|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zastanawiam się nad wzięciem telefonu HTC TouchHD
Miał ktoś styczność z owym modelem lub mógłby coś ciekawego na jego temat napisać ?![]() ![]()
oderint dum metuant
JEDNA WIARA CAŁE ŻYCIE - WISŁA KRAKÓW PYCHOWICE |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Ktoś się zna na certyfikatach w symbianach?
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
podbijam (pińset znaków) ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ukradziono Wam kiedyś telefon?
Policja pomogła Wam w odnalezieniu telefonu [przez jakiś tam numer identyfikacyjny...]? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osobiście dzisiaj miałem taką 'przyjemność'. Właśnie jadę na policję. Mam nadzieję, że coś wskórają...
Podobno po tym numerze identyfikacyjnym mają powiedzieć, gdzie jest teraz telefon. Ehh... :( |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Niestety, ale szykuj sie na to ze komorki wiecej nie zobaczysz. Dla nich jest to blahostka i takimi sprawami sie nie zajmuja. Jedynie moze "przy okazji" cos sie znalezc. Po numerze IMEI sa w stanie namierzyc ta komorke, ale jak ktos Ci ukradl to napewno ta komorka jest juz wylaczona, wiec ew wskaze ostatnie miejsce w ktorym byla. Ponadto zmiana nr IMEI to jest pare sekund, wiec wtedy juz jej nie wytropia.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ch... bombki strzelił... Nie dość, że czekałem na policji z 1,5 godziny, aż mnie ktoś wysłucha to jeszcze dowiedziałem się, że jeśli telefon nie został skradzionym, a zwyczajnie zgubiony to oni nic nie zrobią. Nie wiem, co mam robić. Czy złożyć zeznanie, że mnie okradziono [a jeśli tak nie będzie to będę miał niewesoło... bo złożyłem fałszywe zeznanie... ehh], czy nie?
Co byście zrobil na moim miejscu? Powiem szczerze, że sam nie wiem jak to było. Przecież jakby mi ktoś wyjmował telefon z kieszeni, to bym chyba czuł!? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Mam prośbę, jeśli ktoś się dobrze zna na telefonach niech napiszę, który tel opłaca się bardziej brać mam do wyboru dwa: Nokia 6500 slide i LG KU990 Viewty. Z góry dzięki
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Baterię? hmm z tego co wiem w LG trzyma krócej bateria.
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
W sumie ciezko jest porownac te dwa telefony bo sa zupelnie rozne. Musisz sam zdecydowac czego oczekujesz bardziej od telefonu. Dodam tylko, zebys sie nie "napalal" na dotykowy ekran, bo wbrew pozorom nie jest wcale taki praktyczny. Mialem Treo 750, mam Iphona (oba dotykowe) i mam tez Nokie N95-2 (zwykly), i najpraktyczniejsza jest wlasnie Nokia. Lepiej (wygodniej) pisze sie smsy na zwyklej klawiaturze, bardziej mozna wyczuc i nie patrzec na ekran. Niby kwestia przyzwyczajenia, ale mi jakos przez ponad rok sie nie udalo
Aparat pomimo mniejszej matrycy, wydaje mi sie ze lepszy bedzie w Nokii, gdyz jest na optyce Carl-Zeissa. Natomiast Nokia nie oferuje HSDPA
Ostatnio edytowane przez mic : 06.04.2009 o godz. 19:30.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Witam, który z tych telefonów moglibyście polecić najbardziej? Interesuje mnie przede wszystkim dobry aparat, i nie pogardziłbym też dobrym odtwarzaczem mp3.
LG KU990, Nokia N73 Music, SE W595, SEW910i |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Zdecydowanie polecan Nokie n73. Sam mam ten telefon przez dwa lata, zadnych ustrek, działa bez zarzutu mimo tego ze duzo przeszedł. odtwarzacz mp 3 dobry, zdjecie bardzo dobre wychodzą. ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Ja właśnie przedłużyłem sobie ofertę w Orange i wybrałem właśnie LG KU990 - po prostu bajka
![]() Aparat miażdży nie widać praktycznie różnicy między moim Samsungiem 8.1mpix,mp3 świetnie brzmi,jedyny mankament to słuchawki ale można sobie przejściówkę zakupić za 3 zł ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
I znów ja
![]() Najlepsza przeglądarka internetowa dla symbiana UIQ? Zainstalowałem Operę 9,5 i przyznam, że działa wolniej niż oryginalna w moim SE g900. Wiem, że fajny jest Skyfire, ale nie ma wersji pod UIQ i pewnie nie będzie. Więc co polecacie, czekać na Fennec'a? ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jak myślicie która lepsza?:
Nokia 6210 Navigator z zestawem ; Nokia E51 ; LG KS360 ; Sony Ericsson C902 Najbliżej mi aktualnie do Navigatora |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja bym wybrał Nokie 6210 Navigator, E51 Bardzo dobry telefon tylko w porownaniu do tej navigator to mniejszy wyswietlacz i gorszy aparat a c902 dobry telefon tylko nie za taka cene wlozyli mu 5mpix a reszta to jest to samo co w SE nic nowego a LG jakos nie przekonuje
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam E51 i Navigatora. Z jednego i z drugiego jestem zadowolony. zalezy jaki CI sie podoba i co potrzebujesz mieć w telefonie. ja zawsze wychodzę z założenia, że aparat czy kamera w telefonie to tylko gadżety. bo do robienia zdjęc używam aparaty cyfrowego, a do filmów kamery.
![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Wielka Wisła
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Akurat wszystkie je mam w tej samej cenie. Ale raczej Navigator
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jaki telefon wybralibyście do 600zł!?
Chciałbym spróbować czegoś nowego, czyli telefon musi posiadać którąś z `funkcji`: slider / dotykowy ekran / symbian / qwerty Proszę o pomoc. Z góry dzięki ;] EDYTKA: Zapomniałem dodać jak dotąd miałem zawsze SE [świetne telefony;], teraz chciałbym [choć niekoniecznie] przetestować inne marki, jak NOKIA, SAMSUNG.
Ostatnio edytowane przez w0lno. : 10.04.2009 o godz. 20:14.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli lubisz SE to polecam model g900.
![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Panowie potrzebna pomoc. Chce sobie kupic teleofn i mam na oku Nokie 6300 black i SE K770i. Nigdy wczesnije SE nie miałem zawsze Nokia. Podajcie mi wszystkie mozliwe plusy i minusy telefonow. Obsługe czy prosta ( w szczególności SE) itd.
Z góry dziękuje. |
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Witam!
Mam do kupienia LG KE970 Shine, z salonu, nowy kupiony w lutym. Za 250zl. Warto? Bo potrzebuje na gwalt telefonu z gory dzieki |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
W sumie 250 to nie duzo, ale mysle ze mozna cos lepszego kupic, ew troche dolozyc btw, co potrzebujesz w telefonie?
Ostatnio edytowane przez mic : 13.04.2009 o godz. 15:10.
|
|
|
|
Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
mialem Nokie 6300 i jak dla mnie byl to idealny telefon, wytrzymaly, prosty, jednak utopienia w szklance juz nie wytrzymal
![]() moze oplacalo by sie tego LG wziasc i sprobowac sprzedac za jakies lepsze pieniazki? |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
Poza tym Nokia to Nokia, a nie jakies bzdety typu LG. Jeszcze SE sa w miare, reszte to o kant dupy rozbic. Zorientuj sie w cenach tych modeli.
Ostatnio edytowane przez mic : 13.04.2009 o godz. 15:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
co do 770-ki.jak już wcześniej pisałem mam go od roku i jest to pierwszy telefon który autentycznie polubiłem.nie mam do niego zastrzeżeń,może poza tym że trochę ściera mi się klawiatura,ale ja go naprawdę bardzo intensywnie eksploatuję.innych narzekań brak. ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Kupiłem sobie w październiku 2007 Nokię 6300 i miałem ją do marca tego roku. Byłem bardzo zadowolony z tego telefonu. Bateria pod koniec użytkowania trzymała mi 4 dni. Telefon prosty w obsłudze, bluetooth, mp3, radio, aparat 2MP. Zmieniłem ją na Nokię 6220classic, by po niecałym miesiącu użytkowania powrócić do 6300. Jest to najlepszy telefon Nokii jaki kiedykolwiek miałem. Innych marek telefonów nie miałem.
![]()
"...Możesz nazywać mnie bratem diabła
I nienawidzić jeśli chcesz Możesz mówić, że jestem złem Lecz nigdy nie zmienisz mnie..." |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Musiał byś naprawdę mieć farta żeby trafić na 6300 z dobrą baterią, z reguły jest padaka, bateria o stosunkowo nie za dużej pojemności a wyświetlacz nie mały do tego z 16 mln kolorów robi swoje. Za SE przemawia równie fajny wyświetlacz z tym że nie tak energochłonny lepszy aparat, bardzo mała awaryjność. Według mnie jeśli chodzi o telefony średniej klasy to jeden z najlepszych jaki wypuścił SE. Do tego dochodzi fakt że mimo że to nie seria muzyczna to dźwięk jest jednak lepszy niż w 6300.
Jeden z najbardziej awaryjnych telefonów. Bardzo niewygodny w użytkowaniu do tego ciężki i bardzo szybko się rysuje. Ja na twoim miejscu bym odpuścił.
Ostatnio edytowane przez WzT : 14.04.2009 o godz. 16:48.
![]()
"NIECH ŻYJĄ ŻOŁNIERZE POLSKIEJ ARMII PODZIEMNEJ"
|
||
|