|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
jeszcze jutro i chuligani Małysza wypad z miasta!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Weekend zaczyna się teraz, tak dla ścisłości, wcześniej był ewentualnie pre-weekend
![]() ![]()
mam 1906 powodów, by nie zmieniać swych przekonań
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Ni_Ma ja mam się z czego cieszyć wyszedłem z 11 ocen ndst na 6 na semestr i jedną będe miał już poprawioną w przyszły piątek
Hah jaka beka dzisiaj nasi ukochani piłkarze mieli trening na boisku "SMS" i budowlanki jak miałem 2 lekcje polskiego. Trening miał zacząć się o 10.30 ale zasypało i chłopaki z klas Wisły w liceum najpierw odśnieżali 2h a potem pierwsza trenowała ![]() ![]()
Wisła Dla was to pięć liter dla NAS to całe ŻYCIE!!
Kompot [*] Będziemy pamiętać! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Abdul - do pierowtnego wyniku 11 pał, no jest to sukces - to kurde gratuluje Ci
![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Hah dziękuję
![]() Ide pokopać piłeczkę z kumplami będę koło 00.15 jak by już was nie było to dobranoc .![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Abdul, gdybym był moderatorem, to dałbym Ci bana do czasu poprawienia wszystkich ocen
![]() ![]()
i nie zrzeknę się tej wiary nawet przed obliczem Boga!... RAP po godzinach i LUZ ponad wszystkim http://www.myspace.com/pio.m pio http://www.youtube.com/user/wszyscypio?feature=mhee wszyscypio |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Tez mam jutro studniówke, mam cykora że bedzie zmuła, ogólnie to nie chce mi sie iść, moze to i lepiej
![]() Nie spodziewam sie fajerwerków wiec moze bedzie dobrze ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
pewnie że sie denerwowałam! w końcu to jedna z tych imprez którą sie pamięta do końca życia !
pio bo jeszcze któryś do serca sobie weźmie ![]() ![]()
"..jest radość zwycięstwa i jest radość życia, hymn spod jeszcze sztywnych od rapiera palców, kary za warcholstwo, spory o zdobycze, wszystko jest - dopóki jest o co walczyć.."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja się denerwowałem strasznie...ale z kolegą przed wyjściem z internatu wypiliśmy ćwiartke na odwage...i pomogło
edit: co do alkoholu to oficjalnie nie wolno było pić...ale wszystkie klasy piły...u nas na stole wódka stała całą impreze, z wychowawcą też się napiliśmy więc luz był... Powód: alko
Ostatnio edytowane przez Proud : 16.01.2009 o godz. 21:58.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Witam wszystkich
Pio piwo za to że mnie chcesz "sprzedać władzą forum" ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jasne że miałam!
wnosiliśmy cichcem - ja osobiście upchany w butach na zmianę (2 ćwiartki) i specjalnie na tę okazję pożyczonym lekko za dużym płaszczu (w rękawach po pół litra i w kieszeniach ćwiartki) Wstęp był jeszcze przed wejściem żeby polonez lekko poszedł, potem już w różnych zakamarkach sali z toaletą włącznie. Około pólnocy butelki mieliśmy już pod stołem ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
chodź ze mną na studniówkę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
i takim sposobem Ni_Ma przemyciła alkohol dla wszystkich
![]() przyznaj się, że nie powiedziałaś o całym alkoholu jaki wniosłaś ![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
no prawie dla wszytskich kolegów - plan rozłożenia alkoholu robiliśmy już kilka tygodni wczesniej
![]() jak się okazało że "na bramce" stoi nauczyciel z historii i geografii (mieli do mnie słabość) na szybkiego dorzucili mi jeszcze trochę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
no to totolotek ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jakby robili oficjalne ważenie, to by Cię zawrócili
![]() ![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Ogólnie jak już się wniesie alko to kolejny problem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
South już nie mam tego płaszcza... ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Szkoda,ale bez płaszcza też możesz iść ![]() przynajmniej będę miał z kim pić ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Pod stołem a potem zanieść do szatni
Tylko kontrolujcie nogi bo u nas jednemu wierzgnęła i wszystko poleciało jak domino fart że prawie wszystko było puste bo potem 2 osobom nauczycielki kazały wynosić mieli jeden karton i trochę ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
wojtek 20:00:33
poszlismy po iksińskiego wojtek 20:00:37 a ty "utakjsdadkadjka" wojtek 20:00:42 iksiński "co?!" wojtek 20:01:05 a ty z takim stoickim spokojem wojtek 20:01:11 wyjdziesz.... na... dwor? wojtek 20:01:20 Z CZEGO SIE ****A SMIEJECIE !? tak zacząłem świętować weekend, dziękuję... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
za dwa lata moja kolej
mój papa ma pretensje o to, że mam trzy dopki na połówkę. nonsens. ma też pretensje o to, że z powodu tępienia odszedł od nas kolega M. a największe ma o to, że te głupie 28 godzin nieusprawiedliwionych. patologia! ... ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
za co tępiliście kolegę M?
tego płaszcza nie mam.... ale mam inny to idę ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
w takim razie widzimy się za tydzień ,przyszpanuje Ni_Mą przy kolegach
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
ja nie tępiłem, więc nie wiem.
ale sądzę, że po prostu on akurat został obrany kozłem ofiarnym, obiektem żartów etc. po większości to spływa, po nim jednak nie. szkoda, bo teraz niektórzy nauczyciele mają do nas (kilku chłopaków, akurat tych którzy z tym mieli najmniej wspólnego) pretensje... ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
kuuutfa... mój jutrzejszy egzamin postanowiłem oprzeć na kolegach siedzących obok, a tu sie dowiaduję że pisze go 47 osób w sali 500 osobowej
Pościągane...![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|