The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
kuba126
Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 09:47
Panowie nie wiem jak Wy ale mnie sie najbardziej rzuca w oczy brak zaangazowania zawodników w gre, oczywiscie nie mowiąc o wszystkich bo np Junior moim zdaniem wypluwa sobie płuca na boisku. Nie wiem czym ta sytuacja jest spowodowana. Mozna przypuszczac ze czesc starszych zawodników wypaliła sie z Wisłą, sięgneli pare razy po mistrza i moze brak im motywacji?. Cantoro, Baszczu, Zieniu, ogromny szacuneczek dla nich ale czas w domu Wisełki chyba dla nich sie skonczył...tak prosto to napisac ale przychodzi mi mysl co dalej? Kto na ich miejsce Czy BC bedzie miał na tyle odwagi zeby zaczynac kolejny raz od początku? Poczekamy, zobaczymy...nadzieje umiera ostatnia!!!
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.12.2008, 12:04
Ta drużyna zeszły sezon miła taki sobie, ale dzięki niebywałej skuteczności Zieńczuka skończyło się bardzo dobrze. Teraz Zieńczuk prezentuje swoja normalną dyspozycję, a żaden kopacz nie miał rundy życia, więc wszystkie braki maskowane skutecznie w zeszłym sezonie,obecnie uwidaczniają się z całą swoją mocą.

Zdobędziemy MP jeśli jakiś kopacz będzie miał rundę życia. Inaczej możemy być nawet poza pierwszą trójką.

Co do Skorży. Niech zostanie,bo na nikogo lepszego nas nie stać. I tylko dlatego, zresztą piałem o tym kilka miesięcy temu to byłem wyzywany. Ale teraz widze,że trend się odwrócił i modnie jest jechać po Skorzy. Choćw niektórzych kręgach nadal jest to pase.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów