|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Panowie nie wiem jak Wy ale mnie sie najbardziej rzuca w oczy brak zaangazowania zawodników w gre, oczywiscie nie mowiąc o wszystkich bo np Junior moim zdaniem wypluwa sobie płuca na boisku. Nie wiem czym ta sytuacja jest spowodowana. Mozna przypuszczac ze czesc starszych zawodników wypaliła sie z Wisłą, sięgneli pare razy po mistrza i moze brak im motywacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ta drużyna zeszły sezon miła taki sobie, ale dzięki niebywałej skuteczności Zieńczuka skończyło się bardzo dobrze. Teraz Zieńczuk prezentuje swoja normalną dyspozycję, a żaden kopacz nie miał rundy życia, więc wszystkie braki maskowane skutecznie w zeszłym sezonie,obecnie uwidaczniają się z całą swoją mocą.
Zdobędziemy MP jeśli jakiś kopacz będzie miał rundę życia. Inaczej możemy być nawet poza pierwszą trójką. Co do Skorży. Niech zostanie,bo na nikogo lepszego nas nie stać. I tylko dlatego, zresztą piałem o tym kilka miesięcy temu to byłem wyzywany. Ale teraz widze,że trend się odwrócił i modnie jest jechać po Skorzy. Choćw niektórzych kręgach nadal jest to pase. ![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|