|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Hmmm zastanawiał sie ktos zeby przez neta cupnąć w tego FM 2008?
![]() |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
fajnie by było zagrać w kilka osób w konkretnej, jednej lidze, ale cięzko by sie było zgrać i łączyć w jednym czasie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
nie mówie o Ekstraklasie.
![]() lepiej by było zagrać jakąś słabszą ligą, gdzie nikogo prawie nie znamy. ![]() tak przy okazji, jakiś środkowy pomocnik, bardzo dobry w destrukcji - polecicie kogoś? tylko tak powiedzmy do 3mln juro. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
ja gram z 3 kolegami Lige Hiszpańską...gramy Valencią, Sevillą, Atletico i Saragossą.
fajnie się gra, są niesamowite emocje jak się gra ze sobą jedyny minus to zamuła troche...im więcej osób to wolniej chodzi. Powiem tylko że gramy co 2 tygodnie po 3h... gramy już 5 miesięcy...jeszcze jesteśmy w pierwszym sezonie Ale i tak jak ktoś nosi się z zamiarem grania to zachęcam. ![]() edit: Sławex napisał: Juan Manuel Torres DP około 500tys to On przyjdzie do Wisły Powód: :)
Ostatnio edytowane przez Proud : 01.09.2008 o godz. 19:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Potrzebuje lewego napasttnika do MU tak za 100 milionów
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
@ Slayer: nieźle Ja kończę 6 sezon Arsenalem, wrzucę screena aby się pochwalić |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
![]() ![]()
|
|
|
|
Ave Wisła!
Od: 09.2003
Offline |
|
Zawsze to dodaje smaczku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
michu- ile mistrzostw? Heh... Wcześniej moim największym sukcesem był Puchar Ligi. W finale pokonałem Arsenal 2:1.
Ten Daminuta poradziłby sobie w City? Jak macie dużo pieniążków, to polecam: Ezequiel Lavezzi z Napoli. Trochę kosztuje, ale u mnie od razu w pierwszym sezonie w 36 meczach strzelił 25 bramek. ![]() E: no na pewno radocha jest mega, jak się zespołem z budżetem 10 000 funtów w pierwszym sezonie uda awansować do Premier League, ale ja dopiero zaczynam swoją przygodę z Managerem i potem, jak się już wkręcę (i starczy cierpliwości), to się zobaczy...
Ostatnio edytowane przez Slayer666 : 01.09.2008 o godz. 21:29.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kończę 6 sezon, to będzie 5 mistrzostwo.
Daminuta- ja kojarzę go z czasów FM 07, we Wiśle którą grałem 14 sezonów był dłuuugo w pierwszej jedenastce. Przy odpowiednim treningu i dobrym prowadzeniu może coś z niego być na miarę Man City. Tak naprawdę odnośnie talentów jest trudno prorokować. Jednemu wystrzeli, drugiemu nie. Przyklej młodemu 3 scoutów i analizuj raport. Sam dojdziesz do wniosku czy coś z kogoś może być Dobra sprawa to 4 tygodniowe testy w ciągu sezonu. Polecam. Wkleję później zdjęcia kilku moich perełek.
Ostatnio edytowane przez michu-k : 01.09.2008 o godz. 21:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
kurde no, własnie przed chwilą znowu dostałem od Legii, grałem z nimi z 5 meczy i tylko raz udało mi sie uzyskac remis, reszta meczy w dupe;/
W końcu z nimi wygram. gram drugi sezon i cudem dostałem sie do grupu p. UEFA, w pierwszym sezonie triumfowałem tylko w pucharze polski, w lidze o 1 punkt wyprzedzila mnie Legia... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
hmm, sciagnalem FM08 kilka dni temu, tak pozno bo bardzo upodobalem sobie 07 i gralem w niego do tej pory.
Czy wy tez uwazacie ze 08 jest trudniejszy od 07 ? nie jestem jakims wybitnym graczem ale w 07 potrafilem cos uklepac z kiepskiej druzyny a tu totalne dno. |
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Offline |
|
|
FM 2009, FM 2009, FM 2009...
łooooooo. ![]() pierwsze informacje i odrazu zrobiło się gorąco. 3D, konferencje prasowe, transfery zrobione od nowa (nowy kod gry), finanse... 14 listopada premiera, tylko czekać. http://www.cmrev.com/ ps. ale musze sie przyczepić do jednego chociaż. mały minusik za całkowity brak zmian w skinie.. może coś jeszcze z nim zrobią? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Miałem się pochwalić, robię to
Liga zakończone, jeszcze finał PA i LM.Teoretycznie nic nadzwyczajnego, ale mi się podoba ta okrągła setka i różnica bramek ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() ![]()
WISEŁKA NIGDY NIE ZGINIE
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ja jeszcze nieraz korzystam z http://www.fmsite.pl/news.php
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cudów się niestety nie spodziewam po tym nowym fmie...
Tryb 3d wygląda jakby wzięli 2 studentów i kazali im to zrobić w tydzień. No kompletna żenada, coś a'la Era Futbolu 2002 Ja wiem że fani fma są po prostu 'tego' i grafika nie jest dla nich ważna, ale bez przesady! Mamy już rok 2008! A tak nawiasem mówiąc to 3d powinno pojawić się już ze 3 lata temu. Ale co mnie znacznie bardziej denerwuje to fakt że FM rozwija się w kierunku jakiś gównianych konferencji prasowych, relacji z mediami, rozmów z zawodnikami (no to ostatnie to jeszcze mogę przeboleć) zamiast w rozwijaniu taktycznych możliwości, które są (moim skromnym zdaniem) 'takie se' - symbolem tego jest ograniczona jak cholera możliwość ustawiania zawodników na boisku. Od kilku lat czekam też na analizy poszczególnych meczów z prawdiwego zdarzenia... i jak tego nie było tak mogę się założyć że w 2009 też nie będzie. Kolejny mankament: realna ocena umiejętności zawodników jest niemal niemożliwa... można się jedynie kierować ocenami (pomijając to że prawie wszyscy dostają takie same...) i innymi suchymi statystykami typu ilość podań wykonanych/celnych itp. W **** często zdarza mi się mieć niemal identycznych zawodników na to samo miejsce w składzie, i za chuja się człowiek nie dowie który naprawdę jest lepszy... A nie możnaby zrobić opcji w stylu 'wgląd w trening' dzięki któremu moglibysmy wydawać różne polecenia rozegrania akcji i oceniać jak radzą sobie np. nasi obrońcy w konkretnych sytuacjach? Albo oglądnąć trening strzelecki interesujących nas napastników czy popatrzeć jak poszczególni zawodnicy biją rzuty wolne? To takie trudne do zrobienia? Dla mnie CM/FM zatrzymał się w rozwoju w wersji 03/04 i co rok SI wydaje praktycznie to samo z wyłącznie kosmetycznymi zmianami... Już mnie to irytuje powiem szczerze.. |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
No ten silnik meczowy 3D ciekawe jak bedzie sie spisywal i czy bedzie realsityczny.Ceikawe czy beda duze wymagania sprzetowe ,bo praktycznie wystarczylo miec duzo RAMu zeby smigal FM
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Istnieje jakaś paczka z koszulkami większości klubów, czy pozostaje tylko ściąganie pojedynczych lig? Jeżeli ktoś ma dostęp do takowej paczuszki, niech wrzuci na jakiś serwer... bo z tych co są na cmrev i tym podobnych stronach, bardzo wooooolnoooooo się ściąga... Pozdro i dzięki
![]() I w każdej chwili, czy dobrej czy złej, będę kochał WISEŁKĘ na pewno to wiem!![]() Znów przyjdzie wiosna i lepsze czasy, powróci nasza Wisełka na czoło ekstraklasy! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
W swoim pierwszym sezonie zdobyłem zdobyłem Mistrzostwo Polski oraz Puchar Ekstraklasy. Wzmocnień brak, no chyba że za takowe należy uznać pozyskanie kilku perspektywicznych zawodników. Zespół opuścili natomiast Paulista, Sobolewski, Głowacki, Niedzielan, Thwaite oraz Burns.
Drugi sezon rozpocząłem od cennego zwycięstwa 2:1 w Poznaniu, zwycięstwa w Super Pucharze Polski, przeciwnikiem Zagłębiem Lubin przegrywałem do przerwy 0:2, w 89 minucie remisowałem 2:2 by ostatecznie wygrać 4:2. Później podróż do Gruzji- Tbilisi to ponad 2000 km. Nie przeszkodziło to jednak moim piłkarzom gdyż odnieśli historyczne zwycięstwo 1:10 i tym samym z nawiązkom zrewanżowali się za wpadkę sprzed kilku lat... Dinamo - Wisła Teraz czas na 3 rundę, przeciwnik Braga ( ! )... która w poprzednim sezonie zaszła do 1/2 rozgrywek Pucharu Uefa dzięki czemu została rozstawiona. Wynik tej konfrontacji już niebawem...
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 07.09.2008 o godz. 13:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Zaktualizuj sobie składy człowieku! Na cmrev jest aktualizacja aktualizacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Jak zainstalować to uaktualnienie?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
myśle że sie nie obrazicie jeśli i ja sie pochwale
![]() http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...acbaabc5d.html podsumowanie czwartego sezonu w HSV, z tym że Fm 2006 ![]() |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Zacząłem grać w Fm'a 2008 i wydaje mi się, że jest on bardzo prosty:/ Gram pierwszy sezon Man City. 5:1 z Chelsea u sibie, 5:2 z Liverpoolem na wyjeździe, ogólnie nuda, chociaż czasami ledwo wygrywam z takimi zespołami jak West Bromwich Albion czy Wigan. Ogólnie 35 spotkań bez porażki, zaledwie 3 remisy.
Najnowsze uaktualnienie of kors, kadra oczywiście nie za mocna, wzmocniona jedynie przez Akinfeeva(CSKA), Guilherme(Santos), Barazite(Arsenal), Palacio(Boca) i Huntelaara(Ajax). Pierwsza jedynastka: Igor Akinfeev Javier Garrido, Richard Dunne, Vincent Kompany, Micah Richards Pablo Zabaleta, Fernandes Elano, Robinho Huntelaar, Palacio Taktyka 4-2-2-2 . ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
No wiesz... Żadna gra klubem z budżetem 540 milionów funtów - nigdy nie będzie pasjonująca. Spróbuj wygrać Ligę Mistrzów Kmitą Zabierzów albo II-ligowcem z Islandii ;-)
Ja np. gram Garbarnią Kraków i w ataku mam Dudu |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Oczekiwane emocje:
Tak jak pisałem wcześniej z Dinamo Tbilisi 10:1 i 3:0. W Trzeciej rundzie eliminacji trafiłem na Bragę - Półfinalistę Pucharu Uefa z poprzedniego sezonu Co Ciekawe zarówno przed pierwszym meczem trzeciej rundy jak i rewanżem w lidze przegrałem 2 wyjazdowe spotkania. Również dwukrotnie z boiska wyleciał Thomas Jirsak. Pierwsze spotkanie w Portugalii zakończyło się wynikiem 0:0. Gospodarzy zawiodła skuteczność a i świetnie na lini spisywał sie Mariusz Pawełek. Pisząc krótko mogłem przegrać z 3:1. Przed rewanżem w Krakowie eksperci przewidywali rzuty karne, byli blisko. Wbrew obawą moi podopieczni nie dali sobie narzucić styl gry prezentowany przez rywala i raz po raz znajdowali sie w znakomitych sytuacjach podbramkowych. Królem marnotrawstwa niczym z poprzednich lat był Paweł Brożek. Goście wyszli z dwukrotnym kontratakiem ale raz fatalnie spudłował ich napastnik a drugim razem Pawełek zatrzymał wślizgiem rywala (!). Emocje sięgały zenitu kiedy Topuzakov otrzymał ( moim zdaniem ) nieslusznie czerwony kartonik i tym samym wyleciał z boiska. 90 minut nie przyniosło rozstrzygnięcia i 14 tyś. fanów Białej Gwiazdy mogło emocjonować sie jeszcze przez dodatkowe 30 minut dogrywki. W dogrywce bez zmian... moje heroiczne ataki, które nie przynosiły rezultatu. W 98 minucie sędzia podyktował rzut wolny niemal z połowy boiska, juz prawie odetchnąłem z ulgą kiedy piłka dośrodkowana w pole karne zmierzała pod nogi Clebera... samobój ! Najpewniejszy z najpewniejszych wpadł niefortunnie z piłką do siatki. Pozostało się tylko złapać za głowę... pomyślałem " kończy się jak zawsze ". Ale że chłopcy nie rezygnowali a Braga najwidoczniej poczuła się zbyt pewna siebie to po ogromnym zamieszaniu Paweł Brożek wpakował piłkę do siatki z najbliższej odległości, złapał futbolówkę i pobiegł z nią ku środka boiska. 115 minuta zapadnie chyba na zawsze w mej pamięci jak i cały dwumecz... Atak pozycyjny, piłka pod nogi Baszczyńskiego a ten huknął chyba z trzydziestego metra w samo okienko bramki w której świetnie spisywał się Rybka ( Ukrainiec ) i tak koszulka powędrowała w górę... Fajna zabawa i niesamowite emocje. A przecież o to w tym chodzi. No przynajmniej dla mnie Jak ktoś wie jak zmienić typ pliku zapisanego meczu tak by odczytał go program Windows Movie Maker to proszę o kontakt na priv. Wisła - Braga
Ostatnio edytowane przez Mario Nh : 08.09.2008 o godz. 12:10.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
To teraz i ja zadam kilka pytan ale natury czysto technicznej:
Jak wgrać patche 8.0.1 i 8.0.2 do FMa "z promocji"? Ewentualnie jak po wgraniu tych patchy odpalić FMa? ![]() ![]() Polerowanie lakieru samochodowego | Auto SPA Kraków | Auto Detailing Kraków Bo najlepsze rzeczy rodzą się z pasji! |
|
|