The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
zawsze0statniii
Senior Member

Od: 03.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.07.2010, 12:41
Ja mam takie pytanie , do kiedy trwa obecne okno transferowe?
Odpowiedz cytując
szlaQ
Senior Member

Od: 01.2006

Stary 19.07.2010, 12:43
zawsze0statniii napisał(a):Wyświetl post
Ja mam takie pytanie , do kiedy trwa obecne okno transferowe?
Stary twój nick pasuje do tego pytania ... było wałkowane z 1000 razy ...koniec Sierpnia ...
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.07.2010, 12:44
[QUOTE=DDP;938326]Fakt dawno nie kupiła tylu. Strategia jest wręcz genialna. Pozbyć się w jednym okienku dwóch najlepszych stoperów ligi nie mając przygotowanego nikogo wartościowego w ich miejsce...majstersztyk ocierający się o geniusz Stephena Kinga. No w zasadzie nakupowanych już jest tylu piłkarzy więc musi być dobrze. Kupą mości Panowie kupą. Ilość się liczy nie jakość!

Tu się zgadzam...ale dlaczego dwóch na raz? Głowacki - Why?

Tarann napisał(a):Wyświetl post

...tym bardziej dopiero po ich jednym oficjalnym meczu. Jak na razie 1:0 dla Wichniarka

a ja im zazdroszczę stabilizacji składu, odszedł od nich co prawda Lewandowski (spory ubytek) oraz Tanevski zdaje się, ale zakontraktowali 4 nowych. Po odejściu pary Marcelo&Głowacki teraz para Bosacki&Arboleda jest wg. mnie najlepszą parą stoperów w lidze.

Po czym wnosisz, że przemyślane?

Trzy razy bardziej Wilka....jeszcze nie tak dawno forum drwiło z przeprowadzki Kiełba do Lecha (że za słaby do Wisły), teraz wolą wszyscy kupować Wilka...klasycznego no-namea

Ludzie czy Wy naprawdę nie widzicie co się stało? Odeszły w jednym momencie dwa filary defensywy (silne osobowości, legenda klubu) a Wy z założonymi klapkami na oczach chwalicie jeszcze politykę transferową klubu? Bo naściągali kilku zawodników? Zestawcie sobie bilans (jakościowy) dotychczasowego letniego okienka to może otworzą Wam się oczy.
straszne
idziesz się ciąć?
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
biała gwiazda
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.07.2010, 12:51
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,81...e_zakupy_.html

ha ha robią z nas kretynów, każdy nasz transfer to łatanie dziur. A jak "mega, hiper, duper strzelec" Tshibamba przyszedł do Lecha to o nim są 3 newsy i zachwyt że zna języki obce i taki elokwentny.
I jeszcze parę dni temu jako główny news wywiad z Rząsą i tytuł jaką to nową gwiazdę ligi mają

Myślę, że Jarosz blefuje i chce zrobić ciszę by łatwiej się im pracowało. Przecież nie mógł powiedzieć tak "Wilk jest w autokarze do Krakowa w tygodniu konferencja z jego prezentacją".
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 19.07.2010, 12:52
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
a najlepsze na potwierdzenie wiarygodnosci słów Jarosza, są słowa ze kadra będzie skompletowana na oboz w niemczech,
po odejscie Głowackiego, stoper bedzie do konca tygodnia.
Dziekuje.
Jak Jarosz ma cos gadac to lepiej niech nic nie gada bo sie osmiesza
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 19.07.2010, 12:53
DPP zanim zaczniesz ze mną dyskutować poświęć trochę czasu na głębszy research:

Sezon 2008/2009 ME:

Wisła- 2 miejsce, Legia i Lech - odpowiednio 9 i 10

Sezon 2008/2007

Wisła - 1 miejsce, Lech- 4 a Legia 7.

Próbuj dalej, może kiedyś Ci się uda.

Co do reszty posta nawet się nie wypowiem, prawdę powiedziawszy troche mi szkoda czasu.
Odpowiedz cytując
tormenthor
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 19.07.2010, 13:00
Para stoperów Głowacki, Marcelo była najlepszą w historii klubu i moim zdanie przewyższała o co najmniej klasę duet Choto, Astiz, a od Arboledy i Bosackiego byli również znacznie lepsi. Dzięki nim, pomimo braku napastników i dna w ofensywie, walczyliśmy do końca o mistrza. Stworzenie duetu stoperów na poziomie Lecha lub Legii, to nie jest problem i myślę, że z łatwością można tego dokonać. O ile w tym okienku przyjdzie klasowy stoper - lider linii defensywnej. Oczywiście nie będziemy mieli już na tych pozycjach przewagi nad rywalem, ale i tak nie powinno być źle.

Najważniejsze, aby atak i skrzydła zaczęły należycie funkcjonować. Jeśli Brożek będzie zdrowy i w formie, to będzie najlepszym zawodnikiem ligi. Do tego Boguski może wreszcie zaliczy pełny sezon bez kontuzji, a przecież jest jeszcze Żurawski i może Rios. Uważam, że będziemy dysponować zdecydowanie najlepszym atakiem w lidze.
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 19.07.2010, 13:09
Transfery i fakty medialne

http://www.youtube.com/watch?v=7obUt...layer_embedded
Odpowiedz cytując
martin_6
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 19.07.2010, 13:11
biała gwiazda napisał(a):Wyświetl post
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,81...e_zakupy_.html

ha ha robią z nas kretynów, każdy nasz transfer to łatanie dziur. A jak "mega, hiper, duper strzelec" Tshibamba przyszedł do Lecha to o nim są 3 newsy i zachwyt że zna języki obce i taki elokwentny.
I jeszcze parę dni temu jako główny news wywiad z Rząsą i tytuł jaką to nową gwiazdę ligi mają
Wybiórcza i wszystko jasne...
Dziś tylko wiara pozostała w nas
Że przyjdzie kiedyś taki czas,
Że na drzewach zamiast liści
Będą wisieć komuniści!

UWAGA!!! Z OKAZJI OTWARCIA STADION ZAMKNIĘTY!
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 19.07.2010, 13:16
[QUOTE=emjot;938333]
DDP napisał(a):Wyświetl post
Fakt dawno nie kupiła tylu. Strategia jest wręcz genialna. Pozbyć się w jednym okienku dwóch najlepszych stoperów ligi nie mając przygotowanego nikogo wartościowego w ich miejsce...majstersztyk ocierający się o geniusz Stephena Kinga. No w zasadzie nakupowanych już jest tylu piłkarzy więc musi być dobrze. Kupą mości Panowie kupą. Ilość się liczy nie jakość!

Tu się zgadzam...ale dlaczego dwóch na raz? Głowacki - Why?

straszne
idziesz się ciąć?
Dlaczego nad twoim cytatem z cudzego postu jest mój nick

Do DDP :

Wichniarek - Żurawski to jest przepaść jeśli chodzi o nazwiska (puki co możemy sobie poporównywać tylko to ) i jedna bramka strzelona Azerom to raczej nie 1-0 Poza tym Żurawski to ma być coś więcej niż tylko bramki ( oczywiście bramki też )

Stabilizacji powiadasz - łatwo o stabilizację trudniej o rozwój ( mam wrażenie że stabilizacja dość często w polskiej lidze zamienia się w stagnację )

Po czym wnoszę że przemyślane obiecujące nie przepłacone często zabezpieczone ryzyko w postaci opcji pierwokupu ( wartość dopiero zobaczymy )
Ostatnio edytowane przez Tarann : 19.07.2010 o godz. 13:25.
Odpowiedz cytując
Kondipr
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 19.07.2010, 13:39
Jeżeli chodzi i filmik z Jakubem Jaroszem nie uważacie, że kłamie o Juniorze Diazie.
Bardziej spostrzegawcze osoby pewnie zauważyły mimikę ciała ... drapał się po ręce odpowiadając.
Ci co znają się na sprawie wiedzą, że raczej prawdy się wtedy nie mówi, bardziej ma się coś do ukrycia
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
Odpowiedz cytując
kibicwisły1906
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 19.07.2010, 13:44
Przepraszam ale zarobiliśmy spore pieniądze na transferach a uzupełniamy skład w większości darmowymi odpadkami, których nikt z klubu na oczy nie widział jak grają...
Gdzie zapowiadane Hity transferowe?
Jako pierwszy pisałem o Draganie, że do nas przyjdzie i upadku transferu Milinkovica - powtarzam żaden transfer nie jest zasługą pracowników klubu a agencji menadżerskich podsyłających nam graczy, których nikt nie chce - mamy słabe skrzydła i do tej formacji po raz kolejny zostaje pozyskany słabeusz....
Pisałem że po sprzedaży Marcelo i Głowackiego ktoś od nas jeszcze odejdzie i to również za niedługi czas także stanie się faktem....

Trudno oceniać w takich warunkach politykę transferową kiedy to w klubie nie ma dyrektora sportowego, siatki skautów etc...

Dla mnie transfery do Wisły na dzień dzisiejszy nie przekonują i trudno się spodziewać by podniosły one jakość gry zespołu...

Przeciętność nie popłaca gdy jest go za wiele...
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 19.07.2010, 13:46
kibicwisły1906 napisał(a):Wyświetl post
Przepraszam ale zarobiliśmy spore pieniądze na transferach a uzupełniamy skład w większości darmowymi odpadkami, których nikt z klubu na oczy nie widział jak grają...
Jako pierwszy pisałem o Draganie, że do nas przyjdzie i upadku transferu Milinkovica - powtarzam żaden transfer nie jest zasługą pracowników klubu a agencji menadżerskich podsyłających nam graczy, których nikt nie chce - mamy słabe skrzydła i do tej formacji po raz kolejny zostaje pozyskany słabeusz....
Pisałem że po sprzedaży Marcelo i Głowackiego ktoś od nas jeszcze odejdzie i to również za niedługi czas także stanie się faktem....

Trudno oceniać w takich warunkach politykę transferową kiedy to w klubie nie ma dyrektora sportowego, siatki skautów etc...

Dla mnie transfery do Wisły na dzień dzisiejszy nie przekonują i trudno się spodziewać by podniosły one jakość gry zespołu...

to chyba oczywiste
Brożek Pi lub Diaz
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
wyar
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 19.07.2010, 13:47
http://www.echodnia.eu/apps/pbcs.dll...KA13/654752805

Wklejam to,abyście zobaczyli,jak reaguje zawodnik na to info. Tak,jak Jarosz - nic nie wiem,nawet tego,w jakim klubie będę grał...
także spoko - jest JASNE,że negocjuje z Wisłą...
You'll never know...
Odpowiedz cytując
Przemoo
Senior Member

Kondipr napisał(a):Wyświetl post
Jeżeli chodzi i filmik z Jakubem Jaroszem nie uważacie, że kłamie o Juniorze Diazie.
Bardziej spostrzegawcze osoby pewnie zauważyły mimikę ciała ... drapał się po ręce odpowiadając.
Ci co znają się na sprawie wiedzą, że raczej prawdy się wtedy nie mówi, bardziej ma się coś do ukrycia
hehe ja sie znam
i oprocz tego ze wyglada jakby caly czas klamal to jeszcze rzuca sie brak obycia w wystepowaniu przed kamera co moze sugerowac nam ze klamie, a sie po prostu poci i stresuje bo ma tremę
http://www.youtube.com/watch?v=9cyJG7wR5IY - w Sosnowcu nawet Tiger nie stawia na nogi i drzewa spadają na głowy...
http://xyz1906.mybrute.com/
Odpowiedz cytując
SpoXsteR
Senior Member

Od: 11.2005

a kto zapowiadal? Wisla czy gazety?
i o jakiej sporej sumce piszesz.. za Marcela i Glowe wzielismy ok 3,5 mln euro, wszystko kosztuje, poza tym ciazy na nas jeszcze dziura po Levadii, dlug wobec TF tez robi swoje
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 19.07.2010, 13:48

a kto by Cie przekonał?
Czym wg. Ciebie jest hit transferowy, w tej bardzo słabej lidze?

Polityki transferowej klubu, nie ocenia sie przez pryzmat 19 dni.

p.s. Marcelo,Mauro Cantoro, Kalu Uche, Kuba Błaszczykowski - to również były odpadki o ktorych nikt słowa nie słyszał
Nie mówiąc o Robercie Lewandowskim, którego to Legia nie chciała, bo był taki słaby.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 19.07.2010, 13:49
moglby ktos napisac mi jak wyglada sytuacja z Chavezem (lub jakims innym srodkowym obronca)?

jestem na wakacjach i nie za bardzo moge przegladac wszystkie strony
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 19.07.2010, 13:52
it napisał(a):Wyświetl post
Już w tamtym roku było słynne "przynajmniej liga będzie ciekawsza" :/
Tylko że teraz różnica jest taka, że ciekawsza będzie ze względu na rozwój średniaków naszej ligi i ciekawe transfery czołówki, a wtedy slogan "liga będzie ciekawsza" padał po każdej kolejnej wpadce Wisły. Dla mnie to diametralna różnica w postrzeganiu tej sprawy.

MCX napisał(a):Wyświetl post
Jarosz powiedział, że nic nie wie na jego temat.
Byłoby szkoda, bo Wilk sprawiał wrażenie dobrego kandydata na naturalnego następcę Sobola. Z drugiej strony kto wie, czy Jarosz nie uczy się na błędach Legii, która trąbiła na lewo i prawo, że negocjuje z Tshibambą, a kupił go ostatecznie Lech. Tym bardziej, że Lech ma w tej chwili mały vacat na pozycję defensywnego pomocnika, oprócz Injacia i Bandrowskiego jest tylko młody Drygas, do tego Injac z formą leci już trochę w dół, swój wiek ma, a Bandrowski bardzo dobry poziom prezentuje tylko i wyłącznie w defensywie. Wilk natomiast potrafi strzelić, rozegrać, połączyc to z odbiorem piłki i zapieprzaniem po całym boisku. Nie zdziwię się, jak w tym momencie Wisła o Wilka walczy z Lechem, ma niską kwotę odstępnego (co jest powszechnie wiadome), a przynajmniej w mojej opinii Wilk bardzo przypomina młodego Murawskiego.

W naszej lidze na tej pozycji widziałbym też Putsilo i Kislyaka, bardzo ciekawi zawodnicy, do tego nie bardzo drodzy. No ale Dinamo walczy w LE, jak na razie z bardzo dobrym skutkiem, widać że chce dołączyć z grą w Europie do poziomu BATE, więc pewnie negocjacje łatwe nie są.
Odpowiedz cytując
pablo92TSW
Senior Member

Od: 05.2009

sportnh napisał(a):Wyświetl post
moglby ktos napisac mi jak wyglada sytuacja z Chavezem (lub jakims innym srodkowym obronca)?

Z dzisiejszej wypowiedzi Jarosza wynika, że nie uda się zgłosić Chaveza do III rundy eliminacji, bo nie ma paszportu unijnego, a Wisła chce stopera już na III rundę, więc raczej nic z tego transferu.
Odpowiedz cytując
Areo
Senior Member

Od: 04.2010

Jeśli problem z Chavezem polega tylko na niemożliwości dopięcia transferu przed wysłaniem listy piłkarzy na III rundę eliminacji to nie ma się czym przejmować. Musielibyśmy kogoś ściągnąć na jego miejsce w ciągu kilku dni żeby zrezygnować z tego transferu. Poza tym prawdziwe wzmocnienia są nam potrzebne dopiero na IV rundę.

pawelbombel napisał(a):Wyświetl post
pewnie mnie zjecie i wogole przegonicie ale moja opinia na temat Wisły w nadchodzącym sezonie jest taka że to TRZECIA siła polskiej kopanej. Aha i tendencja dla kibiców w kwestii sportowej na nadchodzace lata bedzie taka ze ta sytuacja sie bedzie poglebiac. Wiśle ucieka Lech i Legia pod kazdym wzgledem. Stwierdzam to obiektywnie jako kibic Wisły. Wisła za ery Cupiała juz nie zagra w Lidze Mistrzow, moze zatem z powodzeniem grac w kolejnych latach w Uefa Cup (LE) bo nie twierdze ze klub nie bedzie sie rozwijac ( w zasadzie funkcjonowac jako tako). Transfery w tym okienku pokazują w ktorym miejscu jest Wisła. Wichniarek to lepszy transfer niż Zurawski, mimo ze wielu bedzie osmiewac tą opinię. Ponadto Lech ma znacznie znacznie lepszy sklad od Wisły, w ktorej bracia Brożkowie mają naprawde negatywny wpływ na druzyne podobnie jak Małecki. Znam piłkarza Wisły, wiem jakimi ludzmi są Ci kopacze. Młoda ekstraklasa Kulawika to jedno wielkie nieporozumienie. Ci piłkarze nie mają realnych szans na walke o gre w pierwszej druzynie bez wzgleduy na to jkakie prezentuja umiejetnosci. Prosze mi wierzyc, zreszta niedowiarkom polecam analize poprzedniego sezonu MESY. Albo inaczej. Pamietacie debiut napastnika w PP w zamosciu ? pozniej ani wiodu ani slychu . Bo Kulawik woli "luzniejsza" atmosfere.. popatrzcie na składy i roszady. o wnisoki nietrudno. wracajac do innych klubow legia uciekła juz marketingowo wszyslkim w Polsce. Bedzie zgoda z kibicami Legia ucieknie Wisle takze sportowo, CV kopaczy sprowadzonych w Legii a Wiśle tez wiele mowi. Wisła nie srpowadza mistrzow swiata juniorów. Wisła testuje 50 bramkarzy przez 3 sezony i nieistotne ze w tym okienku udalo sie zakonczyc ten serial. Zycze WIsle jak najlepiej i chce by to miasto mialo WIelki Europejski klub bo na to zasługuje. Ale bedzie o to bardzo ciezko. Wisła w tym momencie 3 siła polskiej ligi. Za pare lat na tych samych zasadach funkcjonowania srodek tabeli.
Czy wy w Lechu macie jakieś rozdwojenie jaźni, że udajecie kibiców Wisły siejąc tą swoją propagandę? Odkąd zdobyliście majstra wykwitło u was to zabawne zjawisko.

Tęcza w Polsce
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 19.07.2010, 13:54
sportnh napisał(a):Wyświetl post

Ja tutaj po dzisiejszej konferencji byłbym ostrożny bo zrezygnowanie z niego tylko dlatego że nie zdąży na III rundę to bajka (zdąży Bunoza i będzie Cleber czyli normalna sytuacja w razie np. kartek a rywal to nie Barcelona) Raczej o coś poszło(moje prywatne zdanie), wariant optymistyczny - będzie ktoś lepszy.
Odpowiedz cytując
TeeS
Senior Member

Od: 02.2003

Stary 19.07.2010, 13:57
A oto co o swoim transferze mówi sam Wilk:

Cezary Wilk:
- Nie pojechałem na obóz ze względu na moją sytuację transferową. Nie wiem, o jaki klub chodzi i nie wiem czy to będzie Wisła Kraków. Do czasu wyjaśnienia tej sytuacji, a myślę, ze nastąpi to najpóźniej w środę będę trenował z tymi, którzy nie wyjechali na obóz z pierwszym zespołem.

Czyli prawdopodobnie - najpóźniej w środę wszystko się wyjaśni, jeśli chodzi o tego grajka.
Odpowiedz cytując
pcpcpc
Banita

Od: 04.2010

Stary 19.07.2010, 13:58
Ludzie to kogo w w tej Wisle chcecie Mesiego nie stac na na nich
A co do piniedzy Boguś ich nie ruszył bo od pewnego czasu chce stworzyc Wisłe samo wystarczalną.
A jeśli chodzi o kase cześć poszła na dziure budżetową a druga cześć to zabezpieczenie gotówkowe bo przeciez nadal nie mamy stadionu a za obcy obiekt trzeba płacić wiec dajcie na luz ten sezon to bedzie jeszcze sezon przetrzymania wiec nie płakaci.
Tym bardziej że ci zawodnicy moga sie okazc niezli jak na nasz buraczana lige
Odpowiedz cytując
mateusz212
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 19.07.2010, 14:02
TeeS napisał(a):Wyświetl post
A oto co o swoim transferze mówi sam Wilk:

Cezary Wilk:
- Nie pojechałem na obóz ze względu na moją sytuację transferową. Nie wiem, o jaki klub chodzi i nie wiem czy to będzie Wisła Kraków. Do czasu wyjaśnienia tej sytuacji, a myślę, ze nastąpi to najpóźniej w środę będę trenował z tymi, którzy nie wyjechali na obóz z pierwszym zespołem.

Czyli prawdopodobnie - najpóźniej w środę wszystko się wyjaśni, jeśli chodzi o tego grajka.
czyli Kołakowski sobie Wisłą cene podbija...
Dan Petrescu - Szacunek
KUBA - Na Zawsze będziesz WIŚLAKIEM!!!!
Per aspera ad astra
"Pamiętaj, w życiu żałuje się wyłącznie wahania, bezczynności i niezdecydowania, wszystko, co zrobiło się, choćby miało przynieść ból i rozczarowanie, nie żałuje się"
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 19.07.2010, 14:05
mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
Tezy rzeczywiście mogą być różne, ale ja stawiam na to, że po prostu nie chcą tej sprawy puścić w obieg, być może po prostu tu nie tylko o jedną ofertę chodzi.
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 19.07.2010, 14:08
mateusz212 napisał(a):Wyświetl post
może rzeczywiście tak jest jak piszesz albo Wilk jest szykowany na następce Diaza po cichu
Ostatnio edytowane przez AYALA : 19.07.2010 o godz. 14:11.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 19.07.2010, 14:23
AYALA napisał(a):Wyświetl post
może rzeczywiście tak jest jak piszesz albo Wilk jest szykowany na następce Diaza po cichu
O takich operacjach raczej bym naszych chłopców nie podejrzewał.

Kołakowski jest na tyle obrotny(ostatnio Glik w Palermo),że nie potrzebuje podbijania ceny, poprzez tak prymitywne zagrywki jak upublicznianie sprawy w mediach. Napewno Wilk ma trafić do Wisły,lub rozmowy są toczone. Wiemy,że do środy wszystko się wyjaśni. Aby to ustalić Jarosz nie jest nam potrzebny. Może mają kogoś, kto może rozwiązac kontrakt i trafić na pozycję Wilka. Jesli nie, przyjdzie Wilk. Jakoś Diaza bym z tym nie łączył.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Lemur
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 19.07.2010, 14:27
Cichy napisał(a):Wyświetl post
z góry było wiadomo, że są to zawodnicy, którzy wpadli "przejazdem" szukając angażu gdziekolwiek.

Aha, a więc te testy są argumentem potwierdzającym słuszność naszej polityki kadrowej? Raczej pokazują jej słabość i liczne nonsensy.
Klub sprzedał najlepszych zawodników, nie pozyskał żadnych gwiazd w ich miejsce. Ani jeden nowy piłkarz nie gwarantuje naprawdę dobrej jakości gry - większośc to anonimowe no-name, z którymi może być bardzo różnie. Byłoby zaskakujące, gdyby z tej grupki wszyscy się sprawdzili.
Ekscytujecie się też jakimś Wilkiem z Korony, jakby był przynajmniej Fabregasem. A to zwykły, przeciętny piłkarz, któremu na razie bardzo daleko choćby tylko do Sobolewskiego.

Trochę umiaru i rozsądku, który prezentują np: Markus i Wolfy. Podniecacie się byle plotką i ruchem zarządu jak małe dzieci.

Jarosz też się dziś plącze w zeznaniach. Po pierwsze, nikt im nie bronił skladać Chevezowi oferty wcześniej, a nie czekać do przejścia Szawle. I można by go spokojnie zgłosić, Pokpili w ten sposób sprawę. Ale nadal nie jest za późno - dobrego obrońcy potrzebujemy koniecznie nie tylko na III rundę kw., ale cały sezon i lgę. Ta sprawa w żaden sposób nie przekreśla sensowności tego transferu - chyba że od początku chodziło tylko o efekt marketingowy, a dziś szuka się różnych wykrętów, by się chyłkiem z niego wycofać.
Powód: Nasz dyrektor wykonawczy to Jarosz, nie Jakosz.
Ostatnio edytowane przez Markus : 19.07.2010 o godz. 17:13.
Tępiciel inkwizycji
Odpowiedz cytując
zbymak
Senior Member

Od: 02.2005

Stary 19.07.2010, 14:28
Od kiedy nasi dzialacze sa tak rozmowni i opowiadaja szczegolowo z nazwiskami z kim prowadzimy rozmowy
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów