The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.10.2010, 14:15
Ludzie bez żartów z tym nowym kontraktem dla Pawełka
To, że gra ostatnio troche lepiej nie powinno przesłonić 4 poprzednich lat
Ja zwyżke formy widze glównie w kończącym sie kontrakcie
To juz casusu Cantoro sie nie pamieta
któremu zaraz po przedłużeniu umowy odechciało sie wysilać
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 26.10.2010, 14:16
mic napisał(a):Wyświetl post
Nie, wywalmy go z druzyny bo forumowym pokemonom sie nie podoba

Ochlon czlowieku, bo widac bardzo Cie boli ze on gra w Wisle. Skoro tak bardzo widzisz 'minusy', to wysil sie i tez zauwaz 'plusy' - chyba ze zylka Ci peknie i nie bedziesz mogl przyjac tego do wiadomosci

PS. "Dwie szmaty z Lechia" - jeblem o ziemie
mistrzuniu
to ty ochłoń.
Ja jestem zimny jak głaz.
Prezes postanowi go podpisać, Cupiał to klepnie?
Ich sprawa i ich pieniądze.
A płakać będziemy my...
ps. Uważasz że z Lechią nie uwalił 1 bramki? no no...
a i drugiej nie ...
fiu fiu...
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.10.2010, 14:17
emjot napisał(a):Wyświetl post
mistrzuniu
to ty ochłoń.
A płakać będziemy my...
a i drugiej nie ...
fiu fiu...
Tak zawalil
Juz probowales kiedys udowodnic ze z Jaga (Sosnowiec) tez zawlil, wiec wez sie nie kompromituj

Aha, Łobo i Cikos to *****
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.10.2010, 14:20
Tak zawalil
Juz probowales kiedys udowodnic ze z Jaga (Sosnowiec) tez zawlil, wiec wez sie nie kompromituj

Aha, Łobo i Cikos to *****
krok do przodu
krok do tyłu przy I bramce
i oglądanie się na stopera. A nuż wybije
klasyczny "Radek Majdan" w wykonaniu Pawełka
Jurowicz-Talik-Lechowicz-Szumilas-Kaczor-J.Krupa-Brzycki-Legutko-J.Wapiennik-W. Stopa-Michel-Sawicki-S.Wójcik-Świder-Snopkowski-Adamek
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.10.2010, 14:22
krok do przodu
Wiec wg Ciebie powinien wejsc miedzy 2 obroncow na 9m ? Moze przy tak szybko bitej pilce zdolalby dojsc max do 5.

Dobrze wiedziec

Pytanie retoryczne, zakladam ze Pawelek obroni karnego, bedziesz tez usilnie wciskac ludziom ze to nie Pawelek obronil tylko ABC zle strzelil ?
Wlasnie....

Tak, widze ze juz brak argumentow
Ostatnio edytowane przez mic : 26.10.2010 o godz. 14:32.
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.10.2010, 14:26
Wiec wg Ciebie powinien wejsc miedzy 2 obroncow na 9m ? Moze przy tak szybko bitej pilce zdolalby dojsc max do 5.

Dobrze wiedziec
radzę oglądnąć powtórkę
był góra 6 metr to raz
dwa: zamiast robić krok do przodu i krok do tyłu trzeba było się na coś zdecydować
zostaję w bramce
wychodzę do przodu
i tyle...
ale jak już to zdecydowanie
a nie jak "Radosław M"
ps. wiesz co wciśnij ignor a nie insynuuj mi nie wiadomo co. Bo najpierw Pawełek musi obronić tego karnego.
Póki co ta insynuacja jest bezprzedmiotowa.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.10.2010, 14:48
mistrzuniu
to ty ochłoń.
A płakać będziemy my...
a i drugiej nie ...
fiu fiu...
Wydurniasz sie z kazdym postem twierdzac, ze 1-sza bramka jest wina Mariusza.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Stary 26.10.2010, 14:49
mic - a możesz Ty chłopie się tak nie gorączkować? Nazywasz ludzi pokemonami bo mają zgoła odmienne zdanie od Ciebie? Przecież nikt Ci nie broni twierdzić, że Pawełek to świetny fachowiec - pozwól również innym wyrazić swoje zdanie na jego temat.

W tym sezonie Mariusz puścił tragicznego farfocla z Ruchem, przepuścił dwie bramki w krótki róg (bynajmniej nie były to super silne, precyzyjne strzały za które można by go rozgrzeszać), zawalił ewidentnie bramknę z Lechią (4-2). To jak na 10 meczów chyba za dużo jak na dobrego bramkarza? Faktem jest, że Mariusz broni ostatnio lepiej, tylko czy po kilku bardziej udanych meczach mamy decydować się na przedłużenie kontraktu z piłkarzem, który przez lata nie daje spokoju na tej pozycji, który przez ten czas zapracował na miano pośmiewiska (niestety Mario jest tak odbierany przez kibiców w Polsce...)?.

Jeśli dojdzie do przedłużenia kontraktu z Mariuszem będę mu gorąco kibicował, bo nie mam interesu w tym, by źle bronił, Jest piłkarzem Białej Gwiazdy i zasługuje na wsparcie. Mam wrażenie, że każdy kto krytykuje Mariusza jest przez Ciebie uważany za anty fana Wisły a tak nie jest. Uważam tylko, że wiele sezonów, które Mariusz rozegrał w Wiśle pokazało nam, że to bardzo przeciętny goalkeeper i wg mnie trzeba szukać kogoś innego.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 26.10.2010 o godz. 14:51.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.10.2010, 14:55
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
mic - a możesz Ty chłopie się tak nie gorączkować? Nazywasz ludzi pokemonami bo mają zgoła odmienne zdanie od Ciebie? Przecież nikt Ci nie broni twierdzić, że Pawełek to świetny fachowiec - pozwól również innym wyrazić swoje zdanie na jego temat.

W tym sezonie Mariusz puścił tragicznego farfocla z Ruchem, przepuścił dwie bramki w krótki róg (bynajmniej nie były to super silne, precyzyjne strzały za które można by go rozgrzeszać), zawalił ewidentnie bramknę z Lechią (4-2). To jak na 10 meczów chyba za dużo jak na dobrego bramkarza? Faktem jest, że Mariusz broni ostatnio lepiej, tylko czy po kilku bardziej udanych meczach mamy decydować się na przedłużenie kontraktu z piłkarzem, który przez lata nie daje spokoju na tej pozycji, który przez ten czas zapracował na miano pośmiewiska (niestety Mario jest tak odbierany przez kibiców w Polsce...)?.

Jeśli dojdzie do przedłużenia kontraktu z Mariuszem będę mu gorąco kibicował, bo nie mam interesu w tym, by źle bronił, Jest piłkarzem Białej Gwiazdy i zasługuje na wsparcie. Mam wrażenie, że każdy kto krytykuje Mariusza jest przez Ciebie uważany za anty fana Wisły a tak nie jest. Uważam tylko, że przez wiele sezonów, które Mariusz rozegrał w Wiśle pokazują, że to bardzo przeciętny goalkeeper i wg mnie trzeba szukać kogoś innego.
Przeciez sie nie goraczkuje, wrecz odwrotnie, bardzo mi to humor poprawia .

Nie nazywam ludzi pokemonami bo maja inne zdanie, tylko dlatego, ze klepia byle co, byleby tylko ponajezdzac na Pawelka/Lobodzinskiego/Cikosa itd. Jeszcze rozumiem jakby byly jakies sensowne podstawy, a nie naciaganie tak aby pasowalo.Poczytaj posty to znajdziesz wiele kwiatkow. Ponadto, wieksosc tych antyPawelkow uwaza ze beznadziejny Kirm i jeszcze bardziej tragiczny Jirsak powinni grac bo <niewiadomo>.

Racze zapoznac sie co oznacza slowo KRYTYKA i "z czym sie to je". Bo to co sie dzieje na forum to w 99% przypadkow nie jest krytyka.

I gdzie napisalem kiedykolwiek ze Pawelek to swietny fachowiec ? Prosze wskaz mi chociaz jeden cytat. Kazdy mi proboje takie cos wciskac, kazdego o to prosze, jednak zawsze po moim pytaniu nastepuje cisza.

Pawelek posmiewiskiem ? Przede wszystkim zaczelo sie to tutaj na forum i pokemony (tak, tak!!) przeniosly to na onety i inne. Nie znasz internetu ? Dla mnie najwiekszym posmiewiskiem sa wlasnie tacy ludzie, ktorzy tylko czekaja aby byc slawni, bo napisali ze XXX jest be
Ostatnio edytowane przez mic : 26.10.2010 o godz. 15:01.
Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.10.2010, 15:01
Wybacz, nie będę szukał cytatów - wystarczy mi, że napiszesz, że nie uważasz Mariusza za świetnego fachowca, uwierzę Ci na słowo Tak ostro bronisz Mariusza, że zwyczajnie pomyślałem, ze masz go za bardzo dobrego zawodnika - mój błąd.

Mam do Ciebie pytanie - czy uważasz, że Mariusz zasługuje na przedłużenie z nim kontraktu?
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.10.2010, 15:05
serek.c2 napisał(a):Wyświetl post
Wybacz, nie będę szukał cytatów - wystarczy mi, że napiszesz, że nie uważasz Mariusza za świetnego fachowca, uwierzę Ci na słowo Tak ostro bronisz Mariusza, że zwyczajnie pomyślałem, ze masz go za bardzo dobrego zawodnika - mój błąd.

Mam do Ciebie pytanie - czy uważasz, że Mariusz zasługuje na przedłużenie z nim kontraktu?
Nie uwazam Pawelka za super bramkarza, ba, nie uwazam go nawet za dobrego bramkarza. Jest poprostu przecietny. Obroni to co ma obronic, czasem pusci babola, a czasem obroni 200% sytuacje. Nie broni Mariusza, nie rozumiem napierdalania na kogos dla zasady. Tak samo bede pisac w przypadku Cikosa, Lobo i innych.

Co do przedluzenia kontraktu uwazam, ze jezeli ma byc dalej taki cyrk z szukaniem bramkarza jak byl (a na to sie zanosi), to bezzwlocznie trzeba przedluzyc. Jovanic niestety to bramkarz gorszy od Pawelka i przy calej sympatii do niego, twierdze ze najlepiej bedzie jak najszybciej go opchnac i zaczac ogrywac Kurto
Ostatnio edytowane przez mic : 26.10.2010 o godz. 15:09.
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 26.10.2010, 15:16

Co do przedluzenia kontraktu uwazam, ze jezeli ma byc dalej taki cyrk z szukaniem bramkarza jak byl (a na to sie zanosi), to bezzwlocznie trzeba przedluzyc. Jovanic niestety to bramkarz gorszy od Pawelka i przy calej sympatii do niego, twierdze ze najlepiej bedzie jak najszybciej go opchnac i zaczac ogrywac Kurto
Jovanic niestety, o klasę jest słabszy on Mariusza.

Co do nowego kontraktu, zalezy jak sie zachowa Mariusz. Jeśli dzięki swoim udanym występom ( bo sadze ze takie beda, przy slabej obronie bramkarz zawsze w swietle reflektorow) nie bedzie podbijał konkraktu to ok, w innym przypadku, adios amigos i liczę na Filipa.

E; Ja też chcialbym by Jovanic był super, ale prawda jest inna. Zreszta, skoro trener decyduje się wybrac "pierwszego" i wybiera wyśmiewanego przez wszystkich Pawełka, to chyba coś nie jest tak.
Przypomnijcie, które miejsce miała drużyna Jovanica w rozgrywkach w poprzednim sezonie?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 26.10.2010 o godz. 15:38.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Stary 26.10.2010, 15:18
Mamy nowego dyrektora sportowego, nowego trenerea - może szukanie bramkarza wyglądałoby inaczej? Przedłużając umowę z Mariuszem skazujemy się na kolejne lata niepewności w bramce. Poza tym Jovanic - choć zdanie o nim mam podobne do Twojego - zagrał u nas dopiero kilka meczów, chyba jeszcze za wcześnie by go ocenić na tyle negatywnie, żeby pozbywać się go z klubu.

szprotson napisał(a):Wyświetl post
Jovanic niestety, o klasę jest słabszy on Mariusza.
Widziałem Milana na treningu, w kilku meczach - o klasę słabszy od Pawełka to On na pewno nie jest.
Ostatnio edytowane przez serek.c2 : 26.10.2010 o godz. 15:20.
Odpowiedz cytując
chester
Senior Member

Stary 26.10.2010, 15:35
Brać Dudka z Realu
Odpowiedz cytując
<Crasch>
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 26.10.2010, 16:05
krok do przodu
Ciesz sie tym co masz, bo może byc gorzej.
Co ostatnie lata dobitnie pokazały
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.10.2010, 16:28
Nie, wywalmy go z druzyny bo forumowym pokemonom sie nie podoba

Ochlon czlowieku, bo widac bardzo Cie boli ze on gra w Wisle. Skoro tak bardzo widzisz 'minusy', to wysil sie i tez zauwaz 'plusy' - chyba ze zylka Ci peknie i nie bedziesz mogl przyjac tego do wiadomosci

PS. "Dwie szmaty z Lechia" - jeblem o ziemie

Co do umierania za zawal to radze isc do lekarza, da Ci cos na uspokojenie, bo takie rzeczy nieleczone prowadza do Kobierzyna
Ostatnio kazałeś mi ochłonąć, gdy cieszyłem się ze zwycięstwa Legii nad Lechią bo prognozowałeś, że po naszym meczu z Lechią nie będę się cieszył
Więc te Twoje sądy są jakoś mniej trafne niż te "forumowych pokemonów"
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 26.10.2010, 17:03
No dobra, to jaki mecz przegraliśmy przez Pawełka?
Nie chodiz mi o niepewne interwencje z których ostatecznie nic nie wynikło, albo bramki jak ta z Zagłębiem na 4:1 kiedy całą drużyna była już w połowie drogi do szatni.

On oczywiście jest średni, ale Buric i Sandomierski są absolutnie poza zasięgiem, a każdy nowy po 300 tys EUR- 400 tys EUR. to ryzyko następnego Jovanica, czyli bramkarza gorszego niż Pawełek.
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 26.10.2010, 17:04
A Buric to czym was zachwycil? ;o
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 26.10.2010, 17:11
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
No dobra, to jaki mecz przegraliśmy przez Pawełka?
Nie chodiz mi o niepewne interwencje z których ostatecznie nic nie wynikło, albo bramki jak ta z Zagłębiem na 4:1 kiedy całą drużyna była już w połowie drogi do szatni.

On oczywiście jest średni, ale Buric i Sandomierski są absolutnie poza zasięgiem, a każdy nowy po 300 tys EUR- 400 tys EUR. to ryzyko następnego Jovanica, czyli bramkarza gorszego niż Pawełek.
Ruch: bramka Nykiela http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...iel__1_0_.html

bramka w meczu z Górnikiem: http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10..._0__Kwiek.html
czy pierwsza i druga puszczona w niesławnym laniu od Lecha przy Reymonta
dalej nie chce mi się już szukać
bo i po co
Burić? Chryste panie toż to wyrób Pawełkopodobny
Ostatnio edytowane przez emjot : 26.10.2010 o godz. 17:22.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.10.2010, 18:29
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ostatnio kazałeś mi ochłonąć, gdy cieszyłem się ze zwycięstwa Legii nad Lechią bo prognozowałeś, że po naszym meczu z Lechią nie będę się cieszył
Więc te Twoje sądy są jakoś mniej trafne niż te "forumowych pokemonów"
Nie wiem do czego to, po co i dlaczego, ale smiesza mnie wlasnie takie kwiatki cos jeszcze ?
Poza tym, Legia - Lechia 0:3 wiec nie wiem gdzie to zwyciestwo
--
Do tematu
Niektorzy chyba zapomnieli ze w druzynie gra 11 zawodnikow, a nie tylko jeden bramkarz
Pawelek zlo calego swiata

oj dzieciaki...
Ostatnio edytowane przez mic : 26.10.2010 o godz. 18:31.
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 26.10.2010, 18:57
Buric ostatnio gra słabo - przytrafiają mu się takie gafy, że aż głowa boli. Sandomierski może trochę lepszy, ale ile on kosztuje? Może by wyciągnęli wreszcie jakiegoś młodego, zdolnego grajka na tę pozycję. Tylko pytanie - kogo?
Odpowiedz cytując
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 26.10.2010, 20:01
Nie wiem do czego to, po co i dlaczego, ale smiesza mnie wlasnie takie kwiatki cos jeszcze ?
Poza tym, Legia - Lechia 0:3 wiec nie wiem gdzie to zwyciestwo
--
Do tematu
Niektorzy chyba zapomnieli ze w druzynie gra 11 zawodnikow, a nie tylko jeden bramkarz
Pawelek zlo calego swiata

oj dzieciaki...
Cóż, nie zrozumiałeś prostej pomyłki. Oczywiście po zwycięstwie Lechii, czemu miałbym się cieszyć po zwycięstwie Legii?
Otóż chyba zapomniałeś, że nie tylko Ty na tym forum możesz wydawać sądy, zwłaszcza, że są one często mylne. Przypomnę co po meczu Legii z Lechią :
mic napisał(a):
Ciekawe co napiszesz za 3 tygodnie, czy tez bedziesz cwaniaczkiem
I cóż na to?

Teraz sugerujesz, że gra Pawełka to wymysł pokemonów. Żyjesz we własnym świecie i zachowujesz się jak malkontent. Tak ciężko przyjąć inne zdanie? Twoje nie zawsze są słuszne, a ostatnio dość często są mylne.

I zauważ, że kultura Twojej wypowiedzi jest bardzo niska - choć pewnie również się do tego nie przyznasz. Jednych kibiców nazywasz cwaniaczkami, innych pokemonami. A to przecież wszyscy kibice Białej Gwiazdy. Trochę szacunku do innych.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 26.10.2010, 22:14
Cóż, nie zrozumiałeś prostej pomyłki. Oczywiście po zwycięstwie Lechii, czemu miałbym się cieszyć po zwycięstwie Legii?
Otóż chyba zapomniałeś, że nie tylko Ty na tym forum możesz wydawać sądy, zwłaszcza, że są one często mylne. Przypomnę co po meczu Legii z Lechią :

I cóż na to?
Oczywisice ze zrozumialem, nie mierz wszystkich swoja miara.
Co na to ? Tylko to: http://wislakrakow.com/forum/showpos...postcount=3885, a reszte to sobie wydedukuj, skoro Twoja inteligencja tego nie pojmuje. Skoro nie rozumiesz dlaczego tak napisalem, to popros kogos zeby Ci wytlumaczyl
Teraz sugerujesz, że gra Pawełka to wymysł pokemonów. Żyjesz we własnym świecie i zachowujesz się jak malkontent. Tak ciężko przyjąć inne zdanie? Twoje nie zawsze są słuszne, a ostatnio dość często są mylne.
Jak mozna sugerowac ze czyjas gra to wymysl ?
Tak, zyje w swiecie obiektywnym, gdzie skoro ktos mowi A to potrafi i powiedziec B, a nie ma klapek na oczach. Wiem ze dla Ciebie i Tobie podobnych Pawelek to zlo calego swiata, wiec chyba wlasny swiat masz Ty.

I zauważ, że kultura Twojej wypowiedzi jest bardzo niska - choć pewnie również się do tego nie przyznasz. Jednych kibiców nazywasz cwaniaczkami, innych pokemonami. A to przecież wszyscy kibice Białej Gwiazdy. Trochę szacunku do innych.
Co do cwaniaczkow to wczesniej wytlumaczylem, jezeli tego nie rozumiesz - Twoja sprawa.
Pokemony ? Skoro ktos sie tak zachowuje, klepie byle klepac to tak - bede go tak nazywac.

Chcesz dalej podyskutowac, zapraszam na PW albo na rozmowe twarza w twarz w Poznaniu

I owszem miej troche szacunku dla innych. Dla innych kibicow (cwaniaczki i frajerzy z Legii) i pilkarzy - szczegolnie wlasnej druzyny.

-=-=-=-
Ed: widze odbicie pileczki i zejscie na inny tor, brakuje znowu argumentow ? BTW, nie dyskutuje z Toba, tylko z emjot'em, a Ty sie wpieprzasz w dyskusje. Chcesz dalej ciagnac temat - zapraszam do Poznania.
Wiesz ze sie kompromitujesz z tym "cwaniaczkiem", slowem ktore Ty wprowadziles w obieg ?
Ostatnio edytowane przez mic : 27.10.2010 o godz. 13:30.
Odpowiedz cytując
kolarz90
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 28.10.2010, 07:04
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html

W tamtym oknie też wyciekła ,,tajna" lista transferowa z której chyba zadne nazwisko się nie sprawdziło.
Ciekawe czy choć jeden z nich wypali, ale milion euro za Sobote to całkowite przegięcie
Ostatnio edytowane przez kolarz90 : 28.10.2010 o godz. 07:06.

Odpowiedz cytując
Feniks1983
Senior Member

Od: 11.2005

Stary 28.10.2010, 08:00
http://www.gazetakrakowska.pl/sport/...akow,id,t.html

Tu jest podana bardziej rozbudowana lista w stosunku do tego co podal kolega powyzej. Wyglada to wszystko na szeroko zakrojona operacje ale faktycznie ciekawe ile z tego sie sprawdzi.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.10.2010, 08:09
Okienko się zbliża pora na napompowanie balona... gość za parę baniek euro... już go u nas widzę.
Oby było inaczej niż zwykle...
Odpowiedz cytując
MaThEuS
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 28.10.2010, 08:49
Na tej liście jest 3 ciekawych młodych zawodników ( 2 tych bocznych obrońców oraz bramkarz )...
ale zobzcymy jak to będzie po okienku zimowym
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 28.10.2010, 09:21
Marcinnno napisał(a):Wyświetl post
I do tego pozbądźmy się wszystkich polaków , którzy obecnie grają w Wiśle, a zatrudnijmy obcokrajowców. ŁaŁ niedługo Wisła będzie drugą starą Pogonią Szczecin tylko nie brazylijską ,a międzynarodową.

Co z tego? Chelsea też miała w owym czasie tylko 2 Anglików w całej, szerokiej kadrze.
Odpowiedz cytując
pcpc
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 28.10.2010, 09:26
Jesli chcemy wygrywac musimy sie wzmacniac a dla mnie nie ma znaczenia czy bedzie 11 polaków czy dwoch grunt bysmy osiagali sukcesy bo dzieki temu lepsi polacy beda nas wybierac a nie legie czy lecha w tej chwili młodym gracza wisła nic nie oferuje
Odpowiedz cytując
emjot
Senior Member

Stary 28.10.2010, 09:27
zanim ktokolwiek napnie się na cokolwiek powinien dla otrzeźwienia przeczytać to: "Osoba doskonale znająca realia klubu z ul. Reymonta powiedziała nam: - Właściciel klubu Bogusław Cupiał jest bardzo zdeterminowany, by zbudować mocny zespół. Taki, który zaistnieje w Europie. Jest jego zgoda na bardzo poważne transfery w zimie, ale warunek jest jeden, drużyna musi uzbierać tyle punktów, żeby po rundzie jesiennej liczyć się w walce co najmniej o europejskie puchary. W przeciwnym razie może zwyciężyć wariant oszczędnościowy"
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów