|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
W jakim komisie w Krakowie wgram płytę główną do SE k800i tak za ok 100zł (z gwarancją) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
to tak na oko bardziej, jak chcesz dokładnie poszukaj w jakiś planach albo sobie wykropkuj jakąs fotke ![]() ![]() ![]() Śląsk Wisełka Lechia Gdańsk & Unia Tarnów |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mam na oku jedną aukcję na niemieckim ebay'u ale sprzedający preferuje tylko formy płatności jako przelew plus. Mam konto Inteligo i nie wiem czy jest możliwość zapłacenia w euro z tego właśnie konta. Podobno bank też pobiera swoje prowizje i trzeba doliczyć jakąś tam kwote, aby sprzedający otrzymał pełną kwote za przedmiot i wysyłkę.
Pomocy proszę... |
|
|
|
Vide Cul Fide
Od: 09.2004
Offline |
|
|
Tabela przedstawiona w ilościach BV:
Izolat białka serwatki 159 Koncentrat białka serwatki 104 Całe jajko 100 Mleko 91 Białko z jajka 88 Serek wiejski 84 Tuńczyk 83 Ryż 82 Inne ryby 80 Mięso wołowe 80 Mięso drobiowe 79 Soja 75 Orzeszki ziemne 68 Jogurt naturalny 68 Płatki owsiane 58 źródło: MH |
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
skąd ściągnę service pack 2 na pirata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2007
Offline |
|
|
Teraz w Lidlu jest tydzień owoców morza - produkty godne polecenia czy jakaś "tandeta"
![]()
Nie wstydź się patriotyzmu.
WP. |
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
|
|
miszcz ortografji
Offline |
|
Chodzi mi o sam SP2 lub SP3 a nie całego Windowsa z SP3. Dzięki za chęci ;] |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Sprzedałem telefon przed wczoraj na allegro no i wysłałem paczke,telefon w idealnym stanie mam fotki poza tym, zapakowany w folie babelkowa i pudelka,tymczasem koles otrzymal go z uszkodzonym ekranikiem:/ Chce mnie teraz podać na policje,tzn wiem że za cos takiego nie moze chyba bo to nie z mojej winy tylko z winy dostarczyciela w tym przypadku poczty polskiej,teraz sie patrze a mu zawiesili konto nie wiem dlaczego,nie ma tez ani jednego komentarza.
Napisalem do allegro co z tym fantem ale czekam na odpowiedź,pisze mu zeby ochlonal ale chyba jakis nerwus ![]() Podbijam bardzo pilne
Ostatnio edytowane przez WILU TS : 05.11.2008 o godz. 13:37.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ON musi zglosic uszkodzenie na poczcie, Ty nic nie musisz robic. Napisales do allegro i czekaj. Tym bardziej ze kolesiowi zamkneli konto, moze poprostu chce kase wyludzic (nie tylko od Ciebie)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Skoro już takie pytanie jak wyżej to odrazu zapytam. Koleś sprzedawał telefon, sprzedał po niekorzystnej dla siebie cenie (sam to przyznał w odpowiedzi, ale pogratulował zakupu). Następnie nie odpowiadał po paru dniach na maile, sms-y. Wkońcu okazuje się, że ma zawieszone konto, inne jego aukcje przepadły itp. Zaznacze, że ja się nie znam na allegro. Stąd takie pytanie. Co z tym fantem zrobić itd.. do ilu dni ma czas by przesłać to co się wygrało na aukcji i tego typu
![]() dzięki za odp. Powód: .
Ostatnio edytowane przez KamiK : 05.11.2008 o godz. 13:55.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
KamiK: Napisz maila do allegro i wszystko opisz co i jak, oni Ci najlepiej poradza.
Albo http://allegro.pl/phorum/list.php?f=298 tutaj napisz |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tyle ze ten człowiek twierdzi bezsprzecznie że nie ma zadnego uszkodzenia na pudelku i od razu idzie na policje :/ telefon kosztował 700zł teraz sie z nim niby ugadalem zeby go juz zatrzymal,sprzedal za 500zl jako uszkodzony a ja mu przeleje 200 sam n ie wiem co robic...
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Niech idzie na policje, on Tobie musi udowodnic ze wyslales uszkodzony, nie Ty jemu. Zreszta moze takie walki kreci caly czas, stad to zablokowane konto. Na Twoim miejscu nie dogadywalbym sie z nim w zadne opuszczanie ceny. Trzymaj sie caly czas swojej wersji + mail do allegro. Jezeli koles bedzie dalej straszyl policja to powiedz ze tez zglosisz sprawe o wyludzenie.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ok napisalem Mu ze kase przeleje jutro i do tej pory czekam na maila od allegro ciekawe co napisza,z drugiej strony to przeciez jak on mi to jest w stanie udowodnic ? nie jest w stanie...tylko irytuje mnie to straszenie policją
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
takie głupie pytanie ale czy w http://www.youtube.com/watch?v=9HmJQyS8QVw
w 1:16 widziecie przekaz podprogowy ?! ![]()
http://www.lolowisko.republika.pl/ !!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Od: 10.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
Projekt nie jest skomplikowany, może to kogoś skusi ![]() ![]()
Perkele!
|
|
|
|
Droga jeszcze długa...
Offline |
|
|
moja odpowiedz dotycząca dropsów wiąże się właśnie z tym przekazem podprogowym: jak zatrzymacie filmik dokładnie w 1:16 to macie zdjęcie właśnie jakichś piguł, a potem ta księżniczka czy tam inna dziewczynka w bajce coś łyka.
edit: sorry, przeoczylem post mic'a. |
|
|
|
Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Sprawa wygląda tak że chce wyłączyć komputer klikam "Wyłącz" a on sie uruchamia ponownie. Może ktoś poradzi co trzeba zrobic ?
![]()
...Tylko Wisełka Tylko Krakowska Nasza Drużyna Zawsze Mistrzowska...
|
|
|
|
Banita
Od: 03.2005
Offline |
|
|
command: format c
|
|
|
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Też tak mam, klikam na żonę "wyłącz", a ona się uruchamia ponownie i jest jeszcze gorzej. Czasami uruchamia jeszcze dodatkowy sprzęt w postaci teściowej i wtedy należy wyjebac wadliwy sprzęt przez okno lub przynajmniej zrzucić ze schodów.
![]() 90minut.pl o tabeli 2005/2006 napisał(a):
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2003
Offline |
|
może klikasz wyłącz, a tam w menu ktoś ci ustawił restart... ![]() ![]()
Ddf
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
Podobno w kinach w Stanach takie informacje były ukrywane podczas filmów nawet - ale teraz jak dobrze kojarzę to jest zabronione prawem - gdzieś kiedyś o tym czytałam. ![]()
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..." |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Offline |
|
|
Byłabym wdzięczna za podanie mi odlotów i przylotów jutro z Balic około 13-14. Same godziny. Bo jakoś nie moge tego ogarnąć na stronie ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
odloty.pl
........ ![]() ![]() |
|