The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 10.11.2010, 19:04
Niestety, Legia wygląda coraz lepiej. Zaś my - wiadomo.

Nie chcę siać czarnowidztwa, więc liczę na 1-1. Bo na pewno coś stracimy, przy takiej obronie.

Postawiłbym na skład:
Pawełek-Piotr Brożek-Bunoza-Chavez-Cikosz-Kirm-Sobolewski-Wilk-Pajlić-Małecki-Paweł Brożek.

Moim zdaniem Pajlić jest w niezłej formie, ale lepszy byłby jako cofnięty napastnik/ofensywny pomocnik. Na pewno pożyteczniejszy niż Boukhari, który może wejść w drugiej połowie.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 10.11.2010, 19:12
Podobno na treningach ćwiczyli 4-4-2 z Piotrem Brożkiem w pomocy i Małeckim w ataku.
..
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 10.11.2010, 19:14
Fajnie, tylko na razie Piotrkowi gra w pomocy wychodzi "średnio". Szczególnie w środku pola.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 10.11.2010, 19:19
Wg mnie ma to ustawienie większy sens niż granie Małeckim na skrzydle i samotnym Brożkiem.

Ten mecz nam da odpowiedź gdzie jesteśmy, bo jak widze wyniki Lecha to tylko nas sprali a tak to każdemu oddają 3pkty , na dodatek fatalna gra w derbach.
Oby się to zmieniło wraz ze zmianą ustawienia.
..
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 10.11.2010, 19:29
Jedno co mi się w Legii podoba to to, że oni nigdy nie idą na kompromis. A że porażka nie wchodzi w rachubę, to przewiduję na piątek wygraną...
Odpowiedz cytując
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 10.11.2010, 19:51
Gdzie są Legioniści?

Co powiecie o naszej fobii na temat Komisji Ligi?

ładne Warszawskie bagno jest w tej polskiej piłce. Rzygać mi się chce ich stronniczością.

ps: żeby nie było, w dupie mam czy zagra Komorowski, czy Wawrzyniak. Nie są to kluczowi zawodnicy. Ale chodzi mi o sam fakt.
Odpowiedz cytując
ooona
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 10.11.2010, 20:01
Sokojnie, można przyjąć, że obecność Komorowskiego w wyjściowej 11 to osłabienie Legii. Wirtuoz ich obron to napewno nie jest.
Odpowiedz cytując
dawidienko
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 10.11.2010, 20:02
Jeśli to nie będzie przełomowy mecz Wisły to będzie ciężko coś zdziałać w tej rundzie.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2010, 20:02
ooona napisał(a):Wyświetl post
Sokojnie, można przyjąć, że obecność Komorowskiego w wyjściowej 11 to osłabienie Legii. Wirtuoz ich obron to napewno nie jest.
Ciekaw jestem, co napiszesz w piątek jeśli - nie daj boże - Komorowski pyknie brameczkę
Odpowiedz cytując
siemstein
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 10.11.2010, 20:17
OK. Tematy kibicowskie. Nie wiem czy ktoś pamięta mecz Wisły z Celticiem. Wtedy śpiewaliśmy tylko jeden klub, ale na inna melodię i według mnie było o niebo lepiej niż teraz. Wyobraźcie sobie, jak cały stadion to śpiewa powoli i niesie się doping na cały Kraków. Posłuchajcie i jeśli ktoś ma kontakt z gniazdowym niech mu rzuci pomysł. http://sky95.wrzuta.pl/audio/0jcuL51...lko_jeden_klub
Odpowiedz cytując
moce
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 10.11.2010, 20:37
kpn napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się z przedmówcą. Kogo my się mamy bac? Komorowskiego? czy jakby go zawiesili Wawrzyniaka czy innego piłkarzyny? Szanujmy się. Ja nawet nie wiem kto to ten Komorowski
przeciez to nie chodzi o to jak gra Komorowski tylko o to aby decyzje podejmowane przez komisje ligi byly BEZSTRONNE I SPRAWIEDLIWE to nie jest prywatny folwark do K....Y NEDZY!!!
"W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi"

Jan Tomaszewski
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 10.11.2010, 20:59
spidey napisał(a):Wyświetl post
Teraz powstaje pytanie, czy naprawdę jest Wam na rękę, że zawieszą Komorowskiego?
Po pierwsze jest dość słaby i popełnia głupie błędy, no ale powiedzmy, że ostatnio sprawdza się na środku obrony.
Po drugie i zapewne istotniejsze, stracicie koronny argument, że Komisja Ligi sprzyja Legii!
Co nie czytam tutaj to narzekania, że Waszego to zawieszają, a Legia jak zawsze jest kryta.
Czy nie będzie Wam teraz przykro, że Wasz odwieczny argument legnie w gruzach?
I to wszystko przez cieniaka Komorowskiego. Współczuję
Slucham ?

...
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2010, 21:15
Legioniści wyparowali heh

Przyjmijmy decyzję Komisji z poczuciem humoru - w razie niepowodzenia w piątek mamy wytłumaczenie
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 10.11.2010, 21:18
Gdybym miał się przejmować każdą decyzją Komisji Ligi to dawno popadłbym w kompleksy jak koleżanki zza Błoń, więc szczerze powiedziawszy za przeproszeniem sram na te wszystkie warszawskie decyzje.
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 10.11.2010, 21:19
UWAGA - BILETY MECZ Z LEGIĄ

Wszystkie posty o charakterze ogłoszeniowym, dotyczącym sprzedaży biletów, odstąpienia karnetów oraz wymiany miejsc będą na tym forum usuwane. Autorzy, którzy będą powielać tego typu posty będą z forum usuwani poprzez bany i blokady dostępu.

UWAGA: Podobnie eliminowane będą posty w stylu "chętnie kupię bilet na mecz z Legią, jakoś się dogadamy itp".
Prosimy tego typu zapytań i ogłoszeń również nie zamieszczać na forum. Posty będą usuwane razem z autorami
by TWSD Guard
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 10.11.2010 o godz. 21:25.
Odpowiedz cytując
Dasqez
Member

Od: 04.2008

Stary 10.11.2010, 21:30
Pewne jest, że czeka nas ciężki mecz. Jak Legia zaczęła rozgrywki - wszyscy widzieliśmy. Gdzie są teraz - widzimy. Musimy wygrać, nie tylko z Legionistami, ale pozostałe mecze, które wygrać będzie cholernie ciężko.
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 10.11.2010, 21:37
Dasqez napisał(a):Wyświetl post
Pewne jest, że czeka nas ciężki mecz. Jak Legia zaczęła rozgrywki - wszyscy widzieliśmy. Gdzie są teraz - widzimy. Musimy wygrać, nie tylko z Legionistami, ale pozostałe mecze, które wygrać będzie cholernie ciężko.
A myślisz że Legię czeka łatwy mecz,tudzież spacerek ?
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 10.11.2010, 21:49
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Legioniści wyparowali heh

Przyjmijmy decyzję Komisji z poczuciem humoru - w razie niepowodzenia w piątek mamy wytłumaczenie
jakie qwa wytłumaczenie,, co to qwa Komor to jest Messi albo adebayor czy coś tam? że może przesądzić o wyniku meczu?

srać na cały pzpn i innych...
nasi mają zapierdalać na boisku i to wygrac to grając nawet składem ME..
To jest polska liga, ..
Odpowiedz cytując
bebeto
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 10.11.2010, 21:56
fan1906 napisał(a):Wyświetl post
jakie qwa wytłumaczenie,, co to qwa Komor to jest Messi albo adebayor czy coś tam? że może przesądzić o wyniku meczu?

srać na cały pzpn i innych...
nasi mają zapierdalać na boisku i to wygrac to grając nawet składem ME..
To jest polska liga, ..
Coś Ty taki nerwowy serek.c2 żartował raczej.
Odpowiedz cytując
fan1906
Senior Member

Od: 07.2004

Stary 10.11.2010, 22:05
nie lubie lizania dupska, nie nawidze szukania win, nie nawidze doszukiwania się teorii spiskowych..
nie nawidze patrzeć się na innych...
jeżeli mnie/nas krzywdzą matoły np. z pzpn-u zagryzam zęby i pokazuje na co mnie stać na boisku...
Taka wygrana o wiele bardziej smakuje.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 10.11.2010, 22:28
fan1906 napisał(a):Wyświetl post
nie lubie lizania dupska, nie nawidze szukania win, nie nawidze doszukiwania się teorii spiskowych..
nie nawidze patrzeć się na innych...
jeżeli mnie/nas krzywdzą matoły np. z pzpn-u zagryzam zęby i pokazuje na co mnie stać na boisku...
Taka wygrana o wiele bardziej smakuje.
Widzisz tam na końcu mojego posta "oczko"?
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.11.2010, 22:38
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Niestety, Legia wygląda coraz lepiej. Zaś my - wiadomo.
A tam Jagielonia przyjechala do Warszawy i mysleli ze sa juz tak za...sci ze na stojaco z Legia wygraja.
Legionistom wyszedl mecz i zlali jak malolatow.

Wtedy tez przyjechali na fali i dostali po dupie oby sie historia powtorzyla
http://www.youtube.com/watch?v=vEKasV1hWwU ahhh
,
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.11.2010, 22:39
Jak to gdzie są forumowi legioniści? Widziałem, że wypowiadali się na ten temat w wątku o ekstraklasie.

Decyzja bardzo głupia, powinni go zawiesić. Jest jednak jedno 'ale'. Wczoraj wyliczałem jak ta komisja wydała decyzje przychylne dla Wisły to wtedy nikt się nie odezwał.
Odpowiedz cytując
saklak1906
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 10.11.2010, 22:41
ToTylkoJa napisał(a):Wyświetl post
Jak to gdzie są forumowi legioniści? Widziałem, że wypowiadali się na ten temat w wątku o ekstraklasie.

Decyzja bardzo głupia, powinni go zawiesić. Jest jednak jedno 'ale'. Wczoraj wyliczałem jak ta komisja wydała decyzje przychylne dla Wisły to wtedy nikt się nie odezwał.
Mozna prosic o konkrety
,
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Stary 10.11.2010, 22:42
Szymek już długo komentuje ekstraklase z boiska. Jak ten czas leci.
..
Odpowiedz cytując
Dasqez
Member

Od: 04.2008

Stary 10.11.2010, 22:47
bebeto napisał(a):Wyświetl post
A myślisz że Legię czeka łatwy mecz,tudzież spacerek ?
Mam nadzieję, że zadziała to w dwie strony, co więcej, że Legii będzie jeszcze trudniej, w końcu gramy na R22. Co nie zmienia faktu, że trzeba dać z siebie 101%.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 10.11.2010, 22:50

Mozesz napisac jakie ? Powaznie prosze, bez napinki
Odpowiedz cytując
ToTylkoJa
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 10.11.2010, 22:53
saklak1906 napisał(a):Wyświetl post
Mozna prosic o konkrety
Dwa pierwsze z brzega:

Anulowanie żółtej kartki dla Marcelo, dzięki czemu mógł zagrać z Ruchem Chorzów w meczu ligowym (wtedy kontuzję miał Głowa, więc Wasz środek obrony wyglądał krucho). Gdyby byli tak bardzo anty, to machneli by ręką i nie zdjeli mu tej 4 żółci.

Pamiętne wybiegnięcie kibiców Wisły na murawę w meczu z Arką. Kara? Z tego co pamiętam chyba 2(lub 1) mecze bez udziału publiczności. Mam nadzieję, że pamiętasz co przyniosło odwołanie Wisły w tej sprawie.

Przywołałem wczoraj też sytuację, w której to Choto na podstawie zapisu video był zawieszony na 5 spotkań ligowych. Poza tym niektórzy pisai, że piłkarze Wisły są kilka razy częściej karani niż zawodnicy innych zespołów- Boguski, Chavez...i kto jeszcze? Na głównej też napisai, że KL kilkukrotnie to robiła. Na to nie dostałem odpowiedzi.
Ostatnio edytowane przez ToTylkoJa : 10.11.2010 o godz. 22:57.
Odpowiedz cytując
spidey
Banita

Od: 09.2005

Stary 10.11.2010, 23:12
Proud napisał(a):Wyświetl post
Gdzie są Legioniści?

Co powiecie o naszej fobii na temat Komisji Ligi?

ładne Warszawskie bagno jest w tej polskiej piłce. Rzygać mi się chce ich stronniczością.

ps: żeby nie było, w dupie mam czy zagra Komorowski, czy Wawrzyniak. Nie są to kluczowi zawodnicy. Ale chodzi mi o sam fakt.
Ale o co chodzi?!
6 listopada napisałem w temacie Ekstraklasa:
spidey napisał(a):Wyświetl post
Haha to żeście się rzucili jak szczerbaty na suchary.
Zapomnieliście, że PZPN jest za Legią, więc nic nam nie zrobią
(...)
No i nie myliłem się.
Odpowiedz cytując
palikot
Senior Member

Od: 11.2008

Stary 10.11.2010, 23:14
Dwa pierwsze z brzega:

Anulowanie żółtej kartki dla Marcelo, dzięki czemu mógł zagrać z Ruchem Chorzów w meczu ligowym (wtedy kontuzję miał Głowa, więc Wasz środek obrony wyglądał krucho). Gdyby byli tak bardzo anty, to machneli by ręką i nie zdjeli mu tej 4 żółci.

Pamiętne wybiegnięcie kibiców Wisły na murawę w meczu z Arką. Kara? Z tego co pamiętam chyba 2(lub 1) mecze bez udziału publiczności. Mam nadzieję, że pamiętasz co przyniosło odwołanie Wisły w tej sprawie.

Przywołałem wczoraj też sytuację, w której to Choto na podstawie zapisu video był zawieszony na 5 spotkań ligowych. Poza tym niektórzy pisai, że piłkarze Wisły są kilka razy częściej karani niż zawodnicy innych zespołów- Boguski, Chavez...i kto jeszcze? Na głównej też napisai, że KL kilkukrotnie to robiła. Na to nie dostałem odpowiedzi.
Kibice wbiegli po meczu... gwizdek oznaczający trzecią bramke zakończył oficjalnie mecz... wiec kara 4 mecze ograniczenie do połowy pojemności stadionu i tylko dla karnetów + kara finansowa to dla ciebie zadna kara? Chcieli nam dać 4 mecze bez udziału kibiców, co w porównaniu do waszych dwóch meczów w 2001 roku po spaleniu naszej flagi zadymy, rzucaniu krzesełek na murawę, to chyba można powiedzieć kara "lekko" dziwna.

Dobrze Marcelo nie faulował... w takim razie co mieli zrobić? Wszystkim wmówić ze faul byl?
Dziś goscie z komisji ligi wszystkim wmówili, ze faulu Komorowskiego nie bylo... Wczoraj byliście pewni, że kara będzie to kozsczyliście i się podśmiewaliście, dziś szukacie argumentów - dobra, ale w tym wypadku przemawiają na naszą korzyć... Historii nie stało się niestety zadość... powinno być tak jak w ostatnich derbach...

Ja nie pisze o stronniczosci, że komisja ligi wam sprzyja bo jestescie z Warszawy itd., tylko w....ia sam fakt. Dwie identyczne sytuacje, i dwa różne werdykty... przed meczem bezpośrednim... można sie w....ić,
Ostatnio edytowane przez palikot : 10.11.2010 o godz. 23:20.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów