pierwszy raz lub okazyjnie pomyśli że forum jest martwe.
![]()
Jeśli ktoś nie rozumie, w jakim klubie gra i dla kogo, to niech stąd lepiej odejdzie i nie zawraca głowy - mówi ostro były piłkarz "Białej Gwiazdy", MAREK MOTYKA
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy administratorzy forum i głownej strony to te same osoby ale napiszę tak czy siak
Czy to nie jest już czas aby zmienić zdjęcie tłą na głównej stronie TWSD ? Pozdrawiam |
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ktoś może tego bota wypieprzyć?
http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=1855 już w kilku tematach jakieś reklamy i ogólnie bullshit ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
To jakiś błąd na stronie czy w moim komputerze? Wyświetla się od razu po wpisaniu adresu strony w pasku.
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 21.09.2017 o godz. 18:46.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2017
Offline |
|
|
Zainstalował Ci się jakiś soft na komputerze przy okazji instalacji jakiegoś oprogramowania.
Usuń przez Dodaj/usuń programy.
Ostatnio edytowane przez TIR_DO_SŁUBIC : 21.09.2017 o godz. 22:00.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Offline |
|
|
Niemożliwe. Mam to samo a nic nie instalowałem przez ostatnie tygodnie
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Nic się nie instalowało, spokojnie. Bitninja to jedno z narzędzi do blokowania niechcianego ruchu na serwerze.
Czasem mając vpn czy posiadając publiczny adres IP Bitninja traktuje cię jak podejrzanego i każe się uwiarygodnić że nie jesteś maszyną która złośliwie generuje ruch na serwerze. Wystarczy kliknąć Nie jestem robotem i po sprawie. ![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak sie cos wkleja na forum to wyskakuja jakies dziwne znaki jak np. â moznaby to naprawic bo jak sie cos wiekszego wkleja to nie da sie przeczytac, w tematach dzieje sie to samo
Ostatnio edytowane przez mitmichael : 23.09.2017 o godz. 23:21.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2016
Offline |
|
|
przepraszam bardzo , ale tego jeszcze brakuje żeby dostawać bana za obrone swojego dobrego imienia , po pierwsze proponuje przeczytac dyskusje i zobaczyć kontekst, po drugie jest tutaj zwyczajny tryb warunkowy, absolutnie kolegi nie zwyzywałem , napisałem tylko że gdyby coś tam to by nimi był , zrresztą jak zobaczysz kolejne posty to przeczytasz że wział to naklate i sam napisał że nimi (i & k) jest, po trzecie nie ma tutaj wulgaryzmu, w zasadzie nie wiadomo nawet co to za słowo , sa kropki , Tobie sie to nieładnie kojarzy ? po czwarte szkoda by było aby osoba o takim wkładzie merytorycznym w forum , musiała od niego odpocząć
![]() pozrdawiam ![]()
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|