|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
mikey - ustawienie z 6 obrońcami...hmm...mogło by sporo namieszać wśród Naszych
Ostatnio edytowane przez szprotson : 23.10.2010 o godz. 12:57.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
nie, ja sądzę, że to jest od tyłu:
Pawełek(0) Cikosz - Cleber - Chavez - Bunoza - Brożek - Paljić Wilk - Garguła - Sobolewski - Boukhari ![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W poprzednim sezonie do meczu z Lechią również przystępowaliśmy po serii nieciekawych wyników, dla przypomnienia:
18 kolejka GKS Bełchatów 1-0 Wisła Kraków 19 kolejka Wisła Kraków 0-1 Arka Gdynia 20 kolejka Jagiellonia Białystok 0-0 Wisła Kraków Mimo to udało się wygrać na Suchych Stawach aż 3:0 ale strzelanie rozpoczął... Marcelo. Dzisiaj taki wynik wydaje się być niemożliwy do powtórzenia, a biorąc pod uwagę dobrą dyspozycję Lechii nawet remis byłby dobrym wynikiem. Jedyna nadzieja w tym, że Maaskant zmieni trochę założenia taktyczne i nie będziemy musieli oglądać co 3 minuty bezsensownych dośrodkowań w pole karne, na którym znajdują się jedynie zawodnicy rywali. Następne kolejki zapowiadają się dla nas jeszcze ciężej: Lech (wyjazd), Cracovia (wyjazd), Legia (dom), więc najwyższy czas żeby w grze tej drużyny coś drgnęło i zmieniło się na plus. W przeciwnym wypadku za kilka tygodni sytuacja w tabeli nie będzie zła tylko dramatyczna. Potrzeba walki, pomysłu na grę, bramek i punktów! |
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Witam. Mam prośbę. Jeśli ktoś ma konto na forum http://lechia.gda.pl/ to niech im napisze zeby usuneli ten post: http://lechia.gda.pl/forum/watek/5961/4/ , bo tam jest napisany numer kanalu Public Sport i jeśli nie usuną to nie oglądniemy meczu Wisła - Lechia na tym kanale. A niestety na innych kanałach jakośc nie jest dobra. Z góry dzięki.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Już są składy - w Lechii w stosunku do poprzedniego meczu jedna zmiana - za kontuzjowanego Bajica zagra Buzała. Patrząc po składzie, Lechia zamierza grać ofensywnie.
![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Boze wezcie juz tego trenera wpiz....
Najslabszy Boukhari oczywiscie gra... I standardowe ustawienie 4-5-1... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
-----------Pawełek---------------
Cikos, Chavez, Bunoza, Paljić ----------Sobolewski-------------- Małecki, Boukhari, Garguła, Kirm --------Paweł Brożek------------- Tak to zapewne będzie wyglądało. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
wydaje się bardziej ofensywnie
o tego jednego pomocnika ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A ja cieszę się że wrócił Kirm. Bardzo na niego liczę. Myślę że ma on dobry ciąg na bramkę
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
A ja bym chciał , żeby Rios grał za Boukhariego.
Rios jest bardzo dobry technicznie , potrafi bardzo fajnie podać. Jak by się trochę zaaklimatyzował u nas to mógłby być jednym z lepszych zawodników na swojej pozycji w Ekstraklasie. A Boukhari już swoje lata ma , jest wolny i raczej słabo mu idzie w ostatnich meczach. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
a nie marudźcie, spokojnie 3-0 wygramy a Boukhari strzeli jedną z bramek
![]() Pietia przegrywa rywalizację na lewej obronie z rezerwowym pomocnikiem drugoligowego Kaiserslautern.... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Palić biednie wyglądał na lewym skrzydle. Na obronie całkiem całkiem. A Boukhari jest ok, troche ogrania, zahartowania meczowego i bedzie razem z Gargułą prowadził gre.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A co tam. Trzeba być optymistą JAZDA JAZDA JAZDA BIAŁA GWIAZDA i marsz w górę tabeli roznosząc wszystkich po kolei. Jak to mówił król Leonidas w 300. Niech przyjdą, zabierzcie im wszystko. Wow ale mnie poniosło
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Brakuje mi Wilka i Riosa,no ale coz,zobaczymy jak zagraja..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Chavez i Bunoza na środku obrony to tak jakbyśmy mecz oddali walkowerem, oj będzie sie działo.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Małecki znowu skrzydło? Mam nadzieję, że zagra lepiej niż w ostatnich meczach.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
ludzi widzę w .... i trochę...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Co Ty chcesz od Boukhariego? Przecież w ostatnim meczu zagrał przyzwoicie , często pokazywał się do gry i zagrał na podobnym poziomie co Guła, nawet komentatorzy go chwalili a to w stosunku do naszych piłkarzy nie zdarza się zbyt często. Fakt pod koniec nieco opadł z sił ale za tamten mecz trzeba wystawić mu dobre noty.Myślę że dzisiaj możemy spokojnie na niego liczyć.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
To Chavez już może grać? Myślałem, że został zawieszony na 3 mecze.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Brawo
![]() ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Srogie baty dzisiaj
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
No to po meczu
![]()
"Chyba serce by mi pękło, gdyby człowiek któremu tak wiele zawdzięczam występował w ekipie największego rywala mojej ukochanej Wisły" - Kuba Błaszczykowski
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
No to Maaskancik po dzisiejszym meczu papa...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
znowu 3 pkt w plecy:/
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
Maaskant poleci szybciej niż przyleciał...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Liverpool nawet nie zwalnia trenera, mimo fatalnych wyników, a przecież mają klasowych zawodników.
U nas sytuacja jest jeszcze gorsza, bo mamy słabych zawodników i szrot z zagranicy drugiego rzędu. Dajcie czas trenerowi do końca rundy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
a Bukhari jst na boisku?
|
|
|