The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Na kogo zagłosujesz w wyborach prezydenckich?
Andrzej Duda 147 85,96%
Bronisław Komorowski 24 14,04%
Głosujących: 171. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 17.04.2015, 11:19
https://www.youtube.com/watch?v=KU1LcCdyRgI

".. protestowali przeciwko wejściu do Unii Europejskiej, a teraz jeżdzą, żeby tam pracować.. na tym polega wielkość naszego programu.. " - co za cymbał
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 17.04.2015, 11:24
Kerim- źródło? Taa, "niezależna". Ci sami, którzy razem z frondą pisali o popieranie polityki Kremla przez Brauna. Jak mniemam "Transformacji" nikt nie obejrzał? Z tego co widzę sprawa toczy się nie tyle o Brauna, co o Węgrzyna.

Nie chodziło o same kontakty z ruskimi tylko o doczepianie łatki prorosyjskiej Braunowi i jego kumplom. Jak mniemam Swietłane sprzedającą w Polszy na Hali Targowej przy ul.Grzegórzeckiej również mam nienawidzić za politykę Putina?

Republika wolnym medium
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 17.04.2015 o godz. 11:27.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Od: 04.2014

Stary 17.04.2015, 13:02
ABGwislakABG "Republika wolnym medium", mam wrażenie że na tym gów.....ym rynku kłamstw daje nadzieję na prawdę , pewnie coś tam wyselekcjonowaną ale jednak prawdę , co do żródła , oglądałem to na żywo w Republice i piszę dosłownie jak to wyglądało , nie wiem czy celem Republiki jest przypięcie Brauna do Rosji , bo niby jaki jest tego cel ? nie rób głupich porównań o swietłanie bo to nie Twój poziom , tutaj chodzi o ściemnianie węgrzyna i kolesia z masą niefortunnych wypowiedzi , Braun to autoryzuje i broni zaciekle , nie wiem po co to robi ?
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 17.04.2015, 13:07
Braun w TV Republice https://www.youtube.com/watch?v=f6PP4DGwdoU
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 17.04.2015, 13:10
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Braun w TV Republice https://www.youtube.com/watch?v=f6PP4DGwdoU
dzięki , ABG obejrzyj i oceń
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 17.04.2015, 13:45
14:55-15:35 -> clue, bezczelne przerywanie wypowiedzi jak z reżimówek (zwłaszcza, w podanym przeze mnie fragmencie), o Terlikowskim (Szumlewiczu Republiki) jak mniemam powiedział nieprawdę?

Redaktor dobrany idealnie

Cytat:
Braun to autoryzuje i broni zaciekle , nie wiem po co to robi ?
Ale gdzież on autoryzuje, broni zaciekle słów Węgrzyna? On zauważa (z resztą prawdziwie) propagandę TV Republiki w tym aspekcie.
Ostatnio edytowane przez ABGwislakABG : 17.04.2015 o godz. 13:47.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 17.04.2015, 15:22
ok , po co mamy się przekonywać , ja to odebrałem tak jak pisze , Ty inaczej , i niech tak pozostanie
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 17.04.2015, 15:44
Po linii partii redaktora?

Pech jego taki, że dostał kandydata z największą klasą i kulturą wypowiedzi i zadając mu kluczowe pytanie: "Dlaczego Węgrzyn kłamał?" po wcześniejszych i bezpardonowych przerywaniach wypowiedzi czym dał tyle przestrzeni do wymanewrowania dyskusji na swój tor (co widzimy w późniejszym etapie materiału video) jak Darek Dudka Grendelowi na lewej obronie.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 17.04.2015, 15:53
Braun niestety się wygłupił wczoraj, przedtem oceniałem go w miarę dobrze ale po tym co zobaczyłem jak najzwyczajniej brnie w ślepą uliczkę kłamstw Węgrzyna i jego ludzi to ochłonąłem. Stracił u mnie dużo. Ta pseudoantysystemowa opozycja karmona jest pewnie z tej samej ręki co partie narodowe we Francji czy na Węgrzech.

Cytat:
Ale gdzież on autoryzuje, broni zaciekle słów Węgrzyna? On zauważa (z resztą prawdziwie) propagandę TV Republiki w tym aspekcie.
Taaa zauważa, że na dowód bredni Węrzyna o braku kontaktów z paparuchami dostaje film na którym widać całe to towarzystwo balujace razem. Faktycznie propaganda po h..... Gorsza jest właśnie jego reakcja, ma film przed oczami a on pierdzieli coś o propagandzie.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 17.04.2015 o godz. 15:58.
Odpowiedz cytując
sevenheaven
Senior Member

Od: 12.2008

Stary 17.04.2015, 16:02
SLD podobno trochę się wypięło na Ogórkowa, Korwin już oficjalnie zaprasza ją, żeby wstąpiła do jego partii, robi się ciekawie
Odpowiedz cytując
ABGwislakABG
Senior Member

Stary 17.04.2015, 16:05
Cytat:
Faktycznie propaganda po h..... Gorsza jest właśnie jego reakcja, ma film przed oczami a on pierdzieli coś o propagandzie.
I tak wybrnąłby z tego, że zaprosili niewłaściwą osobę do studia. Powinien tam siedzieć Węgrzyn i się tłumaczyć z kłamliwej wypowiedzi.
Anty PO-PiS!!!
Odpowiedz cytując
Smuga
Senior Member

Od: 07.2013

Stary 17.04.2015, 17:04
Dlaczego KORWIN skrobie Bronkowi marchewki? Jakie i od kogo dostał zdanie agent Mikke?
http://www.wislakrakow.com/forum/signaturepics/sigpic239871_1.gif
W moim sercu jedna wiara, jeden klub, jedno bicie, Wisła Kraków ponad życie!!!
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 17.04.2015, 17:08
ABGwislakABG napisał(a):Wyświetl post
I tak wybrnąłby z tego, że zaprosili niewłaściwą osobę do studia. Powinien tam siedzieć Węgrzyn i się tłumaczyć z kłamliwej wypowiedzi.
Tu się zgadzam, przez Węgrzyna musiał świecić twarzą za nie swoje grzechy. Widziałem tego Węgrzyna kilka dni wcześniej w TV Republika, kompletnie niewiarygodny gość, sadził takie bzdety, zaprzeczał sam sobie w kolejnych odpowiedziach. Lepiej dla Brauna, żeby uważał na takich Węgrzynów.
Odpowiedz cytując
kerim1906
Banita

Stary 17.04.2015, 17:30
ABGwislakABG "czym dał tyle przestrzeni do wymanewrowania dyskusji na swój tor (co widzimy w późniejszym etapie materiału video) jak Darek Dudka Grendelowi na lewej obronie."

he,he cytat tygodnia ,kończąc Braun też przerywał , do tego nieudolnie tłumaczył węgrzyna i tego drugiego kolesia
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 20.04.2015, 12:40
Braun w Agorowym TOK FM
http://audycje.tokfm.pl/odcinek/25058
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 20.04.2015, 17:14
Cytat:
Braun w Agorowym TOK FM
http://audycje.tokfm.pl/odcinek/25058
Każdy wywiad Brauna to jest gwarant roz.......u dziennikarzy tudzież "dziennikarzy"
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 20.04.2015, 17:30
Bardzo mi się podoba bezbronność u tych dziennikarzy, bo doskonale wiedzą, że Braun przewiduje ruchy o parę do przodu, więc cokolwiek starają się zrobić nadziewają się boleśnie na ripostę

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.04.2015, 18:07
Braun POgonił te dwa gady....nie sądze że go jeszcze do mentstreamu zaproszą
Odpowiedz cytując
uposledzony_ale_kumaty
Senior Member

Od: 11.2011

Stary 20.04.2015, 19:42
AYALA napisał(a):Wyświetl post
Braun POgonił te dwa gady....nie sądze że go jeszcze do mentstreamu zaproszą
5 maja na debatę do TVP muszą zaprosić i zapewne Braun będzie wiedział, że oglądają go miliony to pewnie zakończy kampanię z przytupem Ale wolałbym go zobaczyć u Olejnik )

PS.
Ostatnio edytowane przez uposledzony_ale_kumaty : 20.04.2015 o godz. 19:57.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.04.2015, 20:12
Z tą debatą 5 maja to szału nie będzie. Jeśli dobrze pamiętam to ma trwać ona 90 minut. Powiedzmy, że stawią się wszyscy oprócz Bula. 90 minut podzielić na 10 kandydatów = 9 minut dla każdego. Do tego trzeba odjąć czas na rozpoczęcie, zakończenie, zadawanie pytań itd. Za dużo ludzi żeby było pole do popisu. Padnie pytanie, zanim się ktokolwiek rozkręci i powie coś co by miało wykroczyć poza kilka banalnych zdań odnoszących się do pytania to już będzie koniec czasu.
Nie ma to jak wywiady takie jak ten czy prowadzone w TV Republika lub TV Trwam, gdzie ludziom się daje wypowiedzieć (w TOK FM się co prawda nie dawali Braunowi wypowiedzieć ale on gdzie nie pójdzie to sam sobie wybiera ile czasu i na jakie pytanie będzie odpowiadał). Debaty to są fajne jak jest dwóch dyskutantów i też takie obszerniejsze czasowo i w których można porozmawiać a nie słuchać jęczenia dziennikarzoli.
Ale dobra chociaż ta debata 5 maja. Jedna z niewielu chwil gdzie antysystemowi kandydaci mają szansę zaistnieć w mainstreamie.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 20.04.2015, 20:35
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
. Jedna z niewielu chwil gdzie antysystemowi kandydaci mają szansę zaistnieć w mainstreamie.
Ale już nie przesadzaj z tymi niewieloma chwilami, Mikke np. został nagle główną gwiazdą u....Wojewódzkeigo. Ten reżimowy błazen przypochlebiał się do niego, wzamian dostał to na co czekał czyli kpinę z katastrofy smoleńskiej wpisującą się w POstkomunistyczny przemysł pogardy. Ciekawe dlaczego tak go pompują ?
Pisz dalej o kandydatach "antysystemowych". On jest taki antysystemowy co Lasek czy wojewoda Miller.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.04.2015, 22:10
Czy ja gdzieś coś wspomniałem o Mikke?
drozd:
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Od: 01.2015

Stary 20.04.2015, 22:12
A czy to wazne?
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Stary 20.04.2015, 22:17
W sumie to nie bo i tak wszystko się sprowadza do prożydowskości PiSu

PS Co do Mikkego to chyba zbyt dobre sondaże miał więc zaczął festiwal głupich wypowiedzi. Niestety to jest podobne działanie do PiSu. Tamci zawsze jak szło za dobrze to wyskakiwali z Macierewiczem, Smoleńskiem a Mikke zawsze jak idzie dobrze to powie coś o Hitlerze czy inne swoje zawiłe przemyślenia. Korwina się fajnie słucha ale im starszy tym częściej plecie po prostu głupoty a poza tym odnoszę wrażenie, że cały jego polityczny kunszt oparty jest na dopatrywaniu się logicznych rozwiązań wszędzie i we wszystkim, co wcale nie musi sprawdzić się w rzeczywistości
Ostatnio edytowane przez Jaroo1 : 20.04.2015 o godz. 22:21.
drozd:
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 20.04.2015, 22:22
Smutne to ale prawdziwe.

Uwaga mocne

https://www.youtube.com/watch?v=aHLE...c_location=ufi
Powód: jzs
Ostatnio edytowane przez wiesniak842 : 21.04.2015 o godz. 03:47.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.04.2015, 06:58
Jaroo1 napisał(a):Wyświetl post
Czy ja gdzieś coś wspomniałem o Mikke?
Ano wspomniałeś, skoro użyles liczby mnogiej:

Cytat:
Jedna z niewielu chwil gdzie antysystemowi kandydaci mają szansę zaistnieć w mainstreamie.
Chcesz czy nie do tego grona zaliczany jest "antysystemowiec" - budowniczy PRL-u Korwin Mikke

P.S. Skoro tak lubisz tematy żydowskie, to może pod tym kątem rozszyfruj kandydata Brauna i jego związki z tym tematem . Zabawne Żyd kandydatem narodowców. To chyba tylko w Polsce takie numery mogą być
Odpowiedz cytując
wiesniak842
Socios Wisła Kraków

Stary 21.04.2015, 07:50
Kowalski jest Zydem ? Pierwsze slysze
Odpowiedz cytując
Padre1906
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 21.04.2015, 08:01
Wszyscy są żydami, oczywiście jeśli nie są z PiSu.
SIARKA - WISŁA - JAGIELLONIA!!!
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 21.04.2015, 08:20
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
I to tymi złymi żydami, nie tymi dobrymi, którym należy wypłacać odszkodowania.
Odpowiedz cytując
Gwiaździsty
Senior Member

Stary 21.04.2015, 08:57
Padre1906 napisał(a):Wyświetl post
Kulą w płot, jakbyś poczytał Jaroo to byś wiedział, zę wszyscy Żydzi są w PiS-ie, poza Braunem - chyba jego kandydatem na prezia. Co do narodowców to fakt , pomyliłem się, tam jest czysty aryjczyk

Cytat:
I to tymi złymi żydami, nie tymi dobrymi, którym należy wypłacać odszkodowania.
To i tak pryszcz w porównaniu z chęcią Mikkego przehandlowania lasów państwowych.
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 21.04.2015 o godz. 08:59.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów