|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Z tego co kiedyś mówił Basałaj, ma w planach utworzenie takiego muzeum.
Mam nadzieje, że do tego rzeczywiście dojdzie, a nie były to słowa rzucone na wiatr. Trzeba zrobić coś na cześć ludzi, którzy tak wiele zrobili dla tego klubu. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Przypominamy, że obecne Karty Kibica z końcem roku stracą ważność, a od stycznia wydawane będą nowoczesne karty, w oparciu o które Klub uruchomi nowe funkcjonalności dla kibiców. Dodatkowo od rundy wiosennej 2011 Klub uruchomi specjalny portal dający możliwość zakupu biletów przez Internet. Wiosną otwarty zostanie również sektor rodzinny, na którym na najmłodszych kibiców czekać będzie mnóstwo atrakcji.
Czy ktoś wie coś wiecej nt? ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
Czyli z tego co piszesz nie oplaca mi sie teraz wyrabiac nowego identyfikatora (moj oecny datuje sie na sezon 2001 ) i lepiej bedzie jak wyrobie w nowym rokuPozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Co do Marketingu ma ciekawy pomysł by założyć Sieci Komórkową Wisła Kraków dogadac sie z jakims opertorem typu plus by mozna było ładować Komórki ich kartami w zamian Wisła by dostawał procent od wydzwonienia
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Wydaje mi się ze już jest taka sieć, tyle że z Orange?
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Teraz nie ma już możliwości wyrobienia KK... Trzeba czekać do nowego roku gdy wprowadzą ten system... A bilety normalnie możesz kupić na końcówkę tej rundy, wystarczy pesel
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual..._z_pilkarzami/
Zorganizować turniej FIFY na trybunie wschodniej, w jakiś wolny weekend. Rozreklamować w mieście, dać atrakcyjne nagrody - oryginalne egzemplarze FIFY, wejściówki na mecze, jakiś karnet, koszulki. Na bank zjawiłaby się masa młodzieży. Przerwę zimową trzeba wykorzystać na marketing, bo będzie duża okazja pozyskania nowych bywalców. |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Przegladam sobie czasem to DRUGIEFORUMNAKTORYMSIEDZAALFYIOMEGI, w ramach rozrywki i z ciekawosci.
I ostatnio przeczytalem taki wpis: "Sam Zbymak mówił, że Adrian szalał w klubie po ostatnim przecieku”. Ten przeciek dotyczyl jakiegos niepelnosprawnego Murzyna, mniejsza o detale. Ciekawsza informacja byla zawarta w sformulowaniu “Adrian szalal w klubie”. Adrian Ochalik zapewne. Ale jesli jest jakis inny Adrian, to moja teoria bierze w leb. Otoz Adrian Ochalik jest RZECZNIKIEM. Czyli kims tylko nieco bardziej eksponowanym niz szatniarz a z dostepem do poufnych informacji mniejszym niz sprzataczka. O jakiejkolwiek wladzy nie ma nawet co wspominac, bo rownie wielka ma moj labrador w domu. No i taki Plastus, rozumiecie, SZALEJE w klubie bo ktos wypaplal wielka tajemnice. Nie szaleje trener, nie szaleje dyrektor sportowy (mamy go juz w konu!), nie szaleje prezes, nie szaleje nikt inny tylko wodnik. Tzn rzecznik. Juz pojawialy sie zresztą przecieki ze Ochalikowi z lekka od.......ilo na etacie i troche przesadza z waznością swej posady (weszlo.com). Moze sie to przejawiac tez tym “szalenstwem” po ujawnieniu poufnych informacji. Ale to szalenstwo jest nienaturalne. Nie na miejscu. Nieodpowiednia osoba szaleje - jesli rozumiecie o co mi chodzi. Jesli ktos sie zachowuje nienaturalnie, to moze byc tak dlatego, ze: np calosc jest starannie zaaranzowana, zeby wzmóc w tym wypadku wizerunek Ochalika-Cerbera. Prawdopodobnie dla wlasnej proznosci. Ewentualnie kapie z gęby z premedytacja, a caly rejwach ma na celu odsuniecie podejrzen. I druga ewentualnosc jest zla. Nielojalnosc i dzialanie na szkode pracodawcy. Jest jeszcze 3. mozliwosc: Calosc jest bardzo starannie zaaranzowana przez klub. I w sumie do tej ewentualnosci najbardziej bym sie sklanial. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Widać Plank, że nigdy nie poznałeś Adriana i że nigdy nie miałeś z nim styczności. Zaś swoje żale opierasz na domysłach i plotkach Zbymaków, weszło i innych szmatlawców. Pogratulować.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
P.N.R.I.
Offline |
|
Moje co ? Żale ? : )))))) A niby na co mam sie zalic. Przeciez to jest zabawne, na swoj sposob. Najpilniej strzezona tajemnica kulawego Murzyna, i polowanie na czarownice w klubie. Nie, nie znam Ochalika, nie poznalem i nie poznam. Opieram sie na relacjach trzecich osob. Zreszta tak jak wsyzstko na tym forum. ![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Faktycznie, prześmieszne to forum
Kulawy murzyn, Maaskant na wylocie, kontuzja Kowalskiego przy śniadaniu... xD![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Przeca po kolacji
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A ja się zastanawiam jak nasz klub zawalczy z palaczami...
Może to śmieszne ale przydałaby się jakaś reklamówka, w stylu tej ostatniej, z dzieckiem któremu zasłaniane jest boisko przez stojących kibiców. Jak również okazjonalne plakaty na wejściu. Nie dajmy truć naszych dzieci! Przychodzi taki rodzic z dzieckiem i niestety musi się maluch nawąchać dymu bo sąsiad nie może się powstrzymać. I z dnia na świeżym powietrzu, zostaje dzień z papierosem. Liczę również na rozszerzone kompetencje państwa stewardów, w tej materii. No i jakaś informacja od spikera na ten temat, że stadion jest miejscem gdzie obowiązuje całkowity zakaz palenia. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takie "jaja" dotyczą całej przestrzeni publicznej, nie tylko stadionu. Ale to na szczęście nie mój problem
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Filmiki z informacją o zakazie palenia haha już to widzę, tak samo jak widzę perspektywę meczu bez dymka na Reymonta 22. Tyle w temacie. Zakazy zakazami, tutaj musi się zmienić mentalność ludzi. 90% ludzi będzie miała na ten zakaz wyjebane mimo wszelkich akcji informacyjnych na naszym stadionie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=iVLM7E0B1aA Tylko w temacie palenia.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 15.11.2010 o godz. 15:58.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Poza wpadką z dobrym widokiem, z której jebało pół Polski jak na razie marketing przynajmniej filmowo wywiązuje się ze swoich obowiązków. Kolejny znakomity filmik.
http://www.youtube.com/watch?v=B0QxC...layer_embedded Dużo nie trzeba, poza poświęceniem dwóch godzin i mamy super efekt. Ubyło coś z kasy klubowej? może z 50 zł na program do montowania filmów. Przygotujcie coś na Zagłębie, wszak to ostatni mecz rundy u siebie. PS za niedługo nie będzie można oddychać bo dziecko będzie narażone na złapanie wirusa Skończcie już wymyślać, dzieciak więcej się nawdycha na ulicy czy przy rodzicach w domu i usłyszy więcej wulgaryzmów w szkole podstawowej niż na stadionie. Niektórym się zaczyna stadion mylić z jakimś sanatorium uzdrowiskowym w Rabce Zdrój.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.11.2010 o godz. 16:41.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2008
Offline |
|
. A co do filmiku, to widzę, że zmierzamy w dobrą stronę |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dwa: Filmik ten był na 99% robiony przez tą sama agencję reklamową, która robiła poprzednie. Nie klub je robi. Więc tak, ubyło coś z kasy. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Offline |
|
|
Wedle nowej ustawy, stadiony są wyjęte spod zakazu palenia w miejscach publicznych.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
No jak się ma taką agencję reklamową która robi takie filmiki to niech płacą. Powiedzenie że ten filmik jest super to też przegięcie, super to są filmiki Legii, np po ostatnim meczu, szczególnie że robiony z meczu wyjazdowego.
A tą twórczość to można zmontować w movie makerze. Domagam się zakazu palenia na siedzących trybunach stadiony przy R22
Poważnie? Jakieś źródło? I już znalazłem. RMF napisał(a):
Z drugiej strony, jak mi Janusz każe siedzieć to jest ok super, szanuj bliźniego. Jak Januszowi zakazać palić to już nikt nic nie mówi...
Ostatnio edytowane przez MatMario : 16.11.2010 o godz. 17:47.
![]()
||
|
|
Guest
|
|
Kamera, program + pracownik najlepiej taki który kibicuje Wiśle. Pewniej wyszłoby to kilkakrotnie taniej niż podbijanie do agencji... Według mnie filmik są lekko ponad przeciętne. Nie ma rewelacji.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 16.11.2010 o godz. 17:51.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mówię o programach do montażu, nie o "maszynkach do montowania"
Avid, FinalCut, ewentualnie kombajn Adobe - Premiere+After Effects+Photoshop+ew.Encore. Na 100% widać różnicę pomiędzy tymi filmikami, a filmikami Górskiego (montowanymi chyba w Windows Movie Maker). Więc jestem w 99% pewny że robi je agencja. Nie mam potwierdzenia tej informacji, ale osoba blisko związana z klubem mówiła mi że poprzednie dwa robiła agencja reklamowa. Ten pewnie też. Zgadzam się z Tobą... niestety klub jest najwyraźniej innego zdania. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Guest
|
|
Filmik to nic nadzwyczajnego aczkolwiek jest solidne. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kończąc wątek programów, zeby nie offtopować: nie widzę w tym nic ponad możliwości Windows Movie Maker
, Vegas jest całkiem dobrym programem, który do takich rzeczy wystarczy. Jest on pośredni między półką amatorską, a profesjonalną. "Maszynka" to nie jest negatywne określenie. Po prostu dla mnie był, przy niektórych rzeczach, zbyt "automatyczny", ale to inna bajka ![]() Natomiast na pewno mają dobrą kamerę (a raczej kamery), z ręczną regulacją ostrości i przesłony. Nie chcę skłamać, ale klub ma bodajże jedną SD. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
To jeśli firma to być może jest nią Apeiro, sądząc po filmiku poniżej, jeden z partnerów Wisły,
http://www.apeiro.pl/oFirmie/WR22ACAMY_ Tworzyli też oficjalną stronę, sklep internetowy i wislatube.pl Cytat:
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.11.2010 o godz. 19:35.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bardzo możliwe, że to Apeiro. To nic nie zmienia. Klub powinien to sam robić.
Nie wiem czy kiedyś widzieliście "Legia Stawka większa niż mecz" na Nsport. Kiedyś to widziałem i pokazywali redakcję legia.tv. Piękny pokój na stadionie mają, gdzieś 10x10m. 3 biurka, 3 komputery do montażu, min. 3 kamery HD, pomijając oczywiście fakt, że opłacają ZAiKS i wykorzystują w filmikach porządną muzykę, a nie jakieś darmowe sample. Inny świat. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dla mnie te filmy to chałtura, mają wszystko czego potrzeba, dostęp do każdego miejsc, ale jeśli nie ma ludzi którzy są zatrudnieni do tego to ręce opadają.
Jest potencjał, jak sami piszą 60 tyś osób w dwa dni obejrzało WR22CAMY, nawet ta aplikacja Wislatube fajnie wygląda, a filmiki robione jak za karę. Co do Legii tam po meczu z Amicą u nich piłkarze podchodzą pod trybunę, gość od kamerzystów rzuca szalik do piłkarzy żeby się ubrali, żeby to wyglądało. Dobrze piszesz dj_ibutti inny śwaita ![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|