|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
a w tym ze jedno dobre zagranie w meczu nie zbawi Wisły!!! ot.co! poza niewielkimi przeblyskami Boukhari to zawodnik słaby obecnie a szczególnie piłkarz który spowalnia 90% akcji Białej Gwiazdy.tyle w temacie!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Pierwsza polowa w miare pozytywna.... Teraz tylko cos strzelic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Trzeba przyznać, że Paljić daje rade na lewej obronie. Dobrze trzyma linie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Nie jest źle.
Najważniejsze zeby sklad sie zgrywał i zeby zagrali na 0 z tyłu. No i zeby awansowali ![]() Trochę niewidoczny Rios, może to nie jego pozycja ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
komentator to normalnie mistrzu...
powiedzial ze Kirm to Słowak i ze w meczu z Widzewem w Łodzi ostatnio bramke dla Wisły strzelil Jirsak... brawa dla tego pana ![]()
GURNY
ŚLUNSK |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Gramy niestety kiepsko. Jedyna 100% sytuacja to główka Clebera. W ofensywie przyzwoicie, w obronie... Jak widzę naszą grę obronną chce mi się wyć z rozpaczy!
Bunoza jednak wolny jest - Sernas ucieka mu za każdym razem, gdyby nie asekuracja Clebera, byłoby krucho. Za to Pajlić biega niesamowicie - łata dziury w środku obrony, po czym pojawia się na skrzydle. Podoba mi się jego postawa w pierwszych 45 minutach. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
Cleber-narazie profesor, kilka razy naprawił błędy Bunozy
Paljić też narazie dobrze Boukhari jedna dobra piła i raz powalczył o piłke Wilk walczy i widać że ma pomysł na prostopadłe piły ale nie zawsze wychodzi ogólnie to niech wejdzie Żuraw na drugiego napastnika i trzeba rozbujać grę bo za wolno to wszystko, ale nie jest źle ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
To co miał Cleber takie coś musi strzelić. To jest puchar, takie sytuacje decydują. Trzeba zaryzykować wpuścić Żurawia może się chłop obudzi, sam nie wiem,
Aha i muszę przyznać, że w konstrukcji akcji od obrony to dawno tak dobrze nie wyglądaliśmy. Ale jest jeszcze dużo do poprawienia w ofensywie i defensywie (ale tutaj jedyny sposób to po prostu kupić obrońców)
Ostatnio edytowane przez tofik : 26.10.2010 o godz. 20:25.
![]()
.
. |
|
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Jakoś idzie, ale wydaje mi się, że z minuty na minutę coraz gorzej wychodzi nam przeprowadzanie akcji ofensywnych. Na początku spotkania był taki moment, że długo oblegaliśmy bramkę Widzewa, z czasem te momenty były coraz krótsze i rzadsze. A przy naszej cienkiej obronie może to się źle skończyć, bo jak widać Łodzianie mają dobrze opracowane kontry. No i mają dwójkę świetnych snajperów w postaci Sernasa i Robaka. Na szczęście jakoś tę naszą obronę trzyma jeszcze Paljić (coraz bardziej go lubię) i Cleber, który jednak zmarnował dogodną okazję na wyjście na prowadzenie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja tam zadowolony jestem, no może prócz obrony i tego, że nie stwarzamy sobie klarownych sytuacji. Paljic naprawdę b. fajnie, za to irytuje mnie gra Cikosa. Żadnej dobrej wrzutki, straty, schodzi do środka, aż się prosi, aby jego stroną wejść.
Doping w pewnych momentach na plus. ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
dzieki Bogu ze nie jestem jedyny który twierdzi ze Bunoza to obecnie najslabszy obronca Wisły.gdyby nie Cleber to w tym meczu było by juz 0-1 jak nie wiecej.poraz kolejny nasza gra obronna to tragedia niestety. zimowe okienko transferowe musi to zmienic
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
tylko mnie denerwuje buNIOZA ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Bunoza i Czikosz nie wiem co oni robią na boisku ...Rios mało widoczny.. zobaczymy 2 połowę może będzie lepiej ten mecz trzeba wygrać i koniec dyskusji.
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
huhu, Boukhariemu się agresor włączył
![]()
VIVA LA WISŁA
Nie ma pomyślnych wiatrów dla płynących bez celu |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Może mi ktoś wytłumaczyć, dlaczego Robak nie dostał czerwonej kartki, za ten wyraźny łokieć?
PZPN... PZPN... ![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Skandal - Robak powinien wylecieć! Ewidentna czerwona kartka za takie zagranie. Co więcej, zawodnik pozostanie bezkarny bo dostał żółtko, więc sędzia go "ukarał".
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
nie bylo zadnego wyraznego lokcia w twarz, tak mowicie a nawet chyba na powtorki wyraznie nie zobaczyliscie, zwykla szarpanina i zwykle machanie lokciami, ale nie bylo zadnego ewidentnego lokcia w twarz.. zolta 100%, Cleber przyaktorzyl, wiadomo, ze chcialoby sie czerwona ale troche obiektywizmu ludzie... to ze komentator mowi ze dla niego czerwo to nie znaczy ze tak byc, zreszta on w nazwisku Bunoza widzi litere I...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
pilkarz gornika ostatnio wylecial za ruch reka nawed ni9e uderzyl arbolede a tu....................
![]()
|
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Widzew to najbardziej zenujaca pilkarsko druzyna w naszej lidze.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Drażnią mnie 2 rzeczy i to już w meczu z Lechią było wkurzające.. DLACZEGO BUNOZA WYKONUJE RZUTY WOLNE I BIERZE SIE ZA ROZGRYWANIE? ON NIECH ROBI SWOJE NA OBRONIE..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Czy Bunoza to jakiś szpec od rzutów wolnych?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
po kiego uja Bunoza strzela te wolneeeeeeee!!!!!!!!!!!nierozumiem,jest Gargual!!!!on ma lepsza noge przy naj mniej trafi w bramke
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
zastanawiam się czy Boukhari naprawdę jest taki dobry czy po prostu ma z Maskaantem jakis deal, że ciągle jest na boisku...chyba że trzyma go bo wie że będą karne i się może przydać, innego wytłumaczenia nie ma.
Przecież środkowi pomocnicy Amiki czy Legii zjedzą gościa na śniadanie, nawet Pączek Iwański jest szybszy od Marokańczyka |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Dudu podpada Małemu
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Ciokos swietna interwencja
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Po CH** wszedł "Magic" jak mieliśmy grać w 10 to lepiej było żeby Boukhari Wy***** Robakowi
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pawełek zaskakuje mnie
![]() WISŁA- Dla WAS To Pięć Liter...
Dla NAS Całe Życie... ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
|
P.N.R.I.
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Cikos dzis jest znakomity.
Kartka generalnie bez znaczenia. To tak jakby z boiska wyrzucono bande reklamowa.
Ostatnio edytowane przez 7 kotów : 26.10.2010 o godz. 21:08.
![]()
Boia chi molla !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|