|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ne_oslabienie/
Cytat:
Powód: WKS
Ostatnio edytowane przez elomike : 30.09.2009 o godz. 20:53.
![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
1q2,
warunkiem koniecznym do tego, by Wisła rozwiązała kontrakt z winy zawodnika, są konkretne dowody z prokuratury. Bez tego nie ma o czym mówić. Przecież Łobo by się odwołał do PZPN i związek przyznałby mu rację. Pomijam tutaj kwestię, czy chcemy rezygnować z zawodnika za którego słono żeśmy zapłacili. Szczerze powiedziawszy, też uważam że Łobodziński jest najbardziej przepłacanym zawodnikiem w klubie. Więc skreślenie go z listy płac nie byłoby złym posunięciem, szczególnie że można znaleźć za dużo mniejsze pieniądze co najmniej równorzędnego piłkarza. Ale podkreślam - na razie nie ma sprawy. Tłumaczenia Łobo brzmią głupio, ale pamiętajmy że tłumaczy się nie Profesor Miodek czy Jan Peszek, tylko prosty chłopak. Z oceną Łobodzińskiego warto poczekać do oceny sądu i wcześniej prokuratury. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jak nie będą mieli na niego dowodów, to nie ma o czym gadać. Z resztą na razie zeznawał w charakterze świadka a nie oskarżonego. Żadnych zarzutów nie ma.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Bo widze ze korupcja ci bardzo brzydzi i jestes wrecz krystalicznie czysty. ![]() ![]() ,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Z innej beczki to znałem tylko wynik meczu z Groclinem i tak się zastanawiałem - zagrali w końcu porządny stylowo mecz, czy znów chaos....Wasze komentarze nie pozostawiły mi złudzeń , no ale kolejne 3 pkt są. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Guest
|
|
Wszędzie są podobne numery i układy - Włochy, Hiszpania itd. Ten co ma kasę, ma tytuły, zaszczyty, uboższemu do nich o wiele dalej. Świat bez piłki... byłoby o tyleż więcej wolnego czasu... który możnaby przeznaczyć np. na rozrywki wyższych lotów ![]() A co do konkretnej sytuacji z Łobo - to mógł w tym biernie brać udział albo odmówić i wtedy na 90% miałby po karierze bo nawet odchodząc gdzie indziej zetknąłby się z tą samą sytuacją. Więc albo siedzi cicho i ma szansę na jakąś tam nieźle opłacaną karierę albo mówi - nie będę w tym k.restwie i najprawdopodobniej jest zmuszony kompletnie zreorganizować swoje życie, robić nie wiem co za 1,5 może 3, może 5tys/miesiąc - to już było całkiem nieźle na to co widzimy dokoła, prawda? Panienki, fury, apartamenty, ciuchy, wakacje na Malediwach - adios... Fialo i Tobie podobni Panowie Sędziowie - kto z Was byłby chętny do takiej reorganizacji swojego życia żeby obniżyć swój status materialny o powiedzmy 80% i iść śmiało w nieznane kiedy wcale nie musisz tego robić? A poza tym wskażcie mi dziedzinę życia w PL bez korupcji i oszustw. Polityka? policja? sądy? kościół? ochrona zdrowia? szkolnictwo? Cały ten świat trzebaby wysadzić w powietrze Panowie Sędziowie (Idealiści?).
Ostatnio edytowane przez arti : 02.10.2009 o godz. 07:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie mozna na wszystko patrzec czarno-bialo i stawiac Lobodzinskiego obok np. Wdowczyka. Nie wiem czy wyjasnienia rzeczywiscie opisuja jak to wygladalo, ale sa dla mnie w pelni logiczne, sensowne i pozwalajace na niepociaganie zawodnika do odpowiedzialnosci.
Mlody zawodnik wchodzi do duzego futbolu, caly szczesliwy, ze jego marzenia z dziecinstwa sie spelniaja, wchodzi do nowej grupy, grupy w ktorej zawsze chcial sie znalezc. I teraz naprawde, bo tak latwo przechodzi niektorym przez gardlo, myslicie, ze on byl w stanie wtedy sie sprzeciwic albo spytac co podpisuje ? Chlopak byl szczesliwy, ze dostawal jakas kase, ze moze robic w zyciu to co kocha i jeszcze brac za to pieniadze. Dlaczego mial przypuszczac wtedy, ze sa lewe, dlaczego mial sie zastanawiac nad tym Zatrwazajace jak niektorym latwo przychodzi ferowanie wyrokow, w tak delikatnej sprawie, majacej tyle roznych okolicznosci, kontekstow, plaszczyzn na ktorych rozne decyzje zapadaly. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Świetna wiadomość.
Jak dodamy do tego, że uraz Piotra Brożka jest niegroźny i da radę zagrać we Wrocławiu to naprawdę jest się z czego cieszyć. Brawo Skorża, brawo zarząd, brawo Mały! Oby grał tak dalej, a nawet lepiej po podpisaniu tego kontraktu. Ciekawe jaka jest w nim suma odstępnego... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko zeby teraz chcialo sie mu grac, a nie opierdal.. to bedzie bardzo dobrze.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._czerwca_2014/
Tu jeszcze potwierdzenie z oficjalnej. Cóż, to na razie tylko dobre prognostyki, ale w naszym klubie, przynajmniej w zarządzeniu kadrą, pojawia się profesjonalizm. Przedłużenie kontraktów z Sobolem latem i teraz z Małeckim świadczy o tym, że jeżeli kluczowi zawodnicy wyrażają chęć gry w Wiśle to przedłużamy z nimi kontrakty. Bardzo chciałbym wierzyć, że nie będą to tylko wyjątki potwierdzające regułę i taka wpadka jak z kontraktem dla Kosowskiego już się u nas nie powtórzy. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że teraz cała banda dup wołowych przeprosi za swoje głupie słowa w stosunku do Małego. Nie dalej jak dwa tygodnie temu było: "Mały zdrajca!", "Mały leci na kasę!", "Mały to nie Wiślak!", "Mały ucieka!", "Mały to dupek" i tak w koło Macieju. Teraz się w końcu okazuje, że Mały mówił prawdę, że chce w Wisełce grać jak najdłużej. Mam nadzieję, że wszystkim krzykaczom teraz jest, tak zwyczajnie, po ludzku głupio.
Amen! ![]()
Wszelkie błędy ortograficzne, gramatyczne, fleksyjne i inne są zamierzonymi działaniami autora tego posta i są objęte prawami autorskimi. Kopiowanie, powtarzanie i dyskutowanie o nich surowo zabronione.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Na oficjalnej fajnym zdjęciem okraszono info o podpisaniu przez "Małego nowego kontraktu!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że gdyby menedżer Małego nie chciał tyle flow za podpisanie kontraktu, to już by go podpisał pewnie z kilka razy do tej pory.
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
Super ze Maly podspisal.
Super ze zostaje,ale jescze bylo by super jakby nie udawal niewiadomo kogo i nie brukal Kirma czy Jirsaka.To naprawde widac ze ci dwaj go unikają i atomsfera wg mnie nie jest taka jak powinna.To musi sie zmienic. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Rozumiem pretensje w czasie gry, bo Mały to jednak zaangażowany w walkę chłopak. Czasami mu się głowa zagrzeje. Jeżeli będzie chamski, to pewnie Kirm czy kto inny nie będą mieli problemów, żeby mu się odgryźć. Niech sobie radzą. Co ja się będe martwił o gościa, ktory jest profesjonalnym piłkarzem i zarabia krocie, że ktoś na niego krzyczy ?
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/3792 ---> oto jest pytanie
![]()
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ty myslisz ze pilkarzy interesuje ze Ty myslisz o klubie 24h- Ty chyba jestes naiwny albo z innej epoki. Kasa misiu kasa. Ty mi tu nie mow o kanarach i 20 zl Ty mi powiedz ze jak by byla przed Toba wielka kasa to powiedzialbys nie nie wezme bo jakis kibic bedzie zalamany I nie mow mi ze wolisz 5 tysiecy zlotych zarobionych uczciwie niz 100 tys za to ze przejdziesz kolo meczu i nie strzelisz bramki. Pilka nozna to jest biznes na ktorym my kibice niestety nie zarobimy, ba raczej dolozymy.
Ostatnio edytowane przez saklak1906 : 01.10.2009 o godz. 22:26.
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Chyba, że to duże pieniądze ![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Jak tam wiadomo coś co z Łobo?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Wróciłam właśnie z zakupów w M1 i słyszałam jak zapowiadali spotkanie kibiców z piłkarzami Wisły.Nie wiem o której, ale jak wychodziłam to ich jeszcze nie było. To z okazji promocji FIFA 10.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
od 16 jest spotkanie w M1. masz racje to promocja gry FIFA 2010
zreszta na glownej stronce jest o tym artykul ![]() ![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Witam. Kilka miesięcy temu był kręcony wywiad zagranicznej telewizji z jakiegoś znanego cyklu piłkarskiego i w nich mieli pojawić się bracia Brożkowie. Czy ten filmik (wywiad) już się ukazał?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
ŁKS - Znicz
W 9. minucie Mączyński minął rywala, strzelił, a piłka odbiła się od poprzeczki i skutecznie dobił ją do siatki Adrian Świątek. rzy minuty później piłkę w polu karnym gości wyłuskał Gikiewicz, zagrał do Świątka, a ten bardzo precyzyjnym uderzeniem podwyższył na 2:0. W 23. minucie po pięknym prostopadłym zagraniu Mączyńskiego bramkarza Znicza pewnie pokonał Nawrocik, dla którego jest to pierwsze trafienie w barwach ŁKS. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
|
Czy wiadomo cos na temat kontuzjowanych Boguski, Garguła kiedy wrócą jak z ich zdrowiem bo nigdzie nic nie mogę sie dowiedzieć ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A co ostatnio takiego zrobil
![]() To jest chyba obecnie najwieksza zagadke w druzynie. Jesli nic nie pisza tzn, ze cos moze byc nie tak ale nie ujawniaja tego publicznie.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 07.10.2009 o godz. 17:59.
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
pełny wywiad: http://miasta.gazeta.pl/krakow/1,358...i_z_Wisly.html ludzie przychodzą, odchodzą - ale czy narzekaniem coś zmieni ? ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|