|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
według mnie najbardziej na tytuł zasługuje Turcja. w każdy meczu pokazują dobry poziom a przede wszystkim niesamowitą ambicje i grę do końca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Wyłączyłem ten piach. Mecz godny barażu o OE. Hiszpania jak zwykle w ważnych meczach turniejowych beznadziejnie bezradna, a Włosi jak zwykle tragicznie nudni i liczący na jakiegoś farfocla. Szkoda czasu.
![]()
:/
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
A ja juz po pijaku słyszalem tam dzisiaj "Lechia Gdańsk" i "Nic sie nie stało". Parę browarów w taki upał i słuch wyostrzony jak złoto.
![]() ![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ale teraz makarony mialy szczescie..
Byle sie to nie zemsilo...:( No i dogrywka....coś czuje ze będą karne @GNCacek Każdy mmur jest do przebicia..wiec...a jezeli za "faul"lewandowskiego był karny, to teraz powinna byc tez czerwona kartka.. ![]() Powód: karne:P
Ostatnio edytowane przez rafalek : 22.06.2008 o godz. 21:42.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Hiszpanie biją głową w mur i biją, i biją, i biją...Jednak włoska obrona to mistrzowie świata.
![]()
Ładzia, Ładzia, Ładzia jeje
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Obrona ? Jeden fuks za drugim.
Powinny być żółte kartki za nienadający się do oglądania styl gry. Jeśli to w ogóle styl - Włochom oprócz samych Włochów to chyba nikt nie kibicuje - po prostu się nie da. Mam nadzieję że w dogrywce fuksy się skończą i makaron pojedzie do domu ugotowany. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
A najlepiej rozgotowany
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Przesadzacie...Polska grala gorzej niz Wlochy
PPP![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Za takie wymuszenie przerwania akcji powinna być żółta od razu.
Widzieliście suk.. syna ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
szybki typer: 4-2 dla Hiszpanii
Ostatnio edytowane przez gigant : 22.06.2008 o godz. 22:21.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Italio do boju w karnych, zasłużyliście na półfinał, dajesz Gianluigi.
![]()
|
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
|
Viva Espania
![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No to Rosjanie mają szanse na wejście do finału.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Brawo Hiszpania! Nareszcie mój faworyt wygrał, bo o poprzednich ćwierćfinałach nawet nie chcę mówić. :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
makarony ugotowane
wreszcie Hiszpanie się przełamali ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
wiec tak: wbrew temu co tu wypisujecie, słabiutki mecz Hiszpani w dramatycznym tempie, Włosi po swojemu jeszcze osłabieni, wiec bez cudów, ale Hiszpania zagrał tylko ciut lepiej niż Portugalia i szczęście, że Włosi bylina tym turnieju średni.
Karne jak karne, typowałem że bedą i przynajmniej tyle. Rosja-NIemcy taki bedzie finał , bez dwóch zdań ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
VIVA ESPANA! VIVA CASILLAS! W końcu szmatławce z Włoch odpadły! Już z grupy nie powinni wyjść!
Ale i tak finał Turcja - Rosja |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Popłakały się dziewczyny jak schodziły z boiska :(
![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Brawo! Hiszpania w końcu doszła dalej niż 1/8 lub 1/4. Mam nadzieje, że ten zespół wygra ME. FC Barcelona
![]() |
|
|
|
lupus albus
Offline |
|
||
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tristan, Scytowie, Niniwa 2, Prawicowe czytanki, St. Michalkiewicz, NSZ, Keine Grenzen Lew Dawidowicz Bronstein vel Trocki: ''Należy wysunąć hasło rewolucyjnego unicestwienia państwa narodowego. Domowi wariatów kapitalistycznej Europy, trzeba przeciwstawić program Socjalistycznych Stanów Zjednoczonych Europy, jako etap na drodze do Zjednoczonych Stanów całego świata''. |
|||
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
swoją drogą flage Albanii tez wypatrzylem - ma sie to oko ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Kebaby mają mieć 14 osobową kadrę na mecz z Niemcami.
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Co takiego zrobił / powiedział di Natale, że tak "miło" reagowali na niego kibice jak strzelał karne? I że Boniek cisnął po Donadonim, że ten wyznaczył do jedenastki piłkarza pod taką presją?
Oglądałem tylko karne, stąd nie wiem co tam działo się wcześniej ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
W dogrywce doznał urazu, leżał poza boiskiem, ale widząc, że Hiszpanie wychodzą na boisko "wturlał" się na plac gry i tam zwijał się z bólu
Przynajmniej tak to opisywał Zibi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie wiem co bardziej smutne..Czy to ze Wlochy przegraly czy to ze grali OKROPNIE
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|