The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
La Furia Dell' Est
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.11.2016, 16:36
TYLKO WISŁA! 2-1 po dogrywce
Niegdyś uważałem, że cokolwiek jest lepsze niż nic. Dziś wiem, że czasem nic bywa lepsze niż cokolwiek......
Odpowiedz cytując
Patryko
Senior Member

Od: 12.2002

Stary 30.11.2016, 16:41
A niech się skończy 0-0
Odpowiedz cytując
adas123
Senior Member

Od: 09.2010

Stary 30.11.2016, 17:02
Przez apke ipli chyba jak wykupisz to powinno hasać
Odpowiedz cytując
simo23
Member

Od: 02.2009

Stary 30.11.2016, 17:11
jesli masz androida to pobierz przeglądarke Puffin i odpal jakiegokolwiek streama, pojdzie Ci, bo jest w niej flash
Odpowiedz cytując
brylant17
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 30.11.2016, 17:17
funkykoval napisał(a):Wyświetl post
Sądzę, że Pietrzak o kulach może być wolniejszy nie tylko od Jevticia, ale też od Mójty, więc chyba będzie bardziej źle ;
Zapomniałem,że ma kontuzję ehhh
Piggy oddaj hajs
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 30.11.2016, 17:21
W tym momencie u siebie jestesmy w stanie wygrac z kazdym o ile wiekszosc waznych zawodnikow jest zdrowa bo gdybysmy dzisiaj mieli zagrac w takim samym składzie jak w Szczecinie to ciezko byłoby nawiazac dzisiaj walke. Oby tylko sedziowie znowu numerow nie odwalali jak w pierwszym meczu z bramka dla Amici ze spalonego
Odpowiedz cytując
nieznajomy
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 30.11.2016, 21:14
K...ć dziś mam imieniny, super prezent!!! Jak zobaczyłem tą obronę Żemło, Mójta, Uryga to już wiedziałem, że zgubią się w śniegu. Z taką obroną nie mamy o czym myśleć...
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 30.11.2016, 21:16
Ładnie sędzia nas wyruchał w pierwszej połowie...

Akcja Brożka sam na sam i faul Burica, powinna być czerwona kartka...

Gol dla amici z karnego po dyskusyjnym "faulu" Jovića...

Żółte kartki za byle gówno...

3 gol dla amici ze spalonego...
Ostatnio edytowane przez heoij : 30.11.2016 o godz. 23:37.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 30.11.2016, 21:18
Nasza obrona istnieje tylko teoretycznie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
Kamson
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 30.11.2016, 23:33
Widząc zestawienie naszej obrony można było być przygotowanym na porażkę. Ale jednak...
raczkowski ty jeb@na pierd0lona kurvvo, ile pralek dostałaś?
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 30.11.2016, 23:38
Piłkarze dzięki za walkę !
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 01.12.2016, 07:42
wiesniak842 napisał(a):Wyświetl post
Posędziuje nam jeden z naszych ulubieńców - Paweł Raczkowski. Dodam tylko, że w tym sezonie żadnej innej drużynie nie wlepił tylu żółtek co nam ( 10 w 3 meczach) i nie podyktował tylu karnych co przeciwko nam (2). Nadzieja w tym, że gramy z klubem z krainy podziemnej pomarańczy a arbiter to warszawiak
+ 6 żółtych + 1 karny, o bramce ze spalonego wczoraj, o bramce ze spalonego w pierwszym meczu, o faulu Buricia nawet nie wspomne. To jaka obrona zagralismy to swoja droga ale krew zalewa tak czy siak. Przynajmniej nasi powalczyli i brawa im za to.
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 01.12.2016 o godz. 07:42.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 01.12.2016, 08:03
Sędziowie wprowadzili Lecha do półfinału - błędy arbitrów w obu meczach skandaliczne. To, co wczoraj wyprawiała ta ....a z gwizdkiem, dajcie spokój... Najgorsze, że dalej sobie będą spokojnie kręcili swoje wałki, nikt się nawet nie zająknie nad sposobem prowadzenia tego dwumeczu.

Inna sprawa to nasze asy w defensywie - Uryga i Żemło to jest poziom rezerw, o Mójcie to już w ogóle szkoda gadać.
Odpowiedz cytując
DysoN
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 01.12.2016, 08:17
Wiadomo co z Głowackim? Nie znalazłem żadnego info jak powazny jest uraz.
DysoN
Odpowiedz cytując
Extodus
Junior Member

Od: 12.2014

Stary 01.12.2016, 09:02
Powodem lekki uraz Achillesa.
Odpowiedz cytując
heoij
Senior Member

Od: 12.2009

Stary 01.12.2016, 09:28
Odpowiedz cytując
Maciek17
Senior Member

Od: 08.2016

Stary 01.12.2016, 09:31
Najgorsi na boisku wcale wczoraj nie byli Uryga i Żemło, ludzie. Uryga zagrał duuużo lepiej niż gloryfikowany po drugiej stronie Bednarek. Piotrek też poprawnie, proporcjonalnie do rytmu meczowego...
Najbardziej elektrycznie w mecz weszli Boban i Denis - to on zawalił przy drugiej bramce urządzając sobie jazdę na sankach. Jović w drugiej wrócił na swój poziom, niestety Popović dalej poniżej tego, do czego nas przyzwyczaił.

Szkoda tego meczu, bo widać, że wielu zawodników wystrzeliło z formą (Mąka niesamowity).
Raczkowski... oczy w dupie, no i wcale nie przesadzał z kartkami, ani trochę.

EDIT: No i spalony jest jak c**j, żaden stykowy. Piłka tu jest jeszcze przed zagraniem, Makuszewski ma nogę odchyloną, Jović idzie do przodu, a ten już jest pół metra na spalonym...
Powód: Dodanie zdjęcia
Ostatnio edytowane przez Maciek17 : 01.12.2016 o godz. 09:42.
Odpowiedz cytując
Rustin
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.12.2016, 09:55
Nie będę pisał o tej szmacie z gwizdkiem, bo kto był to pewnie nadal ma nerwice. Poza tym wszystkim to jedna sprawa - Mójta powinien zostać odsunięty od pierwszej drużyny. Ten gość jest chodzącym dramatem. Strzelony wolny "na pałę" z Pogonią nie robi z niego piłkarza.
Wisła ponad wszystko
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 01.12.2016, 10:05
Czemu nie grali Guzmics i Sadlok ?
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 01.12.2016, 11:12
Sadlok za kartki, Guzmics ponoć jakiś uraz na kadrze.
Strach pomyśleć gdybyśmy musieli na Lechię i obrzezańców wyjść z taką obroną jak wczoraj.

Mójta do wyjebania od zaraz. Nie chcę go więcej oglądać. To chyba po jego zagraniu do nikogo poszła kontra na 0-3?
Popovic był dramatyczny, Mąka też mi się nie podobał wczoraj.
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 01.12.2016, 11:21
Dramatyczny to był pedał sędzia. Czerwona Burica i wtedy inaczej mecz wygląda.
No ale lepiej żeby zdobyła puchar druzyna z Wronek a nie jakas tam niepewna przyszłości Wisła Kraków...Jak za czasów piłkarskiego pokera normalnie.

Jak wg. was wypadł Żemło ?
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Extodus
Junior Member

Od: 12.2014

Stary 01.12.2016, 11:25
Mimo wszystko wczoraj bardzo podobał mi się Brlek! Widać, że się chłopak rozkręca! Może być z niego kawał grajka!
Odpowiedz cytując
PiVoSH92
Senior Member

Od: 06.2014

Stary 01.12.2016, 11:36
Na zdecydowany minus Mójta, już poza umiejętnościami czysto piłkarskimi, które ma znikome jak na ten poziom rozgrywek, ale to zwykły debil. Faul na drugą żółtą kartkę wynikał z desperacji i głupoty, bo sytuacja nie przedstawiała na tyle realnego zagrożenie, żeby jej przerwanie okupić faulem i utratą zawodnika.

Drugi minus dla Popovicia, zagubiony, sporo strat, bez kreatywnych podań... gorszy mecz mam nadzieję, bo ostatnio wyglądał przyzwoicie.

Na plus na pewno Brlek, który pokazuje, za co go kupiliśmy. Dynamiczny, z dobrą wizją i niezłym dryblingiem, widać, że coraz lepiej rozumie się z Mąką (który swoją drogą też zagrał niezły mecz), niezły strzał z dystansu, potem bramka... wczoraj najlepszy.

Mam problem z Małym - po 60 minucie widać było, że głowa nie nadąża za nogami - za dużo dryblingów, za mało podań, ale jednak swoje robił.

Żemło z Urygą poprawnie, poza jedną stratą Piotrka nie mam za wiele do zarzucenia, to, że rozgrywali asekurancko... Uryga tak już ma, Żemło brakuje ogrania, choć miał dwa fajne wejścia z piłką w drugą linię, coś z niego może być. Choć jego widok w pierwszej połowie bez rękawiczek i w krótkim rękawku mroził mnie na trybunie
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 01.12.2016, 11:42
to że Alan rozgrywa asekurancko to nie dlatego ze on tak ma. Powód jest inny : przyjrzyjcie się jak on KOPIE piłkę. Ustawianie ciała stopy itd. Toż to Osman Chavez 2

Odpowiedz cytując
Porter
Senior Member

Od: 08.2003

Stary 01.12.2016, 12:40
PiVoSH92 napisał(a):Wyświetl post
... bo sytuacja nie przedstawiała na tyle realnego zagrożenie, żeby jej przerwanie okupić faulem i utratą zawodnika.
Koleś to dno, jeb@ny sabotażysta. Poziom II ligi. Zero inteligencji piłkarskiej, trzymania linii, asekuracji, prawidłowego ustawienia się przy przeciwniku. Żegnaj i nie wracaj Mójta!!!
Porter
Odpowiedz cytując
St Yabol
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2010

Stary 01.12.2016, 13:01
Mójta powinien mieć rozwiązany kontrakt w trybie natychmiastowym... jebany talizman, ściągnie nas do 1 ligi tak jak TSP i Bełchatów
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Stary 01.12.2016, 13:11
Chójta a nie Mójta

Odpowiedz cytując
swiety37
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.12.2016, 13:36
Też nie chcę widzieć Mójty w składzie, ale też nie można nie wspomnieć, że Makuszewski tą piłkę wypuścił na kilkanaście metrów! Uważam, że któryś ze stoperów powinien być przygotowany na takie akcje.
Odpowiedz cytując
crux.a
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 01.12.2016, 14:17
Dajcie spokój Mójcie, chłop się stara i daje, ile może. Na krytykę zasłużył, ale przecież nie przeszedł koło meczu!

W ogóle rozmowa o tym dwumeczu nie ma sensu. W Poznaniu bramka dla Lecha po stykowym spalonym. Ok, dyskusyjna sprawa. W Krakowie: faul Buricia na Brożku ewidentny, ale nieodgwizdany (a gwizdek oznaczałby czerwoną dla Buricia), pierwsza bramka po bardzo mocno dyskusyjnym karnym, trzecia po ewidentnym spalonym, mnóstwo kartek dla Wisły, w tym pierwsza dla Mójty, nie bardzo wiadomo za co, mnóstwo drobnych decyzji krzywdzących Wisłę. Wszystkie sytuacje stykowe na korzyść Lecha. To nie miało nic wspólnego ze sportem i mam serdecznie w dupie takie "fair play".

Podziękowania dla drużyny, uważam, że nie mogliście tego wygrać. Zrobiliście bardzo dużo. Przy 3-2 zacząłem myśleć, że może...
Odpowiedz cytując
Przybyszewski
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 01.12.2016, 15:42
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Dajcie spokój Mójcie, chłop się stara i daje, ile może. Na krytykę zasłużył, ale przecież nie przeszedł koło meczu!

W ogóle rozmowa o tym dwumeczu nie ma sensu. W Poznaniu bramka dla Lecha po stykowym spalonym. Ok, dyskusyjna sprawa. W Krakowie: faul Buricia na Brożku ewidentny, ale nieodgwizdany (a gwizdek oznaczałby czerwoną dla Buricia), pierwsza bramka po bardzo mocno dyskusyjnym karnym, trzecia po ewidentnym spalonym, mnóstwo kartek dla Wisły, w tym pierwsza dla Mójty, nie bardzo wiadomo za co, mnóstwo drobnych decyzji krzywdzących Wisłę. Wszystkie sytuacje stykowe na korzyść Lecha. To nie miało nic wspólnego ze sportem i mam serdecznie w dupie takie "fair play".

Podziękowania dla drużyny, uważam, że nie mogliście tego wygrać. Zrobiliście bardzo dużo. Przy 3-2 zacząłem myśleć, że może...
Polac mu - dobrze gada.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów