|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich? | |||
| Andrzej Duda |
|
147 | 85,96% |
| Bronisław Komorowski |
|
24 | 14,04% |
| Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
https://www.youtube.com/watch?v=KU1LcCdyRgI
".. protestowali przeciwko wejściu do Unii Europejskiej, a teraz jeżdzą, żeby tam pracować.. na tym polega wielkość naszego programu.. " - co za cymbał |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Kerim- źródło? Taa, "niezależna". Ci sami, którzy razem z frondą pisali o popieranie polityki Kremla przez Brauna. Jak mniemam "Transformacji" nikt nie obejrzał? Z tego co widzę sprawa toczy się nie tyle o Brauna, co o Węgrzyna.
Nie chodziło o same kontakty z ruskimi tylko o doczepianie łatki prorosyjskiej Braunowi i jego kumplom. Jak mniemam Swietłane sprzedającą w Polszy na Hali Targowej przy ul.Grzegórzeckiej również mam nienawidzić za politykę Putina? Republika wolnym medium ![]()
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 17.04.2015 o godz. 11:27.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Od: 04.2014
Offline |
|
|
ABGwislakABG "Republika wolnym medium"
, mam wrażenie że na tym gów.....ym rynku kłamstw daje nadzieję na prawdę , pewnie coś tam wyselekcjonowaną ale jednak prawdę , co do żródła , oglądałem to na żywo w Republice i piszę dosłownie jak to wyglądało , nie wiem czy celem Republiki jest przypięcie Brauna do Rosji , bo niby jaki jest tego cel ? nie rób głupich porównań o swietłanie bo to nie Twój poziom , tutaj chodzi o ściemnianie węgrzyna i kolesia z masą niefortunnych wypowiedzi , Braun to autoryzuje i broni zaciekle , nie wiem po co to robi ? |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Braun w TV Republice https://www.youtube.com/watch?v=f6PP4DGwdoU
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
14:55-15:35 -> clue, bezczelne przerywanie wypowiedzi jak z reżimówek (zwłaszcza, w podanym przeze mnie fragmencie), o Terlikowskim (Szumlewiczu Republiki) jak mniemam powiedział nieprawdę?
Redaktor dobrany idealnie ![]() Cytat:
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 17.04.2015 o godz. 13:47.
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ok , po co mamy się przekonywać , ja to odebrałem tak jak pisze , Ty inaczej , i niech tak pozostanie
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Po linii partii redaktora?
Pech jego taki, że dostał kandydata z największą klasą i kulturą wypowiedzi i zadając mu kluczowe pytanie: "Dlaczego Węgrzyn kłamał?" po wcześniejszych i bezpardonowych przerywaniach wypowiedzi czym dał tyle przestrzeni do wymanewrowania dyskusji na swój tor (co widzimy w późniejszym etapie materiału video) jak Darek Dudka Grendelowi na lewej obronie. ![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Braun niestety się wygłupił wczoraj, przedtem oceniałem go w miarę dobrze ale po tym co zobaczyłem jak najzwyczajniej brnie w ślepą uliczkę kłamstw Węgrzyna i jego ludzi to ochłonąłem. Stracił u mnie dużo. Ta pseudoantysystemowa opozycja karmona jest pewnie z tej samej ręki co partie narodowe we Francji czy na Węgrzech.
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 17.04.2015 o godz. 15:58.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
SLD podobno trochę się wypięło na Ogórkowa, Korwin już oficjalnie zaprasza ją, żeby wstąpiła do jego partii, robi się ciekawie
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
Anty PO-PiS!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2013
Offline |
|
![]() ![]() W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tu się zgadzam, przez Węgrzyna musiał świecić twarzą za nie swoje grzechy. Widziałem tego Węgrzyna kilka dni wcześniej w TV Republika, kompletnie niewiarygodny gość, sadził takie bzdety, zaprzeczał sam sobie w kolejnych odpowiedziach. Lepiej dla Brauna, żeby uważał na takich Węgrzynów.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
ABGwislakABG "czym dał tyle przestrzeni do wymanewrowania dyskusji na swój tor (co widzimy w późniejszym etapie materiału video) jak Darek Dudka Grendelowi na lewej obronie."
he,he cytat tygodnia |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Bardzo mi się podoba bezbronność u tych dziennikarzy, bo doskonale wiedzą, że Braun przewiduje ruchy o parę do przodu, więc cokolwiek starają się zrobić nadziewają się boleśnie na ripostę
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Braun POgonił te dwa gady....nie sądze że go jeszcze do mentstreamu zaproszą
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2011
Offline |
|
|
5 maja na debatę do TVP muszą zaprosić i zapewne Braun będzie wiedział, że oglądają go miliony to pewnie zakończy kampanię z przytupem
)PS. ![]()
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 20.04.2015 o godz. 19:57.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tą debatą 5 maja to szału nie będzie. Jeśli dobrze pamiętam to ma trwać ona 90 minut. Powiedzmy, że stawią się wszyscy oprócz Bula. 90 minut podzielić na 10 kandydatów = 9 minut dla każdego. Do tego trzeba odjąć czas na rozpoczęcie, zakończenie, zadawanie pytań itd. Za dużo ludzi żeby było pole do popisu. Padnie pytanie, zanim się ktokolwiek rozkręci i powie coś co by miało wykroczyć poza kilka banalnych zdań odnoszących się do pytania to już będzie koniec czasu.
Nie ma to jak wywiady takie jak ten czy prowadzone w TV Republika lub TV Trwam, gdzie ludziom się daje wypowiedzieć (w TOK FM się co prawda nie dawali Braunowi wypowiedzieć ale on gdzie nie pójdzie to sam sobie wybiera ile czasu i na jakie pytanie będzie odpowiadał). Debaty to są fajne jak jest dwóch dyskutantów i też takie obszerniejsze czasowo i w których można porozmawiać a nie słuchać jęczenia dziennikarzoli. Ale dobra chociaż ta debata 5 maja. Jedna z niewielu chwil gdzie antysystemowi kandydaci mają szansę zaistnieć w mainstreamie. ![]()
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?... ...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę... ...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Pisz dalej o kandydatach "antysystemowych". On jest taki antysystemowy co Lasek czy wojewoda Miller. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czy ja gdzieś coś wspomniałem o Mikke?
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2015
Offline |
|
|
A czy to wazne?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie to nie bo i tak wszystko się sprowadza do prożydowskości PiSu
PS Co do Mikkego to chyba zbyt dobre sondaże miał więc zaczął festiwal głupich wypowiedzi. Niestety to jest podobne działanie do PiSu. Tamci zawsze jak szło za dobrze to wyskakiwali z Macierewiczem, Smoleńskiem a Mikke zawsze jak idzie dobrze to powie coś o Hitlerze czy inne swoje zawiłe przemyślenia. Korwina się fajnie słucha ale im starszy tym częściej plecie po prostu głupoty a poza tym odnoszę wrażenie, że cały jego polityczny kunszt oparty jest na dopatrywaniu się logicznych rozwiązań wszędzie i we wszystkim, co wcale nie musi sprawdzić się w rzeczywistości
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 20.04.2015 o godz. 22:21.
![]()
drozd:
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 21.04.2015 o godz. 03:47.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ano wspomniałeś, skoro użyles liczby mnogiej:
Cytat:
![]() P.S. Skoro tak lubisz tematy żydowskie, to może pod tym kątem rozszyfruj kandydata Brauna i jego związki z tym tematem . Zabawne Żyd kandydatem narodowców. To chyba tylko w Polsce takie numery mogą być ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Kowalski jest Zydem ? Pierwsze slysze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wszyscy są żydami, oczywiście jeśli nie są z PiSu.
![]()
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
I to tymi złymi żydami, nie tymi dobrymi, którym należy wypłacać odszkodowania.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kulą w płot, jakbyś poczytał Jaroo to byś wiedział, zę wszyscy Żydzi są w PiS-ie, poza Braunem - chyba jego kandydatem na prezia. Co do narodowców to fakt , pomyliłem się, tam jest czysty aryjczyk
Cytat:
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 21.04.2015 o godz. 08:59.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|