|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Derby zakończą się: | |||
| ZWYCIĘSTWEM! |
|
47 | 20,98% |
| ZDECYDOWANYM ZWYCIĘSTWEM! |
|
177 | 79,02% |
| Głosujących: 224. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
Największy szum zrobili niestety sami kibice Wisły. Gdyby na prośbę WISŁAZWE sprzed "n-stron" wstrzymać się od wszelkich komentarzy, tematu pewnie by już nie było. ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Zamknie pan stadion Wisły po ostatnich racach?
- Nie mam satysfakcji z zamykania stadionu. Takie reakcje traktuję jako skrajne. Na szczęście tuż po meczu spółka Ekstraklasa dzwoniła do mnie, żebym się wstrzymał z decyzją do momentu decyzji tejże spółki. To spotkanie jest dzisiaj o godzinie 10.00. Jestem umówiony na jutro na spotkanie w Krakowie z tą spółką. Razem się zastanowimy, jak to zrobić, żeby nie zamykać stadionu, a żeby zmienić zachowanie niektórych osób. W trakcie niedzielnego meczu zawiodło tylko kilkanaście osób. Reszta ich wygwizdała. Czyli decyzja będzie jutro? Może trzeba być konsekwentnym. Skoro to dotknęło stadion Cracovii, to dlaczego nie stadion Wisły? - Mam opinię osoby konsekwentnej. Czyli Wisła też? - Tak jak powiedziałem, ustaliliśmy razem z Ekstraklasą wspólne działanie i czekam na jutrzejsze spotkanie. Dzisiejsza rozmowa w Radiu Kraków.
Ostatnio edytowane przez heoij : 26.02.2014 o godz. 12:20.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
Sąsiadka pisze na nas donosy a Ty główny problem widzisz w kibicach z tego forum, tych nieposłusznych sugestii moderatora. ![]() ![]()
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi" TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
Ludzie z drugiej strony Błoń już ślą listy do władz w tej sprawie. ![]()
"Ścieżka sprawiedliwości wiedzie przez nieprawości
samolubnych i tyranię złych ludzi"...... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Chyba nie myślisz ,że jakbyśmy o tym nie pisali ,to by zapomnieli .
![]()
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Gdyby każdy z Was, co tak pisze jak Ultrasi zaszkodzili klubowi, robił dla Wisły 1/10 z tego co Oni, to bylibyśmy w innej sytuacji. Mielibyśmy zdecydowanie więcej kasy, rąk do pracy, osób na wolontariat, na pomoc chorym, dzieciom czy naszym rodakom na wschodzie. Jednak, gdy jest zbiórka kasy na oprawę np. Sobola, czy na oprawę derbową ilu z Was wpłaca kasę ? Co ? Ilu z was odwiedza szkoły, szpitale, hospicja, pomaga dzieciakom w sektorach szkolnych ? Niech jeden z drugim powie jak wspiera klub, towarzystwo czy ruch kibicowski ? Banda .........Zamknijmy już ten temat, bo frajerstwo rozpleniło się na maxa.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.02.2014 o godz. 15:06.
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
5 minut dluzej trwaly Derby wiec nie plakac
) |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja tam do ultrasów nic nie mam, ale tych baranów co rzucali petardami na murawę, to bym na miesjcu klubu pozwał w procesie cywilnym o odszkodowanie za straty jakie klub poniesie - zamknięte trybuny, kary finansowe, grzywny itp.
Jakby jeden z drugim dostali wyrok kilkadziesiat tysięcy, to by im rura zmękła. Ci co sipiewają i się starają są w porządku, ale ćwierćmózgi co plują we własne gniazdo to jakiaś piąta kolumna - kryptoparchy które udają kibiców Wisły ale tak naprawdę jej szkodzą. Natomiast co innego śpiewanie na stadionie, a co innego dyskusja z kibolami na forum. Ostatnio widziałem fajny komentarz na Kwejku: "Dyskusja z idiotą to jak gra w szachy z gołębiem - rozrzuci figury, nasra na szachownice a potem odleci zachowująć się tak jakby wygrał" ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
a co jeśli te osoby, co rzucały są najbardziej zaangażowane w akcje kibicowskie, najwięcej czasu poświęcają klubowi i ruchowi kibicowskiego ? Tego nie bierzesz pod uwagę ? znalazł się alfa i omega, znawca. Ultras może to, to i to. A tamtego nie, bo Oldpara mu zabroni...Zamknąć temat i tyle.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.02.2014 o godz. 15:28.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Temat ewidentnie nadaje się do zamknięcia
![]()
...Lubelszczyzna jest za Wisłą !!!
|
|
|
|
Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Nikt nie neguje tego co ultrasi robią dla klubu, ani tego, że jakby tak chociaż 30% kibiców angażowało się w te ich wszystkie pozytywne akcje to życie stało by się piękniejsze. To jednak w żaden sposób nie upoważnia ich do takich "akcji".
Zgadzam się z Oldparą, wyłapać i pozew cywilny. Tak jak na Spartaku Moskwa zrobili z idiotą, który machał flagą ze swastyką. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To oni oczywiście moga rzucac ,bo sobie zasłużyli .
![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
wymień ich, rób to co Oni, wtedy żadne świecidełko nie spadnie na kawałek zielonej trawy. Będzie utopia, a kraj będzie mlekiem i miodem płynący.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.02.2014 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Racę do swastyki porównujesz? ![]() ![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie lubię rzucać racami ,tak że ich nie wymienię. ![]()
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
rób to co Oni, z tym, że nikt Ci nie karze rzucać racami . Masz na wszystko wyjebane, nie wiem czy chodzisz na mecze Wisły lub czy nawet jesteś kibicem Wisły. Krytykować potrafisz dobrze, gorzej z pracą, z poświęceniem własnej kasy i czasu. Znów apeluję, zakmnijcie ten temat.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 26.02.2014 o godz. 16:21.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Może ktoś zamknąć ten temat? Czy znowu wszystko na głowie WISŁAZWE?
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Trzeba bylo rzucac w naplety,to by nikt nie mial pretensji..
![]() ![]() |
|
|
|
Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Wiadomo kiedy decyzja? Skoro spotkanie odbyło się o 10.00 tak jak to było w planie to czas najwyższy na "wyrok". Ciekawość mnie zżera co tam KL wymyśliła...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Trzeba było wnieść racę i rzucać w naplety..
Ty myślisz, że racę ktoś do buta schowa i na oczach kamer będzie świrował pawiana? skończyło się eldorado. Z wszystkim jest kurewsko ciężko, z racami, oprawami, które trzeba ukrywać i kombinować. Przemytnicy gorzały mają ciężko, ultrasi jeszcze ciężej ;-) Ci pierwsi robią to dla zysków, ci drudzy z pasji.
Ostatnio edytowane przez element : 26.02.2014 o godz. 16:29.
![]()
"Chuligani Wisły rzucili serpentyny..."
"Kibole Wisły odpalili race. Właśnie dlatego w Polsce nie będzie wielkiej piłki" "Będziemy zamykać stadiony, żeby ludzie mogli przychodzić na mecze" "Posunięcia kibiców Wisły przypomniały mi o zamachach na World Trade Center" cdn.. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Zakładasz że wojewoda, komisja ligi czy tam ekstraklasy siedzi na forum i szuka inspiracji do działań? Bądźmy poważni.
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Racja. Bądźmy poważni.
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|