The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rafalek
Senior Member

Od: 11.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2010, 20:04
Baala - przecież pierwszą bramkę zawalił Chavez a nie Bunoza - wiem, że jak się uweźmiecie na kogoś, to wszędzie widzicie jego winę, ale bez przesady..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Sobolewski wyraźnie odstaje piłkarsko. Natomiast serce do gry i płuca do biegania to on ma. I dzisiaj to pokazał. Dał w waznym momencie prowadzenie i wiarę w zwycięstwo druzynie. Za to mu dziękuję.
Natomiast nie zmienia to faktu, że już jest bliżej końca jak dalej.
Natomiast co się tyczy Boukhariego, On nie ma prawa grać dopóki fizycznie nie będzie przygotowany. Jednak zaczyna by,ć widać wyraźnie, że nie ma formy i kondycji do gry. Wysłać go na obóz kondycyjny i niech wraca jak będzie przygotowany do ligii. A do tego czasu powinien grać Wilk, który moze slabszy pilkarsko, ale przygotowany do sezonu i to sie liczy najbardziej.
..
Odpowiedz cytując
rozan
Senior Member

Od: 06.2006

Boukhariemu brakuje bramki, gdyby dziś wykorzystał choć jedną szansę to na forum nie byłby tak krytykowany. Technicznie jest to nasz najlepszy zawodnik (choć i on popełnia błędy-strzał przy pierwszej setce) myślę, że jeśli się ogra z drużyną to będzie z niego pociecha. Macie jednak rację, na tę chwilę nie jest to zawodnik pierwszej jedenastki...
Odpowiedz cytując
Baala
Senior Member

Stary 23.10.2010, 20:13
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Baala - przecież pierwszą bramkę zawalił Chavez a nie Bunoza - wiem, że jak się uweźmiecie na kogoś, to wszędzie widzicie jego winę, ale bez przesady..
Tak samo jak bramke w Zabrzu zawalił Piotr Brożek? Właśnie nie to Bunoza te gole zawala bo się źle ustawia i sprawia że inni obrońcy muszą kryć dwóch zawodników drużyny przeciwnej. Jeszcze przez fatalne krycie powietrza mógł sprezentować kilka następnych bramek. Zobacz co robi Bunoza przy pierwszej bramce w polu karnym, dwa kroki i się zatrzymuje, zza jego pleców wybiega zawodnik i strzela gola.
Ostatnio edytowane przez Baala : 23.10.2010 o godz. 20:16.
Odpowiedz cytując
rafalek
Senior Member

Stary 23.10.2010, 20:15
Ale to Chavez był odpowiedzialny za krycie Bąka..
Косово је СРБИЈА!!
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 23.10.2010, 20:19
Niesamowity mecz , dwie różne strony Wisły , nie można obiektywnie ocenić zawodników nie dzieląc ich na pierwszą i drugą połowę ( meczu )

Pawełek - 8 - jedyny który trzymał poziom naprawde cały mecz , coraz bardziej się przekonuję że warto z nim przedłużyc kontrakt , tak o 2 lata

Paljic - 2/ 7 - w grze ofensywnej bije na głowe Piotra Brożka , niestety w obronie wiele jeszcze musi się uczyc

Bunoza - 1/ 4 - w pierwszej połowie grał straszną padake , podobnie jak w meczu ze Śląskiem , po przerwie lepiej ale nie uniknął błędów

Chaves - 2/5 - niby zawalił pierwszą bramke , ale ogólnie sprawiał dobre wrażenie , dla mnie lepsze niż Bunoza

Cikosz - 2/5 - może piłkarsko jest słabszy niż Branco , ale więcej daje od siebie tej drużynie , poza tym unika bezsensownych wrzutek i w przeciwieństwie do swojego konkurenta do składu próbuje wchodzic między obrońców

Kirm - 3/9 - man of the match , należy mu się aplaus na stojąco bo był dzisiaj prawdziwym motorem napędowym Wisły , jakiego jeszcze nie mieliśmy okazji oglądać , oby tak zawsze Andraż

Sobolewski - 3/8 - dzisiaj widziałem starego dobrego Sobola , który w pełni zasługuje na opaske kapitana

Garguła - 3/8 - ma papiera na dyrygenta Wisły , chyba za wcześnie go skreślono

Boukhari - 1/2 - niestety jedyny który według mnie w Wiśle przeszedł obok meczu , zasługuje na ławke i niech wchodząc z niej pokaże swoją wartość

Małecki - 4/8 - coraz mniej pyskuje ( chociaz i z tym nie jest idealnie ) , a coraz więcej biega , tak trzymać

Paweł Brożek - 2/7 - on jak i cała Wisła , pokazał że jest ' męzczyzna ' , dobry mecz

Wilk - 4 - jak dla mnie nie mógł sobie znaleźć miejsca po wejściu na boisko

oby te mecz był przełomowym momentem w tej rundzie , obrona niech się zgrywa na treningach , i może jakos to będzie
Odpowiedz cytując
HOOLIGANSWISŁANH
Member

Od: 10.2010

Stary 23.10.2010, 20:20
Bardzo cieszy wygrana w koncu pilkarze sie przebudzili mam nadzieje ze w pozostalych meczach rowniez damy rade jestem ogromnie zachwycony druga polowa
TYLKO WISŁA ABG WIERNOŚĆ TSW
Odpowiedz cytując
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 23.10.2010, 20:22
A ja myślę, że jeszcze niekoniecznie trzeba tak skreślać Bunoze. Może jeszcze parę spotkań i ta obrona w miarę się jakoś ułoży. O dziwo - jak gramy w składzie z Cikosem to lepiej się te spotkania dla nas układają. Dziwne, ale to prawda.
Odpowiedz cytując
Kandzior
Senior Member

Od: 02.2009

Stary 23.10.2010, 20:27
A i teraz mecz z Widzewem z jednej strony dobra szansa na sprawdzenie pewnych rzeczy pod kątem meczów ligowych, ale myślę, że warto się postarać i nie odpuścić tego spotkania tym bardziej, że PP jest już na dość wysokim szczeblu i zostali już tam ci lepsi i najlepsi. Mecz tym bardziej ważny, że potem pod rząd trzy najważniejsi Nasi rywale. I ma być 9 punktów, innego wyjścia nie widzę.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Od: 10.2007

Stary 23.10.2010, 20:30
Jak przychodził do nas po raz pierwszy Żuraw też po nim jechano, to samo z Marcelo - dajmy szansę Bunozie i Cikosowi. Na Boukhariego żal patrzeć ale teraz w domu widziałem na powtórkach w C+ że przynajmniej pomyślał przy strzale Sobola i przepuścił piłkę między nogami. Zgadzam się z którymś poprzednikiem - na obóz treningowy go bo wydaje się że grać potrafi tylko jest w katastrofalnej formie.
Sam mecz z perspektywy trybuny E taki sam jak na boisku. Pierwsza połowa dramat , druga połowa - widok stojących dziadków drących ryje - coś pięknego - oby tak dalej. G trzymało poziom jak zwykle więc nie komentuję bo sprawa oczywista.
Bardzo ucieszyły mnie brawa dla Żurawia jak wchodził na boisko. Ok - jest bez formy ale on zasługuje na szacunek.
Odpowiedz cytując
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 23.10.2010, 20:36
Oby jak najczęściej takie chwile przeżywali wiślacy

Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Odpowiedz cytując
leszekm_
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.10.2010, 20:39
Pawełek 7 - pewny punkt zespołu. Mariusza w takiej dyspozycji chyba wszyscy chcieli by oglądać jak najczęściej. Druga bramka nie była jego winą tylko obrony, której udało się zostawić trzech zawodników lechii niekrytych na piątym metrze.
Cikos - 4 - ma serce do walki chłopak, ale brakuje umiejętności. próbował w ataku, ale było jak zawsze - chaotycznie i niecelnie. choć i tak wolę jego oglądac niż Serga "robię dwadzieścia bezsensownych wrzutek co mecz" Branco
Chavez - 2 - Lechia wchodziła w naszą obrone jak masło. to wina nieruchawych chaveza i Bunozy, chavez dodatkowo popisał się przy pierwszej bramce dla lechii.
Bunoza - 3 - nie da się patrzeć na trzeźwo na jego grę. dwa drągi wbite w ziemię przed polem karnym byłyby taką samą przeszkodą dla lechii co duet chavez - bunoza.
Paljic - 6 - w obronie słabo, ale to w końcu jakby nie patrzeć nie obrońca. w ataku jak zawsze dawał radę, plus naprawdę znakomite podanie do Kirma przy trzeciej bramce.
Malecki - 8 - mały to walczak a do tego nieprzeciętne umiejętności. podanie fałszem do kirma w polu karnym - majstersztyk. niekonwencjonalny i kreatywny, niewielu takich grajków w lidze.
Bukhari - 3 - kebab zszedł wisła zaczeła grac. generalnie tak jak juz ktoś powiedział - to byc moze najlepiej wyszkolony technicznie piłkarz wisły ( obok riosa), i ja tez myślę, że może byc z niego dużo jeszcze pożytku. dziś jednak jego występ najlepiej podsumowuje to co zrobił przy sytuacji sam na sam.
Gargula - 6 - mniej widoczny niż z Górnikiem, ale bez zarzutu. szymkowiakiem nie będzie, ale dawidowskim też nie.
Sobolewski - 7 - stary dobry Sobol. Walka na całym boisku, bramka, zaimponował też wślizgiem w bramkarza. Zaangażowaniem mógłby obdzielić dwa tuziny piłkarzy.
Kirm - 9.5 - piłkarz meczu - dwie bramki, wypracowany karny. na spokoju wykorzystał sytuację sam na sam (lewandowski powinien się zapisać na korepetycje do andraza), a druga bramka zrobiona przez niego niczego. do tego dużo dobrego na skrzydłach.
Brozek - 6 - Nie ostrzeliwal może bramki Kapsy, ale miał przynajmniej jeden groźny strzał. zagrał inteligentnie, podawał, pewnie wykorzystany karny.

na plus też, że wreszcie graliśmy (przynajmniej momentami) kombinacyjnie zamiast schemat - piłka na skrzydło i wrzutka.
Ostatnio edytowane przez leszekm_ : 23.10.2010 o godz. 20:41.
Odpowiedz cytując
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.10.2010, 20:40
Ludzie wygraliśmy i to się liczy. Wracamy do gry
Odpowiedz cytując
Dean
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.10.2010, 20:41
Zwycięskiego składu się nie zmienia, ale tym razem wyjątek Boukhari OUT.

Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 23.10.2010, 20:42
7 kotów napisał(a):Wyświetl post
Dzis moment przelomowy meczu - nieodgwizdanie 100% karnego dla Lechii.

Pawelek - rewelacja.
Ta, mieliśmy farta, ALE mu też wydatnie pomogliśmy.
IMHO drugim przełomowym momentem była bramka Sobola ( obejrzałem teraz skrót na ekstraklasa.tv i tam twierdzą, że gol nieprawidłowy, bo Bunoza na spalonym przeszkadzał Bramkarzowi), bo mogliśmy zacząć grać z kontry.

Bardzo ważne punkty, bardzo ważny mecz, daleki jednak jestem od optymizmu. Obrona to żenada, zwłaszcza Bunoza - ale to akurat każdy chyba sam widział. Cóż, oby fart nas dalej nie opuszczał.

Chyba też oddala się widmo zwolnienia Maaskanta, co bardzo mnie cieszy.

P.S. Generalnie jednak - cieszy przemiana Wisły, świetny mecz zgodowy. Lechia mogła strzelić jeszcze jedną bramkę
Ostatnio edytowane przez wolfy : 23.10.2010 o godz. 20:46.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
matkur
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 23.10.2010, 20:43
na początku nie chcialem aby grali Boukhari i Zurawski, spowalniali akcje wszystkie. Zurawski juz nie gra, jeszcze tylko Boukhariego zeby posadzil na lawce i bedzie dobrze.
Pawełek-miło mnie zaskoczył, oby tak dalej, wpłynęła dobrze na niego rywalizacja z Jovaniciem
Cikos moim zdaniem bardzo dobry wystep, bylo po nim widac ze chce sie pokazac, ruszal to przodu, pokazywal sie partnerom.
Bunoza- 2 połowa dobra, 1 raz chyba tylko niepewnie interweniowal. Rozwinie sie
Chavez jak najbardziej powinien grać, mimo ze zawalil 1 gola pozniej byl pewny siebie
Palijc- bardzo dobrze
Sobolewski- dał sygnal do natarcia. Pamietem mecz Wisla-Cracovia do przerwy 0-1 a po przerwie gol Sobolewskiego i 4-1 dla Wisły. Brawo Sobol
Małecki-nie krzyczał chyba tak duzo na Cikosa Dobry mecz
Garguła-powoli pokazuje jakie ma mozliwosci, licze na kolejny dobry wystep w Poznaniu
Kirm-wreszcie pokazal co potrafi!! Swietnie
Boukhari- nie widze dla niego miejsca w 1 skladzie, chcialbym aby zmienil go Rios
Paweł Brozek- no no, walczył jak nigdy. Moze sie przebudzi!

Brawo Wisła, liczę na punkty w Poznaniu!!
Odpowiedz cytując
TheGameLA
Member

Od: 06.2009

Stary 23.10.2010, 20:46
mecz ciekawy, lecz zdziwiło mnie to :
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 23.10.2010, 20:47
A czy Franek Smuda oglądał dziś ten mecz z perspektywy trybun?
I jeszcze jedno, czy wy też widzieliście Kulawika w przerwie meczu na "E"?
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.10.2010, 20:47
rafalek napisał(a):Wyświetl post
Zgadzam się, ale rzut wolny po bezmyślnym faulu tego drugiego.

Bezmyślnym bo jego oponent piłkę już stracił i przejmowali ją Wiślacy, przy tej sytuacji co faulował w polu karnym też mógł sobie darować taki ewidentny faul, tym bardziej, że przeciwnik miał bardzo trudną pozycję do oddania strzału. No ale jak się źle ustawia od początku to trzeba później nadrabiać. Mieliśmy kupę farta, że sędzia tego nie gwizdnął.

Mecz super, dopisało nam szczęście - prawda, ale nie zmienia to faktu, że dawno nie byłem tak uśmiechnięty po meczu Wisełki

No i strata do lidera stopniała do 7 punktów.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 23.10.2010 o godz. 20:51.
Odpowiedz cytując
buczo1985
Senior Member

Od: 02.2006

Stary 23.10.2010, 20:53
Przedziwny mecz, byłem pewien, ze dostaniemy niezłe lanie. W większości zgadzam się z tym co napisaliście wcześniej. Co do oceny samych piłkarzy nie zgodzę się z tym, że Pawełek zawalił bramkę. Chłop dziś wyciągał trudne piłki. Wyobraźcie sobie czy gdyby przy drugiej bramce na środku obrony stał Marcelo i Głowa, trzech Lechitów miałoby tyle miejsca, żeby sobie kropnąć z najbliższej odległości? Raziło mnie wyprowadzanie piłek przez Bunoze oraz sytuacja w której wykonywał wolnego. Nie wiem może na treningu mu to wychodzi, ale wydaje mi się, że mamy jednak lepszych zawodników do takich sytuacji.

Na wielki plus Mariusz za wyciągnięte piłki oraz bardzo fajne wprowadzanie piłek do gry. Podobał mi się jego spokój. Jakieś tam 2 minięcia z piłką miał, ale krytykowania dla zasady i z przyzwyczajenia nie popieram. Bo jak dla mnie jeden z lepszych na boisku.
Mały - walczył cały mecz + bramka. Cieszy jego postawa.
Kirm - miał dziś chłop dzień. Oby to powtarzał w innych meczach bo potencjał ma.
Boukhari - ma papiery na grę, ale na chwilę obecną irytuje głupimi stratami i fatalnym zachowaniem w polu karnym przeciwnika.
Obrona - choć w drugiej połowie było lepiej, to przekrojowy obraz z całego spotkania jest bardzo niekorzystny.

Na koniec jeszcze dodam, że ogólnie to ładne bramki padały Pechowo większości nie widziałem bo na sekundę wyskoczyłem do kuchni czy zerknąć na kompa
Ostatnio edytowane przez buczo1985 : 23.10.2010 o godz. 20:56.
What's new?

Odpowiedz cytując
Mario Nh
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.10.2010, 20:55
Co to znaczy dobra postawa bramkarza w meczu! Przy 0-1 dla Lechii mogło być już i 2 i 3 ale Mariusz wyszedł kilka razy , również w końcówce meczu, obronna ręką. Był to kluczowy moment spotkania. Brawo Mariusz, brawo Wisła!
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 23.10.2010, 20:59
Bardzo się cieszę z wyniku, nie mniej gra pozostawia wiele do życzenia. Jesteśmy tak na prawdę na początku drogi. Miejsce, w którym jest teraz Wisła, pokażą trzy najbliższe mecze i to one zdecydują, czy będzie jeszcze cień szansy na miejsce premiowane pucharami.

Co do meczu, to pierwsza połowa fatalna. Podejrzewam, że gdyby sędzia odgwizdał ewidentny rzut karny, a Buval miał lepiej nastawiony celownik, to do szatni schodzilibyśmy z 4 w plecy. Formacja obronna u nas praktycznie nie istnieje, makabryczne dziury na bokach obrony, krycie na radar, brak asekuracji. Kilka szybkich podań z pierwszej piłki i nasi są rozklepani. W ofensywie wyglądało to lepiej ale tylko dlatego, że Lechia się otworzyła chcąc odrobić straty. Gdybyśmy byli zmuszeni grać atakiem pozycyjnym, to padaka byłaby taka sama jak w innych meczach.

Zwycięstwo da naszym trochę komfortu psychicznego, ale mnie osobiście prawdziwego obrazu Wisły na pewno nie zaciemni.

P.S. Mam pewną informację, że gdybyśmy dzisiaj przegrali, Maaskant by poleciał.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
s1mone
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 23.10.2010, 21:03
willow napisał(a):Wyświetl post
P.S. Mam pewną informację, że gdybyśmy dzisiaj przegrali, Maaskant by poleciał.
To podaj źródło albo nic nie pisz, bo jedynie ferment siejesz.

A co do reszty wypowiedzi, to jakby gdyby na cipce rosły grzyby ;]
Odpowiedz cytując
wanciak86
Senior Member

Od: 09.2005

Stary 23.10.2010, 21:03
Lechia została w tym meczu okradziona w biały dzień. Wynik powinien być taki sam, tyle że w drugą strone.
Nie gwizdanie karnych, uznana druga bramka dla Wisły i karny to już kpina.
Kpina w meczu przyjaźni.
Ps. Zraziłem sie po tym meczu niebywale do małeckiego i brożka (celowo małe litery,od dzis brak szacunku dla tych pseudograjków)

polecam obejrzeć : http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 23.10.2010, 21:05
willow napisał(a):Wyświetl post

P.S. Mam pewną.informację, że gdybyśmy dzisiaj przegrali, Maaskant by poleciał.
Uwielbiam takie newsy.... Jeszcze napisz że ciota Michniewicz na jego miejsce albo Bobo Kaczmarczyk... Ja mam pewną informację że zimą kupimy Kuszczaka i Obraniaka

Poza tym zgadzam się że być może ten wynik zaciemnia trochę obraz Wisły.
Odpowiedz cytując
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 23.10.2010, 21:07
s1mone napisał(a):Wyświetl post
To podaj źródło albo nic nie pisz, bo jedynie ferment siejesz.

A co do reszty wypowiedzi, to jakby gdyby na cipce rosły grzyby ;]
Jak chcesz źródło, to zapraszam na priv.

A co do reszty wypowiedzi, to inteligencją.nie błysnąłeś.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Odpowiedz cytując
Filippo123321
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 23.10.2010, 21:12
Wynik troche zatuszował obraz spotkania, ale co tam - najwazniejsze zwyciestwo.

Cała NOWA gwardia (czytaj: szrot) zagrała oczywiscie beznadziejnie. Na plus Małecki i Pawełek - chyba najlepszy na boisku. Swietne wyjscia, czyta gre, poprawia błędy obrony.
Powód: nowa gwardia ofkors.
Ostatnio edytowane przez Filippo123321 : 23.10.2010 o godz. 21:31.
Odpowiedz cytując
rafkur
Socios Wisła Kraków

Stary 23.10.2010, 21:14
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
Lechia została w tym meczu okradziona w biały dzień. Wynik powinien być taki sam, tyle że w drugą strone.
Nie gwizdanie karnych, uznana druga bramka dla Wisły i karny to już kpina.
Kpina w meczu przyjaźni.
Ps. Zraziłem sie po tym meczu niebywale do małeckiego i brożka (celowo małe litery,od dzis brak szacunku dla tych pseudograjków)

polecam obejrzeć : http://ekstraklasa.tv/ekstraklasa/10...rot_meczu.html
A co takiego zrobili Brożek i Małecki - celowo z dużej litery ( zgodnie z zasadami ortografii) że masz do nich taki żal? Nie myl przyjaźni kibiców z podejściem zawodników. Dla nich nie ma czegoś takiego jak "mecze przyjaźni". Na szczęście nie ma , bo nie można mylić pojęć. Oni mają w każdym meczu walczyć o zwycięstwo - bez względu na sympatie czy antypatie kibiców. Bo niby co? Jak będziemy grali derby to np Bunoza ma złamać nogę Ślusarskiemu? Rozumiem rozgoryczenie ale polecam trochę zdrowego rozsądku. Na konto tego że kibice się lubią piłkarze mieli sobie urządzić piknik? To ja się obrażam na Bąka bo chciał zepsuć zabawę w Krakowie
Ostatnio edytowane przez rafkur : 23.10.2010 o godz. 21:27.
Odpowiedz cytując
vaazon
Senior Member

Od: 05.2007

Stary 23.10.2010, 21:16
Junior_Battle napisał(a):Wyświetl post
+asysta przy golu Małego!
Sorry, ale piłka odbiła się od obrońcy i w takim wypadku, chyba nie ma zaliczonej asysty.
wanciak86, rozumiem twoje rozgoryczenie, ale wygrał zespół lepszy. Nie widzę faulu Bunozy na bramkarzu przy golu nr 2. Po prostu komentatorzy z C+ nie przepadają za Wisłą i tak właśnie oceniają sporne sytuacje.
Odpowiedz cytując
Mrsnh
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 23.10.2010, 21:21
wanciak86 napisał(a):Wyświetl post
cos ci sie chyba jebie w bani.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów