|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Dlaczego ta siatka nadal tam jest. Mam nadzieję że tak nie zostanie. Czemu ul Reymana jest zamykana po meczu?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
mam wrażenie, że odpowiedzi na interpelację się nie doczekamy. Przyjdą wybory, Rada Miasta się zmieni i problemu interpelacji nie będzie. Spryciarze.
![]() |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Wie ktos czy na ostatnim meczu tylko system na G3 nie działał ( tam wchodziłem ) ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Na E 25 tez system nie działał jak wchodziłem. Co do oświetlenia - faktycznie w rzeczywistości lepiej to wygląda niż w TV. Tylko powstaje pytanie czy jeżeli mówimy o budowie naszego stadionu to jest największy problem. Niestety nie . Co do parkowania: faktycznie jak ktoś napisał - najlepiej wjedźcie na te "17 metrów" ))) Jest kupę miejsca kawałek dalej od stadionu ( co nie znaczy że daleko), owszem w większości przypadków są to miejsca płatne no ale niby czego się spodziewamy? Centrum miasta - miejsca parkingowe są płatne. Inna sprawa że parking jest potrzebny ale tylko z odpowiednimi rozwiązaniami komunikacyjnymi bo faktycznie sam parking wiele nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez rafkur : 25.10.2010 o godz. 15:36.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
majchrowski na TVP KRAKÓW mówi o stadionie.
Powiedział tyle, że te wszystkie problemy to przez to że sie projekt zmienial, i , że on podawał takie terminy jakie podawali mu wykonawcy. Jak zwykle sranie w banie ![]()
Ostatnio edytowane przez Donki : 25.10.2010 o godz. 18:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
na E15 tez nie działały kołowroty a co do krzesełek to na meczu w 99% byłem pewny ze im sie układ popieprzył i przy naraożniku od Reymonta beda sciagac niebieskie krzesełka bo tam maja byc czerwone.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
jak ja wchodziłem na G3 to działały kołowroty
![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Na D2x tez nie działały ale tylko dla tych co używali Kart Kibica
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
jak to jest z tymi elektronicznymi bandami reklamowymi zawsze po kazdym meczu wywozili a teraz po meczu z Lechia dalej stoja. Czyzby zostaly zakupione ?
|
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
|
pewnie nie opłacało im się ściągać skoro dzisiaj znowu mecz na R22
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Warto napisać coś pozytywnego na temat naszego stadionu. Jest to murawa... Mamy jedną z najlepszych w Polsce a jak mnie pamięć nie myli było płaczu co nie miara, że firma bee że się trawa nie przyjmie itp.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Nasza murawa po prostu miała odpowiednią ilość czasu na to, aby się ukorzenić, a martwe fragmenty wymienić.
Do tego dochodzi dobry dostęp światła, oprócz części na którą pada cień trybuny południowej, reszta ma przez długą część czasu zapewniony dostęp światła - spore odległości trybun bocznych od boiska + stosunkowo niskie trybuny, zwłaszcza za bramkami. Od rozłożenia murawy do pierwszego meczu minęło 2 miesiące - spokojnie można byłoby posiać i wyhodować ją na miejscu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
murawa jest wrecz idealna!! super ja wykosili jeszcze wyglada jak w PRO
na takiej murawie az chce sie grac![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
elementem przetargu są tylko i wyłącznie telebimy, bez band reklamowych.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
http://www.zikit.krakow.pl/attachmen...0do%20SIWZ.pdf Jak dla mnie to według tej informacji bandy też są elementem przetargu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Cytat:
Swoją droga czy to nie wczoraj miało być rozstrzygnięcie przetargu
Ostatnio edytowane przez Wicked : 26.10.2010 o godz. 12:47.
![]()
ULTRAS NOWA HUTA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zobaczymy. Otwarcie ofert miało być wczoraj, ale patrząc na przykład trybuny północnej, to dowiemy się dopiero o wyborze najlepszej oferty, za jakieś 2-3tyg
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zastanawia mnie czy to co powstało przy trybunie zachodniej to daszek czy też nowa hala Wisły?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
w tv mowia ze murawa z boku wyglada fatalnie ..
a tyle osob ja wychwala pod niebiosa, juz nie wiem gdzie lezy prawda :| moze tylko po meczu Lechii tak wyglada, zle przygotowali .. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
telewizja kłamie
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
murawa OK, są drobne dziury, no ale, bez przesady, to normalne przecież po meczu, to nie parkiet
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Widocznych było kilka miejsc, w których murawa wymaga naprawy. Pewnie pozostałości po meczu z Lechią.
Teraz mają 2 tyg na to, aby murawę doprowadzić do lepszego stanu, chociaż przy obecnej temperaturze proste to nie będzie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|