|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Czy orientuje się ktoś z Was czego dotyczą testy na stanowisko pracownika obsługi bagażowej w LOT Services?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Poszukuje przyjąć się na praktyki, jestem w 3 klasie technikum na profilu informatycznym. Najbardziej interesowałoby mnie 'stanowisko' grafika komputerowego. Może ktoś coś polecić, dać jakiś namiar?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Poszukuję pracy dorywczej w okolicy Wadowic lub Andrychowa na 1/2 lub 3/4 etatu rozważe każdą propozycję pracy, jeżeli ktoś by coś wiedział proszę dać znać na priva.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
czy ktoś pracował, bądź dalej pracuje jako doradca finansowy
mam możliwość pójść na szkolenie darmowe, później popracować jakiś czas (za kasę oczywiście) i dopiero wtedy iść na rozmowę żeby dostać umowę na stałe. Tylko czy faktycznie można tam się rozwijać i co z tym idzie zwiększać swoje zarobki... Czy muszę mieć jakieś podstawy ekonomii |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jest ktoś na forum, kto rekrutował do PwC? Jeśli tak to proszę o priva, mam kilka pytań o proces rekrutacji i samą pracę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Może ktoś coś powiedzieć o pracy jako telemarketer? Np. w Netii?
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Witam,
chcialbym za kazdym razem gościć na R22 podczas meczy Wisełki... Niestety za free to to nie jest wiec chętnie podjąłbym sie jakiejs pracy w weekendy(w tyg niestety szkola..) w Krakowie bądz okolicach. Jesli ktos słyszałby o czyms to prosze o PW ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Kawał ciężkiego chleba. Przynajmniej jeżeli chodzi o presję, stres i ludzką głupotę. Jeżeli chcesz poznać kretynizm polskich klientów, to ten typ pracy daje Ci taką możliwość w 100%. Nawet nie zdajesz sobie sprawy do czego ludzi są zdolni i jakie mają o sobie mniemanie rozmawiając przez telefon. Można to porównać do pracy za kasą w markecie:
http://biznes.onet.pl/klient-nasz-ch...,1,prasa-detal Plusy to fakt, ze nie jest to praca fizyczna oraz, że nie robisz pod gołym niebem. Zarobki ok 1100 -200 i pewnie prowizje, jeżeli będziesz dobrze sprzedawał. Jak masz , jakąś sensowną alternatywę to się w to nie pakuj. No chyba, ze pozostanie Ci tylko roznoszenie ulotek... ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
1100-1200 + ewentualne prowizje?!
2 więcej można wyciągnąć jako pracownik ogólnobudowlany w niejednej firmie. Wiem z własnego doświadczenia, bo zaraz po uwinięciu się z praktykami, dostałem robotę w jednej z takich firm. Owszem praca fizyczna, po 9-10h + soboty po 6h. Za miesiąc dostawałem coś rzędu 2200-2400. Pozytywem tej pracy było to, że masa się sama robiła, a apetyt wymiatał z lodówki wszystko niczym dotychczasowi przeciwnicy parchatych. Także jeżeli ktoś ma zdrowie i tylko takie oferty pracy ( nie oszukujmy się, stanowisko kierownicze po kilku latach pracy osiągnie 1 na milion), to będąc na jego miejscu, bez wątpienia pchałbym się w budowlankę. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Oczywiście mówimy o płacy netto.
Z prowizjami są ludzie, którzy zarabiają po 2000 - 2500 zł. Telemarketing to nie praca na całe życie, a raczej na etap przejściowy. A zapieprzać trzeba. Opisu branży budowlanej nie kwestionuje. Takie opinie, jak Twoja powtarzaja się regularnie, wiec pewnie coś w tym jest. A kolega Arkas niech wybierze to, co dla niego najlepsze. Powodzenia ;-) ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za informacje. Właśnie szukam czegoś co można by było pogodzić ze studiami zaocznymi.
A praca w Decathlonie? Ma ktoś jakąś przygodę z nią? ![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Jeżeli dalej Cie interesuje telefon + ewentualny rozwój to jeszcze nie dawno Alior szukał kandydatów ze statusem studenta co swojego Call Center na Ruczaju.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Arkas - stanowczo odradzam telemarketing.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
mam pytanie odnośnie pracy w norwegi... mój ojciec jest elektrykiem z 30 letnim stażem, ja również posiadam pewne umiejętności i zamierzamy wybrać się na pół roku pozapierdalaać w norweg i zarobić grubszą kasę...
kogoś z jakąkolwiek wiedzą na ten temat proszę o kontakt na prv. pozdrawiam |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
|
co daje ta karta multisport?
Zakładam że jakieś promocje, wiesz może jakie dokładniej? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
Poszukuję kogoś kto pracuję w hotelarstwie ,konkretnie recepcja itp (hotel, apartamenty). wazne dla mnie, prosze o priv
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Mam pytanie.
Mam podpisana umowe zlecenie do konca roku ale od pazdziernika wziolem druga umowe na tate z uwagi na koniec waznosci legitymacji szkolnej i przez to nizsza stawke. Czy w takiej sytuacji moge zarejestrowac sie na bezrobociu? Jest to potrzebne ze wzgledu na ubezpieczenie. Czy moze musze w jakis sposob rozwiazac ta umowe zlecenie ktora byla podpisana na mnie do konca roku? i Jeszcze jedno pytanie jestem od razu po szkole nalezy mi sie jakies pieniadze z bezrobocia? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
jak sie osobiscie nie wyrejstruje z bezrobocia gdy podejme prace to dostane ta kare ? bo slyszalem ze sami to robia i ta kara to bardziej straszak
![]()
.....
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Rozumiem ale tak jak mowie to teraz nie pracuje na siebie tlyko podpisalem nowa umowe na Tate. Umowy zlecenia maja to do siebie ze sa podpisywane na dluzszy okres przykladowo jednorazowa inwentaryzacja w Supermarkecie a umowe podpisywana jest na okres calego miesiaca. A wiec moja glowna bolaczka jest czy i jak moge rozwiazac ta umowe ktorej juz nie wykonuje.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Pracowałem keidyś jakos doradca finansowy potem jako agent ubezpieczeniowy. Te dwie fuchy nie wiele sie różnią od siebie. Trzeba dzwonić, umawiać spotkania, chodzić na nie i sprzedawać, sprzedawac i jeszcze raz sprzedawać. Sprzedałes to fajnie jak nie to znowu dzwonienie umawianie spotkan itd. Praca nie lekka, trzeba umieć sie przyzwyczaić do bardzo częstych odmów czy to na propozycje spotkania czy już gotowej oferty. Ciągła huśtawka nastrojów, bo raz sie coś fajnie sprzeda a potem dwa tygodnie nic, potem znowu coś wpadnie a potem znowu lipa. Zarobki w zdecydowanej większości oparte o prowizje ze sprzedaży.Czyli raz można zarobic pare k a raz ledwo na zus styknie (bo przynajmniej ja tak miałem ze miałem swoją działalność i umowę agencyjną z firmą) Czasami do tego dochodza premie (zależy od firmy) ale tylko jak cos oczywiście wcześniej sprzedasz i osiągniesz jakieś progi sprzedaży. Trzeba miec dużo samozaparcia, jeszcze więcej automotywacji, cierpliwość, no i dobre kontakty, czyli najpierw znajomych a potem jakies kontakty od nich dalej. Generalnie zasada jest taka że obdzwaniasz ok 25 osób umawia sie 4-5 a kupi coś jedna. Powodzenia ![]() Aha plusem w niektórych firmach są przeważnie darmowe szkolenia (czasem nawet tyogdniowe) wyjazdy na szkolenia itd, na których to cozywiście szkolenia i egzaminy schodza na plan dalszy ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Właśnie szukam nowej pracy, jak ktoś ma własną firmę i szuka kogoś lub pracuje gdzieś gdzie kogoś szukają to piszcie na priv. Dzięki
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Witam.
Ktoś może z obecnych pracuje albo pracował w Alfa Laval |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Sts, albo Totolotek poszukuje może pracowników wie ktos ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak ktoś jest grafikiem to firma HutPus Catering ogłosiła konkurs na nowe logo (i chyba też nazwę firmy) więcej informacji będę miał w poniedziałek. Podobno ma być atrakcyjna nagroda za wygranie.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli już koniecznie pośredniak to ITC na ul. Kurniki, odradzam Jobmana - żenujące stawki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Mam takie pytanie czy ktoś pracował z was na platformach wiertniczych np. Norwegii?
![]()
DZISIAJ RECE KLASZCZĄ, JUTRO CIE UDUSZA. TAK WYGLĄDA KIBICOWANIE W POLSCE Z IDOLA DZISIAJ , JUTRO ROBI SIE DEBILA I NIEUDACZNIKA!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mój kolega był prawie 2 lata na takiej platformie.Gdyby nie rozłąka z rodziną to mi mówił że by tam na stałe został.Praca wcale nie cięższa niż w tych naszych polskich fabrykach gdzie sie zasuwa jak koń na westernie i robi za 2 tyś zł .Z warunków pracy jak i mieszkaniowych był zadowolony.Nie chciał sie przyznac ile zarabiał ale ustawił sie w życiu.Zaznaczam że to było kilka lat temu.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.11.2010 o godz. 22:00.
|
|
|