|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
|
dobra panowie i panie, mam od 2 lat SEk750i
ogólnie jestem zadowolony, tyle, ze bateria coraz mniej trzyma. Potrzebuje, nowy podobny telefon: -wytrzymały -g mnie obchodzi aparat - g mnei obcjhodzi GPS ![]() -g mnei obchodzi gg w telefonie - nie musze mieć duuużego wyświetlacza -bateria ma trzymac ok tygodnia(tka jak w moim SE przez ponad rok...) -oczywiście tkaie rzeczy jak BT być musza -jakas diodka mocna by sie rpzydała do oświetlania sobie drogi -fajnie by było gdyby miał wejscie na pamiec micro SD Innymi słowy potrzebuje coś co mam tylko nowsze , jakieś propozycje? ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2003
Offline |
|
|
SE K770i
Naprawdę Gdybym nie potrzebował miliona funkcji w telefonie to właśnie taki czołg bym sobie kupił. Czołg jeśli chodzi o solidność bo i "linia" jest całkiem ładna. ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Wszystko załatwisz w Play. Jeżeli masz pre-paid to potrwa to do 2 tygodni (ale raczej szybciej). Warunek: pre-paid musi być zarejestrowany. Jeżeli masz post-paida to na miesiąc przed końcem trwania umowy pisemnie wypowiadasz umowę u dotychczasoweg operatora, idziesz do Play i tak samo wszystko oni bezpłatnie za Ciebie załatwiają. Przeniesienie numeru kosztuje od 50 do 61 zł w zależności od operatora, płacisz dotychczasowemu tę kwotę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
popieram.mam i używam od roku.w ciagu dziesięciu lat to mój siódmy telefon,ale pierwszy który autentycznie polubiłem.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
pan_premier napisał(a):
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
to i ja się spytam o radę (o zielony jestem w tych sprawach) i, kończy mi się umowa i zamarzył mi się nowy tel, co polecacie?
moje wymaganie to: - gps w miarę szybki (bo chce się bawić programikami do mierzenia prędkości i treningowimi różnego typu) wiec nie wiem czy lepiej wbudowany czy nie -mile widziane wi-fi ale ogólnie dobry pod neta - i duży wyświetlacz pod filmy -i oczywiscie mp3 i tak zaproponowano mi W910i (za 5dych), wygląda fajnie (ale bez gps, i wi-fi). czy lepiej zachować i dokupić gps przez bt (o ile sie da wogóle) czy lepiej sprzedać i kupić coś w podobnej cenie co by lepiej pasowało do moich wymagań |
|
|
|
Bene Nati
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Panowie mam propozycję wymiany telefonu z SE k770i na Nokię N 73 i chciałem się Was zapytać o opinię na temat tego drugiego telefonu ? czy jak się zamienię to stracę finansowo ? mój telefon jest Nowy a jego ma 5 miesięcy, proszę pomoc
![]() ![]() PRĄDNIK BIAŁY WIERNY WIŚLE !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Co do nokii n 73, to polecam ten telefon. Sam mam taki od 2 lat. Nie mam do niego zadnych zastrzeżeń. Chodzi naprawde płynnie ( mimo symbiana), robi dobre zdjecia, jest głośny ( posiada dwa głosniki), w obsłudze bardzo łatwy. Jezeli masz jeszcze jakies pytania to pisz na p.w ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W temacie pytaniowym odpowiedzi nie dostałem, ogłaszam się tu:
Pytanie do znawców ery tak tak: czy po zablokowaniu konta na połączenia wychodzące i przychodzące karta sim jest dalej aktywna? Tzn karta czy po doładowaniu, powiedzmy za 5zł, odzyska się "zamrożoną" kwotę jaka była dotychczas na kocie? ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
możesz kupić nowa kartę SIM bo stara na nic Ci się już nie przyda |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Poszperałem, i wg tego to bullshit to co napisałeś:
http://www.telepolis.pl/forum/viewtopic.php?t=15389 ![]()
Niszcz socjalizm!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
najwyraźniej miałem złe informacje najlepiej zrobisz jak sam się przekonasz |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Mam 3Mpx,lampe błyskową , która może posłużyć jako latarka , poprostu odpalam aparat , wybieram opcję ->włącz lampę i już mam latarkę ( fakt , że świeci ona ok3min,ale przecież po wyłączeniu , można znów włączyć). |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
panowie, mam takie pytanie:
21 maja 2007 roku podpisałem 2 letnią umowę w Playu, kiedy powinienem ją przedłużyć? 21, czy może wcześniej? i drugie: przejrzałem sobie telefony, które mogą sobie dobrać i zasadniczo najbardziej przypadł mi do gustu LG KU990, ma go ktoś? jeśli tak to polecacie, czy nie? ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Będę przechodził na abonament (prawdopodobnie w Erze) i stąd pytanie:
1)Mam P1i, jeszcze z Simlockiem Erowskim, prawda to, że teraz w salonach zdejmuja Sim-locki za darmo? 2)http://www.era.pl/repositories/era_p...e_telefony.pdf Oto oferta telefonów w Erze. Kategoria "Swobodne Rozmowy 85". Orientuje się ktoś na którym telefonie najwięcej zarobie? Bo ze swojego jestem zadowolony, więc ten poszedłby na handel ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
miszcz ortografji
Od: 04.2004
Offline |
|
|
To teraz moja pytanie. Mam Nowiutką Nokie N 95 wersja bez 8 gb z plusa ( z simlockiem). Jaka jest jego realna wartość żebym mógł go sprzedać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam SE K800i. Obudowa(oryginalna) jest strasznie poobijana. I teraz pytania.
Czy kupując nową obudowę tracę gwarancję na całą komórkę? (Orange) Co bardziej opłaca się kupić: oryginalną obudowę czy zwykłą? ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Member
Od: 06.2003
Offline |
|
Bardziej opłaca się kupić oryginalną; chińskie lewusy są dobre jeśli chcesz się szybko pozbyć telefonu i chcesz zeby 'błyszczał' dla naiwnego. Jesli chcesz sobie wymienić dla swoich wrażeń estetycznych to odradzam zamienniki, po krótkim czasie będzie wyglądała gorzej niż poobijana oryginalna. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzięki za wskazówki.
A orientujesz się tak mniej więcej, ile może kosztować taki oryginał? ![]()
...i nawet jeśli będzie źle my nigdy nie poddamy się!
|
|
|
|
Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Niedawno nabyłem samsunga u700. Prosilbym o jakas instrukcje wgrywania javy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jaki telefon polecicie w przedziale cenowym 200 - 400 zł ? Ważne żeby miał mp3 ale to chyba każdy teraz ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja sobie w E66 zainstalowałem mapę Garmin Mobile XT z mapą na całą europę. Co prawda wybór adresów jest upierdliwy ale kieruje całkiem spoko pokrycie mapy też niezłe. Tych map jest od groma na necie.
http://peb.pl/programy-nawigacyjne-i...mobile-xt.html P.S. Nie zauważyłem że już znalazłeś. Ale może komuś się przyda.
Ostatnio edytowane przez Maxell : 27.03.2009 o godz. 12:16.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Polecam Ci Nokie 6288 jest to naprawde dobry fon z duzym wyswietlaczem, aparat 2 mpix zdjecia wychodza naprawde ładnie ale tylko w dzień filmy tez nagrywa bateria wytzrymuje srednio 3 dni zalezy jak z niego korzystasz a na allegro znajdziesz uzywke za 300 zł chyba ze chcesz nowa to 400 zł
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Aktualnie mam n70 i chciałem zmienić na coś innego gdyż ten mi się znudził, symbian czasami irytuje i wolałbym jakiś cieńszy telefon.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ma ktoś z Was albo chociaż dłużej się bawił N 5800 XpressMusic? akurat nadszedł czas zmiany fonika i mylę o dotykowcu, nie iPhonie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
o gg na telefony marki samsung w sieci orange- jak najwięcej informacji proszę
![]() ![]()
Armia Białej Gwiazdy- z nią się liczy każdy, honoru Wisły i Krakowa strzeże
ta sławna brygada! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Kupiłem i jestem zajebiście zadowolony. Ogromny ekran, bardzo duże ułatwienie dostępu do przeróżnych funkcji za pomocą paska bocznego (jak w viscie
Jeszcze miła niespodzianka, dostałem w zestawie taki futerał, jakby klapka. Zakłada się go zamiast jednej częścu tylnej blaszki i zamyka się po użyciu, aby ekran się nie zarysował. Kapitalny! ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale nie ma żadnego problemu...jeżeli będę jej uzywał tylko do dzwonienia, smsów i zdjęć, to na 5 dni spokojnie wystarczy, a może nawet dłużej....bateria jest kapitalna...w ogole jak cały telefon.
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 05.2007
Offline |
|
|
z góry mówię, że znam się na tym naprawdę słabo, jeśli nie wcale. Co mi radzicie wybrać Samsung Omnia czy HTC touch Diamond? Chyba, że jeszcze jakieś inne urządzenie w podobnej cenie? Proszę o rade. \
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Samsung Omnia jest zajebisty, choć podobno czasami się wiesza, ale cholernie drogi....chyba, że masz jakiś duży abonament na firme albo coś takiego.
Z tego co widzę, HTC też ma dobre właściwości, więc wybór zależy tylko i wyłącznie od Ciebie. ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|